Ngagunakeun Tantangan YouTube Pikeun Ngaronjatkeun Jumlah Panempo & Palanggan Anjeun

Ngagunakeun Tantangan YouTube Pikeun Ngaronjatkeun Jumlah Panempo & Palanggan Anjeun

Inget tangtangan ember és sareng kumaha éta viral dina média sosial? Ieu mangrupikeun salah sahiji seueur conto pidéo dumasar tangtangan anu suksés anu parantos ngajantenkeun gelombang dina taun-taun ayeuna. Video tantangan ogé muncul salaku cara anu populer pikeun panyipta kontén YouTube pikeun ningkatkeun jumlah pamirsa sareng palanggan. Upami anjeun nembé ngamimitian saluran YouTube anjeun sareng hoyong terang kumaha anjeun tiasa nganggo tantangan YouTube pikeun ngamajukeun saluran anjeun dina jalan anu suksés, baca terus.

1. Pilih tantangan anu relevan pikeun kahirupan sapopoe

Tantangan anu anjeun pilih pikeun nyiptakeun kontén YouTube henteu kedah ngalibatkeun ngalakukeun hal-hal anu ngabutuhkeun anjeun kaluar tina jalan anjeun. Kantun nempatkeun, tantangan kedah aya hubunganana sareng kahirupan anjeun sapopoé. Salaku conto, anjeun tiasa nyobian produk perawatan kulit pikeun nunjukkeun pangaruhna ka pamirsa salami sabulan. Nalika milih tangtangan, pastikeun yén anjeun ngalakukeun éta tanpa nyandak nanaon tina kahirupan anjeun.

2. Jieun jadwal syuting

Tanpa jadwal syuting, video tantangan anjeun dina YouTube gaduh sakedik kasempetan pikeun didamel saé. Janten, sateuacan anjeun ngamimitian syuting, pastikeun anjeun gaduh jadwal syuting. Anjeun ogé kedah mastikeun yén anjeun nempel kana rencana henteu paduli naon anu bakal datang dina kahirupan anjeun. Éta bakal ngabantosan upami anjeun ogé gaduh ide kumaha pidéo anjeun bakal kaluar sateuacan anjeun syuting. Gabungkeun ieu sareng jadwal strategis, sareng anjeun bakal gaduh unggal kasempetan pikeun nyiptakeun pidéo anu tiasa anjeun pikahoyong pintonan YouTube bébas.

Jasa Evaluasi Saluran YouTube
Naha anjeun peryogi ahli YouTube pikeun ngalengkepan évaluasi jero saluran YouTube anjeun & nyayogikeun anjeun rencana aksi?
Kami nyayogikeun ahli Jasa Evaluasi Saluran YouTube

3. Pilem sababaraha tantangan dina hiji waktu pikeun eusi leuwih

Eusi YouTube dumasar tangtangan biasana pondok sareng lugas, sareng upami anjeun parantos nyiptakeun jadwal syuting, anjeun moal nyandak seueur waktos pikeun ngarékam kontén sapertos kitu. Nanging, upami anjeun hoyong ningali kasuksésan naon waé tina pidéo dumasar-tangtangan, anjeun kedah masihan pamiarsa target anjeun seueur eusi. Cara anu pangsaéna pikeun ngalakukeun ieu nyaéta ngarékam sababaraha tantangan sakaligus. Kieu kumaha jalanna - pilih tantangan khusus pikeun ngarekam dina Poé 1 sareng pilih anu sanés pikeun ngarekam dina Poé 2. Upami anjeun siap, anjeun malah tiasa milih tantangan anu béda pisan pikeun Poé 3.

4. Tarik inspirasi ti panyipta eusi sarupa

Ayeuna, aya ratusan sareng rébuan panyipta kontén YouTube anu utamina nyiptakeun kontén dumasar-tangtangan. Tong sieun nyandak sababaraha lembar tina bukuna masing-masing. Ningali eusi YouTube sapertos kitu bakal ngalegaan cakrawala anjeun ngeunaan jinis tantangan anu anjeun tiasa nyobian. Anjeun ogé bakal tiasa ngaidentipikasi jinis tantangan anu anjeun henteu kedah nyobian, anu bakal nyalametkeun anjeun seueur percobaan sareng kasalahan dina jangka panjang.

5. Tetep di kabaran ku tren

Unggal taun, tren tantangan khusus, nyaéta, pidéo ngeunaan tantangan ieu, sigana bakal viral. Dina taun 2022, sababaraha ideu tangtangan anu ngetren kalebet tangtangan 'Bukan tangan abdi', tangtangan 'Yoga', sareng tangtangan '7 detik'. Upami anjeun bingung ngeunaan jinis tantangan anu anjeun kedah cobian, tong sieun milarian inpormasi dina internét. Sababaraha blog sareng tulisan anu teu kaétang bakal ngabantosan anjeun ngartos tren sareng prakték anu pangsaéna pikeun diadopsi pikeun nyiptakeun kontén pembunuh anu bakal kéngingkeun anjeun seueur anu resep YouTube gratis.

Salian ti ngagunakeun tantangan YouTube pikeun ningkatkeun jumlah palanggan sareng pamirsa, anjeun ogé kedah mertimbangkeun jasa sapertos YTpals. YTpals mangrupikeun jasa anu sampurna pikeun panyipta kontén YouTube énggal pikeun ngamimitian karir nyiptakeun kontén. Ngaliwatan YTpals, Anjeun bisa meuli Palanggan YouTube, pintonan, resep, sareng seueur deui pikeun ngajantenkeun saluran YouTube anjeun ku cara anu paling nguntungkeun.

Ngagunakeun Tantangan YouTube Pikeun Ngaronjatkeun Jumlah Panempo & Palanggan Anjeun ku YTpals Writers,

Ogé kana YTpals

Kumaha Cara Ngalaksanakeun Sidang AMA anu pikaresepeun dina YouTube?

Naon Merek B2B Anu Kedah Dilakukeun dina YouTube Ayeuna?

2020 panginten henteu pikaresepeun pikeun ékonomi global. Murka tina pandemi COVID-19 karaos di panjuru dunya, khususna ku bisnis, anu kedah narik rana nuturkeun paréntah cicing di bumi ....

0 Komentar
Kumaha Cara Nyiptakeun Iklan YouTube Épéktip salami Usum Liburan?

Kumaha Cara Nyiptakeun Iklan YouTube Épéktip salami Usum Liburan?

Pandemi COVID-19 parantos nganteurkeun gaya hirup anu anyar pikeun jalma, khususna pikeun anu milari hiburan tina rohangan online. YouTube, mesin pencari anu kadua panggedéna saatos perusahaan induk na Google, parantos janten…

0 Komentar
Kumaha carana ngamajukeun blog kadaharan anjeun dina YouTube?

Kumaha carana ngamajukeun blog kadaharan anjeun dina YouTube?

Ayeuna mangrupikeun waktos anu pangsaéna pikeun narik udagan nonton-udagan pelanggan target anjeun, sapertos ieu nalika urang nyéépkeun sababaraha jam sasarengan ngonsumsi pidéo dina internét. Kanaékan eusi pidéo parantos narik seueur mérek ...

0 Komentar
Kengingkeun aksés kana latihan pidéo gratis

Kursus Latihan Gratis:

YouTube Marketing & SEO Pikeun Kéngingkeun 1 Juta Tampilan

Bagikeun tulisan blog ieu pikeun kéngingkeun aksés gratis kana 9 jam latihan pidéo ti ahli YouTube.

Jasa Evaluasi Saluran YouTube
Naha anjeun peryogi ahli YouTube pikeun ngalengkepan évaluasi jero saluran YouTube anjeun & nyayogikeun anjeun rencana aksi?
Kami nyayogikeun ahli Jasa Evaluasi Saluran YouTube

Kami nawiskeun Jasa Pamasaran Marketing Langkung YouTube

palayanan
harga $
$30

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$20
$60
$100
$200
$350
$600

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$13.50
$20
$25
$40
$70
$140
$270
$530
$790
$1050
$1550

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$20
$35
$50
$80

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$180
$300
$450
$550

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$30
$50
$80
$130
$250

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
en English
X
Aya anu dibeuli
tukang