Sarat of Service

Ngabalikeun duit & Kawijakan Pembatalan Langganan

nempo kami Kawijakan ngabalikeun duit halaman pikeun detil ngeunaan pembayaran balik, ogé ngabatalkeun langganan anjeun.

Inpo naon urang kumpulkeun?

Urang ngumpulkeun informasi ti anjeun lamun anjeun ngalanggan newsletter urang.

Lamun susunan atawa ngadaptar dina situs urang, sakumaha luyu, anjeun bisa jadi dipenta pikeun nuliskeun anjeun: alamat e-mail atanapi kartu kiridit informasi.

Naon ieu kami nganggo inpormasi anjeun?

Salah sahiji informasi urang kumpulkeun ti anjeun bisa dipaké dina salah sahiji cara di handap ieu:

- Pikeun ngolah transaksi

Inpo anjeun, naha publik atawa swasta, moal dijual, disilihtukeurkeun, dibikeun, atawa dibikeun ka sagala parusahaan lianna pikeun alesan wae sama sekali, tanpa idin Anjeun, lian ti pikeun tujuan express di delivering produk dibeuli atawa layanan dipénta.

- Pikeun ngirim email berkala

Alamat surélék anjeun nyadiakeun bisa dipaké pikeun ngirim Anjeun informasi, ngabales inquiries, sarta / atawa requests séjén atanapi patarosan.

Kumaha urang ngajaga inpormasi anjeun?

Urang ngalaksanakeun rupa-rupa ukuran kaamanan pikeun ngajaga kasalametan informasi pribadi anjeun nalika anjeun nempatkeun hiji urutan

Urang nawiskeun pamakéan hiji server aman. Sadaya inpo sénsitip / kiridit disadiakeun geus dikirimkeun via aman stop kontak Lapisan téhnologi (SSL) lajeng énkripsi kana databés panyadia gateway pamayaran urang ngan janten diaksés ku jalma otorisasi kalawan hak aksés husus ka sistem misalna, sarta anu diperlukeun tetep informasi rahasia.

Sanggeus urus, informasi anjeun pribadi (kartu kiridit, angka jaminan sosial, financials, jsb) moal disimpen di server urang.

Ulah ieu kami nganggo cookies?

Sumuhun (Cookies téh nyaéta payil leutik nu situs atawa panyadia layanan Mindahkeun -na pikeun komputer Anjeun teuas ngajalankeun ngaliwatan panyungsi Web anjeun (lamun ngawenangkeun) anu nyandak éta loka atawa sistem panyadia ladenan pikeun mikawanoh panyungsi anjeun jeung newak na apal informasi nu tangtu

Urang make cookies pikeun mantuan kami apal tur ngolah Item dina karanjang balanja anjeun, ngarti tur simpen preferensi Anjeun pikeun kahareup kunjungan na compile data agrégat ngeunaan lalulintas situs na interaksi situs supados urang tiasa nawiskeun pangalaman situs hadé tur parabot di mangsa nu bakal datang.

Kabéh jeung / atawa perusahaan jeung / atawa VIP purchases Profesional teu dijudulan ka ngabalikeun duit, mastikeun enforced. Ieu alatan kabawa hiji layanan online instan. processor pembayaran kami geus 100% aman tur légal, sarta euweuh biaya anu dilakukeun tanpa idin konsumén dina waktu meuli.

Urang ngagaduhan hak nampik jasa YTpals pikeun pangguna anu nyiksa sistem ieu

Urang nyingkab informasi wae ka pihak luar?

Urang ulah ngajual, dagang, atawa lamun heunteu mindahkeun ka pihak luar informasi diwanoh pribadi Anjeun. Ieu teu kaasup dipercanten pihak katilu anu mantuan kami di operasi ramatloka urang, ngalakonan usaha urang, atanapi ngalayanan anjeun, jadi salami eta pihak satuju tetep inpo ieu rahasia. Urang ogé bisa ngaleupaskeun informasi anjeun nalika urang yakin release téh luyu sasuai jeung hukum, ngalaksanakeun kawijakan situs urang, atanapi ngajaga ours atanapi batur hak, hak milik, atawa kaamanan. Sanajan kitu, informasi nganjang non-pribadi diwanoh bisa jadi disadiakeun ka pihak sejen pikeun pamasaran, iklan, atawa nu lianna.

Tumbu pihak katilu

Aya kalana, di kawijaksanaan urang, urang bisa ngawengku atanapi nawiskeun produk pihak katilu atawa ladenan nu dina ramatloka urang. situs ieu pihak katilu gaduh kawijakan privasi misah tur bebas. kituna kami teu boga tanggung jawab atawa liability keur eusi na kagiatan ieu situs numbu. Mangkaning kami neangan ngajaga integritas situs urang jeung ngabagéakeun eupan balik wae ngeunaan loka ieu.

Sarat jeung Kaayaan online

Ieu Sarat online kawijakan Service lumaku ngan pikeun émbaran dikumpulkeun ngaliwatan ramatloka urang na teu informasi dikumpulkeun offline.

idin Anjeun

Ku migunakeun loka urang, maneh idin ka Sarat online kami of Service.

Parobahan Sarat kami of Service

Lamun urang mutuskeun pikeun ngarobah Sarat kami tina Service, urang bakal masangkeun eta parobahan dina kaca ieu.

en English
X
Aya anu dibeuli
tukang