Sadayana Anu Anjeun Peryogikeun Ngeunaan Ngamimitian Saluran Vlogging

YouTube mangrupikeun salah sahiji platform sosial panggedéna di dunya. Samilyar jam eusi dialirkeun dina YouTube unggal dinten. Upami anjeun parantos ngarencanakeun pikeun ngamimitian saluran vlog YouTube anjeun, ayeuna mangrupikeun waktos anu pas. Dina tulisan ieu, anjeun bakal diajar sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun ngamimitian saluran vlog anjeun.

Jasa Evaluasi Saluran YouTube
Naha anjeun peryogi ahli YouTube pikeun ngalengkepan évaluasi jero saluran YouTube anjeun & nyayogikeun anjeun rencana aksi?
Kami nyayogikeun ahli Jasa Evaluasi Saluran YouTube

Ngembangkeun Ecological Anjeun

Upami anjeun henteu acan kasohor, éta bakal sesah pikeun snag panongton. Anu anjeun peryogikeun mangrupikeun masalah anu dipikaresep ku jalma. Kanggo ieu, anjeun tiasa ngamimitian ku terangkeun naon anu anjeun khususkeun sareng naha aya pamiarsa pikeun éta. Sababaraha nu paling umum subjék nu bisa ngumpulkeun panongton kabetot nyaéta masak, kaulinan, makeup, perbaikan imah, jeung kabugaran. Nanging, aspék anu paling penting tina léngkah ieu nyaéta milarian hal anu anjeun pikahoyong. Upami anjeun ngadamel kontén dina hal anu anjeun resep pisan, éta bakal ngalangkungan padamelan anjeun sareng tetep panongton anjeun bungah sareng aktipitas.

Peta kaluar téma

Sakali anjeun terang Ecological anjeun, anjeun kedah ngamimitian ngerjakeun pemetaan téma eusi pidéo. Anjeun tiasa nangtukeun ember eusi sangkan sakabeh proses leuwih gampang. Unggal ember kedah janten téma dimana anjeun tiasa narik ide. Anjeun tiasa ngagentos téma ieu pikeun ngahasilkeun bentuk eusi anu béda-béda sareng ngajaga pamiarsa anjeun resep. Contona, upami anjeun gaduh saluran kageulisan, anjeun tiasa gaduh téma eusi video sapertos tutorial, haul, tantangan, gagal, paporit, sareng seueur deui.

Meunang gear alus

Anjeun teu kedah high-end kamera patut rébuan dollar pikeun moto video kualitas luhur. Aya sababaraha YouTuber anu gaduh alat profésional, tapi langkung sering, aranjeunna henteu ngamimitian ku cara ieu. Gumantung kana anggaran Anjeun, Anjeun gaduh ton pilihan affordable. Kanyataanna, aya loba smartphone sanggup nyieun video hébat. Sababaraha di antarana malah bisa némbak kualitas video 4k. Upami anjeun gaduh artos, anjeun tiasa mésér DSLR. Hadé pisan mun éta meunang hiji kalawan layar malik nu bisa dipaké salaku monitor. Anu penting pikeun émut nyaéta anjeun henteu kedah ngaluarkeun rébuan dolar pikeun kéngingkeun pidéo resolusi luhur.

Salian ti kaméra, anjeun ogé peryogi sababaraha alat anu saé pikeun ngarékam sora. Teu aya anu hoyong ningali pidéo dimana sorana tumpang tindih sareng sora angin ngagelebug di luar. Éta ogé henteu hoyong nonton pidéo dimana aranjeunna kedah ngagedekeun polumeu dugi ka ngadangu anjeun nyarios. Anu anjeun peryogikeun nyaéta mikropon saderhana anu dipasang dina kaméra anjeun. Lamun rencanana némbak di luar, Anjeun ogé kudu meunang sababaraha windscreens. Tong hilap ogé asesoris sanés, kalebet tripod, tongkat selfie, sareng lampu.

Anu pamungkas, ulah poho pikeun investasi di kualitas ngédit parangkat lunak ku kituna anjeun bisa ngédit video Anjeun.

Jieun outline

Sakali anjeun parantos nyetél sadayana, anjeun kedah ngadamel outline. Gumantung kana kabutuhan Anjeun, ieu tiasa basajan atawa kompléks. Bagian anu pangsaéna ngeunaan vlog YouTube nyaéta anjeun henteu peryogi naskah lengkep. Kanyataanna, maca tina naskah ngajadikeun video sigana monoton jeung unauthentic. Anjeun tiasa nyieun hiji outline naon rék ngobrol ngeunaan. Tulis dina kertas pikeun ngabantosan anjeun tetep dina jalur. Rencanana pidéo ka hareup. Sanaos anjeun tiasa ngédit pidéo engké, anjeun kedah siap, upami henteu anjeun moal gaduh eusi anu berkualitas.

Janten, ieu mangrupikeun sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun ngamimitian saluran vlog YouTube anjeun. Tong hariwang ngeunaan ngalakukeun kasalahan-anjeun bakal diajar nalika anjeun terus ngadamel langkung seueur video. Sareng, anu paling penting, salawasna janten diri anjeun anu leres, otentik. Upami anjeun hoyong bantosan pikeun ngahontal pamiarsa anu langkung lega, anjeun tiasa milih jasa anu ditawarkeun ku YTpals. Ngaliwatan alat ieu, anjeun moal kedah hariwang ngeunaan ningkatkeun jumlah palanggan dina saluran YouTube anjeun; tibatan, Anjeun bakal tiasa difokuskeun nyieun video Anjeun. YTpals tiasa dianggo pikeun kéngingkeun palanggan YouTube gratis, resep YouTube gratis, bahkan mésér pintonan YouTube jeung meuli jam nonton YouTube.

Sadayana Anu Anjeun Peryogikeun Ngeunaan Ngamimitian Saluran Vlogging ku YTpals Writers,

Ogé kana YTpals

5 Métrik pikeun YouTube Analytics anu Sabenerna Perkara

5 Métrik pikeun YouTube Analytics anu Sabenerna Perkara

Nalika ngeunaan pamasaran YouTube, aya seueur métrik analitik anu tiasa dilacak. Metrik ieu nyayogikeun kami wawasan anu jero kana kumaha urang pamasaran dina YouTube sareng naon anu henteu saé…

0 Komentar
Jenis YouTube Monétisasi

Jenis YouTube Monétisasi

YouTube parantos janten platform anu langkung dipercaya pikeun merek pikeun nanem modal salaku bagian tina usaha pamasaranna. Grup umur anu béda tiasa ngaksés pidéo tina saluran YouTube anjeun, sareng aya sababaraha cara…

0 Komentar
Pembina Pidéo YouTube - Alat DIY pikeun Usaha

Pembina Pidéo YouTube - Alat DIY pikeun Usaha

Dina April 2020, YouTube Video Builder, alat anu didamel ku Google pikeun nyiptakeun iklan pondok dina YouTube, parantos debut. Panyekel akun Google kedah nyungkeun aksés kana versi béta pakakasna, sareng…

0 Komentar
Kengingkeun aksés kana latihan pidéo gratis

Kursus Latihan Gratis:

YouTube Marketing & SEO Pikeun Kéngingkeun 1 Juta Tampilan

Bagikeun tulisan blog ieu pikeun kéngingkeun aksés gratis kana 9 jam latihan pidéo ti ahli YouTube.

Jasa Evaluasi Saluran YouTube
Naha anjeun peryogi ahli YouTube pikeun ngalengkepan évaluasi jero saluran YouTube anjeun & nyayogikeun anjeun rencana aksi?
Kami nyayogikeun ahli Jasa Evaluasi Saluran YouTube

Kami nawiskeun Jasa Pamasaran Marketing Langkung YouTube

palayanan
harga $
$30

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$20
$60
$100
$200
$350
$600

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$13.50
$20
$25
$40
$70
$140
$270
$530
$790
$1050
$1550

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$20
$35
$50
$80

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$180
$300
$450
$550

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$30
$50
$80
$130
$250

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
en English
X
Aya anu dibeuli
tukang