Beuli palanggan YouTube

100% Terjamin Taliwang

Naon gunana mésér palanggan YouTube?

  • ✅ * Merlukeun hiji 3+ Menit Video Dipasang dina Saluran Anjeun
  • ✅ Nyorong batur mun ngalanggan channel Anjeun
  • ✅ Palanggan bakal lengket na moal dihapus
  • ✅ pangiriman aman tur dijamin
  • ✅ Hasil mimitian dina jam 24-72
  • ✅ Nampi mana ti palanggan 10-100 per poé
  • ✅ Simkuring salawasna nganteurkeun leuwih ti anjeun kungsi marentahkeun!
Naon gunana mésér palanggan YouTube?

Alesan Utama Naha Anjeun Kedah Pertimbangkeun Mésér Palanggan YouTube

Pilari janten YouTuber? YouTube mangrupikeun kakuatan sosial sareng fenomena global anu narik milyaran pemirsa di sakumna dunya. Naha anjeun bisnis anu mapan, ngamimitian, atanapi hoyong nunjukkeun bakat anjeun, YouTube mangrupikeun platform anu sampurna pikeun ngahontal tujuan pamasaran anjeun.

Janten YouTuber anu suksés bakal ngalibatkeun ngawangun pangkalan palanggan anjeun sareng nampi jumlah saham, resep, sareng koméntar anu luhur. Sanaos métrik sapertos pangsa, pidéo, sareng koméntar penting, ningkatkeun jumlah palanggan anjeun langkung penting.

Nyieun eusi kualitas bakal mantuan, tapi video Anjeun bisa neangan dikubur dina jutaan sarupa - atawa hadé -videos nu diunggah unggal poé dina YouTube. Janten tepatna, langkung ti 500 jam eusi pidéo diunggah unggal menit, sareng samilyar jam kontén ditonton unggal dinten di YouTube.

Cara panggancangna pikeun ningkatkeun jumlah palanggan anjeun nyaéta mésér palanggan YouTube ti perusahaan jasa pamasaran YouTube anu terkenal.

Ieu mangrupikeun tampilan anu langkung caket kana naon anu ngajantenkeun YouTube janten alat pamasaran anu populer sareng alesan utama anjeun kedah mésér palanggan.

Naon ngajadikeun YouTube alat pamasaran populér?

Survei 2021 ku Pew Research Center ngungkabkeun yén YouTube mangrupikeun platform anu paling populér di AS, sareng kalolobaan urang Amerika langkung milih kana saluran sanés.

Kusabab 2005 nalika diluncurkeun, YouTube parantos ngadegkeun ayana anu kuat di saratus nagara di sakumna dunya, ngalangkungan 95% tina populasi internét di dunya.

Ieu sababaraha fakta sareng inohong anu langkung endah ku SEM Rush anu nunjukkeun naha YouTube mangrupikeun pilihan anu jelas pikeun para pemasar:

  1. YouTube ayeuna gaduh 2 milyar pangguna bulanan di sakuliah dunya.
  2. Lima milyar pidéo dina YouTube ditingali unggal dinten anu narjamahkeun kana samilyar jam konsumsi eusi pidéo per dinten.
  3. 74 persén sawawa Amérika lalajo video YouTube.
  4. Pamirsa méakkeun opat puluh menit rata-rata dina video YouTube.
  5. Ku 2022, diperkirakeun 210 juta jalma bakal ningali pidéo YouTube di AS
  6. Salian ti Millennials, demografi tumuwuh panggancangna ngawengku 50 nepi ka 65 taun heubeul (Baby boomers) jeung 36- nepi ka 49 taun heubeul (Generasi X).
  7. Dina 2019, 2 miliar jalma di sakuliah dunya asup sareng nonton samilyar jam pidéo YouTube unggal dinten.
  8. YouTube ngiringan sakitar saparapat tina lalu lintas streaming video sadunya, kadua ngan ukur Netflix.
  9. Salian ti hiburan, jalma-jalma nonton pidéo YouTube pikeun warta, inpormasi, nguatkeun pagawéan profésional, sareng nuturkeun perusahaan sareng merek.
  10. Genep tina sapuluh jalma resep nonton pidéo tina TV langsung

Alesan utama pikeun mésér palanggan YouTube

Mangtaun popularitas

YouTube pasti salah sahiji platform anu pangsaéna pikeun nunjukkeun bakat anjeun atanapi nyebarkeun kasadaran ngeunaan padamelan anjeun. 'YouTubers' anu suksés nyaéta sababaraha jalma anu paling dikenal di dunya internét. Naha aranjeunna ngeposkeun pidéo kaulinan, vlog perjalanan, atanapi pidéo 'kumaha carana', YouTubers populér ieu parantos ngawangun merek sareng nunjukkeun karajinanna dina YouTube. Léngkah munggaran pikeun janten YouTuber anu suksés nyaéta kéngingkeun popularitas.

Sababaraha kategori pidéo anu pang populerna di YouTube nyaéta:

  • Ulasan Produk - Ti saprak 2017, pamirsa YouTube parantos ningali 50,000 taun langkung pidéo ulasan produk dina alat sélulér. Ulasan anu dipercaya maénkeun peran anu penting dina ngamotivasi konsumen pikeun ngagaleuh. Video ulasan produk ngamungkinkeun pamirsa ningali kinerja produk sareng nampi tanggapan ti pamarios.
  • Panyebaran pidio – Video unboxing geus jadi pangaruh utama dina kaputusan meuli pemirsa. Éta ogé cara anu épéktip pikeun merek pikeun nyebarkeun kasadaran ngeunaan produk atanapi jasa énggalna.
  • Pidéo Atikan - Pamirsa resep pidéo YouTube ngeunaan tren fashion, seni visual, sajarah, matematika, bisnis, sareng topik anu sanés.
  • Tangtangan video - Ti 'The Highlighter Challenge' ka "Fun and random facts about me," tag sareng video tantangan populer pisan. Format pidéo ieu nyorong pangguna pikeun ningali panyipta ngalakukeun tantangan ku cara anu unik.
  • komedi - Pidéo komédi mangrupikeun salah sahiji format anu ngagaduhan kasempetan anu luhur pikeun ngahontal status 'viral'.
  • kaulinan - Ti 'Minecraft' ka 'League of Legends,' video kaulinan mangrupikeun kategori populér di YouTube.
  • Vlogs - Vlog atanapi blog video ngamungkinkeun para pengikut ningali 'nyata' anjeun sareng nyambung sareng anjeun. Vloggers top biasana gaduh jutaan palanggan.

Sanaos anjeun ngadamel pidéo kualitas luhur dina niche anjeun sareng masangkeunana, teu aya jaminan kasuksésan instan. Ieu sigana kawas YouTubers viral boga rusiah, rumus magic pikeun Kinérja internét instan. Éta ngan ukur ngarékam pidéo sareng postingan, sareng jutaan pintonan sareng palanggan nuturkeun. Sanaos ieu tiasa dianggo pikeun selebriti sareng saluran populér, para pamula kedah ngamimitian moméntum ku mésér palanggan YouTube.

Pidéo YouTube dianggap "saé" upami gaduh CTR (tingkat klik-liwat) langkung ti 10 persén, ingetan 50 persén, sareng opat menit waktos nonton rata-rata.

Laju klik-liwat atanapi CTR diitung ku ngabagi jumlah klik dina pidéo anjeun ku tayangan gambar leutik (video teaser). Salaku conto, upami gambar leutik pidéo anjeun ditingali 1,00 kali sareng 10 urang ngaklik pidéo, laju klik-liwat nyaéta 10 persen.

Langkung seueur jumlah palanggan akun YouTube, langkung saé kasempetan pikeun ningkatkeun CTR, ingetan, sareng waktos nonton.

Numutkeun perkiraan, éta tiasa nyandak ampir dua taun kanggo kéngingkeun rébu palanggan munggaran anjeun dina YouTube. Ieu tiasa janten pangalaman anu lambat pisan sareng frustrasi pikeun jalma anu hoyong gancang ngadamel tanda dina saluran.

Nalika anjeun mésér palanggan YouTube, anjeun tiasa ngawangun sareng ngadukung moméntum. Mésér palanggan YouTube ogé bakal ngirim pesen ka pangguna YouTube sanés yén kontén anjeun populer sareng berharga.

Sakali jumlah palanggan anjeun ngawangun, éta bakal narik langkung seueur jalma pikeun pariksa pidéo anjeun sareng ngalanggan saluran anjeun.

Buka mobile pikeun ngalegaan jangkauan anjeun

Dupi anjeun gaduh strategi pamasaran multi-kanal? Pamasaran mobile mangrupikeun strategi pamasaran digital anu ditujukeun pikeun ngahontal pamiarsa dina alat sélulér, kalebet tablet sareng smartphone. Statista ngira-ngira yén aya 290 juta urang Amerika anu nganggo telepon sélulér dina taun 2020 dugi ka ayeuna. Dibikeun penetrasi smartphone tina 79.10 persén, AS teh kaopat di dunya dina watesan boga handphone.

Jeung konsumén shifting perhatian maranéhna pikeun alat nu bagerak, marketers anu prioritizing Dursasana omnichannel kalawan panongton target maranéhanana jeung pamasaran mobile. Pamasaran mobile tiasa ngalibetkeun ngirim pesen merek ngalangkungan SMS atanapi telepon tiis. Strategi pamasaran push ieu gaduh kakurangan jangka panjang sareng pondok. Konsumén tiasa sacara gampil meungpeuk telepon sareng nyorong iklan. Pikeun pemasar, nyukcruk balik kana investasi sareng nargétkeun basis palanggan khusus janten sesah kalayan pamasaran push.

YouTube cocog pisan pikeun pendekatan pamasaran inbound atanapi tarik dina alat sélulér. Ngaliwatan pamasaran inbound, merek bisa kalibet jeung ngajak konsumén target maranéhanana sarta ngawangun hubungan kuat.

Angka ieu ku HubSpot nunjukkeun naha YouTube mangrupikeun pilihan anu pas pikeun pamasaran mobile:

  • Kalolobaan sawawa (75 persén) lalajo video YouTube dina alat nu bagerak maranéhanana.
  • YouTube ngahontal langkung seueur jalma dina kelompok umur 18 dugi ka 49 dina alat sélulér dina saminggu dibandingkeun sareng jaringan kabel mana waé.
  • Langkung ti tilu-kaopat waktos nonton YouTube aya dina alat sélulér.

Panaliti Google nunjukkeun yén pangguna smartphone 1.4 kali langkung dipikaresep pikeun nengetan eusi atanapi iklan dina YouTube.

Panaliti ogé mendakan yén pemirsa pidéo smartphone langkung dipikaresep ngarasa nyambung ka merek anu nawiskeun eusi pidéo dina alat sélulér dibandingkeun pemirsa TV. Sareng di luhur sadayana, panilitian 2020 nunjukkeun yén 70 persén pamirsa ngagaleuh saatos ningali pidéo merek dina YouTube.

Tindakan séjén anu dilakukeun ku pamirsa saatos ningali pidéo merek dina alat sélulérna kalebet:

  • Didatangan situs wéb atanapi toko merek.
  • Ngobrol ngeunaan merek jeung batur.
  • Positip robih pendapatna ngeunaan merek, jasa, atanapi produk.
  • Bagikeun eusi video branded ngeunaan jasa, produk, atawa parusahaan.

Cara anu pinter pikeun nyiptakeun strategi pamasaran sélulér anu unggul nyaéta nyiptakeun pidéo merek dina YouTube sareng ngamajukeunana ka pamiarsa anu langkung lega ku ngagaleuh palanggan YouTube. Jalma-jalma milarian petunjuk pikeun mutuskeun naon anu bakal ditonton dina média sosial sareng jinis eusi naon waé anu pantes pikeun waktosna. Upami akun YouTube anjeun ngagaduhan rébuan palanggan, éta mangrupikeun akun anu terhormat anu diturutan ku seueur jalma.

Suplemén usaha pamasaran anjeun

Pikeun merek, gaduh strategi pamasaran YouTube mangrupikeun prioritas utama. Pidéo anu pikaresepeun ngabantosan mémori mérek sareng émut sabab visual diolah langkung gancang dibandingkeun sareng pesen téks. Pidéo YouTube ogé tiasa ngabantosan bisnis anjeun ngajalankeun lalu lintas ka halaman wéb atanapi toko e-commerce anjeun, ningkatkeun konversi sareng ngahontal pangkalan pamiarsa anu langkung lega. Gaduh ayana YouTube ogé ngagampangkeun pamirsa targét anjeun mendakan anjeun dina mesin pencari. Anjeun tiasa nyiarkeun acara langsung sareng aliran langsung YouTube. Ieu ngungkabkeun merek sareng produk atanapi jasa anjeun ka pamiarsa anu langkung lega ku cara anu murah.

Strategi pamasaran YouTube anjeun ngagaduhan kasempetan anu luhur pikeun masihan hasil anu dipikahoyong nalika anjeun gaduh basis palanggan anu kuat.

Mésér daptar palanggan YouTube mangrupikeun cara anu hadé pikeun nambihan usaha pamasaran YouTube anjeun. Éta ngabantosan anjeun kéngingkeun pengikut énggal sareng kéngingkeun resep, koméntar, sareng dibagikeun. Kalayan langkung seueur palanggan, anjeun tiasa ngawangun daptar email éksténsif anu maénkeun peran konci dina ningkatkeun konvérsi sareng papacangan.

Daptar palanggan nyayogikeun petunjuk anu saé anu anjeun tiasa ngungkit pikeun nuturkeun, kalibet sareng pamustunganana ngarobih janten palanggan. Jumlah palanggan YouTube mangrupikeun salah sahiji faktor peringkat anu penting. Mésér palanggan YouTube aktip ngabantosan bisnis anjeun langkung dikenal. Langkung seueur palanggan anjeun, langkung kuat reputasi sareng kredibilitas anjeun anu tiasa narik langkung seueur palanggan organik kana saluran anjeun.

Kéngingkeun langkung seueur

Salah sahiji alesan kunaon seueur jalma ngamimitian saluran YouTube nyaéta kéngingkeun artos. Jumlah saluran dina YouTube earning genep inohong taunan geus risen ku 40 persen sataun-on-taun bari saluran earning $10,000 taunan tumuwuh ku 50 persen.
Seueur YouTubers anu suksés nampi panghasilan genep angka tina YouTube. Salaku conto, keuangan pribadi YouTuber Nate O'Brien gaduh 1.1 juta palanggan sareng nampi pendapatan iklan $ 444,000 dina sataun. Béntang YouTube top sapertos PewDiePie sareng Smosh earn mana waé ti $8.5 juta dugi ka $12 juta.

Pikeun ngamimitian nyieun artos tina YouTube, anjeun kedah gaduh sahenteuna sarébu palanggan dina dua belas bulan kapengker sareng 4000 jam nonton umum. Nalika anjeun nampi seueur palanggan ieu, anjeun janten layak pikeun Program Mitra anu ditawarkeun YouTube. Ieu ngamungkinkeun anjeun kéngingkeun panghasilan tina langganan, iklan, penjualan barang dagangan, sareng kaanggotaan saluran.

Google Adsense: Kemitraan masihan anjeun aksés kana alat anu ngamungkinkeun anjeun monetisasi pidéo sareng Google AdSense. Seuseueurna selebriti YouTube kéngingkeun sajumlah ageung panghasilan tina Google Adsense. Salaku conto, upami anjeun gaduh 1,000,000 palanggan anu ningali dua pidéo anjeun dina saminggu, anjeun tiasa nampi dugi ka $36,000 tina AdSense nyalira.

Numutkeun perkiraan, 20,000 pintonan per dinten tiasa ngabantosan anjeun kéngingkeun rata-rata antara $28 dugi ka $47 per dinten, kalayan penghasilan bulanan $460 dugi ka $769. Lamun jumlah pintonan per poé tetep konstan, Anjeun bisa earn $5,600 ka $9,353 per taun.

Penjualan barang dagangan: Mitra YouTube tiasa ngajual dua belas barang dagangan ku cara ngaktipkeun fitur ieu dina akun YouTube. Sababaraha selebriti geus nyieun jutaan ngajual dagangan ka fans maranéhanana. PewDiePie, béntang vidéo-game Swedia, gaduh 98 juta palanggan dina YouTube sareng ngahasilkeun $ 6.8 juta per bulan tina penjualan barang dagangan. Anjeun ogé tiasa ngamajukeun barang dagangan / produk anjeun dina saluran anjeun.

Kaanggotaan saluran: Nalika anjeun nampi 1000 palanggan dina saluran YouTube anjeun, anjeun ogé tiasa kéngingkeun artos ku ngaktifkeun fitur kaanggotaan saluran dina akun anjeun. Pengikut sareng fans anjeun ngadamel pangmayaran bulanan pikeun kéngingkeun kontén bonus, kalebet obrolan langsung, pidéo khusus, sareng lencana. Panyipta pidéo top di YouTube kéngingkeun $40,000 unggal bulan ngalangkungan kaanggotaan saluran.

Influencer pamasaran: Gumantung kana niche anjeun, anjeun ogé tiasa ngabédakeun sumber panghasilan anjeun sareng pamasaran afiliasi, sponsor, sareng kursus online. Usaha mayar YouTuber kalayan jumlah anu saé pikeun ngamajukeun merek atanapi produkna dina saluran éta. Pencipta YouTube anu populer sami-sami, upami henteu langkung efektif dina ngamajukeun kasadaran merek dibandingkeun sareng selebriti sareng influencer. Pangaruh YouTube biasana maréntahkeun harga anu langkung luhur pikeun ngamajukeun merek dibandingkeun sareng tulisan Instagram. Anjeun tiasa kéngingkeun $ 2000 per video upami anjeun gaduh 100k palanggan.

Numutkeun kana panilitian, influencer tingkat pertengahan ngeusi $ 2,000 per 100,000 palanggan pikeun ngamajukeun merek dina akun YouTube na.
Alesan Utama Naha Anjeun Kedah Pertimbangkeun Mésér Palanggan YouTube

Mikat palanggan nyata

Pamasar ngungkit naon anu katelah 'mentalitas gerombolan' pikeun naekeun penjualan sareng papacangan. Méntalitas gerombolan nujul kana kumaha jalma dipangaruhan ku batur pikeun ngalakukeun hiji hal sabab kalolobaan jalma ngalakukeunana.

Salaku sato sosial, urang ngandelkeun inpormasi ti batur pikeun nyandak kaputusan. Katuhu ti pilihan karir, inclinations pulitik ka wardrobes, inclinations urang ilaharna ngawangun ku observasi sosial urang. Psikolog diajar kumaha strategi pembelajaran sosial ngawangun kecerdasan koléktif manusa.

Aranjeunna mendakan yén jalma condong nyalin batur, sareng langkung seueur jumlah jalma anu milih pilihan, langkung seueur jalma anu nyalin aranjeunna. Ieu cara anu sami urang milih aplikasi dumasar kana angka unduhan atanapi turutan akun média sosial anu gaduh pengikut anu ageung. Éta ogé leres yén nalika jalma milarian sareng mendakan pidéo anu langkung seueur palanggan, pandangan, sareng resep, aranjeunna mutuskeun pikeun nuturkeun pidéo éta. Nalika pemirsa ningali yén jangkauan pidéo rendah, aranjeunna condong nganggap yén eusi éta henteu pantes ditingali. Éta tiasa gancang ngaléngkah sareng milarian pidéo anu sami tina saluran YouTube anu langkung populer anu gaduh pamirsa anu langkung ageung.

Kurangna palanggan pikeun saluran YouTube anjeun ogé bakal ngirangan kamungkinan pidéo anjeun nampi resep, koméntar, atanapi dibagikeun sabab pamirsa henteu yakin naha éta sumber inpormasi anu dipercaya. Nalika anjeun mayar palanggan, anjeun bakal ningkatkeun kasempetan jalma sanés janten pengikut sareng palanggan anjeun ngan saukur kusabab 'méntalitas gerombolan.'

Netepkeun diri salaku otoritas

Salah sahiji alesan penting pikeun mésér palanggan YouTube nyaéta pikeun naekeun otoritas merek / merek pribadi anjeun. Ngagaduhan langkung seueur palanggan dina saluran YouTube anjeun nunjukkeun yén anjeun pamaén anu serius dina ceruk dibandingkeun sareng sakeupeul palanggan. Sakumaha anu disorot di luhur, palanggan anu langkung ageung ngabuka anjeun kasempetan pikeun ngadamel langkung seueur artos, kolaborasi sareng profésional sareng influencer sanés.

Numutkeun kana panilitian 2019 ku SEM rush, 48 persén jalma yakin yén YouTube bakal janten kontributor utama pikeun ningkatkeun éféktivitas komunikasi humas salami lima taun ka hareup. Naha niche anjeun aya dina PR, fashion, perawatan kulit, kauangan, kaulinan, atanapi komedi, kéngingkeun langkung seueur palanggan dina YouTube tiasa ngabantosan anjeun janten ahli industri.

Ngurangan usaha

Palanggan maénkeun peran konci dina kasuksésan anjeun salaku YouTuber. Langsung tina kasempetan monetisasi, ngalegaan jangkauan, kéngingkeun popularitas kana jaringan, jumlah palanggan anu ageung nawiskeun sababaraha kauntungan. Pikeun pendatang anyar dina platform, kéngingkeun palanggan sareng ngawangun kredibilitas tiasa janten tantangan. Peryogikeun usaha anu konsisten bari nyéépkeun waktos pikeun kéngingkeun 1000 pengikut munggaran anjeun. Sakumaha panilitian nunjukkeun, éta tiasa nyandak saloba dua taun kanggo nampi sarébu palanggan.

Ngaronjatkeun jumlah palanggan YouTube tiasa ngalibetkeun nengetan kualitas pidéo, frekuensi unggah, optimasi mesin pencari (SEO) pikeun naekeun réngking panéangan pidéo anjeun sareng strategi sanés. Sanaos usaha-usaha ieu diperyogikeun, anjeun kedah nyéépkeun seueur waktos pikeun ngabenerkeun sagala aspek pidéo YouTube anjeun. Sanaos ngadamel pidéo kualitas luhur, pikaresepeun, panginten henteu seueur palanggan pikeun sababaraha taun munggaran.

Nalika anjeun mésér palanggan, éta bakal ngabantosan ngawangun dasar pengikut anjeun dina waktos anu gancang sareng usaha anu minimal. Gantina hariwang ngeunaan jumlah palanggan anjeun, anjeun tiasa difokuskeun nyiptakeun pidéo énggal anu pikaresepeun pikeun pamiarsa target anjeun.

ranking pilarian

Numutkeun Aherfs, ranking luhur dina kaca pilarian Google jeung YouTube mangrupakeun prioritas luhur pikeun marketers digital sabab:

  • 68 persén pangalaman online dimimitian ku search engine - jalma leuwih gampang pikeun manggihan video Anjeun lamun pangkat luhur dina search engine.
  • 75 persén searchers Google teu balik saluareun hasil kaca kahiji, sarta ngan 0.78 persén pamaké klik hasil teangan dina kaca kadua.

Aya sababaraha hal anu anjeun tiasa laksanakeun pikeun ningkatkeun réngking pidéo YouTube anjeun dina Google. Ieu kalebet milarian sareng ngagunakeun kecap konci anu leres (ieu mangrupikeun kecap anu dituju ku pamiarsa anjeun pikeun milarian kontén anu sami sareng anjeun), nambihan tag YouTube, sareng ngaoptimalkeun kualitas pidéo YouTube anjeun. Cara panggancangna, kumaha ogé, nyaéta ningkatkeun jumlah palanggan anjeun.

Numutkeun kana Neil Patel, YouTube pangkat pidéo dumasar kana:

  • Kakuatan saluran
  • Jumlah pintonan
  • Relevansi keyword
  • biasa
  • wibawa
  • kapercayaan
  • koméntar
  • Ingetan pamirsa

Kapercayaan dihubungkeun sareng jumlah palanggan saluran YouTube salian ti pandangan sareng otoritas. Panaliti nunjukkeun yén jumlah anu resep, pandangan, koméntar, sareng ngabagi pidéo YouTube parantos aya hubunganana sareng réngking YouTube anu langkung luhur. Alesan anu penting pikeun mayar palanggan YouTube nyaéta anjeun tiasa ningkatkeun resep, pandangan, sareng koméntar kana pidéo anjeun ku kéngingkeun palanggan anu langkung nyata sareng ngalegaan jangkauan anjeun.

Saluran YouTube anu langkung seueur palanggan nampi panempatan prioritas dina pamilarian anu dilakukeun dina Google sareng dina situs di YouTube. Jumlah palanggan ogé mangrupikeun faktor konci anu dianggo ku algoritma YouTube pikeun pangkat pidéo. Nalika koméntar atanapi resep mangrupikeun tindakan sakali, langganan nunjukkeun yén jalma bakal ningali kontén pidéo anu anjeun jieun rutin. Ieu maénkeun peran anu penting dina ngagambarkeun nilai anu anjeun tawarkeun pikeun YouTube.

Ieu mangrupikeun alesan naha kalolobaan YouTubers ngadorong langganan.

Henteu paduli ti mana palanggan anjeun asalna, gaduh langkung seueur palanggan bakal ngabantosan ngaoptimalkeun SEO anjeun. Ieu ensures video Anjeun kapanggih jeung ditempo ku basa panongton nu leuwih gede. Akibatna, langkung seueur jalma anu ningali kontén anjeun, langkung luhur aliran palanggan organik pikeun saluran YouTube anjeun.
Naroskeun ka jalma pikeun ngantunkeun koméntar ogé bakal tiasa naekeun réngking pidéo anjeun dina YouTube. Ngawangun dasar palanggan anjeun mangrupikeun léngkah munggaran pikeun ngadopsi strategi ieu pikeun pangkat anu langkung luhur.

Libetkeun palanggan anjeun

Gaduh basa palanggan anu saé ningkatkeun kapercayaan anjeun nalika anjeun nembé ngamimitian salaku YouTuber. Ieu ogé lumaku pikeun jalma anu parantos nyiptakeun pidéo YouTube pikeun sababaraha waktos tapi henteu acan tiasa ngawangun pangkalan palangganna.
Sakali anjeun gaduh jumlah palanggan sareng pandangan anu signifikan, anjeun bakal ngamotivasi pikeun nambihan kontén seger sacara rutin. Jieun pidéo ngeunaan seni anjeun, musik, perjalanan, tuangeun, atanapi profési anjeun pikeun ngiringan palanggan anjeun anu asli.

Anjeun teras tiasa ngadamel pidéo pribadi pikeun ngabagéakeun palanggan asli anjeun sareng ngajantenkeun aranjeunna hargana sareng khusus. Nambahkeun watermark asli dina pidéo anjeun sanés ngan ukur ngajagi pidéo anjeun tapi ngamungkinkeun pamirsa ngaklik éta sareng ngalanggan saluran anjeun. Tombol ngalanggan muncul sacara otomatis dina watermark asli anjeun.
Ngalibetkeun palanggan anjeun ogé bakal ngalibetkeun ngadamel pidéo anu pikaresepeun pikeun kapentinganna. Ieu sababaraha statistik ku HubSpot anu nunjukkeun jinis eusi anu dipikaresep ku pamirsa YouTube:

  • Video musik mangrupikeun salah sahiji anu pang populerna di YouTube.
  • Pidéo anu aya hubunganana sareng balanja ngagaduhan jam nonton lima kali langkung luhur dina waktos ayeuna.
  • YouTube ngajadikeun 70 persén pemirsa sadar merek.
  • Pamirsa dua kali langkung kamungkinan mésér produk anu ditingali dina YouTube.
  • Dibandingkeun sareng platform anu sanés, pamirsa langkung dipikaresep milarian inpormasi ngeunaan jasa, produk, atanapi merek dina YouTube.
  • Video tutorial dina YouTube langkung dipikaresep ku pangguna YouTube tibatan maca manual produk atanapi petunjuk.
  • Alesan utama pikeun nonton YouTube nyaéta pikeun ngahibur sareng santai.
  • Video rélaxasi sapertos motong sabun ngagaduhan dorongan 70 persén dina waktos nonton.
  • Komédi sareng pidéo "kumaha-kumaha" mangrupikeun kategori kontén YouTube populér sanés.

Ngaronjatkeun algoritma YouTube

Algoritma YouTube spésifik sareng mutuskeun ampir tilu-kaopat tina pidéo anu ditonton YouTube. Rekomendasi YouTube dumasar kana sababaraha métrik sapertos palanggan, sajarah pamirsa, waktos nonton, relevansi, sareng papacangan. Alesan utama pikeun mésér palanggan nyaéta yén algoritma kamungkinan nyarankeun pidéo anjeun ka langkung seueur pamirsa.

Mésér palanggan YouTube gampang sareng gancang

Upami anjeun prihatin ngeunaan kasulitan milarian situs anu pas pikeun mésér subs, ieu mangrupikeun solusi anu saderhana. YTpals mangrupakeun situs ngarah ka mésér palanggan YouTube. Anjeun tiasa ngaharepkeun hasil anu gancang sareng prosés pameseran anu lancar. Anjeun tiasa ngagaleuh 50 palanggan YouTube pangheulana sahandapeun $20, sedengkeun 5000 pandangan hargana $60.

Anjeun ogé tiasa milih pintonan YouTube gratis pikeun ngalacak jalan anjeun pikeun ngawangun basis palanggan anjeun, resep, koméntar, sareng dibagikeun.

YTpals ogé gaduh harga kalapa pikeun YouTube anu resep, koméntar, jam nonton, sareng saham anu tiasa ningkatkeun strategi pamasaran YouTube anjeun. Nalika anjeun mayar palanggan, anjeun bakal mimiti nampi dina 24 jam. Sakali anjeun nyaksian mangpaat nyata pikeun kéngingkeun palanggan dina YouTube, anjeun laun-laun tiasa ningkatkeun jumlah palanggan ka 100, 500, atanapi langkung.

Upami anjeun hoyong mésér koméntar, YTpals nawiskeun koméntar khusus pikeun harga anu berpatutan. Anjeun tiasa langsung mésér sapuluh koméntar khusus pikeun pidéo YouTube anjeun anu anjeun unggah kalayan harga anu murah. Anjeun oge bisa meuli 30 atawa 50 komentar dina titik harga kalapa. Lamun datang ka likes, YTpals nawarkeun 200 YouTube likes pikeun $20.
Mésér sadayana salaku bungkusan bakal nyayogikeun pondasi padet anu anjeun peryogikeun pikeun nyandak saluran YouTube anjeun ka tingkat kasuksésan anyar.

Dipercaya ku 500,000 + Klién

Tingali naon anu disarioskeun palanggan nalika aranjeunna mésér palanggan YouTube


Kami nawiskeun Jasa Pamasaran Marketing Langkung YouTube

palayanan
harga $
$30

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$20
$60
$100
$200
$350
$600

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$13.50
$20
$25
$40
$70
$140
$270
$530
$790
$1050
$1550

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$20
$35
$50
$80

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$180
$300
$450
$550

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$30
$50
$80
$130
$250

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui

Meunang 10% Pareum Dinten!

Lebetkeun detil anjeun pikeun nampi kode kupon anjeun sareng mimitian ngembangkeun akun média sosial anjeun kalayan gampang.
Panawaran valid pikeun sadaya "Layanan Premium".
nutup-link
en English
X
Aya anu dibeuli
tukang