Strategi YouTube Anu Kritis Pikeun Kasuksesan Saluran Anjeun

Strategi YouTube Anu Kritis Pikeun Kasuksesan Saluran Anjeun

Kusabab diluncurkeun taun 2005, YouTube parantos janten média anu paling seueur dianggo pikeun streaming pidéo dina internét. Salaku 2020, aya di sabudeureun 2.1 milyar jalma sakuliah dunya ngagunakeun YouTube. Anu dimimitian salaku gudang online pikeun pidéo amatir parantos janten platform anu tiasa nawiskeun kamekaran organik ku cara anu pangsaéna. Upami anjeun daék nempatkeun usaha anu diperyogikeun sareng nganggo strategi anu saé, anjeun ogé bakal nampi paparan anu signifikan dina platform éta. Tulisan ieu bakal ngajalajah sababaraha tip hébat sareng strategi YouTube anu bakal nempatkeun saluran anjeun dina jalan anu suksés.

1. Nyieun eusi lean-deui

A misconception umum ngeunaan gaining kasuksésan YouTube nyaeta nyieun eusi viral hijina cara. Kumaha pangguna ngonsumsi pidéo parantos robih dina sababaraha taun ka pengker, sareng rumus nyiptakeun pidéo viral sanés mangrupikeun strategi pangsaéna dina YouTube. Sanaos sabagéan ageung kontén ditingali ngalangkungan telepon sélulér, éta sanés hartosna yén jalma-jalma milarian pidéo pondok murni pikeun tujuan hiburan. Kusabab jalma-jalma henteu kedah milarian hiburan dina perjalanan, ruang lingkup eusi lean-back ngalegaan. Eusi lean-back ngarujuk kana video anu langkung panjang anu tiasa ngahibur, atikan, sareng informatif.

2. konsistensi

Upami anjeun hoyong saluran anjeun suksés, bagian anu penting dina strategi YouTube anjeun kedah konsistensi. konsistensi mangrupa bagian badag tina ngaronjatna skor video dina algoritma YouTube. Éta bakal ngabantosan upami anjeun nyobian konsisten dina ngeposkeun pidéo sareng mastikeun yén anjeun kaluar sareng pidéo énggal unggal sababaraha dinten. Ieu ngabantuan tetep relevan dina platform. Anjeun ogé kedah mastikeun konsistensi tina segi format. Ieu tiasa dilakukeun ku cara ngalebetkeun téma anu ngulang atanapi nganggo jalma atanapi karakter anu sami. Pamirsa anjeun bakal terang naon anu diarepkeun tina saluran anjeun ku ngagunakeun strategi ieu. Kana waktu, wawuh bakal robah jadi kasatiaan.

3. Ajak panongton Anjeun nyandak Peta

Saha waé anu gaduh saluran YouTube terang pentingna ngadorong pamirsa anjeun pikeun ngirim koméntar sareng resep kana pidéo. Strategi YouTube anjeun kedah ditujukeun pikeun ngawangun pamiarsa interaktif tinimbang pamiarsa pasip. Cara séjén pikeun ngadorong pamirsa anjeun nyandak tindakan nyaéta ngalangkungan kartu YouTube. Kartu YouTube asalna dina bentuk béwara anu tos diprogram anu tiasa nunjuk pamirsa ka pidéo sanés dina saluran anjeun atanapi halaman wéb anjeun. Sagedengeun ti eta, layar tungtung ogé bisa dipaké pikeun promosi eusi lianna.

4. Optimalkeun eusi anjeun pikeun milarian YouTube

Pikeun mastikeun kasuksésan YouTube saluran anjeun, anjeun kedah mastikeun yén saluran anjeun nampi paparan maksimal. Sanaos kualitas sareng konsistensi eusi bakal nempatkeun anjeun dina jalur anu leres, penting pisan pikeun ngaoptimalkeun kontén pikeun ningkatkeun réngkingna Pilarian YouTube. Anjeun tiasa ngalakukeun ieu ku ngagunakeun kecap konci dina judul, sagigireun crafting déskripsi alus tur incorporating tag relevan.

5. Pikirkeun mikro-moment pemirsa

Preferensi pemirsa kedah janten payun sareng tengah nalika ngembangkeun strategi YouTube. Upami anjeun hoyong nganteurkeun kontén anu sasuai ka pamirsa, anjeun kedah pertimbangkeun momen mikro pamirsa nalika milarian kontén. Ieu kalebet ningali alesan anu nyababkeun jalma milarian topik khusus dina platform éta. Anjeun teras tiasa nyegat prosés ieu sareng nganteurkeun kabutuhan pemirsa ku nyiptakeun kontén anu dipikahoyong.

kacindekan

Tujuan pamungkas tina strategi YouTube anjeun kedah ngawangun komunitas pemirsa satia dina platform. Kalayan tip ieu, anjeun bakal nyetél saluran YouTube anjeun dina jalan anu suksés. Anjeun tiasa nambihan strategi YouTube ieu ku ngagunakeun sababaraha alat berharga anu sayogi YTpals. Anjeun tiasa meuli YouTube Watch Jam, nu bisa mantuan kickstart channel anjeun sarta ngaronjatkeun ranking pilarian Google jeung YouTube Anjeun. YTpals nawiskeun sajumlah jasa YouTube premium anu ngabantosan saluran YouTube. Urang mastikeun kapuasan utmost of klien kami ku nyadiakeun yén pangiriman sok leuwih ti naon maréntahkeun. Ladenan YTpals ogé disayogikeun ku 100% jaminan privasi sareng kaamanan. Pikeun terang langkung seueur ngeunaan jasa kami, hubungi kami ayeuna!

Strategi YouTube Anu Kritis Pikeun Kasuksesan Saluran Anjeun ku YTpals Writers,

Ogé kana YTpals

Ngédit YouTube Gagal Unggal Marketer Kedah Nyingkahan

Ngédit YouTube Gagal Unggal Marketer Kedah Nyingkahan 

Langkung 2 milyar jalma di panjuru dunya nganggo YouTube pikeun nonton video tina sagala rupa. Teu heran naha beuki seueur jalmi hoyong kéngingkeun aksés ka pamirsa ageung ieu ku janten YouTubers. Nanging, janten…

0 Komentar
5 Kasalahan Biasa Anyar Saluran YouTube Anyar

5 Kasalahan Biasa Anyar Saluran YouTube Anyar

YouTube henteu ngan ukur platform pikeun ngabagi pidio- éta mangrupikeun tempat anu ngaluncurkeun seueur karir. Ti para penyanyi dugi ka pelawak dugi ka pangaruh, janten YouTuber parantos nyukseskeun seueur jalma sareng…

0 Komentar
Kumaha Cara Ngadamel Pidéo Inklusif Pikeun Palanggan YouTube LGBTQIA Anjeun

Kumaha Cara Ngadamel Pidéo Inklusif Pikeun Palanggan YouTube LGBTQIA Anjeun

YouTube mangrupikeun platform anu paling seueur dianggo di sakumna dunya, anu ngajantenkeun éta kuat pisan pikeun komunikasi pesen anu penting. Pidéo dina YouTube gaduh kakuatan pikeun ngawangun budaya sareng pangaruh masarakat…

0 Komentar
Kengingkeun aksés kana latihan pidéo gratis

Kursus Latihan Gratis:

YouTube Marketing & SEO Pikeun Kéngingkeun 1 Juta Tampilan

Bagikeun tulisan blog ieu pikeun kéngingkeun aksés gratis kana 9 jam latihan pidéo ti ahli YouTube.

Jasa Evaluasi Saluran YouTube
Naha anjeun peryogi ahli YouTube pikeun ngalengkepan évaluasi jero saluran YouTube anjeun & nyayogikeun anjeun rencana aksi?
Kami nyayogikeun ahli Jasa Evaluasi Saluran YouTube

Kami nawiskeun Jasa Pamasaran Marketing Langkung YouTube

palayanan
harga $
$30

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$20
$60
$100
$200
$350
$600

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$13.50
$20
$25
$40
$70
$140
$270
$530
$790
$1050
$1550

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$20
$35
$50
$80

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$180
$300
$450
$550

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$30
$50
$80
$130
$250

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
en English
X
Aya anu dibeuli
tukang