Kumaha YouTube Ngabantosan Ngawangun Ékonomi Pencipta?

Kumaha YouTube Ngabantosan Ngawangun Ékonomi Pencipta?

Naon ékonomi panyipta dina YouTube?

YouTube mangrupikeun platform dimana seueur inpormasi, hiburan, sareng pendidikan aya pikeun dikonsumsi ku dunya. Janten mesin pencari kadua panggedéna saatos Google sareng gaduh Pamaké 2.24 milyar ti 2021, platform babagi video geus junun nyieun hiji ékosistem branding kuat, katelah ékonomi panyipta, nu geus nyadiakeun kasempetan monetization luar biasa pikeun savvy panyipta YouTube leuwih 15 taun ayeuna.

Hayu urang ngartos naon sabenerna ékonomi pencipta? Intina, ékonomi panyipta mangrupikeun sakumpulan usaha anu diciptakeun ku langkung ti 50 juta panyipta kontén online mandiri, influencer média sosial, videographer, sareng blogger. Éta ogé kalebet sadaya alat kauangan sareng parangkat lunak anu ngabantosan aranjeunna ngembangkeun bisnis sareng monetisasi saluran YouTube na.

Percanten atanapi henteu, ékonomi panyipta ngembang pesat, sapertos katingal tina sentimen jalma-jalma di sakumna dunya. Kiwari, sakumpulan ageung jalma nganggap dirina salaku panyipta YouTube, damel pikeun milarian artos ngalangkungan panempatan produk, pariwara, kontén anu disponsoran, dagang, acara virtual sareng langsung, langganan mayar, jsb.

Naon anu nyababkeun kamekaran ékonomi panyipta?

Aya statistik anu pikaresepeun anu nyarioskeun jilid ngeunaan yayasan anu kuat sareng kamekaran ékonomi panyipta anu stabil:

  • Estimasi pangajen sakabéh ékonomi panyipta ngeunaan $ 104.2 milyar.
  • Pangajen ukuran pasar global pikeun pamasaran influencer diperkirakeun dina $ 13.8 milyar, nu leuwih ti ganda angka 2019 urang.
  • 78 persen Konsumén parantos nyarios yén aranjeunna mendakan produk énggal ku ningali pidéo panyipta.
  • Lamun datang ka demografi, 63 persen tina Birokrat paling dipikaresep janten Gen Z ngora), sareng 48 persén awéwé.

Upami anjeun panyipta YouTube ngiringan ékonomi panyipta anu terus-terusan ngembang, panginten anjeun tiasa gabung dina bandwagon saatos ningali kebangkitan sababaraha béntang YouTube anu saé pisan. Aya parobahan anu nyata dina paradigma masarakat ngeunaan kapuasan padamelan, kapamilikan kana waktosna, sareng kalenturan dina kahirupan. Ratusan rébu fans anu aktip ngagunakeun YouTube cita-cita pikeun mingpin kahirupan panyipta YouTube anu suksés sareng hoyong kaluar tina bilik kantor anu pikaboseneun sareng stres.

Hayu urang poho ngeunaan kamajuan téhnologis nu geus datang ka nangtukeun jaman kiwari. Smartphone sareng kaméra anu saé, jaringan sélulér anu gancang pisan, sareng jaringan média sosial anu pangheulana nilai-nilai parantos pisan ngamungkinkeun para amatir pikeun nempatkeun diri salaku panyipta YouTube. Tapi éta sanés ngan ukur nyiptakeun sareng ngamuat pidéo naon waé sareng ngarepkeun gratis Palanggan YouTube, likes, sareng koméntar pikeun dituangkeun. Pikeun suksés, anjeun salaku panyipta YouTube kedah janten juru dongéng anu sok buru-buru nyiptakeun kontén anu nyandak fans dina perjalanan anu indah sareng émut.

Nyorong téknologi mobile

Merek sareng jaringan média sosial nganut pendekatan mobile-heula pikeun nyiptakeun sareng distribusi kontén, ngabantosan panyipta YouTube maén dina immediacy sareng sauyunan ningali pidéo dina alat sélulér. Dorongan anu disayogikeun ku téknologi sélulér parantos ngamungkinkeun YouTube nyiptakeun sareng nyetél algoritma anu ngahijikeun panyipta sareng konsumen. Kalayan pendekatan mobile-heula pikeun pamasaran YouTube, panyipta YouTube tiasa langkung hadé nyambung sareng pamirsa, ku kituna ngabongkar kasempetan pikeun monetisasi anu langkung seueur ngan ukur sapotong pai hasil iklan.

Ayeuna aya sapuluh cara pikeun panyipta kontén ngadamel artos dina YouTube. Platform ayeuna nawiskeun salapan cara tambahan, kalebet fitur sapertos kaanggotaan saluran (Super Thanks). Kalayan fitur ieu, panyipta kontén tiasa ngumpulkeun tip ti pamirsa nalika ningali pidéo na.

kacindekan

Koncina di dieu nyaéta yén merek kedah ngahubungkeun sareng panyipta YouTube anu leres pikeun mastikeun yén aranjeunna cocog sareng hakekat merek sareng ngirim pesen sacara efektif ka pamiarsana. Méré panyipta YouTube kabébasan pikeun ngalebetkeun produk atanapi jasa dina strategi konténna ku cara anu paling organik sareng otentik ngahasilkeun pangalaman anu émut pikeun para peminat sareng masihan hasil bisnis anu saé.

Upami anjeun milarian palanggan YouTube gratis, resep, sareng koméntar, anjeun tiasa pariksa YTpals, anu tiasa ngabantosan anjeun ngembangkeun saluran anjeun sacara bertahap.

Kumaha YouTube Ngabantosan Ngawangun Ékonomi Pencipta? ku YTpals Writers,

Ogé kana YTpals

Tips ieu Bakal Ngabantosan Anjeun Ngadukung Saluran YouTube sareng Kontén Anjeun

Tips ieu Bakal Ngabantosan Anjeun Ngadukung Saluran YouTube sareng Kontén Anjeun

Kalayan YouTube janten mesin pencari anu kadua panggedéna — ngan ukur hiji tempat anu isin perusahaan induk na Google-merk pemasar parantos mendakan cara énggal pikeun ngajajah ngabagi video sareng pamasaran video. Merek ti ampir unggal tempat di handapeun…

0 Komentar
Kumaha Ngamajukeun Podcast anjeun dina YouTube?

Kumaha Ngamajukeun Podcast anjeun dina YouTube?

Aya seueur jinis eusi anu tiasa didamel ku mérek pikeun ngamajukeun dirina dina rohangan digital. Nanging, aya hal ngeunaan podcast anu nyababkeun éta kéngingkeun daya tarik anu luar biasa akhir-akhir ieu….

0 Komentar

Naon Anu Ngajantenkeun Pidéo Anjeun Langkung Luhur dina Hasil Pamilarian YouTube?

Naha anjeun milari cara anu tiasa ngabantosan anjeun pangkat langkung luhur dina Hasil Pamilarian YouTube? Algoritma YouTube tiasa janten sesah pikeun napigasi, tapi terang naon anu leres mangaruhan réngking anjeun tiasa ngabantosan anjeun. Target…

0 Komentar
Kengingkeun aksés kana latihan pidéo gratis

Kursus Latihan Gratis:

YouTube Marketing & SEO Pikeun Kéngingkeun 1 Juta Tampilan

Bagikeun tulisan blog ieu pikeun kéngingkeun aksés gratis kana 9 jam latihan pidéo ti ahli YouTube.

Jasa Evaluasi Saluran YouTube
Naha anjeun peryogi ahli YouTube pikeun ngalengkepan évaluasi jero saluran YouTube anjeun & nyayogikeun anjeun rencana aksi?
Kami nyayogikeun ahli Jasa Evaluasi Saluran YouTube

Kami nawiskeun Jasa Pamasaran Marketing Langkung YouTube

palayanan
harga $
$30

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$20
$60
$100
$200
$350
$600

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$13.50
$20
$25
$40
$70
$140
$270
$530
$790
$1050
$1550

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$20
$35
$50
$80

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$180
$300
$450
$550

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$30
$50
$80
$130
$250

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
en English
X
Aya anu dibeuli
tukang