Beuli diaku YouTube

100% Terjamin Taliwang

Naon mangpaat tina meuli YouTube?

  • ✅ Ningkatkeun ingetan ku némbongkeun Ieu Worth Lalajo
  • ✅ Diaku Pitulung Ngaronjatkeun Engine rankings Search
  • ✅ 100% Aman & Dijamin Pangiriman
  • ✅ 100% Adsense Aman!
  • ✅ Likes Dupi dikirimkeun Ti Jalma Real - No bot!
  • ✅ Urang Salawasna delivers leuwih ti Anjeun maréntahkeun!
  • ✅ Hasil Mimitian muncul dina Jam 24-72
Naon mangpaat tina meuli YouTube?

Tip Penting Nalika Meuli YouTube Suka Ngembangkeun Saluran Anjeun

Teu aya ragu yén YouTube mangrupikeun salah sahiji layanan streaming pidéo panggedéna di dunya ayeuna. Nurutkeun a Laporan Statista, survéy nunjukkeun yén saimbang badag tina pamaké di AS (74%) méakkeun mayoritas waktos maranéhanana dina YouTube. Éta mangrupikeun platform anu ngamungkinkeun jalma-jalma ngabagikeun pidéo dina platform sareng nyiptakeun pangkalan pamiarsa khusus. Pamirsa ieu tiasa ngirim koméntar, sapertos pidéo, sareng ngabagi kontén ka réréncangan.

Suka, pandangan, sareng koméntar mangrupikeun métrik anu penting pisan pikeun saluran YouTube mana waé. Ieu kusabab algoritma YouTube dirancang pikeun milih saluran sareng pidéo anu nunjukkeun métrik anu saé. Kéngingkeun langkung seueur hartosna eusi sareng saluran anjeun langkung dipikaresep pikeun pangkat langkung luhur dina hasil pamilarian sareng saran. Rupa-rupa strategi tiasa dianggo pikeun kéngingkeun langkung resep pikeun pidéo anjeun. Anjeun oge bisa mésér karesep YouTube ti YTpals, sareng nonton saluran anjeun tumbuh. Tulisan ieu bakal ngabahas pentingna resep dina YouTube sareng rupa-rupa strategi anu anjeun tiasa dianggo pikeun ningkatkeunana.

Algoritma YouTube sareng Pentingna Suka

Aya tilu algoritma anu béda anu dianggo dina YouTube, anu nganggo métrik pikeun milih pidéo pikeun saran. Hiji algoritma milih pidéo anu tangtu pikeun dipidangkeun dina halaman utama pangguna, sedengkeun anu sanésna ngidentipikasi pidéo anu disarankeun anu cocog pikeun pamirsa. Sedengkeun pikeun algoritma katilu, éta milih pilihan rekomendasi otomatis pidéo salajengna nalika pamirsa ningali pidéo. Nalika YouTube milih pidéo anu badé disorot, salah sahiji kriteria anu paling penting anu dipertimbangkeun nyaéta jumlah anu resep. Anu resep ningkatkeun kamungkinan réngking pidéo langkung luhur dina hasil pamilarian sareng saran. Upami pidéo anjeun kéngingkeun seueur anu resep dina waktos anu pondok, maka éta tiasa janten popularitas dina platformna ogé gancang.

Suka YouTube penting pisan pikeun saluran. Eta ngabejaan algoritma YouTube jeung pemirsa yén ongkos Dursasana panongton Anjeun sia noting. Anjeun tiasa kéngingkeun tinjauan métrik YouTube anjeun ngalangkungan bagian analytics. Ieu bakal nyarioskeun ka anjeun ngeunaan pidéo anu paling seueur resep sareng anu henteu nampi seueur papacangan pamiarsa. Nalika pemirsa anyar ningali pidéo anjeun, aranjeunna ogé condong ngadasarkeun pertimbanganna ngeunaan papacangan anu anjeun tampa ti palanggan atanapi pemirsa anjeun ayeuna.

Aya waktos-waktos anjeun nampi pandangan kana pidéo anjeun, tapi ngajantenkeun pamiarsa anjeun berinteraksi sareng pidéo anjeun mangrupikeun kaulinan anu sanés. Anjeun panginten kedah ngingetkeun pamirsa anjeun pikeun ngiringan pidéo anjeun ti waktos ka waktos. Kéngingkeun tanggapan ti pamirsa anjeun penting pisan. Nalika anjeun nampi tanggapan anu positif ti pamirsa anjeun, poténsi pemirsa anjeun bakal ningkat sareng pidéo anjeun bakal mimiti nampi pangakuan sareng kredibilitas anu pantes.

Mangpaat Mibanda Jumlah Suka YouTube nu leuwih gede

Aya seueur mangpaat pikeun kéngingkeun langkung seueur resep YouTube. Ieu daptar alesan kunaon gaduh langkung resep YouTube penting pikeun kamekaran saluran -

  1. Pikeun narik pemirsa: Pemirsa condong nganggap yén eusi pangalusna bakal ngandung jumlah signifikan likes jeung komentar. Langkung seueur anu resep kana pidéo, langkung seueur lalu lintas bakal diarahkeun ka éta. Nalika pidéo dina saluran anjeun ngagaduhan seueur anu resep, éta ningkatkeun kredibilitasna dina panon pemirsa.
  2. Pikeun validasi ayana sosial: Konsep média sosial beroperasi dina prinsip basajan - beuki likes atawa pintonan dina video, nu leuwih gede nyaéta kakuatan sosial. Kredibilitas anjeun dina platform naék nalika anjeun gaduh jumlah anu langkung ageung. Lamun anjeun boga metrics alus, pemirsa ogé yakin yén anjeun boga hal worthwhile pikeun nambahkeun kana spasi. Pikeun tujuan ieu, hal anu penting pikeun ngadegkeun Ecological on platform jeung ngamekarkeun paréntah pikeun subjek. Sajumlah langkung seueur anu resep ngaluarkeun pesaing dina Ecological anjeun sareng ngajantenkeun saluran anjeun ka payun.
  3. Pikeun ngaronjatkeun ranking search engine: Upami anjeun milarian topik naon waé dina YouTube, éta gampang katingali yén pidéo anu aya di luhur daptar hasil pamilarian nyaéta anu gaduh jumlah anu langkung ageung. Nalika anjeun gaduh sajumlah ageung anu resep, éta ngabersihan jalan anjeun dina kategori milarian YouTube. Nalika aya anu milarian topik anu aya hubunganana sareng Ecological anjeun, kamungkinan pidéo anjeun ningkat dina rekomendasi naék.
  4. Kampanye pamasaran suksés: Seueur pemasar online nganggo YouTube pikeun ngamajukeun produk, jasa, sareng kontén anu tangtu. Upami pidéo tina saluran sapertos kitu kéngingkeun seueur anu resep sareng pandangan, maka éta nunjukkeun kanyataan yén pamasaran digital kampanye éta suksés. Kéngingkeun langkung seueur resep dina YouTube mangrupikeun cara anu saé pikeun mastikeun yén produk atanapi jasa éta pikaresepeun pikeun jalma.
  5. Pikeun naekeun otoritas anjeun: Nalika pemirsa ningali yén video anjeun gaduh jumlah anu saé sareng koméntar, aranjeunna langkung dipikaresep ningali anjeun salaku otoritas pikeun topik. Aranjeunna bakal percanten kana eusi anjeun pikeun nyayogikeun aranjeunna inpormasi anu leres ngeunaan topik anu khusus. Nalika otoritas anjeun ningkat dina Ecological anjeun, anjeun bakal tiasa naek di saluhureun pesaing anjeun sareng popularitas anjeun dina platform bakal naék.
  6. Ngaronjatkeun lalu lintas ka halaman wéb anjeun: Pidéo kalayan jumlah anu langkung ageung condong nampi langkung seueur pandangan. Video YouTube tiasa saé pikeun ngarahkeun lalu lintas ka situs wéb pribadi atanapi bisnis anjeun. Sajumlah ageung YouTube anu resep hartosna langkung seueur pamirsa, anu dasarna hartosna poténsial anu langkung saé pikeun perusahaan.
  7. Pikeun palanggan YouTube ngembang: Kami parantos nyarios yén langkung seueur anu resep sareng koméntar kana pidéo anjeun hartosna anjeun bakal tiasa narik langkung seueur pamirsa. Salaku beuki loba jalma mimiti nempo eusi Anjeun, maranéhna bakal ngamimitian ngalanggan kana eusi Anjeun ogé. Ku cara kieu, anjeun bakal tiasa nampi langkung seueur palanggan ngalangkungan resep YouTube.

Tip pikeun Meunangkeun Langkung seueur YouTube Suka pikeun Pidéo anjeun

Pikeun meunangkeun mangpaat monetization kaluar tina YouTube, hal anu penting pikeun kalibet ku pemirsa sasaran. Ngawangun basis panongton anu pikaresepeun butuh waktos sareng usaha. Salah sahiji masalah pangbadagna anu disanghareupan ku saluran nyaéta ngajantenkeun jalma berinteraksi sareng pidéo. Bisa jadi Anjeun gaduh seueur jalma anu ningali pidéo anjeun, tapi henteu seueur anu ninggalkeun resep. Janten anjeun kedah ngalebetkeun panginget anu tetep naroskeun pamirsa anjeun pikeun ngirim koméntar sareng resep pidéo anjeun. Ku cara kieu, anjeun bakal tiasa naekeun analytics papacangan anjeun dina YouTube.

Dina bagian di handap ieu, kami bakal nyayogikeun anjeun sababaraha tip pikeun ningkatkeun jumlah anu resep kana pidéo anjeun. Nganggo tip ieu anjeun tiasa ngembangkeun strategi anjeun pikeun ningkatkeun tingkat papacangan dina platform. Aya pilihan sanés pikeun ningkatkeun karesep YouTube anjeun, anu anjeun tiasa gabungkeun salian ti nerapkeun tip ieu. Éta ku ngagaleuh YouTube resep ti sumber anu dipercaya. Nalika anjeun mésér YouTube anu resep, anjeun tiasa ngajamin kamekaran saluran anjeun sareng dina waktos anu lami anjeun bakal mimiti ningali pamirsa sareng palanggan anu leres-leres ngiringan kontén anjeun.

Ngaronjatkeun Suka ku Eusi Pidéo

Upami anjeun hoyong langkung seueur anu resep dina YouTube, penting pikeun mastikeun yén eusi pidéo anjeun dugi ka scratch. Ieu sababaraha tip pikeun ningkatkeun eusi pidéo anjeun supados langkung resep YouTube.

1. Jieun eusi entertaining jeung atikan

Jalma datang ka YouTube pikeun rupa-rupa alesan. Sakapeung, aranjeunna panginten hoyong diajar ngeunaan hiji topik sareng dina waktos sanés aranjeunna ngan ukur hoyong ngahibur. Nalika anjeun nyiptakeun pidéo dina platform éta, penting pikeun mastikeun yén anjeun nawiskeun nilai anu pangsaéna pikeun pamiarsa dumasar kana kabutuhanana. Dina waktos anu sami, anjeun henteu kedah kompromi kana kualitas. Anjeun tiasa diajar naon panongton hayang ningali ku ngajalankeun panalungtikan keyword. Sababaraha topik anu paling seueur milarian dina YouTube nyaéta tuangeun, hiburan, musik, olahraga, kaulinan, perjalanan, olahraga, kageulisan, sareng busana. Alternatipna, anjeun tiasa ngalaksanakeun polling online. Ogé, pastikeun yén format pidéo anjeun cocog sareng raos pamiarsa anjeun. Anjeun tiasa mertimbangkeun ngadamel pidéo kumaha cara, ulasan produk, unboxing, top 10, haul produk, Q&A, jsb.

2. Tingali kana tren viral

Anjeun tiasa nampi jumlah anu resep kana kontén anjeun ku cara nyiptakeun pidéo anu didasarkeun kana topik anu parantos trending. Ku cara kieu, anjeun tiasa nganggo tren viral pikeun kaunggulan Anjeun. Nalika sababaraha topik janten viral, jalma hoyong diajar langkung seueur ngeunaan éta. Anjeun tiasa nyandak conto tantangan ember és, contona. Nalika tangtangan éta mimiti kaluar, jalma-jalma hoyong langkung seueur ngeunaan éta sabab ningali seueur selebriti anu nyobian hal anu sami. Anjeun ogé tiasa museurkeun pidéo anjeun kana topik anu ngetren dina warta sareng budaya populér. Ngaitkeun pidéo anjeun sareng tren populér henteu salawasna gampang, tapi anjeun tiasa naekeun karesep anjeun dina platform ku nyiptakeun kontén anu langkung kontekstual.

3. Kolaborasi sareng YouTubers

Cara anu saé pikeun ngadorong langkung seueur pamirsa pikeun ngirim anu resep sareng koméntar kana pidéo anjeun nyaéta ku kolaborasi sareng YouTuber sanés. Anjeun tiasa kéngingkeun papacangan anu hébat ti pamirsa ku nampilkeun pangaruh industri dina pidéo anjeun. Ieu kusabab influencers ieu condong anjeun panongton ngadegkeun geus. Nalika anjeun kolaborasi sareng YouTuber sanés, anjeun ajak pamirsa pikeun pariksa saluran anjeun ogé.

Langkung seueur pandangan hartosna langkung resep sareng koméntar. Salian nambihkeun ka pemirsa anjeun, kolaborasi sareng YouTubers tiasa masihan sudut pandang anu sanés ngeunaan topik niche anjeun. Ieu masihan langkung otoritas ka saluran anjeun dina rohangan YouTube. Kolaborasi sareng YouTubers anu sanés tiasa saling mangpaat, sabab bakal ningkatkeun resep sareng tingkat papacangan dina duanana saluran.

4. Kartu YouTube

Anjeun tiasa nampi langkung seueur pamirsa pikeun nonton pidéo anjeun sareng pamustunganana ngirimkeun langkung seueur koméntar sareng resep ku ngagunakeun fitur kartu YouTube. Kartu YouTube ngamungkinkeun anjeun pikeun ngamajukeun pidéo sanés dina pidéo. Anjeun tiasa nganggo kartu YouTube -

  • Pikeun ngamajukeun pidéo sanés tina saluran anjeun
  • Pikeun ngingetkeun jalma pikeun ninggalkeun likes
  • Pikeun nyorong pangguna pikeun ngeusian polling
  • Pikeun ngarahkeun pemirsa ka halaman badarat giveaway anjeun
  • Pikeun nyumbang kana nirlaba
  • Pikeun kéngingkeun langkung seueur palanggan saluran
  • Pikeun ngirim lalu lintas ka halaman wéb anjeun

Kartu YouTube tiasa saé pikeun ngamajukeun pidéo anjeun anu kirang berprestasi anu ngagaduhan langkung sakedik pandangan sareng resep. Pikeun nambahkeun kartu ka YouTube anjeun, hal anu penting pikeun nempo naon titik pintonan leupaskeun kaluar tina bagian analytics YouTube. Éta hadé pikeun nambihan kartu YouTube sateuacan titik éta.

5. Layar Tungtung Video

Anjeun ogé tiasa nganggo fitur layar tungtung pikeun ngalebetkeun panggero pikeun aksi dina saluran YouTube anjeun. Anjeun tiasa nganggo layar tungtung pikeun nginpokeun ka pemirsa langkung seueur ngeunaan saluran anjeun, sareng anjeun tiasa naroskeun aranjeunna resep kana pidéo anjeun. Layar tungtung ogé tiasa dianggo pikeun nyarankeun pidéo mana anu badé ditingali salajengna. Ku cara kieu, anjeun bakal tiasa ngarahkeun pamirsa anjeun ka sababaraha pidéo anjeun anu nampi pandangan sareng resep anu langkung saeutik. Pikeun nambahkeun layar tungtung ka video Anjeun kudu nganapigasi studio YouTube jeung klik dina ikon pensil pikeun nempo wincik video. Dina bagian éta, anjeun bakal mendakan pilihan End Screen. Anjeun tiasa milih pikeun nambihan jinis layar tungtung anu anjeun pikahoyong tina pilihan tambah biru, sareng saatos éta, anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta klik simpen.

6. Cross-promosi video dina platform média sosial

Cara anu hadé pikeun ningkatkeun likes dina YouTube nyaéta ku promosi pidéo anjeun dina platform média sosial online anu sanés. Seueur jaringan média sosial sanés sapertos Facebook, Instagram, sareng Twitter gaduh eusi pidéo ogé. Saluran ieu tiasa dianggo pikeun promosi silang pidéo anjeun pikeun ningkatkeun jumlah tontonan, resep, sareng palanggan. Dina Instagram, anjeun tiasa nganggo fitur carita pikeun ngabagi teaser pidéo YouTube anjeun sareng nambihan tautan kana pidéo dina bio anjeun. Cross-promosikeun pidéo YouTube anjeun mangrupikeun cara anu saé pikeun nunjukkeun ka pengikut anjeun yén anjeun gaduh komunitas aktip dina YouTube sareng aranjeunna ogé tiasa janten bagian tina éta. Nalika pemirsa anyar ningali pidéo anjeun, aranjeunna bakal ngirim langkung seueur koméntar sareng resep.

Tip Penting Nalika Meuli YouTube Suka Ngembangkeun Saluran Anjeun

Ngaronjatkeun Likes ku SEO

Upami anjeun hoyong ningkatkeun pemirsa sareng papacangan anjeun dina platform, penting pikeun diajar ngeunaan téknik optimasi mesin pencari (SEO). Algoritma YouTube nyaring eusi dina mesin pencari dumasar kana sababaraha faktor. Janten, janten penting pikeun ngaoptimalkeun judul, tag, sareng pedaran pidéo anjeun. Ieu sababaraha cara pikeun ningkatkeun resep kana pidéo YouTube anjeun ku SEO:

1. Nyieun judul video nu keyword euyeub

Panaliti kecap konci penting pikeun mastikeun yén kontén anjeun ngahontal target pamirsa. Éta frasa sareng kecap anu dianggo ku jalma pikeun milarian eusi. Lamun anjeun karajinan eusi Anjeun sabudeureun kecap konci target, Anjeun bisa mastikeun yén mesin pencari nyarankeun aranjeunna ka pemirsa targétna. Pikeun tiasa ningkatkeun kasempetan anjeun kéngingkeun langkung seueur pandangan sareng resep ku nambihan kecap konci anu relevan pikeun judul anjeun. Ku cara kieu, pamirsa anjeun bakal tiasa mendakan eusi anjeun langkung gampang. Aya seueur alat panalungtikan kecap konci anu sayogi online anu tiasa dianggo pikeun milarian kecap konci anu relevan. Cara séjén pikeun milarian kecap konci khusus YouTube nyaéta ku cara nuliskeun topik dina bar teang. Kecap konci mangrupikeun barang anu diprediksi anu muncul nalika anjeun milarian topik. Kecap-kecap anu diprediksi ieu mangrupikeun anu dipilarian ku seueur pemirsa.

2. Tambahkeun kecap konci kana déskripsi video

Anjeun tiasa ngaoptimalkeun déskripsi pidéo anjeun sapertos judul pidéo. Katerangan pidéo nyaéta daérah dimana pemirsa diajar naon pidéo anjeun. Éta ogé tiasa dianggo pikeun ningkatkeun réngking anjeun dina hasil pamilarian ku ngagunakeun kecap konci anu relevan. Ku ngagunakeun strategi kecap konci anjeun henteu ngan ukur ningkatkeun tingkat klik-liwat tapi ogé ningkatkeun resep sareng pandangan anjeun. Pedaran video kudu drafted dina cara nu eta ngarebut minat panongton, bari tetep incorporating kecap konci mangpaat.

3. Tambahkeun tag dina video YouTube

Tag pidéo dina YouTube saé pikeun ngagolongkeun kontén anjeun dina algoritma panéangan. Éta ngabantosan ngartos topik naon anu ditargetkeun ku pidéo anjeun. Salian judul sareng katerangan pidéo, tag pidéo kedah dianggo leres pikeun pidéo anjeun. Anjeun ogé tiasa ningali tag pidéo anu dianggo ku pesaing pikeun ngembangkeun pamahaman anu relevan dina Ecological anjeun. Pikeun ningali tag dina pidéo naon waé, léngkah-léngkah ieu tiasa dilaksanakeun -

  • Buka pidéo YouTube nganggo browser wéb naon waé.
  • Klik-katuhu dina halaman sareng pilih "Témbongkeun Sumber Halaman."
  • Pencét Ctrl + F (pikeun Windows) atanapi Command + F (pikeun Mac). Kode sumber bakal muncul anu teras tiasa dianggo pikeun milarian kecap konci.
  • Anjeun teras bakal tiasa ningali daptar tag anu dianggo pikeun pidéo éta.

4. Paké gambar leutik keur kaunggulan Anjeun

Anjeun tiasa nampi langkung seueur resep pikeun pidéo anjeun ku cara ngaoptimalkeun gambar gambar leutik pidéo anjeun. Gambar gambar leutik penting pikeun ngajantenkeun pidéo anjeun dina halaman utama YouTube, daptar pidéo anu disarankeun, hasil pidéo mesin pencari, sareng ogé dina média sosial. Ngagaduhan gambar leutik anu pikaresepeun dina pidéo anjeun tiasa ngadorong langkung seueur jalma pikeun ningali sareng ngirim koméntar sareng resep kana kontén anjeun. Ukuran anu disarankeun pikeun pidéo sakitar 1280 × 720, anu kedahna rubak minimum 640 piksel. Gambar kualitas luhur kedah gaduh fon anu pikaresepeun pikeun ningkatkeun kabaca. Anjeun oge bisa make close-up pikeun rupa pikeun membangkitkan sambungan emosi jeung panongton. Gambar leutik kedah cocog sareng eusi pidéo anjeun. Nganggo hacks clickbait pikeun ngaoptimalkeun gambar leutik sanés mangrupikeun ide anu saé sabab nyasabkeun pamirsa.

5. Paké transkripsi video

Transkripsi pidéo dikenal salaku caption katutup dina YouTube. Transkripsi pidéo tiasa ningkatkeun réngking pidéo anjeun dina platform sareng ogé ngajantenkeun aranjeunna langkung diaksés. Ku ngagunakeun captions katutup, panongton nu leuwih gede bisa nempo video Anjeun. Ieu kusabab sabagéan ageung pamirsa panginten henteu nyarios basa anu sami atanapi aranjeunna tiasa ngagaduhan gangguan dédéngéan. Ku ngalebetkeun caption katutup, anjeun ngajantenkeun pidéo langkung diaksés ku aranjeunna sareng ngajak langkung seueur pamirsa pikeun terlibat sareng kontén anjeun sareng ngirim koméntar sareng resep.

Meuli YouTube Suka - Pentingna sareng Mangpaat

Pentingna resep YouTube parantos dinyatakeun dina poin anu disebatkeun di luhur. Salah sahiji cara pikeun kéngingkeun langkung resep pikeun pidéo anjeun nyaéta ku naroskeun pamirsa anjeun resep, ngabagi sareng ngalanggan saluran anjeun. Nanging, sakapeung anjeun panginten henteu kéngingkeun papacangan anu dibutuhkeun ti pamirsa anjeun sanaos ngagunakeun sadaya strategi anu disebatkeun di luhur. Dina skenario sapertos kitu, éta bakal janten ide anu sae pikeun mayar YouTube resep ti panyadia ladénan anu dipercaya sapertos YTpals.

Ngagaleuh YouTube anu resep bakal masihan anjeun aliran pamirsa anu tetep, anu pamustunganana bakal ngabantosan langkung seueur jalma ngalanggan saluran anjeun sareng terlibat sareng kontén anjeun. Video anjeun tiasa nampi paparan ka pamiarsa énggal, anu sanés tiasa mendakan saluran anjeun upami henteu. Hayu urang tingali sababaraha mangpaat mésér YouTube likes.

1. Masihan saluran anjeun buktina sosial dina platform nu

Upami anjeun hoyong ngajantenkeun pidéo anjeun janten viral sareng pasar eusi pidéo, penting pikeun ngagaduhan otoritas dina platform éta. Sakumaha anu parantos dinyatakeun dina tulisan ieu, popularitas atanapi ayana dina platform tiasa ningkat ku ningkatkeun métrik saluran YouTube anjeun. Suka YouTube mangrupikeun métrik penting pikeun ngukur status sosial hiji saluran. Nalika anjeun mésér resep, anjeun bakal tiasa nampi pangakuan sareng ningkatkeun kredibilitas dina platform éta. Éta tindakan minangka bukti sosial, anu bakal ngabantosan anjeun nampi langkung seueur pamirsa sareng palanggan di hareup.

2. Ningkatkeun ranking dina hasil teangan

Cara anu pangsaéna pikeun ningkatkeun pamirsa pidéo anjeun nyaéta ku ngaoptimalkeunana pikeun muncul dina hasil pamilarian. Numutkeun kana panilitian panganyarna, langkung ti 60 persén pamirsa dina YouTube milarian pidéo ngalangkungan topik dina bar teang tinimbang ngadatangan saluran. Anjeun tiasa ningkatkeun réngking pidéo anjeun dina hasil pamilarian ku cara ningkatkeun métrik anjeun anu diwangun ku resep, pandangan, sareng koméntar. Nalika anjeun mésér YouTube anu resep, éta nunjukkeun kana algoritma YouTube yén tingkat papacangan anjeun langkung luhur. Ku cara kieu, anjeun bakal tiasa pangkat anu langkung luhur dina hasil pamilarian nalika jalma milarian topik tina Ecological anjeun. Antukna, saluran anjeun bakal tiasa ngahasilkeun lalu lintas organik ogé, anu bakal ningkatkeun tingkat papacangan langkung jauh.

3. Pikeun narik panongton sasaran

Sakali anjeun parantos nyiptakeun pidéo dina topik, anjeun badé mastikeun yén éta ngahontal pamiarsa anu leres anu ngahargaan input anjeun. Anjeun tiasa mastikeun yén pidéo anjeun ngahontal target pamiarsa ku ngagaleuh YouTube resep ti sumber anu dipercaya sapertos YTpals. Nalika anjeun gaduh langkung seueur anu resep sareng koméntar kana pidéo anjeun, éta nunjukkeun yén anjeun gaduh otoritas anu tangtu dina topik éta. Pamirsa anyar antukna bakal percanten kana jinis eusi anu anjeun ciptakeun. Meuli likes mangrupikeun strategi anu saé pikeun narik pamiarsa target anjeun.

4. Pikeun nyetir lalulintas ka platform média sosial lianna

Nalika anjeun mayar resep, éta ningkatkeun pisibilitas anjeun dina platform. Pamirsa tiasa mendakan eusi anjeun langkung gampang sareng saatosna jumlah palanggan anjeun mimiti ningkat sacara stabil. Pamirsa anjeun dina YouTube tiasa diarahkeun ka platform média sosial anu sanés dimana anjeun badé ngadegkeun ayana anu sami. Ieu hususna kapaké pikeun pamasaran produk anjeun upami anjeun gaduh usaha. Jalma-jalma dipikanyaho condong kana eusi pidéo, ku kituna anjeun tiasa ngarahkeun lalu lintas YouTube kana halaman wéb, anu tiasa mangpaat pisan pikeun ningkatkeun penjualan produk atanapi jasa.

5. Pikeun kickstarting perjalanan YouTube

Nalika anjeun ngamimitian saluran, tiasa sesah kéngingkeun pamirsa ningali kontén anjeun. Upami anjeun hoyong ngamimitian karir YouTube anjeun, kéngingkeun papacangan dina pidéo awal anjeun penting pisan. Mésér YouTube anu resep tiasa nyetél anjeun ka arah anu leres sareng saluran anjeun bakal tiasa ngamimitian anu energetik. Éta bakal ningkatkeun pamirsa anjeun dina platform, sareng kana waktosna palanggan anjeun bakal tetep kalibet sareng kontén anjeun. Éta tiasa ngabantosan dina nyandak karir YouTube anjeun ka tingkat salajengna.

6. Mangtaun popularitas

Upami anjeun hoyong janten sensasi YouTube, teras ngagaleuh anu resep YouTube tiasa nyetél anjeun dina jalur anu leres pikeun ngahontal tujuan anjeun. Mangtaun popularitas di YouTube muka dunya kasempetan pikeun jalma, kaasup sponsorships. Upami anjeun teras-terasan nyiptakeun pidéo anu pikaresepeun, anjeun bakal tiasa ngawangun basis palanggan khusus. Aranjeunna teu ngan baris kalibet ku eusi Anjeun tapi ogé ngamajukeun eta.

7. Pikeun tetep payun kompetisi

YouTube mangrupikeun platform anu kompetitif pisan, dimana jutaan pidéo ditambah unggal dinten. Upami anjeun hoyong tetep payuneun kompetisi, anjeun kedah nganggo sababaraha strategi anu bakal ngabantosan kamekaran anjeun. Kasempetan sabagéan ageung pesaing anjeun mésér resep sareng koméntar YouTube. Ku kituna, éta bakal jadi ide nu sae pikeun meuli YouTube resep pikeun saluran anjeun upami anjeun henteu hoyong rugi.

kacindekan

Ayeuna anjeun wawuh sareng pentingna sareng mangpaat ngagaleuh anu resep YouTube, anjeun tiasa mertimbangkeun mésér aranjeunna pikeun saluran anjeun pikeun ngabantosan kamekaranana. Nalika anjeun mésér resep ti YTpals, anjeun bakal tiasa ningkatkeun ingetan pamirsa dina pidéo anjeun. Hasilna bakal mimiti muncul 24 dugi ka 72 jam saatos nempatkeun pesenan, sareng anu resep bakal dikirimkeun ku jalma-jalma saleresna tinimbang bot. Anjeun tiasa ngahubungi kami ayeuna pikeun terang langkung seueur ngeunaan jasa YouTube premium ku YTpals.

Dipercaya ku 500,000 + Klién

Tingali naon anu disarioskeun palanggan ngeunaan YTPals


Kami nawiskeun Jasa Pamasaran Marketing Langkung YouTube

palayanan
harga $
$30

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$20
$60
$100
$200
$350
$600

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$13.50
$20
$25
$40
$70
$140
$270
$530
$790
$1050
$1550

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$20
$35
$50
$80

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$180
$300
$450
$550

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$30
$50
$80
$130
$250

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
en English
X
Aya anu dibeuli
tukang