Kumaha terang upami anjeun kedah nganggo fitur "Dijieun pikeun Barudak" dina YouTube?

Blog Yt 36

Fitur Made for Kids dina YouTube ngamungkinkeun panyipta kontén mutuskeun naha eusina diwangun ku pidéo YouTube anu ramah pikeun budak. YouTube ngaluncurkeun fitur éta dina 2019, sareng dugi ka ayeuna, éta suksés.

Upami anjeun énggal dina nyiptakeun kontén dina YouTube sareng naroskeun naon waé fitur éta, anjeun nuju di tempat anu leres. Dina tulisan ieu, kami bakal ngabantosan anjeun ngartos kumaha anjeun kedah nganggo fitur dina YouTube. Janten, baca terus.

Naon anu 'dijieun pikeun murangkalih?'

Fitur YouTube 'dijieun pikeun murangkalih' dasarna mangrupikeun labél anu kedah dianggo ku panyipta kontén upami pamirsa utama pidéo sareng saluranna diwangun ku murangkalih. Éta ogé lumaku pikeun eusi anu ditujukeun pikeun 'penonton campuran', nyaéta pemirsa anu diwangun ku barudak sareng pemirsa anu langkung ageung. Salaku conto, eusi anu nampilkeun aktor budak, carita, lagu, bahan pendidikan prasakola, sareng video animasi pikeun murangkalih sadayana kedah dilabélan salaku 'dijieun pikeun murangkalih'.

Naha YouTube ngenalkeun labél 'dijieun pikeun murangkalih'?

Perkenalan labél 'dijieun pikeun murangkalih' mangrupikeun hasil tina panas anu disanghareupan ku YouTube ti kelompok perlindungan anak di 2018. Grup éta ngaku yén YouTube sacara terang-terangan ngalanggar Undang-undang Perlindungan Privasi Online Barudak (COPPA) dina keluhan resmi ka Federal Trade. Komisi (FTC). Disangka, YouTube ngumpulkeun data barudak di handapeun umur 13 taun.

Saatos panalungtikan teleb, FTC mendakan yén tuduhan éta leres. Panaliti nyimpulkeun yén YouTube ngumpulkeun data ngeunaan pamirsa pidéo murangkalih sareng dianggo pikeun pariwara. Hasilna, YouTube ditampar ku denda dugi ka $170 juta.

Pikeun patuh kana COPPA, YouTube kedah ngeureunkeun kagiatan pangumpulan data na ditargetkeun pikeun murangkalih di handapeun umur 13 taun. Nanging, éra umum anu kedah ditanggung ku YouTube kusabab panyelidikan FTC nyababkeun platform ngadamel parobihan borongan dina hal pengobatan konténna pikeun murangkalih.
Naon kajadian lamun labél eusi Anjeun salaku 'dijieun pikeun kids?'
Salaku panyipta kontén, anjeun tiasa labél pidéo individu atanapi sadayana saluran anjeun salaku 'dijieun pikeun murangkalih'. Upami labélna dilarapkeun kana pidéo individu, ieu anu bakal kajadian:

  • Koméntar YouTube, sumbangan, obrolan langsung, béwara sareng sadaya fitur interaktif anu sanés bakal ditumpurkeun.
  • Iklan pribadi dilayanan ku YouTube dumasar kana sajarah nempoan tina panempo YouTube ogé bakal dieureunkeun.

Upami anjeun labél sadayana saluran anjeun salaku 'dijieun pikeun murangkalih', kaanggotaan, béwara, carita, sareng tulisan komunitasna bakal dinonaktipkeun ku platform éta.

Dupi aya jalan sabudeureun labél 'dijieun pikeun kids'?

Nalika YouTube ngumumkeun sarat pikeun labél 'dijieun pikeun murangkalih' pikeun eusi barudak, seueur panyipta janten hariwang ngeunaan poténsi maranéhna pikeun ngahasilkeun panghasilan tina saluranna. Nanging, platform éta ngabantosan ngaleungitkeun kasieun artos panyipta ku nyarios yén panyipta bakal tetep tanggung jawab pikeun labél eusina.

Salaku conto, upami kontén anjeun ditunjuk ku YouTube salaku 'dijieun pikeun murangkalih' sacara otomatis, anjeun bakal tetep gaduh hak pikeun ngarobih sebutan éta. Dina skénario sapertos kitu, anjeun tiasa ngarobih sebutan janten 'penonton umum' upami anjeun hoyong ngaktipkeun koméntar sareng fitur interaktif tambahan.

Naha anjeun kedah nganggo labél atanapi lengket kalayan sebutan 'pemirsa umum'?

Jawaban kana patarosan ieu gumantung kana naon anu anjeun pikahoyong tina kagiatan nyiptakeun kontén anjeun dina YouTube. Cukup saderhana, upami anjeun hoyong berinteraksi sareng palanggan YouTube rata-rata, sebutan 'penonton umum' sigana langkung raos.

Nanging, upami eusi anjeun sacara gembleng ramah-anak, nyirian éta salaku 'dijieun pikeun murangkalih' sigana bakal ngajantenkeun algoritma YouTube nyarankeun ka pemirsa sareng pidéo 'dijieun pikeun murangkalih' sanés.

kacindekan

Janten, éta aya - sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan fitur 'dijieun pikeun murangkalih' YouTube. Sateuacan urang narik langsir kana tulisan ieu, kami hoyong anjeun nyobian YTPals - alat parangkat lunak pikeun ningkatkeun pangsa YouTube sareng resep YouTube.

Kumaha terang upami anjeun kedah nganggo fitur "Dijieun pikeun Barudak" dina YouTube? ku YTpals Writers,

Ogé kana YTpals

Sagalana Anjeun Hayang Apal Ngeunaan Youtube Super Chats & amp; Stiker Super

Sagala Anu Anjeun Hayang Apal Ngeunaan Youtube Super Obrolan & Super Stiker

Dunya nyiptakeun kontén ngembangna dina tingkatan anu saacanna pernah aya. Kalayan nambahan persaingan, panyipta masing-masing milari langkung seueur pilihan monetisasi kontén. YouTube pastina mangrupikeun platform monetisasi eusi anu paling dipikaresep ku anu unik ...

0 Komentar
Kumaha Ngamajukeun Podcast Anjeun Dina Youtube?

Kumaha Ngamajukeun Podcast anjeun dina YouTube?

Aya seueur jinis eusi anu tiasa didamel ku mérek pikeun ngamajukeun dirina dina rohangan digital. Nanging, aya hal ngeunaan podcast anu nyababkeun éta kéngingkeun daya tarik anu luar biasa akhir-akhir ieu….

0 Komentar
Tip Pikeun Janten Guru Kaéndahan Youtube

Tip pikeun Janten Guru Kaéndahan YouTube

Kusabab YouTube diluncurkeun, vlogging kageulisan parantos pareum. Sareng tina naon anu ditunjukkeun ku tren, éta bakal terus naék ka hareup. Aya seueur junkies makeup anu katingali…

0 Komentar
Kengingkeun aksés kana latihan pidéo gratis

Kursus Latihan Gratis:

YouTube Marketing & SEO Pikeun Kéngingkeun 1 Juta Tampilan

Bagikeun tulisan blog ieu pikeun kéngingkeun aksés gratis kana 9 jam latihan pidéo ti ahli YouTube.

Jasa Evaluasi Saluran YouTube
Naha anjeun peryogi ahli YouTube pikeun ngalengkepan évaluasi jero saluran YouTube anjeun & nyayogikeun anjeun rencana aksi?
Kami nyayogikeun ahli Jasa Evaluasi Saluran YouTube

Kami nawiskeun Jasa Pamasaran Marketing Langkung YouTube

palayanan
harga $
$30

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$20
$60
$100
$200
$350
$600

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$13.50
$20
$25
$40
$70
$140
$270
$530
$790
$1050
$1550

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$20
$35
$50
$80

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$60
$180
$300
$450
$700

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$30
$50
$80
$130
$250

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
en English
X
Aya anu dibeuli
tukang