Tip pikeun Janten Guru Kaéndahan YouTube

Tip pikeun Janten Guru Kaéndahan YouTube

Kusabab YouTube diluncurkeun, vlogging kageulisan parantos pareum. Sareng tina naon anu ditunjukkeun ku tren, éta bakal terus naék ka hareup. Aya seueur junkies makeup anu milarian saluran guru kageulisan pikeun diajar trik anyar anu ngabantosan aranjeunna tetep dina kaulinan makeup na.

Upami anjeun resep kana makeup sareng parantos mikir ngeunaan nyiptakeun saluran makeup YouTube anjeun, tulisan ieu tiasa ngabantosan anjeun. Baca terus pikeun diajar sababaraha tip anu tiasa ngabantosan anjeun janten salah sahiji influencer kageulisan YouTube anu paling luhur.

Jasa Evaluasi Saluran YouTube
Naha anjeun peryogi ahli YouTube pikeun ngalengkepan évaluasi jero saluran YouTube anjeun & nyayogikeun anjeun rencana aksi?
Kami nyayogikeun ahli Jasa Evaluasi Saluran YouTube

Ngaronjatkeun kapribadian anjeun

Kapribadian anu santai tiasa dianggo saé dina grup leutik, tapi éta moal narjamahkeun kalayan saé dina kaméra. Anjeun kedah janten versi anu langkung ageung tina kapribadian nyata anjeun. Anjeun kudu jadi leuwih percaya diri, energetic, sarta talkative ti anjeun sabenerna. Upami anjeun kantos tepang sareng YouTube dina kahirupan nyata, anjeun panginten panginten aranjeunna mangrupikeun versi anu tiis tina persona YouTube na.

Investasi

Upami anjeun hoyong ngadamel saluran kageulisan, anjeun kedah investasi dina suplai ogé produksi.

Anjeun peryogi produk kageulisan pikeun ngadamel pidéo. Ieu kalebet produk kageulisan anu biasa anjeun anggo sareng anu anjeun hoyong pariksa. Anjeun kedah kéngingkeun sikat anu kualitas luhur sabab anjeun bakal ngagunakeunana unggal waktos.

Salian ti ieu, anjeun ogé peryogi alat pikeun moto sareng ngédit pidéo. Ieu ngawengku a kamera, mikropon, parangkat lunak ngedit pidéo, cahaya, sareng elemen séjén pikeun nyetél lingkungan. Kusabab anjeun nembé ngamimitian, anjeun henteu kedah mésér barang anu paling mahal. Anjeun ngan kedah nempatkeun artos anjeun kana produk anu leres, khususna parangkat lunak ngedit.

Édit pidéo anjeun

Henteu sadayana anu anjeun némbak bakal patut diunggah. Anjeun kudu ngedit video Anjeun dina cara nu ngajaga eta metot jeung ngalakonan. Anjeun kudu mimitian ku ngagunakeun a program ngedit video. Untungna, teu aya kakurangan pilihan anu aya dina internét. Anjeun tiasa milih pikeun parangkat lunak gratis atanapi investasi dina anu mayar. Samemeh Anjeun mimiti ngimpor footage Anjeun, make diri akrab jeung software nu lajeng mimitian ngédit.

Upami anjeun pamula, anjeun tiasa ngagoda ngagunakeun sababaraha gaya éditan. Bisa ngakibatkeun hiji unwatchable, video pabalatak. Tetep hal basajan. Salami video sareng audio anjeun nyugemakeun, anjeun moal kunanaon. Pikeun tutorial makeup, tambahkeun tampilan deukeut-up tina makeup rengse. Tutup-up ieu kedah kalebet nembak tina sudut anu béda dina cahaya anu saé. Anjeun oge bisa ngawengku nutup-up unggal produk nu geus dipaké.

Promosikeun pidéo anjeun

Anjeun kedah ngamajukeun pidéo anjeun dina platform média sosial anu sanés ogé. Aya seueur guru fashion dina YouTube, tapi anu paling suksés nyaéta anu nyebarkeun konténna ngalangkungan sababaraha saluran média sosial. Salian ti promosi kontén anjeun, anjeun ogé tiasa ngajaga pamirsa anjeun diropéa dina kahirupan sadinten anjeun. Anjeun ogé tiasa ngawartosan yén pidéo énggal parantos diunggah, sareng aranjeunna kedah langsung nonton. Éta bakal ngajantenkeun fans anjeun langkung investasi ka anjeun.

rencanana payun

Anjeun kudu boga rencana bulanan keur produksi eusi Anjeun. Salawasna, Anjeun kudu boga sahanteuna dua video siap unggah. Upami anjeun aya kaayaan darurat, anjeun masih tiasa ngajaga pamirsa bungah pikeun pidéo salajengna anjeun. Ogé, tingali eupan balik anu dipasihkeun ku pamirsa anjeun. Interaksi sareng aranjeunna pikeun diajar kumaha anjeun tiasa ningkatkeun pidéo anjeun.

Janten, ieu mangrupikeun sababaraha cara anu tiasa ngabantosan anjeun janten guru kageulisan anu suksés dina YouTube. Dina awalna, anjeun tiasa ngalaman sababaraha masalah pikeun ningkatkeun jangkauan anjeun dina YouTube. YTpals tiasa ngabantosan anjeun ku éta. Ngaliwatan jasa maranéhanana, anjeun bisa meunang gratis Palanggan YouTube, YouTube gratis resep, koméntar YouTube gratis, sareng seueur deui.

Gumantung kana kabutuhan Anjeun, Anjeun oge bisa mésér palanggan YouTube ngaliwatan layanan premium maranéhanana. Ieu bakal nyandak beurat kaluar tina taktak anjeun, ngamungkinkeun Anjeun pikeun difokuskeun nyieun eusi Anjeun.

Tip pikeun Janten Guru Kaéndahan YouTube ku YTpals Writers,

Ogé kana YTpals

Naon Anu Ngajantenkeun Pidéo Anjeun Langkung Luhur dina Hasil Pamilarian YouTube?

Naha anjeun milari cara anu tiasa ngabantosan anjeun pangkat langkung luhur dina Hasil Pamilarian YouTube? Algoritma YouTube tiasa janten sesah pikeun napigasi, tapi terang naon anu leres mangaruhan réngking anjeun tiasa ngabantosan anjeun. Target…

0 Komentar
Naha Pemasar Kudu Dipertimbangkeun Ngahasilkeun Pidéo dina YouTube

7 Jinis Eusi Immersive Surefire Anu Bisa Ngabantosan Anjeun Ngaronjatkeun Ayana YouTube Anjeun

Upami anjeun hoyong nyiptakeun kontén YouTube anu immersive, anjeun leres-leres dimana anjeun kedah. Dina postingan ieu, kami bakal mawa anjeun kana tujuh jinis pidéo immersive anu anjeun tiasa jieun pikeun nyandak anjeun…

0 Komentar

Sadayana Anu Anjeun Peryogikeun Ngeunaan Ngamimitian Saluran Vlogging

YouTube mangrupikeun salah sahiji platform sosial panggedéna di dunya. Samilyar jam eusi dialirkeun dina YouTube unggal dinten. Upami anjeun parantos ngarencanakeun pikeun ngamimitian saluran vlog YouTube anjeun, ayeuna mangrupikeun…

0 Komentar
Kengingkeun aksés kana latihan pidéo gratis

Kursus Latihan Gratis:

YouTube Marketing & SEO Pikeun Kéngingkeun 1 Juta Tampilan

Bagikeun tulisan blog ieu pikeun kéngingkeun aksés gratis kana 9 jam latihan pidéo ti ahli YouTube.

Jasa Evaluasi Saluran YouTube
Naha anjeun peryogi ahli YouTube pikeun ngalengkepan évaluasi jero saluran YouTube anjeun & nyayogikeun anjeun rencana aksi?
Kami nyayogikeun ahli Jasa Evaluasi Saluran YouTube

Kami nawiskeun Jasa Pamasaran Marketing Langkung YouTube

palayanan
harga $
$30

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$20
$60
$100
$200
$350
$600

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$13.50
$20
$25
$40
$70
$140
$270
$530
$790
$1050
$1550

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$20
$35
$50
$80

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$180
$300
$450
$550

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$30
$50
$80
$130
$250

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
en English
X
Aya anu dibeuli
tukang