Beuli YouTube Koméntar

100% Terjamin Taliwang

Naon mangpaat tina meuli komentar YouTube?

  • ✅ Ningkatkeun Search Engine rankings Pidio anjeun urang
  • ✅ Nyorong Batur keur Aryani Dina Video anjeun
  • ✅ Nyorong Diskusi mun Mimitian
  • ✅ Kami Review Pidéo Anjeun & Tulis Komentar Kualitas
  • ✅ Anjeun tiasa Nepikeun sorangan Koméntar anjeun Upami Anjeun hoyong
  • ✅ Komentar Dupi Sumebar Out Leuwih Sababaraha Days
  • ✅ 100% Terjamin Pangiriman atanapi Duit anjeun Balik
  • ✅ Komentar Mimitian dina Jam 24-72
Naon mangpaat tina meuli komentar YouTube?

Cara ngagaleuh koméntar YouTube tiasa ngabantosan saluran anjeun janten langkung populer

Ayeuna, YouTube dianggap salah sahiji layanan streaming pidéo anu paling seueur dianggo di dunya. Éta parantos ngalaman kamekaran éksponénsial salami mangtaun-taun sareng parantos janten tujuan paporit pikeun ngeposkeun sareng ningali eusi pidéo. Seueur pangguna anu tiasa ngumpulkeun jumlah pengikut anu saé ogé parantos kéngingkeun kauntungan monetisasi tina éta. Janten teu ragu yén YouTube hadir kalayan seueur mangpaat. Pituduh di handap ieu bakal ngabantosan anjeun ngawangun saluran YouTube anu suksés sareng nampi langkung seueur mangpaat tina éta.

Pikeun ngawangun saluran anu suksés, léngkah munggaran anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta ngawangun basis pamiarsa anu kuat. Panongton, anu katelah palanggan dina YouTube, bakal ngajantenkeun langkung seueur visibilitas kana saluran anjeun ku resep kana pidéo, mairan kana éta, sareng ngarujuk ka réréncangan. Penting pikeun kalibet sareng basis palanggan anjeun sareng ngadangukeunana upami anjeun hoyong saluran anjeun janten populer. Koméntar penting pisan pikeun kasuksésan saluran anjeun. Anjeun tiasa mésér koméntar YouTube ti YTpals sareng nganggo strategi di handap ieu babarengan pikeun ngiringan palanggan anjeun dina bagian koméntar.

Naon pentingna hiji strategi komentar éféktif?

YouTube sanés ngan ukur pikeun ningali pidéo, sabab ngamungkinkeun jalma-jalma pikeun saling berinteraksi dina bagian koméntar ogé. Koméntar mangrupikeun cara anu saé pikeun panyipta kontén pikeun kalibet sareng pamiarsana sareng sabalikna. Éta ngamungkinkeun para panyipta kontén ngadangukeun naon anu diucapkeun palangganna ngeunaan kontén. Bagian koméntar dina YouTube maénkeun bagian anu ageung dina ngawangun hubungan sareng pamiarsa. Video anu langkung seueur koméntar condong nampi langkung seueur pandangan. Kapanggih yén kalolobaan pidéo anu gaduh sakitar 5,000 koméntar atanapi langkung tiasa nampi sakitar 1 juta pintonan. Panempoan sareng koméntar condong ngahiji, sabab paningkatan dina hiji nyababkeun paningkatan anu sanés.

Nalika anjeun ngamimitian saluran YouTube, tujuan utami nyaéta ningkatkeun pisibilitas anjeun dina platform. Koméntar mangrupikeun kakuatan panggerak pikeun ningkatkeun pisibilitas. Koméntar tiasa mangaruhan pamirsa pikeun ningali sadayana pidéo, ningali deui pidéo sareng bagikeun ka kulawarga sareng réréncangan. Strategi koméntar anu épéktip henteu ngan ukur penting pikeun kéngingkeun pandangan tapi ogé pikeun ngarahkeun pamirsa kana langkung seueur eusi anjeun. Strategi koméntar anu saé ogé ngamungkinkeun anjeun ngagedékeun pesen anu anjeun hoyong kirimkeun ngalangkungan saluran anjeun.

Strategi pikeun Nyetir Langkung Koméntar dina Pidéo YouTube Anjeun

Koméntar tiasa janten mangpaat pisan upami anjeun hoyong kéngingkeun tanggapan langsung ti pamirsa anjeun sareng ngadamel paguneman ngeunaan pidéo anjeun. Ayeuna anjeun ngartos pentingna strategi koméntar anu épéktip, hayu urang tingali sababaraha metode anu tiasa dianggo pikeun ngadorong langkung seueur koméntar dina pidéo anjeun. Anjeun tiasa nganggo sababaraha metodeu ieu pikeun ngembangkeun strategi koméntar anjeun nyalira. Anjeun ogé tiasa mésér koméntar YouTube pikeun ngabantosan prosés ieu.

1. Tanya jawab di ahir video.

Anjeun kedah nyobian naroskeun sababaraha patarosan ti pamirsa anjeun dina tungtung pidéo. Patarosan ieu tiasa janten kabuka, tapi, patarosan khusus anu nyababkeun pamirsa pikeun mairan bakal langkung mangpaat pikeun anjeun dina hal ieu. Upami anjeun mangrupikeun pidéo tutorial, anjeun tiasa naroskeun ka pamirsa naha aranjeunna mendakan tip anu mangpaat atanapi henteu. Anjeun oge bisa ngajalankeun Dursasana ku nanya ka pemirsa ngeunaan jenis eusi maranéhna rék ningali. Anjeun bakal nampi sababaraha réspon anu dijamin dina bagian koméntar. Henteu ngan ukur anjeun bakal kéngingkeun ideu anu saé pikeun pidéo anu bakal datang, tapi anjeun ogé tiasa nyambung ka palanggan anjeun dina tingkat anu langkung pribadi.

2. Jieun koméntar kahiji dina bagian koméntar.

Sakapeung, cara anu pangsaéna pikeun ngadorong pengikut anjeun pikeun ngirimkeun langkung seueur koméntar nyaéta ku ngadamel koméntar anu munggaran nyalira. Anjeun tiasa mingpin sareng masangkeun koméntar anu ngalibatkeun palanggan sareng ngamimitian paguneman ngeunaan pidéo. Lila-lila, palanggan anjeun bakal langkung nyaman sareng mairan kana pidéo anjeun. Cara séjén pikeun ngagunakeun strategi anu sami nyaéta ku naroskeun ka batur anu anjeun kenal sacara pribadi pikeun masihan koméntar. strategi komentar ieu jalan sagampil ogé. Koméntar anu dipasang ku réréncangan sareng kulawarga ogé bakal nyorong palanggan pikeun ngirim langkung seueur koméntar. Ku cara kieu, anjeun bakal tiasa ngawangun komunitas anu caket anu silih interaksi unggal dinten.

3. Niténan eusi pangalusna-ngajalankeun ngartos Dursasana.

Anjeun tiasa make analytics YouTube pikeun nangtukeun mana video nempo paling Dursasana. Saterusna, anjeun bisa ascertain faktor nu ngakibatkeun Dursasana gede. Naha éta panjangna pidéo atanapi daptar puter anu tangtu. Parantos mendakan yén pidéo anu langkung pondok ti 2 menit condong nampi tingkat papacangan anu langkung ageung, dibandingkeun sareng pidéo 5 menit. Sakali anjeun terang faktor anu ngajantenkeun pidéo anjeun langkung saé, anjeun tiasa ngulang deui dina pidéo énggal anjeun. Ieu bakal tetep panongton aktipitas jeung komentar bakal tetep datang.

4. Tahan kontes dina YouTube.

Sapertos kontes Instagram sareng Facebook, anjeun ogé tiasa ngayakeun kontes dina YouTube, pikeun ngajalankeun papacangan pikeun saluran anjeun. Kontes YouTube mangrupikeun cara anu saé pikeun kéngingkeun koméntar, palanggan, sareng resep kana pidéo anjeun, sadayana dina waktos anu sami. Nanging, anjeun peryogi sababaraha dana tambahan sareng anjeun ogé kedah ngalaksanakeun usaha anu ageung pikeun ngamajukeun kontes. Kontes YouTube mangrupikeun cara anu saé pikeun narik perhatian kana saluran anjeun, anu bakal nyababkeun langkung seueur koméntar dina pidéo anjeun dina jangka panjang. Anjeun oge bisa ajak pemirsa anjeun posting komentar salaku bagian tina kontes.

5. Haté komentar palanggan.

Anjeun tiasa nyambung sareng palanggan anjeun dina tingkat anu langkung pribadi ku resep koméntar anu aranjeunna pasang dina pidéo anjeun. Nalika anjeun resep koméntar, pamirsa tiasa ningali jantung beureum sareng ikon leutik saluran anjeun di gigireunana. Jalma anu masangkeun koméntar ogé bakal nampi béwara yén koméntarna resep. Sakali pamirsa ningali anjeun berinteraksi sareng batur dina koméntar, aranjeunna bakal didorong pikeun ngirimkeun langkung seueur koméntar. Ku cara kieu, anjeun bakal tiasa ngawangun kasatiaan kipas sareng ogé nunjukkeun yén anjeun ngahargaan pamirsa anjeun.

6. Pin sababaraha komentar.

Pinning mangrupikeun cara anu saé anjeun tiasa nyorot komentar anu tangtu. Éta mastikeun yén koméntar anu disematkeun mangrupikeun koméntar anu munggaran ditingali ku pamirsa di handapeun pidéo anjeun nalika ngagulung ka handap bagian koméntar. Anjeun tiasa pin koméntar anjeun nyalira pikeun ngamimitian paguneman sareng pamirsa atanapi pin koméntar palanggan. Fitur pinning saé pikeun -

  • Nanyakeun patarosan husus ti panongton.
  • Méré klarifikasi ngeunaan video.
  • Teasing panongton kalawan endog Easter atawa sababaraha ngembangkeun husus.
  • Hatur nuhun ka nu nonton video na.
  • Nyorot komentar relevan ti palanggan.

7. konsistensi

Upami anjeun ningali salah sahiji saluran anu paling luhur dina YouTube, anjeun bakal mendakan hiji hal anu umum di antarana - konsistensi. Pikeun nyorong papacangan pikeun saluran anjeun, anjeun kedah ngapdet sacara konsistén sareng sering nyebarkeun pidéo. Penting pikeun taat kana jadwal anu ketat supados pamirsa terang iraha anjeun bakal unggah pidéo salajengna. Nanging, ieu hartosna anjeun kedah ngaluarkeun eusi demi éta. Sanaos jadwal anjeun ngeposkeun hiji pidéo unggal minggu, penting pikeun ngajantenkeun kontén anu pikaresepeun pikeun pamiarsa. Upami pamirsa mendakan pidéo anjeun pikaresepeun sareng unik, teras bakal teras-terasan ngirimkeun koméntar.

8. Kaasup CTA

Kadé kaasup panggero pikeun aksi (CTA) dina unggal video. Ieu tiasa dilebetkeun kana bagian mana waé tina pidéo, naha awal, tengah akhir. Tujuan utama CTA nyaéta pikeun naroskeun jalma pikeun ngalanggan saluran anjeun. Anjeun tiasa nganggo fitur anotasi sareng nempatkeun kotak leutik di belah kénca juru luhur layar, naroskeun pamirsa anjeun ngalanggan saluran anjeun. Nalika pamirsa ningali CTA ti waktos ka waktos, aranjeunna bakal ngingetkeun pikeun ngalanggan saluran anjeun. Nalika anjeun kéngingkeun palanggan, koméntar sareng resep bakal ningkat sacara otomatis pikeun pidéo anjeun.

9. Anggo Widget YouTube dina blog sareng halaman wéb anjeun

Cara anu saé pikeun ngajalankeun papacangan dina saluran YouTube anjeun nyaéta ku cara nempatkeun widget YouTube dina blog atanapi halaman wéb anjeun. Widget YouTube bakal janten cara anu saé pikeun kéngingkeun palanggan énggal sabab pengikut blog anjeun sareng sémah halaman wéb bakal terang ngeunaan saluran YouTube anjeun. Upami aranjeunna nuturkeun kontén anjeun dina médium anu sanés, aranjeunna langkung dipikaresep ngalanggan saluran YouTube anjeun ogé. Ieu bakal, kahareupna ngamungkinkeun aranjeunna ngirimkeun koméntar dina saluran YouTube anjeun sabab bakal nampi kasempetan pikeun berinteraksi sareng anjeun dina tingkat pribadi.

10. Ngawangun jaringan

Upami palanggan resep saluran anjeun, aya kamungkinan aranjeunna ogé resep kana saluran anu sanés. YouTube ngamungkinkeun panyipta pikeun nambihan saluran YouTubers sanés kana halaman rekomendasi. Dina cara anu sami, anjeun tiasa naroskeun saluran anu aya hubunganana pikeun nampilkeun saluran anjeun dina halaman saran supados pamirsana bakal ngamotivasi pikeun ngalanggan saluran anjeun. Ku cara ieu, anjeun bakal tiasa narik langkung seueur pandangan, palanggan, sareng koméntar pikeun saluran anjeun.

11. Interaksi jeung palanggan.

Ieu sigana strategi anu atra, yén ngabales koméntar palanggan anjeun bakal langkung seueur koméntar. Nalika anjeun ngabales koméntar pemirsa, éta ogé nunjukkeun yén anjeun ngupingkeun aranjeunna sareng yén anjeun resep kana tanggapanana. Ideally anjeun kedah nyandak sababaraha menit unggal dintenna pikeun berinteraksi sareng pemirsa. Salian ti koméntar kana saluran anjeun, éta ogé hadé pikeun berinteraksi sareng pemirsa dina bagian koméntar saluran anu sanés ogé. Upami pamirsa ieu mendakan koméntar anjeun pikaresepeun, aranjeunna bakal nyobian ngaliwat profil anjeun ogé. Ku cara kieu, anjeun tiasa nampi palanggan énggal.

12. Paké Konci éféktif.

Nganggo kecap konci dina pidéo sacara efektif penting pisan upami anjeun hoyong ngajalankeun papacangan anu leres dina saluran YouTube anjeun. Kecap konci dipaké nalika hiji jalma keur néangan hiji hal husus. Upami anjeun nganggo kecap konci anu leres, kamungkinan pidéo anjeun ngahontal panempo anu leres bakal ningkat. Kapanggih yén langkung ti 60% palanggan énggal dina saluran biasana asalna tina pilihan milarian YouTube. Upami anjeun henteu nganggo kecap konci anu leres atanapi kecap konci anjeun sumebar ipis, maka pidéo anjeun panginten henteu muncul dina hasil pamilarian. Kadé janten deskriptif sabisa nalika nyieun tag kecap konci. Anjeun ogé tiasa nganggo alat online pikeun milarian saran pikeun kecap konci.

13. Promosi saluran.

Penting pikeun ngamajukeun saluran anjeun henteu ngan ukur dina YouTube tapi di luar ogé. Ieu bakal muka saluran YouTube anjeun ka pemirsa tina medium anu béda. Nalika aranjeunna mimiti nuturkeun eusi pidéo anjeun, aranjeunna bakal ngamimitian mairan, ngabagi, sareng resep pidéo anjeun ogé. Ieu mangrupikeun sababaraha cara anjeun tiasa pasar saluran YouTube anjeun -

  • Tautkeun saluran YouTube anjeun dina halaman média sosial anjeun.
  • Kirimkeun saluran YouTube ka situs wéb bookmark sosial.
  • Tambahkeun saluran ka mesin pencari video.
  • Gantelkeun tautan kana saluran YouTube anjeun dina milis.
  • Anggo URL YouTube anjeun nalika ngeposkeun koméntar dina blog sareng anu sanés.

14. Paké gambar leutik metot pikeun eusi video Anjeun

Upami anjeun hoyong narik palanggan énggal, penting yén gambar leutik anjeun katingali. Jalma-jalma langkung dipikaresep ngaklik pidéo anjeun upami aranjeunna mendakan gambar leutik éta pikaresepeun. Nanging, ieu sanés hartosna anjeun ngamimitian nganggo gambar clickbait salaku gambar leutik anjeun. Teu mungkin pemirsa bakal nuturkeun saluran anjeun upami anjeun nganggo strategi clickbait. Tujuan utama ngasupkeun hiji gambar leutik metot nyaéta pikeun ngaronjatkeun pintonan anjeun nampi. Upami anjeun tiasa nyayogikeun kontén anu saé pikeun pamirsa, pandanganna bakal masihan koméntar sareng resep ogé.

15. Paké fitur anyar nyaring komentar Anjeun

Fitur anyar dina YouTube Studio (desktop) ngamungkinkeun anjeun nyaring koméntar dina saluran anjeun. Anjeun tiasa nganggo ieu pikeun milarian koméntar khusus sareng nyaring pamilarian, dumasar kana -

  • Status palanggan.
  • Status anggota saluran.
  • Nomer palanggan anu koméntar.

Anjeun ogé tiasa nganggo saringan pikeun ningali koméntar anu gaduh patarosan khusus supados anjeun tiasa ngabalesana langkung gampang. Salian ti éta, anjeun tiasa nganggo fitur ieu pikeun marios koméntar anu anjeun gaduh atanapi henteu acan ngaréspon.

Anu pamungkas, anjeun tiasa mésér koméntar YouTube ti YTpals. Mésér koméntar YouTube tiasa janten pilihan anu saé pikeun anu nembé ngamimitian perjalanan YouTube, sabab sababaraha pamirsa mimitina horéam ngirim koméntar kana pidéo anu henteu aya koméntar. Ieu mangrupikeun pilihan anu saé pikeun akun anu mapan ogé, nalika anjeun ngagunakeun strategi anu kasebat sareng mésér koméntar YouTube pikeun ngabantosan anjeun dina prosés éta.

Cara ngagaleuh koméntar YouTube tiasa ngabantosan saluran anjeun janten langkung populer

Naha Anjeun Kudu Mésér Koméntar YouTube?

Ayeuna anjeun wawuh sareng strategi ningkatkeun jumlah koméntar dina saluran anjeun, waktosna pikeun ningali pentingna mésér koméntar YouTube. Aya kompetisi sengit di dunya média sosial kiwari, sarta geus jadi hésé acquire popularitas ngaliwatan saluran média sosial kawas YouTube. Ieu kusabab seueur selebriti anu mapan ogé nuju kana platform sapertos YouTube pikeun nyiptakeun kontén. Ieu sababna penting pikeun improvisasi strategi sareng milarian cara anyar pikeun ngajalankeun papacangan ti para pengikut.

lamun mésér koméntar YouTube ti panyadia ladenan kawas YTpals, anjeun bakal bisa naekeun kasuksésan saluran Anjeun. Hayu urang tingali sababaraha mangpaat mésér koméntar YouTube.

1. Ningkatkeun pangakuan video Anjeun.

Anjeun tiasa nampi sababaraha kauntungan tina YouTube ngan saatos aranjeunna nampi pangakuan ti pamirsa. Nalika anjeun mésér koméntar YouTube, kamungkinan pidéo anjeun dikenal bakal ningkat. Upami anjeun hoyong suksés dina YouTube, pidéo anjeun kedah nampi palanggan, resep, sareng koméntar anu cekap. Meuli koméntar ngagampangkeun padamelan, sabab langkung seueur koméntar ogé nyababkeun langkung seueur pandangan sareng resep. Sanaos pidéo anjeun moal nampi jumlah koméntar anu sami sareng selebriti YouTube, ngagaleuh koméntar YouTube pasti bakal ningkatkeun pangakuan saluran anjeun dina panon pemirsa.

2. Ningkatkeun ranking saluran YouTube Anjeun

Dina YouTube, réngking saluran biasana ditangtukeun ku jumlah palanggan saluran éta. Palanggan tiasa bénten-béda gumantung kana jumlah koméntar sareng resep dina unggal pidéo. Ieu sababna paningkatan jumlah anu resep sareng koméntar nyababkeun kanaékan proporsional dina réngking saluran dina YouTube. Ieu nunjukkeun kanyataan yén koméntar penting pisan pikeun kasuksésan saluran YouTube. Nalika anjeun ngagaleuh koméntar YouTube, anjeun tiasa ningkatkeun pangkat saluran anjeun ku ningkatkeun kasempetan nampi langkung seueur palanggan.

3. Jieun video Anjeun viral

Unggal YouTuber hoyong konténna janten viral, tapi teu aya rumus anu diatur pikeun ngahontal éta. Pikeun nyiptakeun kontén viral, panyipta kedah nyéépkeun waktos sareng ngamajukeunana dina médium anu béda pikeun nyiptakeun buzz di sekitar pidéo. Sanaos teu aya cara anu pasti pikeun janten viral, ngagaleuh koméntar YouTube pasti tiasa ngabantosan dina prosés éta. Sakali anjeun mésér koméntar YouTube, pidéo anjeun bakal disorot ka langkung seueur jalma. Kusabab beuki loba jalma ngaklik video anjeun, beuki loba koméntar bakal terus ngocor. Bagian koméntar mangrupikeun hal anu munggaran ditingali ku pamirsa, bahkan sateuacan ngalanggan saluran. Janten gaduh bagian koméntar anu pikaresepeun ku mésér koméntar bakal ngabantosan anjeun narik langkung seueur pamirsa.

4. Kéngingkeun langkung seueur klik sareng resep

Upami anjeun hoyong saluran anjeun janten populer di YouTube, penting yén éta kéngingkeun langkung seueur klik, koméntar, sareng resep. Prosésna pikeun ngajantenkeun jalma ningali pidéo anjeun tiasa panjang sareng pikasieuneun. Nanging, aya sababaraha cara anjeun tiasa ngatalisan prosés. Salah sahiji cara anu pangsaéna pikeun ngamimitian popularitas anjeun nyaéta ku mésér koméntar YouTube. Sakali anjeun ngagaleuh koméntar dina YouTube, pandangan sareng likes bakal otomatis tuang nalika langkung seueur jalma mimiti ngaklik pidéo anjeun. Ieu kusabab jumlah koméntar anu saé dina pidéo anjeun ningkatkeun kamungkinan muncul dina hasil pamilarian.

5. Mikat palanggan anyar

Bagian anu paling penting dina YouTube nyaéta pamirsa sareng palanggan. Sadaya strategi anjeun pamustunganana ditujukeun pikeun narik langkung seueur pamirsa kana saluran anjeun. Kanyataan anu dipikanyaho yén jumlah pamirsa sareng palanggan anu langkung ageung dina saluran anjeun, langkung seueur pamirsa anu anjeun tiasa narik. Jumlah koméntar dina pidéo anjeun ogé nangtukeun jumlah pintonan anu anjeun bakalan gaduh. Meuli koméntar ti YTpals tiasa ngabantosan dina prosés ieu sareng tiasa ngagampangkeun padamelan anjeun. Anjeun bakal tiasa narik palanggan énggal nalika pamirsa anu nganjang ka saluran anjeun perhatikeun jumlah koméntar anu anjeun parantos aya dina saluran anjeun.

6. Mantuan dina nyieun bukti sosial

Buktina sosial penting pisan dina dunya média sosial. Kanyataan anu dipikanyaho yén jalma biasana merhatoskeun saluran anu ngagaduhan status sosial. Nalika sajumlah ageung pamirsa percanten kana konsép atanapi ideu saluran YouTube anjeun nyebarkeun, pemirsa énggal bakal otomatis asup. Kusabab buktina sosial, pemirsa anyar ieu bakal langkung condong manjangkeun dukunganna ka saluran éta. Anjeun tiasa mésér koméntar YouTube pikeun nyiptakeun bukti sosial dina situs éta. Sakali pamirsa ningali koméntar dina pidéo anjeun, aranjeunna bakal resep ningali langkung seueur eusi anjeun.

7. Ngalelepkeun kaluar komentar négatip

Seringna, jalma-jalma tiasa ngeposkeun seueur koméntar négatip sareng kebencian dina pidéo YouTube anu henteu aya hubunganana sareng eusina. Seueur jalma nganggo YouTube pikeun ngamajukeun mumusuhan sareng prasangka. Ieu dimana mésér koméntar YouTube bakal mangpaat. Anjeun tiasa ngalaporkeun koméntar ieu, kumaha ogé, anjeun ogé tiasa ngagunakeun taktik sanés pikeun ngalelepkeun sora. Nalika anjeun mésér koméntar YouTube, anjeun tiasa mastikeun yén koméntar positip ngabayangkeun koméntar négatif ieu, anu tiasa ngabahayakeun pidéo anjeun dina jangka panjang. Ieu mangrupikeun strategi anu saé pikeun ngajaga trolls Internét sareng aranjeunna moal tiasa nampi kapuasan tina koméntar anu hina.

8. Ngahasilkeun clout on platform nu

Nalika anjeun mésér koméntar YouTube, pidéo anjeun bakal mimiti dikenal dina platform éta. Nalika langkung seueur jalma mimiti ningali pidéo anjeun, éta bakal ngamungkinkeun anjeun ngagedékeun posisi anjeun dina rohangan. Jumlah pintonan anu langkung ageung hartosna langkung seueur resep, langkung seueur koméntar, sareng langkung seueur palanggan. Sareng ku langkung seueur palanggan sareng koméntar kana pidéo anjeun, pamirsa tambahan ogé bakal didorong pikeun ngalanggan kontén anjeun sareng ngirim koméntar. Siklus ieu bakal diteruskeun sareng anjeun bakal tiasa ngahontal jangkung dina waktos anu lami. Hasilna, anjeun bakal tiasa laksana sababaraha clout dina platform. Anjeun henteu ngan ukur tiasa nampi kauntungan monetisasi tina YouTube, tapi pangaruhna bakal ngabantosan anjeun dina ngawangun partnership anyar sareng ngajalajah jalan tambahan.

9. Nyiptakeun pertumbuhan proporsional tina koméntar sareng pandangan

Upami anjeun parantos ngagaleuh pandangan YouTube ti YTpals sateuacana, éta masuk akal mésér koméntar YouTube ogé. Nalika jalma ningali saluran anjeun, sababaraha di antarana kamungkinan ninggalkeun sababaraha koméntar. Éta henteu ngagambarkeun saé dina saluran anjeun upami rasio antara pandangan sareng koméntar pareum ku margin anu ageung. Anjeun tiasa ngalereskeun kaayaan ieu ku ngagaleuh koméntar YouTube anu cocog sareng jumlah pintonan anu anjeun gaduh dina pidéo anjeun. Kusabab pandangan sareng koméntar anjeun katingali langkung otentik, jalma bakal didorong pikeun nuturkeun saluran anjeun sareng ngantepkeun koméntar sareng resep kana pidéo.

10. Kéngingkeun langkung seueur lalu lintas dina halaman wéb pribadi anjeun

Anjeun tiasa nganggo kasuksésan saluran YouTube anjeun pikeun ngajalankeun lalu lintas ka halaman wéb pribadi anjeun. Nalika anjeun mésér koméntar YouTube tina sumber anu dipercaya sapertos YTpals, éta nunjukkeun yén anjeun bakal tiasa nampi langkung seueur anu resep, pandangan, sareng palanggan. Nalika basa palanggan anjeun tumbuh, anjeun tiasa nganggo pangaruh anjeun dina situs pikeun ngamajukeun lalu lintas ka halaman wéb anjeun. Saluran YouTube anjeun bakal ngamungkinkeun anjeun nargétkeun jalma anu resep kana jinis eusi anu anjeun hasilkeun.

kacindekan

Tina strategi anu kasebat pikeun nyetir koméntar dina pidéo YouTube anjeun, jelas pisan kumaha pentingna koméntar dina rohangan YouTube. Upami anjeun énggal dina platform sareng berjuang pikeun ngukir ceruk pikeun diri anjeun, maka anjeun tiasa nyandak kauntungan tina jasa Buy YouTube Comments of YTpals. Nalika anjeun mésér koméntar YouTube tina sumber anu dipercaya sapertos YTpals, anjeun bakal tiasa nampi sagala kauntungan anu disebatkeun di luhur. YTpals marios pidéo anjeun sareng nyerat koméntar otentik kualitas luhur. Anjeun oge gaduh pilihan pikeun ngirim komentar anjeun sorangan. Palayanan bakal ngamimitian dina 24-72 jam saatos pesenan, sareng koméntar bakal disebarkeun sababaraha dinten.

YTpals nyayogikeun sajumlah jasa premium pikeun ngajantenkeun saluran YouTube anjeun langkung suksés. Pikeun terang langkung seueur, taros Kami kiwari!

Dipercaya ku 500,000 + Klién

Tingali naon anu disarioskeun palanggan ngeunaan YTPals


Kami nawiskeun Jasa Pamasaran Marketing Langkung YouTube

palayanan
harga $
$30

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$20
$60
$100
$200
$350
$600

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$13.50
$20
$25
$40
$70
$140
$270
$530
$790
$1050
$1550

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$20
$35
$50
$80

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$180
$300
$450
$550

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$30
$50
$80
$130
$250

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
en English
X
Aya anu dibeuli
tukang