Sagala Anu Anjeun Hayang Apal Ngeunaan Youtube Super Obrolan & Super Stiker

Sagalana Anjeun Hayang Apal Ngeunaan Youtube Super Chats & amp; Stiker Super

Dunya nyiptakeun kontén ngembangna dina tingkatan anu saacanna pernah aya. Kalayan nambahan persaingan, panyipta masing-masing milari langkung seueur pilihan monetisasi kontén. YouTube pastina mangrupikeun platform monetisasi kontén anu paling dipikaresep kalayan fitur bagi hasil anu unik. Tapi, tingkat luhur papacangan panempo diperyogikeun pikeun nyetir pendapatan ngalangkungan platform. Saluareun kualitas kontén, sababaraha aspék ngadorong tumuhna pintonan YouTube anjeun.

Naha anjeun milari cara anu saé pikeun ningkatkeun hubungan papirsa anjeun ngalangkungan resep sareng pandangan YouTube? Teras baca langkung seueur pikeun terang langkung seueur perkawis YouTube Super Obrolan sareng YouTube Super Stiker - 2 alat anu kasohor pikeun ngembang saluran anjeun.

Dursasana sareng Monetisasi Pamirsa dina YouTube

Ti saprak diluncurkeunana Program Mitra YouTube (YPP), platform na rame ku seueur rupa eusi. Ieu kaayaan win-win pikeun duanana panyipta eusi sareng mérek. Nanging, faktor utami dina kamekaran saluran YouTube anjeun nyaéta kanaékan hubungan Dursasana. Dasar palanggan anu tumuh mangrupikeun léngkah anu paling penting pikeun ngahontal ieu. Sakumaha Program Mitra YouTube, sahenteuna 1000 palanggan sareng 4000 jam nonton umum diperyogikeun pikeun ngaktipkeun fitur monetisasi. Ieu nunjukkeun yén aktipitas paningal konstan teu tiasa dihindari pikeun langkung seueur penghasilan. 

Fokus kana ningkatkeun pidangan sareng resep YouTube pikeun pidéo anjeun mangrupikeun padika pikeun nyetir papacangan. Ieu dina gilirannana ngabantosan ngembangna poténsial penghasilan Anjeun. Di YouTube, sababaraha aliran ngamungkinkeun penghasilan panyipta. Aliran penghasilan anu paling umum nyaéta,

  • Panghasilan tina iklan dina-video 
  • Dibayar promosi pakait sareng mérek
  • Kontribusi panuduh langsung ngalangkungan platform luar sapertos Patreon.

Cicih saluran ieu, platform YouTube teras-terasan ngenalkeun cara inovatif pikeun panyipta na pikeun kéngingkeun artos. Perkenalan stiker YouTube Super Chat sareng YouTube Super mangrupikeun léngkah penting dina ningkatkeun kagiatan pamasaran kontén dina platform.

Layanan Evaluasi Saluran Youtube
Naha anjeun peryogi ahli YouTube pikeun ngalengkepan évaluasi jero saluran YouTube anjeun & nyayogikeun anjeun rencana aksi?
Kami nyayogikeun ahli Jasa Evaluasi Saluran YouTube

Naon Super Obrolan sareng Super Stiker dina YouTube?

Dina pamasaran YouTube, aliran langsung ayeuna narik perhatian mérek utama. Salaku panyipta eusi, sési langsung mangrupikeun pilihan pamungkas pikeun interaksi sareng pemirsa sareng penggemar anjeun. Ayeuna YouTube gaduh sababaraha fitur keren anu ngamungkinkeun anjeun kéngingkeun artos salami livestreaming. Hayu urang ngajajah pilihan ieu sacara rinci.

YouTube Super Obrolan

Dugi ka 2017, YouTube ngagaduhan fitur anu katelah 'dana penggemar' anu ngamungkinkeun pemirsa langsung mayar panyipta karesepna. Saatos ngabatalkeun fitur éta, Super Chat ayeuna mangrupikeun jandéla pembayaran interaktif pikeun penggemar super anjeun pikeun ngahargaan anjeun. Éta nawiskeun cara interaksi anu anyar pikeun panonton anjeun nalika ngalirkeun. Pilihan Super Obrolan ngan ukur aya nalika livestreaming atanapi premiere. Saha waé anu sawawa anu ngagaduhan saluran YouTube anu dimonétisasi tiasa ngaktipkeun pilihan ieu. Anjeun tiasa ngaktipkeun fitur ieu ku ngaklik pilihan 'super' dina dasbor monetisasi di studio YouTube. 
Fitur utama YouTube Super Chat nyaéta,

  • Ngagunakeun super chat, pemirsa anjeun langsung tiasa mayar artos mulai tina US $ 1 dugi ka $ 500
  • Tanda dolar ngagambarkeun jumlah unggal pamayaran ti kipas
  • Sapertos dina kabijakan bagi hasil, YouTube ngirangan potongan 30% kana pendapatan anjeun
  • Koméntar ti pemirsa anu mayar jumlah pangluhurna katingali dipasang dina luhur
  • Biasana, koméntar luhur tiasa disorot dina warna-warna cerah sahingga pikaresepeun sareng interaktif
  • Durasi maksimum pikeun némbongan koméntar luhur nyaéta 5 jam.

Super Obrolan mangrupikeun pilihan anu hadé pikeun ngiringan penggemar anjeun kana kontén anjeun. Pikeun influencer, ieu ngabantosan pikeun ngahontal pemirsa anu langkung ageung sareng ngamungkinkeun penghasilan ogé. Kalayan langkung seueur papacangan panempo salami livestreaming, prospek anjeun pikeun kolaborasi mérek ningkatkeun éksponénsial.

YouTube Super Stiker

Sarupa sareng Super Obrolan, YouTube Super Stiker mangrupikeun fitur anu pikaresepeun sareng interaktif pikeun panyipta. Ieu alat sacara éksklusif anu sayogi nalika perdana livestreaming / video pikeun ngalibetkeun pemirsa anjeun. Ngaliwatan stiker super, anjeun tiasa nampi bayaran ti kipas anjeun. Gawéna mirip pisan sareng Super Chat. Saha waé panyipta anu ngagaduhan akun anu dimonétisasi tiasa ngaktipkeun fitur ieu di nagara-nagara anu sah. 

Ngagunakeun YouTube Super Stiker, kipas tiasa ngirim sauntuyan stiker anu pikaresepeun kalayan titik harga anu khusus. Stiker na aya ti kisaran 99 cén dugi ka maksimal US $ 50. Ayeuna, dalapan jinis stiker animasi dina sababaraha basa sayogi dina kumpulan Super Stiker. Éta ngaliput rupa-rupa téma sapertos tuangeun, midangkeun, pantun sareng sajabana Salaku panyipta kontén, gunakeun YouTube Super Stiker pikeun ngartos perasaan pemirsa anjeun sareng gampang hubungan sareng aranjeunna.

kacindekan 

Salaku panyipta eusi YouTube, anjeun maénkeun peran penting dina rohangan iklan mérek. Pikeun ngalegaan poténsi penghasilan anjeun, penting pisan ngajajah sababaraha aliran pendapatan. Pangatur sési langsung sareng YouTube Super Obrolan sareng pilihan Super Stiker mangrupikeun pilihan anu saé pikeun ieu. Nanging, nyetir papacangan pemirsa ngalangkungan pintonan sareng resep YouTube ogé sami pentingna. Anjeun tiasa nyandak dukungan ti agénsi pamasaran YouTube anu nyayogikeun gratis YouTube sareng palanggan. Jinis jasa ieu asli sareng ngabantosan dina ngembangkeun kanal anjeun.

Sagala Anu Anjeun Hayang Apal Ngeunaan Youtube Super Obrolan & Super Stiker ku YTpals Writers,

Ogé kana YTpals

Kumaha Ngajalankeun Kampanye Penggalangan Dana Dina Youtube?

Kumaha carana ngajalankeun kampanye penggalangan dana di YouTube?

Ngumpulkeun dana tiasa janten prosés anu panjang sareng nyayogikeun nalika dilakukeun tanpa perencanaan anu cekap. Nanging, éta henteu teras-terasan kedah kitu. Kampanye penggalangan dana YouTube anu direncanakeun kalayan saé bakal narik masarakat sareng mastikeun yén anjeun…

0 Komentar
Naha Pencipta Pidéo Youtube Ngahurungkeun Podcast?

Kunaon Anu Nyiptakeun Pidéo YouTube Ngarobih kana Podcast?

Naha anjeun terang numutkeun ka ulikan ku Universitas Florida, YouTube mangrupikeun cara anu paling populér pikeun ngadangukeun podcast? Leres, anjeun leres maca. 43% pamirsa podcast bulanan teraskeun…

0 Komentar
Pituduh Anjeun Pikeun Nganggo Kartu Youtube Ku Cara Anu Anu Leres

Pitunjuk Anjeun pikeun Nganggo Kartu YouTube ku Jalan Anu Katuhu

Upami anjeun milari cara-cara pikeun kéngingkeun langkung seueur papacangan dina pidéo YouTube anjeun, kami ngagaduhan naon anu anjeun milari! Kartu YouTube mangrupikeun alat anu épéktip pikeun masarkeun saluran YouTube anjeun sareng nyetir…

0 Komentar
Kengingkeun aksés kana latihan pidéo gratis

Kursus Latihan Gratis:

YouTube Marketing & SEO Pikeun Kéngingkeun 1 Juta Tampilan

Bagikeun tulisan blog ieu pikeun kéngingkeun aksés gratis kana 9 jam latihan pidéo ti ahli YouTube.

Jasa Evaluasi Saluran YouTube
Naha anjeun peryogi ahli YouTube pikeun ngalengkepan évaluasi jero saluran YouTube anjeun & nyayogikeun anjeun rencana aksi?
Kami nyayogikeun ahli Jasa Evaluasi Saluran YouTube

Kami nawiskeun Jasa Pamasaran Marketing Langkung YouTube

palayanan
harga $
$30

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$20
$60
$100
$200
$350
$600

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$13.50
$20
$25
$40
$70
$140
$270
$530
$790
$1050
$1550

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$20
$35
$50
$80

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$60
$180
$300
$450
$700

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$30
$50
$80
$130
$250

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
en English
X
Aya anu dibeuli
tukang