Naon Skéma Warna Anu Saé pikeun Saluran YouTube Anjeun?

Léngkah-léngkah Pamasaran YouTube pikeun Candak dina 2021

Sanaos sigana sapertos kaputusan anu teu penting dina mimitina, mutuskeun skéma warna anu saé pikeun saluran YouTube anjeun penting pisan pikeun mastikeun kasuksésan anjeun dina platform éta. Warna dipikanyaho mangaruhan pisan kana émosi jalma. Kanyataan ieu dibuktikeun ku seueur studi oge. Panon manusa sanggup ngabédakeun antara 10 juta warna, sareng unggal kulawarga warna ngahasilkeun rupa-rupa pola paripolah anu béda dina hiji jalma. Ku ngarancang éstétika YouTube anjeun ku cara anu leres, anjeun tiasa ngadorong jalma pikeun kalibet sareng saluran anjeun.

Dina tulisan ieu, kami bakal nyayogikeun anjeun pituduh pikeun milih warna anu pas pikeun saluran YouTube anjeun, anu bakal ngabantosan dina nyetir émosi pamirsa ka arah anu leres.

Jasa Evaluasi Saluran YouTube
Naha anjeun peryogi ahli YouTube pikeun ngalengkepan évaluasi jero saluran YouTube anjeun & nyayogikeun anjeun rencana aksi?
Kami nyayogikeun ahli Jasa Evaluasi Saluran YouTube

Ngartos psikologi warna

Pasti aya waktos nalika anjeun bakal ngaklik pidéo atanapi saluran YouTube murni pikeun hiji alesan - palette warna anu pikaresepeun. Ieu kabiasaan manusa bisa dijelaskeun ngaliwatan psikologi warna. Kanyataan yén unggal warna gaduh frékuénsi éksklusif, panjang gelombang, sareng spéktrum. Unggal warna gaduh pangaruh anu béda dina pikiran, wanda, sareng paripolah jalma. Ieu gambaran ngeunaan pangaruh warna anu béda -

  1. Jaringan: Warna ieu dipikanyaho membangkitkan émosi anu kuat. Eta mantuan dina nyieun rasa urgency sarta ngaronjatkeun denyut jantung. Ogé bisa mantuan dina encouraging napsu, nu ngajadikeun eta pilihan gede pikeun video nu patali dahareun.
  2. Koneng: Warna ieu nunjukkeun kahaneutan, kaceriaan, sareng kajelasan sareng dipikanyaho merangsang prosés méntal. Konéng ogé bisa mantuan dina encouraging komunikasi.
  3. Bulao: Biru mangrupikeun warna non-invasif anu ngagambarkeun katenangan sareng katenangan. Éta ngabantosan dina nyiptakeun rasa kapercayaan sareng kaamanan dina merek sabab warna ieu dianggap konstan dina kahirupan manusa.
  4. Oranyeu: Warna ieu nunjukkeun kahaneutan sareng ogé ngagambarkeun sumanget sareng pikagumbiraeun. Ieu raket patalina jeung kreativitas sarta bisa dipaké pikeun nampilkeun gambar tina hiji merek riang, percaya diri, jeung ramah.
  5. Ungu: Warna ungu ngawakilan karajaan, hikmah, sareng kasuksésan, sareng éta tiasa dianggo pikeun nampilkeun gambar merek anu imajinatif sareng kreatif.

Milih skéma warna pikeun saluran YouTube anjeun

Ayeuna anjeun gaduh pamahaman dasar ngeunaan psikologi warna, kami bakal ngaléngkah kana prosés milih skéma warna saluran YouTube anjeun. Ieu mangrupikeun metode léngkah-léngkah pikeun ngalakukeun anu sami -

  1. Pikirkeun kapribadian anu anjeun hoyong gambarkeun dina saluran anjeun sareng naon éta sadayana. Mutuskeun sababaraha kecap konci nu pangalusna ngajelaskeun eta.
  2. Milarian kecap konci éta dina gambar Google atanapi Pinterest, sareng tingali gambar anu aya hubunganana sareng kecap konci éta. Simpen sababaraha gambar pikeun tiap kecap konci.
  3. Damel papan suasana ku ngahijikeun sadaya gambar anu anjeun simpen. Anjeun tiasa nganggo Canva atanapi éditor sanés pikeun tujuan éta.
  4. Anggo papan mood pikeun milih sababaraha warna karesep anjeun. Pikirkeun warna mana anu paling cocog sareng téma saluran anjeun.
  5. Anjeun tiasa milih campuran warna anu tiis sareng haneut pikeun skéma warna anjeun, anu bakal ngabantosan dina ngadamel branding saluran anjeun muncul. Sempitkeun sahenteuna 3 dugi ka 4 warna.
  6. Tina daptar warna anu dipilih, anjeun kedah mutuskeun warna aksi anjeun, warna dasar, sareng warna dasar. Warna dasar kedah ngawakilan kapribadian dominan saluran YouTube anjeun. Warna aksi, sabalikna, kedah janten anu ngajantenkeun saluran anjeun pop. Anjeun idéal hoyong nyiptakeun kontras anu jelas antara aksi sareng warna dasar. Hal anu terakhir anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta milih warna dasar, anu dimaksudkeun pikeun nyaimbangkeun warna dasar sareng tindakan anjeun. Éta tiasa lemes atanapi poék, gumantung kana sesa warna anu anjeun pilih.

Sakali anjeun milih skéma warna anjeun, anjeun tiasa maén sareng aranjeunna pikeun ningali kumaha aranjeunna cocog sareng téma saluran anjeun. Anjeun ogé tiasa ékspérimén sareng fon sareng latar pikeun ngajantenkeun branding saluran anjeun. Kalayan skéma warna anu pas, anjeun bakal tiasa ngarékam sajumlah tampilan YouTube anu saé dina waktos anu lami.

kacindekan

Kalayan ieu, kami parantos nutupan sadayana anu kedah terang ngeunaan milih skéma warna anu hadé pikeun saluran YouTube anjeun. Tip sareng strategi anu disebatkeun di luhur bakal ngabantosan anjeun ngahususkeun warna anu ngawakilan saluran anjeun anu pangsaéna, anu pasti bakal ngakibatkeun papacangan pamiarsa anu langkung saé. Upami anjeun milarian cara anu sanés pikeun ningkatkeun kamekaran saluran YouTube anjeun, maka YTpals.com aya pikeun anjeun. Kami nyayogikeun sajumlah jasa sapertos bebas YouTube diaku sareng pintonan YouTube gratis, anu tiasa ngabantosan dina kamekaran organik saluran anjeun. Kami, di YTPals, ogé nyayogikeun jaminan kaamanan 100% sareng sadaya jasa kami. Upami anjeun resep kana salah sahiji jasa YouTube premium kami, anjeun tiasa ngahubungi kami ayeuna!

Naon Skéma Warna Anu Saé pikeun Saluran YouTube Anjeun? ku YTpals Writers,

Ogé kana YTpals

Kumaha Cara Ngalangkungan sareng Pariwara Corong Luhur dina YouTube?

Kumaha Cara Ngalangkungan sareng Pariwara Corong Luhur dina YouTube?

Kaleresan nyaéta pidéo parantos disetél pikeun ngajalankeun masa depan pamasaran. Pemasar di dunya ayeuna henteu gaduh platform média sosial sanés, tapi YouTube, pikeun kampanye pamasaran video na. Dina 2019, streaming-video ...

0 Komentar
Kumaha ngamajukeun blog alam anjeun dina YouTube nalika pandemi?

Kumaha ngamajukeun blog alam anjeun dina YouTube nalika pandemi?

Blog alam parantos ningali naékna popularitasna nalika ayeuna. Malah dina jaman sateuacan Youtube, jalma resep ningali naon anu lumangsung di alam sareng naon waé hal-hal anu aya di ditu. Pamanggihan…

0 Komentar
Gagasan Pikeun Bawah 30 Detik Pidéo Youtube Anu Bakal Ngaronjatkeun Pamirsa

Gagasan Pikeun Bawah 30 Detik Pidéo Youtube Anu Bakal Ngaronjatkeun Pamirsa

Pidéo pondok janten ngamuk saprak TikTok niup. Nalika Instagram bersaing sareng TikTok ngeunaan fitur anyar anu anyar, éta ngan ukur waktos sateuacan YouTube ngagaduhan varian nyalira ...

0 Komentar
Kengingkeun aksés kana latihan pidéo gratis

Kursus Latihan Gratis:

YouTube Marketing & SEO Pikeun Kéngingkeun 1 Juta Tampilan

Bagikeun tulisan blog ieu pikeun kéngingkeun aksés gratis kana 9 jam latihan pidéo ti ahli YouTube.

Jasa Evaluasi Saluran YouTube
Naha anjeun peryogi ahli YouTube pikeun ngalengkepan évaluasi jero saluran YouTube anjeun & nyayogikeun anjeun rencana aksi?
Kami nyayogikeun ahli Jasa Evaluasi Saluran YouTube

Kami nawiskeun Jasa Pamasaran Marketing Langkung YouTube

palayanan
harga $
$30

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$20
$60
$100
$200
$350
$600

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$13.50
$20
$25
$40
$70
$140
$270
$530
$790
$1050
$1550

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$20
$35
$50
$80

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$180
$300
$450
$550

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$30
$50
$80
$130
$250

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
en English
X
Aya anu dibeuli
tukang