Beuli YouTube Watch Jam

100% Terjamin Taliwang

Naon mangpaat tina meuli Jam Watch YouTube?

  • ✅ Ngabantosan anjeun Ngartoskeun Jam 4,000 Pikeun Monetize Channel Anjeun
  • ✅ Jam Tonton Pitulung Ngaronjatkeun Peringkat YouTube & Google Milarian
  • ✅ Ladenan STARTS dina Jam 24-72 & Terus Terpanjang Harian dugi ka Lengkep
  • ✅ Gancang & Pangiriman Dijamin
  • ✅ Hadé Pangalusna Upami Anjeun Kirimkeun Pidéo 15+ Menit
Naon mangpaat tina meuli Jam Watch YouTube?

Cara gancang pikeun ningkatkeun jam nonton YouTube

Cara gancang pikeun ningkatkeun jam nonton YouTube

Numutkeun laporan Statista, langkung ti 500 jam pidéo diunggah dina YouTube unggal menit. Kalawan jadi loba eusi, prosés recommending hasil pilarian relevan janten tougher. Nepi ka sababaraha taun ka tukang, YouTube biasa ngandelkeun jumlah pintonan dina pidéo pikeun nyaluyukeun hasil pamilarian sareng pidéo anu disarankeun. Kriteria penilaian YouTube parantos robih sareng, ayeuna, YouTube ngémutan seueur métrik pikeun mesen hasil pamilarian.

Métrik 'Watch Time' dianggap faktor nomer hiji pikeun nangtukeun ranking dina YouTube. YouTube ningali kana jumlah waktos anu dianggo pikeun nonton pidéo sareng naha aranjeunna berinteraksi sareng pidéo anjeun atanapi henteu. Henteu ngan ukur ngeunaan pintonan, éta ngeunaan sabaraha lila jalma-jalma tetep resep kana pidéo anjeun. Sanaos ningkatkeun pandangan anjeun gampang, éta tiasa sesah ningkatkeun waktos nonton anjeun sacara organik. Ieu dimana YTpals tiasa ngabantosan anjeun. Anjeun tiasa mésér jam nonton YouTube ti YTpals pikeun ningkatkeun pidéo anjeun 'YouTube sarta Google rankings pilarian.

Pituduh Komprehensif pikeun Lalajo Waktos

Watch Time mangrupakeun métrik anu nangtukeun sabaraha lila eusi Anjeun ngajaga pemirsa aktipitas. Pikeun ningkatkeun waktos nonton anjeun, anjeun kedah ngajantenkeun pidéo anjeun langkung tiasa dipanggihan pikeun pamirsa. Sateuacan urang angkat ka cara ningkatkeun waktos nonton, hayu urang tingali sacara ringkes sajarah algoritma peringkat YouTube.

Nepi ka 2012, ukuran utama pikeun kasuksésan hiji video dianggap count view. Rengking pidéo diputuskeun ku jumlah panémbong anu diakukeun. Ieu ngakibatkeun ngaronjat pamakéan ngagunakeun baits klik, kalawan judul video na gambar leutik nu lolobana paduli meunang clicks. Sanajan video bait klik ieu bakal meunang sajumlah badag pintonan, laju ingetan panongton bakal pisan low. Laju mumbul anu luhur nunjukkeun yén pangguna henteu puas kana saran éta. Hasilna, éta sadar yén count view sanes indikasi pangalusna tina kualitas atawa relevansi hiji video.

YouTube sadar yén ukuran anu langkung saé pikeun pidéo nyaéta jumlah waktos anu dianggo ku pangguna dina pidéo. Nalika pamirsa ningali video dugi ka ahir, éta nunjukkeun tingkat kapuasan anu langkung luhur. Kusabab seuseueurna pendapatan YouTube dilakukeun ku pariwara, éta bakal masuk akal yén éta hoyong pamirsa ningali pidéo salami mungkin. Pangiklan ngakuan YouTube pikeun inventaris kualitasna sareng kanyataan yén éta mangrupikeun tujuan ningali pidéo sapopoé pikeun pamiarsa.

Dina Oktober 2012, algoritma YouTube anyar diluncurkeun. Algoritma anyar ieu, dumasar kana 'Watch Time' ngémutan pidéo anu ngajaga pemirsa aktipitas. YouTube mimiti nyaluyukeun rangking pidéo sareng ngaganjar anu kabuktian pikaresepeun sareng ngajaga pamirsa dina YouTube pikeun waktos anu paling lami. Jeung algoritma anyar, nu view count ieu euweuh dianggap determinator pikeun ranking eusi.

Naon Waktos Watch?

Watch Time mangrupikeun seueur métrik anu dianggo YouTube pikeun tujuan SEO. YouTube ngajelaskeun Waktos Tontonan salaku jumlah agrégat waktos pamirsa anjeun nyéépkeun nonton pidéo. Playbook Pencipta YouTube ogé nyatakeun yén pidéo anu ningkatkeun waktos nonton dina situs éta dioptimalkeun pikeun muncul langkung luhur dina hasil pamilarian sareng pidéo anu disarankeun. Teu aya strategi tunggal anu tiasa dianggo pikeun ningkatkeun nilai saluran sareng pidéo anjeun dina panon pamirsa. Éta peryogi pendekatan multi-pronged. Anjeun malah tiasa mésér jam nonton YouTube ti YTpals. Sateuacan urang dugi ka éta, aya sababaraha hal ngeunaan waktos Tonton YouTube anu anjeun kedah biasakeun.

Firstly, laju ingetan panongton sarta diperkirakeun menit diawaskeun dua faktor raket patalina. Jumlah waktos pamirsa méakkeun dina eusi Anjeun diukur dina menit atawa detik. Laju ingetan panongton nujul kana rata-rata waktu panempo méakkeun on eusi Anjeun. Laju ingetan anu luhur nunjukkeun kamampuan pidéo pikeun nahan perhatian pangguna. YouTube niténan cara pidéo anjeun nyumbang kana Waktos Tontonan pangguna dina situs éta.

Bréh, YouTube ni'mat Watch Time per sesi pamaké. Waktos Nonton henteu ngan ukur prihatin kana jumlah pidéo anjeun anu ditingali tapi kontribusi pidéo anjeun ka waktos nonton pangguna tinangtu dina YouTube. Waktu sési spésifik pemirsa penting pisan pikeun YouTube, sabab tujuan utamana nyaéta pikeun ngajaga pamirsa wareg sareng kalibet dina situs pikeun waktos anu langkung lami.
Anjeun moal nampi ganjaran tina waktos nonton upami anjeun manjangkeun pidéo 30 detik janten 20 menit. Koncina nyaéta ngadamel pidéo anu pikaresepeun anu ngajantenkeun pamirsa langkung lami. YouTube ningali eusi anu ningkatkeun waktos nonton pangguna dina situs éta.

Conto pikeun Ngartos Waktos Nonton YouTube

Pamaké milarian hal khusus dina YouTube sareng nonton pidéo anjeun heula. Saterusna, pamaké lalajo runtuyan video patali. Dina hal ieu, waktos nonton bakal kalebet waktos nonton sési anu dianggo pikeun séri pidéo éta. Waktu nonton bakal dipangaruhan négatif upami pamirsa ngantunkeun pidéo sareng teraskeun pikeun milarian anu sanés. Waktu nonton bakal dipangaruhan sacara positif upami sési ningali YouTube énggal didamel ku eusi pidéo anjeun. Salaku conto, pangaruh YouTuber anu mapan bakal ngajalankeun sesi ningali nalika pangguna teras-terasan ningali pidéo YouTuber anu aya hubunganana.

Pentingna Waktos Nonton YouTube

Ayeuna urang terang ngeunaan waktos nonton, hayu urang tingali pentingna waktos nonton pikeun panyipta kontén -

  1. Eusi Berkualitas Tinggi: Nalika pemirsa tetep dina pidéo anjeun dugi ka akhir, éta nunjukkeun kanyataan yén eusi YouTube anjeun kualitas luhur. YouTube pamustunganana bakal milih pidéo anjeun sareng ningkatkeun réngkingna ku promosikeunana salaku pidéo anu disarankeun.
  2. Monetization: Pikeun nyieun duit dina YouTube ku gawé bareng ngaliwatan Adsense, hal anu penting yén metrics waktos nonton anjeun impressive. Numutkeun kabijakan YouTube anyar, kontén anjeun kedah gaduh sahenteuna 4,000 jam nonton kumulatif per taun dina YouTube upami anjeun hoyong kéngingkeun kauntungan monetisasi.
  3. kapuasan pamaké: Upami waktos nonton dina saluran YouTube anjeun ningkat maka éta hartosna pamirsa anjeun resep kana kontén anjeun. Ieu indicative kanyataan yén anjeun bisa narik panongton aktipitas.

Kumaha Milarian Jam Dilalajoan Saluran Anjeun

Sateuacan anjeun milarian cara pikeun ningkatkeun waktos nonton anjeun, penting pikeun ningali statistik saluran anjeun. Jang ngalampahkeun ieu, anjeun kedah muka Creator Studio dina YouTube sareng buka tab analytics tina ménu kénca. Dina kaca analitik, pilih "pilihan tempoan 365 dinten terakhir di handapeun bagan. Anjeun bakal tiasa ningali total menit jalma geus spent ningali eusi Anjeun. Upami inohong anjeun nunjukkeun 240,000 atanapi 4,000 jam, maka anjeun parantos suksés ngalangkungan ambang pikeun monetisasi sareng anjeun dina jalur anu leres.

Ngagunakeun Analytics pikeun Ngartos Panahanan Pamirsa

Pamirsa anjeun diperkirakeun turun sacara konsistén kana waktosna, tapi aya sababaraha titik dina pidéo dimana ingetan pamiarsa anjeun tiasa péngkolan ka handap. Kadé nganalisis métrik ingetan panongton pikeun ngarti alesan balik turunna ingetan panongton dina saluran Anjeun. Anjeun tiasa mendakan langkung seueur ngeunaan ingetan pamiarsa dina tab analitik di handap bagian tinjauan. Anjeun bakal tiasa mendakan puncak sareng lebak dina tingkat ingetan panongton, anu tiasa dihubungkeun sareng titik khusus dina pidéo. Aya sababaraha cara anjeun tiasa narik perhatian pamiarsa anjeun dina 15 menit mimiti pidéo anjeun.

Hayu urang tingali sababaraha di antarana.

  1. Anjog ka titik gancang: Lamun video Anjeun ngécéskeun sababaraha subjék kompléks atawa méré tutorial ngeunaan hiji hal, panongton hayang meunang ka eusi langsung. Anjeun panginten tiasa mareuman pamirsa upami anjeun henteu gancang dugi ka eusi utama.
  2. Cabut Intro Music: Upami intro pidéo anjeun panjang pisan, maka pamirsa tiasa ngantunkeun saluran anjeun. Salian ieu, sababaraha panyipta kontén nyéépkeun waktos anu saé pikeun naroskeun pamirsa "pencét ikon lonceng". Disarankeun tetep intro pondok sareng masihan sawangan leutik ngeunaan hal-hal anu bakal diomongkeun ku pidéo anjeun.
  3. Ulah Paké Click baits: Penting pikeun ngagunakeun judul video sareng gambar leutik anu akurat anu henteu nyasabkeun pamirsa. Upami anjeun ngadamel eusi clickbait, pamirsa bakal jengkel sareng moal tiasa uih deui ka saluran anjeun. Cara anu sanés anjeun tiasa ngabangkitkeun kapanasaran pamirsa anjeun nyaéta ku nunjukkeun teaser tina klimaks narasi pidéo.

Kumaha Ngaronjatkeun Waktos Lalajo Pikeun Saluran YouTube Anjeun

Upami pamirsa nyéépkeun waktos anu ageung dina pidéo anjeun, maka algoritma YouTube bakal nyorot saluran sareng pidéo anjeun dina saran pamilarian. YouTube ogé parantos ngajelaskeun baheula yén éta bakal fokus kana pidéo anu ningkatkeun waktos sési pamirsa dina YouTube. Perhatoskeun sanés ngan ukur pidéo salajengna anu diawaskeun ku jalma saatos ningali pidéo anjeun, tapi ogé waktos nonton pidéo saatos éta. Teu aya strategi tunggal anu tiasa dianggo pikeun ningkatkeun waktos nonton saluran anjeun. Salah sahiji cara nyaéta mésér jam nonton YouTube. Anjeun ogé tiasa nganggo tip di handap ieu sareng mésér jam nonton, pikeun ningkatkeun waktos nonton saluran anjeun sareng waktos nonton sési pemirsa.

1. Jieun intro video Anjeun kuat sarta ngalakonan

Kadé hook panongton ti mimiti. Sering nyarios yén 15 detik mimiti pidéo penting pisan pikeun narik perhatian pamiarsa. Playbook YouTube gaduh sababaraha saran pikeun ngadamel intro kakuatan, anu diwangun ku -

  • Pigura kahiji compelling: Pigura mimiti video kudu hiji compelling, boh ngaliwatan pamakéan kapribadian jeung olahtalatah atawa ngaliwatan visuals.
  • Kalibet sareng pemirsa: Anjeun kudu nyobaan nyarita kalawan pemirsa langsung, sarta tingal aranjeunna individual tinimbang salaku panongton.
  • Nyelapkeun kapanasaran maranéhna: Anjeun tiasa ngajantenkeun pemirsa panasaran ku ngalakukeun hiji hal atanapi naroskeun patarosan.
  • Klip sawangan: Anjeun tiasa nampilkeun sawangan leutik video nu dina 15 detik. Ku cara ieu panongton terang naon anu bakal diarepkeun.

Pamirsa anjeun langkung dipikaresep pikeun lengket sareng nonton kontén anjeun nalika anjeun nganggo bagian anu beunghar eusi tina pidéo mimitina.

2. Ulah make clickbait

Kanyataan anu dipikanyaho yén umpan klik henteu tiasa dianggo upami anjeun hoyong ningkatkeun waktos nonton pidéo anjeun. Seringna, aranjeunna bakal gaduh pangaruh sabalikna sapertos pamirsa bakal milarian kontén sanés upami anjeun henteu ngalaksanakeun jangji. Nalika anjeun nyayogikeun gambar leutik sareng judul pikeun pidéo, anjeun kedah nyobian masihan pamiarsa sababaraha naon anu bakal diarepkeun tina pidéo éta. Ngamimitian pidéo nganggo logo atanapi intro mewah sigana sigana keren, tapi koncina nyaéta gancang dugi ka titik.

3. Paké fitur bab dina video

YouTube ngagaduhan fitur anu saé anu ngamungkinkeun anjeun ngadamel bab. Bab henteu ngan ukur saé pikeun ngarobih pidéo anu panjang kana sababaraha bagian, tapi ogé ngamungkinkeun pamirsa ningali naon anu bakal datang dina pidéo éta. Nalika anjeun hoyong ngalebetkeun fitur bab dina pidéo anjeun, penting pikeun mutuskeun bagéan pidéo. Unggal ruas atanapi bab kedahna gaduh intro anu saé sareng narasi anu pikaresepeun. Nyieun outline kasar bab sateuacanna bakal mangpaat pisan dina hal ieu. Léngkah tambahan anu anjeun tiasa lakukeun nyaéta nambihan bab dumasar kana cap waktu. Ku cara ieu, pemirsa ogé tiasa ngalih ka cap waktos anu béda pikeun ningali bagian tina pidéo anu panjang.

4. Incorporate pola ngaganggu

Video anjeun kedah pikaresepeun pikeun pamirsa upami anjeun hoyong ningkatkeun waktos nonton anjeun. Ngagunakeun pola interrupting bisa jadi strategi pohara kapaké pikeun nyieun video nu ngajaga pemirsa aktipitas. Jalma sering bosen nalika jinis visual sareng narasi anu sami diulang dina pidéo. Téhnik gangguan pola sapertos ngarobah sudut kaméra, grafik dina layar sareng B-roll tiasa ngarebut perhatian pamirsa. Interrupt pola dasarna mangrupikeun téknik anu ngarobih kabiasaan, pamikiran, atanapi kaayaan anu tangtu. Téhnik ieu dirojong ku psikologi paripolah sareng pemrograman neuro-linguistik. Lamun anjeun ngasupkeun elemen pola ngaganggu, éta nyiptakeun visuals na narratives nu robah terus tur ngajaga pemirsa hooked.

5. Analisis kalapa jeung panalungtikan keyword

Nilai kecap konci dina eusi video teu tiasa dipaliré, naha éta penting pikeun milarian kecap konci khusus pikeun YouTube nalika nyebarkeun pidéo anjeun. Anjeun tiasa milarian kecap konci ku ngagunakeun alat kecap konci. Sadaya anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta ngetik topik anu aya hubunganana sareng eusi sareng nangtoskeun minat milarian pamiarsa gumantung kana volume kecap konci. Anjeun tiasa ngalaksanakeun panalungtikan keyword ku ngagunakeun saran autocomplete dina YouTube.

Analisis kalapa ogé kedah dilakukeun ti waktos ka waktos pikeun milari jinis eusi anu diciptakeun ku saluran pesaing. Analisis kalapa mangpaat pisan pikeun milarian ngeunaan tag pidéo, kecap konci, sareng ogé koméntar. Informasi sasari tina analisis kalapa bisa dipaké pikeun ngembangkeun hiji pamahaman panongton target. Éta ogé ngabantosan dina milarian sela eusi anu anjeun tiasa ngeusian ku eusi pidéo anjeun.

6. Paké storytelling dina video Anjeun

Cara anu saé pikeun ngajaga pemirsa kalibet dina pidéo anjeun nyaéta ku nyiptakeun pidéo bentuk carita. Nganggo dongéng tiasa janten ide anu saé pikeun pamirsa anu hoyong ngahibur nalika diajar. Anjeun tiasa mikir ngeunaan cara anyar sareng unik pikeun nepikeun eusi anjeun dina bentuk carita. Ieu bakal ngajaga pamirsa kabetot sareng aranjeunna bakal tetep ningali pidéo anjeun, ningkatkeun waktos nonton dina prosésna. Nalika anjeun nyiptakeun pidéo, émut pikeun ngadamel kontén anu ngahibur sareng ngadidik anjeun dina waktos anu sami. Penting pikeun mikir carita boh dina bentuk naratif sareng dina bentuk presentasi dina kaméra, henteu paduli sabaraha lila videona.

7. Kolaborasi sareng panyipta kontén sanés

Cara anu saé pikeun ningkatkeun waktos nonton dina YouTube nyaéta ku gawé bareng sareng jalma-jalma anu sami anu ngartos tujuan merek anjeun. Nalika anjeun kolaborasi sareng panyipta kontén anu sanés, anjeun tiasa narik pamirsa énggal sareng ngalegaan pangkalan pamiarsa anjeun. Ieu ogé nyumbang kana waktos nonton anjeun, sareng éta ogé ngabantosan ningkatkeun waktos nonton kumulatif pemirsa nalika aranjeunna ngaklik eusi anu sami dina saluran kolaborator anjeun. Kolaborasi ieu kedah diperlakukeun salaku partnerships sanes salaku pamasaran influencer. Nalika pamasaran influencer sadayana ngeunaan kéngingkeun pamiarsa énggal pikeun jasa, kolaborasi langkung otentik sareng dumasar kana nilai anu dibagikeun.

8. video leuwih panjang

Waktu lalajo video ogé dipangaruhan ku panjangna. Sanaos pidéo anu langkung panjang tiasa nampi jumlah waktos nonton anu ngan ukur sababaraha pemirsa, pidéo anu langkung pondok peryogi jumlah pamirsa anu langkung ageung pikeun nampi waktos nonton anu sami. Pidéo anu langkung panjang langkung saé pikeun ningkatkeun waktos nonton, tapi koncina nyaéta aranjeunna kedah pikaresepeun pikeun pamirsa. Pidéo anu langkung panjang ieu kedah didamel tetep émut kana pamiarsa target. Eta bakal mangpaat pikeun manjangkeun sababaraha eusi video pondok-form Anjeun aya. Anjeun tiasa mikirkeun cara unik pikeun ngalegaan eusi. Sakali kasuksésan variasi anu langkung panjang kahontal, anjeun tiasa ngahapus eusi anu sami anu aya dina bentuk pidéo pondok.

9. Jieun runtuyan video

Cara séjén anu hadé pikeun ningkatkeun waktos nonton anjeun nyaéta ku nyiptakeun séri pidéo. Waktu nonton anu diakumulasi ku séri pidéo sigana langkung ageung. Ieu kusabab pemirsa bakal tetep ningali pidéo anu aya hubunganana. Séri ieu tiasa difokuskeun téma atanapi tantangan anu khusus. Malah bisa dina wangun carita. Upami séri pidéo anjeun pikaresepeun, pemirsa bakal teras-terasan uih deui pikeun eusi anjeun, anu bakal ningkatkeun jam nonton dina waktosna. Nalika milih téma séri pidéo, disarankeun pikeun milih pidéo anu paling seueur pintonan. Anjeun tiasa nganggo pidéo ieu salaku dasar pikeun nyiptakeun kontén énggal.

10. Anggo YouTube Analytics pikeun ngartos pandangan mikro sareng makro

Anjeun tiasa nyandak wawasan anu saé ngeunaan saluran anjeun tina bagian analytics YouTube. Anjeun ogé tiasa nampi inpormasi énggal ngeunaan pandangan makro sareng mikro dina saluran anjeun. analytics YouTube ngidinan Anjeun pikeun niténan viewership dina poé jeung kali. Salian ti éta, aya ogé pilihan pikeun ningali data dina pidéo sorangan. Anjeun kedah nganggo bagian analytics pikeun nangtukeun rata-rata waktos turunna pangguna. Ieu bakal ngabantosan anjeun dina ngamekarkeun pamahaman cara anjeun tiasa ningkatkeun keterlibatan pamiarsa dina pidéo ka hareup anjeun. Hiji-hijina jalan anjeun tiasa ngajantenkeun kontén langkung pikaresepeun pikeun pamirsa nyaéta ku ngartos kabutuhanna, anu disayogikeun ku analitik YouTube. Anjeun tiasa nganggo inpormasi pikeun nyaluyukeun eusi anjeun dumasar kana kabutuhan pamiarsa.

11. Nangtukeun waktos anu pas pikeun ngirim

Video anjeun kedah tiasa dipanggihan upami anjeun hoyong ningkatkeun waktos nonton saluran anjeun. Kanggo ieu, pidéo kedah ditingalikeun dina rekomendasi milarian dina waktos anu pas. Numutkeun kana panilitian online, waktos anu pas pikeun ngeposkeun kontén dina YouTube sakitar tengah wengi. Ieu kusabab jam ningali puncak dianggap jam 8 wengi. Pikeun mastikeun yén pidéo anjeun muncul salami jam-jam ningali puncak, anjeun kedah nyéépkeun waktos anu cukup pikeun aranjeunna diindeks. Saran ieu tiasa dianggo saé dina dinten minggu, tapi upami anjeun hoyong unggah pidéo dina sabtu minggu, strategi anu béda kedah diterapkeun. Dina sabtu minggu, langkung saé ngintunkeun pidéo sakedik sateuacanna sabab lalu lintas internét umumna langkung luhur dina sabtu minggu.

12. Paké YouTube Playlists

Pikeun ningkatkeun waktos nonton, pamirsa henteu kedah ningali pidéo anjeun. Waktu nonton tiasa ningkat upami pangguna ningali daptar puter anu kalebet pidéo jalma sanés ogé. Nyiptakeun daptar puter tiasa mangpaat pisan pikeun anjeun, sabab bakal ngabimbing calon pamirsa kana pangalaman ningali anu langkung linier. Hal ieu ngamungkinkeun anjeun mangaruhan total sési waktos nonton pangguna. Pikeun nyieun daptar puter, sadaya anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta ngatur pidéo anjeun dina urutan anu bermakna, kalayan acara, topik, acara, sareng séri anu relevan sadayana dikelompokkeun kana hiji. Daptar puter ogé ningkatkeun kamungkinan pidéo anjeun muncul dina hasil pidéo anu disarankeun.

Nalika nganggo fitur Daptar puter, éta hadé pikeun ngaoptimalkeun aranjeunna pikeun pangalaman ningali anu langkung saé. Anjeun tiasa nganggo fitur waktos Mimitian sareng Tamat supados titik 'kalebet' sareng 'kaluar' pidéo ditangtukeun. Anjeun tiasa motong intros sareng outros video dina daptar puter anjeun pikeun nyiptakeun pangalaman anu langkung lancar. Ogé, émut pikeun nampilkeun daptar puter dina pamaén anu dipasang sareng ogé halaman saluran YouTube. Anjeun oge bisa numbu ka kaca playlist Anjeun liwat annotations.

13. Paké Slates tungtung na Kartu

Aya trik anu anjeun tiasa dianggo supados jalma-jalma terus ningali pidéo anjeun tinimbang ngaklik gancang teuing. Salah sahiji trikna nyaéta ngagunakeun fitur Kartu dina YouTube, anu ngamungkinkeun para pangguna pikeun nambihan tautan dina layar pidéo. Tumbu video ieu dina bentuk kartu nyambung ka sababaraha video sejen, playlist, atawa saluran. Nalika nganggo fitur kartu YouTube, éta hadé pikeun nempatkeun kartu dimana panongton biasana turun. Ieu bakal ngidinan panempo pikeun lalajo video nu patali tinimbang mungkas waktu nonton maranéhanana. Nganggo End Slates mangrupikeun pilihan anu hadé pikeun ngarahkeun pamirsa kana pidéo anu aya hubunganana.

14. Ngasupkeun Teaser

Cukup sering, pemirsa anjeun tiasa turun saatos sababaraha detik, khususna upami éta pidéo panjang. Aya sababaraha cara pikeun mastikeun yén pemirsa anjeun tetep langkung lami. Anjeun tiasa mertimbangkeun ngalebetkeun teaser dina mimiti pidéo anjeun, anu nyimpulkeun hakekat pidéo anjeun. Teaser ieu bakal masihan pemirsa ide ngeunaan naon anu tiasa diarepkeun tina pidéo éta.

kacindekan

Upami dianggo leres, YouTube tiasa janten platform anu saé pikeun ngembangkeun hubungan émosional sareng calon pamirsa. Nalika anjeun ngagunakeun strategi ieu pikeun ningkatkeun waktos nonton, anjeun henteu ngan ukur nampi langkung seueur palanggan sareng pandangan, tapi ogé bakal mangaruhan pangirut pemirsa anjeun sareng merek anjeun. Anjeun oge bisa mésér jam nonton YouTube ti YTpals sareng nganggo strategi ieu babarengan, pikeun ningkatkeun waktos nonton anjeun sacara signifikan. Kalayan jasa YTpals' Buy YouTube Watch Hours, anjeun bakal tiasa ngahontal 4,000 jam waktos nonton dina YouTube, anu bakal masihan anjeun kasempetan pikeun monetisasi saluran anjeun. Palayanan bakal ngamimitian dina 24-72 jam saatos pesenan.

YTpals nyayogikeun sajumlah jasa premium pikeun ngajantenkeun saluran YouTube anjeun langkung suksés. Pikeun terang langkung seueur, taros Kami kiwari!

Dipercaya ku 500,000 + Klién

Tingali naon anu disarioskeun palanggan ngeunaan YTPals


Kami nawiskeun Jasa Pamasaran Marketing Langkung YouTube

palayanan
harga $
$30

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$20
$60
$100
$200
$350
$600

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$13.50
$20
$25
$40
$70
$140
$270
$530
$790
$1050
$1550

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$20
$35
$50
$80

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$180
$300
$450
$550

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$30
$50
$80
$130
$250

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
en English
X
Aya anu dibeuli
tukang