Kumaha ngamajukeun blog alam anjeun dina YouTube nalika pandemi?

Kumaha Ngamajukeun Blog Alam anjeun Dina Youtube Salila Pandémik?

Blog alam parantos ningali naékna popularitasna nalika ayeuna. Malah dina jaman sateuacan Youtube, jalma resep ningali naon anu lumangsung di alam sareng naon waé hal-hal anu aya di ditu. Papanggihan sareng Sato Planét angkat dimana teu aya anu angkat sateuacan sareng masihan kami host anu berkesan sapertos Steve Irwin sapanjang jalan. Saha waé anu ageung di akhir 90an atanapi awal 2000an wawuh kana sahanteuna hiji saluran ieu.

Blog alam dina YouTube janten langkung penting sabab éta mangrupikeun panginget ngeunaan naon anu urang pernah anggap biasa. Kusabab sifat pandemi parantos gaduh waktos kanggo pulih, anjeun ayeuna tiasa ningali épék positip tina teu aya campur manusa.

Jalma-jalma hoyong pisan terang langkung seueur ngeunaan alam sareng nalika nyangkut ka jero imahna, jalma-jalma langkung seueur nalungtik ngeunaan alam. Ieu sababaraha tips kumaha anjeun tiasa promosikeun blog alam anjeun dina waktos uji coba ieu -

1. Nulis Judul Catchy

Nalika nyerat judul, langkung saé panginten anjeun nyalira salaku panulis naskah. Naon anu katingalina paling pikaresepeun? Naon anu bakal narik perhatian masarakat? Jalma resep kontén anu informatif sareng intina. Nulis judul anu pikaresepeun tanpa janten clickbait mangrupikeun kasenian sapertos na. Peryogi waktos kanggo milarian kasaimbangan, tapi nalika salah dikuasai éta mangrupikeun bursa permainan.

Nyéépkeun waktos pikeun judul sareng pastikeun éta anu paling pikaresepeun sareng nyetir Dursasana. Pariksa jinis judul naon anu dianggo pesaing anjeun sareng jantenkeun judul anu mirip sareng nada aranjeunna. Ieu cara anu saé pikeun mikat para hadirin pikeun blog alam anjeun dina YouTube.

2. Naon anu Dipiharep ku Audiens Anjeun?

Nalika milari hal-hal pikeun saluran anjeun, anjeun bakal sadar yén sababaraha video langkung saé tibatan anu sanés. Ieu kusabab jalma resep nyéépkeun waktos nonton video anu saur aranjeunna pangsaéna. Pikeun milarian terang ieu, diajar analytics anjeun sareng perhatoskeun kana persaingan anjeun.

Dina kaseueuran kasus, pidéo infotainment sareng edutainment langkung saé pikeun saluran anu henteu didasarkeun di sekitar budaya pop.

3. Kalibet

Youtube panginten sanés mangrupikeun platform média sosial, tapi éta ngagaduhan kamiripan anu matak lamun anjeun perhatoskeunana. Berinteraksi sareng basis pangguna anjeun ngajantenkeun anjeun pangkat langkung luhur dina algoritma. Ieu hartosna upami anjeun resep sareng ngaréspon koméntar dina pidéo anjeun, maka kamungkinan anjeun kéngingkeun daya tarik langkung luhur.

4. Gambar leutik

Gambar leutik anu sagalana. Éta mangrupikeun hal anu pangpayunna jalma ningali nalika ningali pidéo anjeun, naha dina hasil pamilarian atanapi saran. Ideally, gambar leutik kedah caang sareng langsung hubungan sareng kontén anu anjeun badé pasang. Nyiptakeun gambar leutik pikeun anjeun nyalira ngajantenkeun pidéo na kaluar tina ramé. Entong ngandelkeun gambar leutik anu dihasilkeun otomatis kumargi éta moal paling pikaresepeun.

5. Palang-promosikeun

Jantenkeun titik pikeun ngaitkeun pidéo anjeun anu sanés dina pidéo énggal upami anjeun nyarioskeun hiji topik anu panginten anjeun tiasa bahas waktos anu kapengker. Ieu nyandak pandangan kana eusi lami tapi ogé masihan pemirsa solusi sadayana-dina-hiji handapeun hiji kap.

Ieu tiasa janten panggero pikeun jinis aksi atanapi tautan dina katerangan anjeun. Sistem anotasi nembé dirévisi sareng panginten henteu épéktip.

Alam sanés deui mangrupikeun hal anu istiméwa tapi ditampi ku sadayana nalika pandemi lumangsung. Hayu saluran anjeun janten panginget anu hadé ngeunaan kumaha kaayaan di alam liar sareng kumaha teu kedah ngémutan kasohor alam. Kalayan tips ieu, promosi blog sareng Youtube Marketing bakal janten angin pikeun anjeun.

Kumaha ngamajukeun blog alam anjeun dina YouTube nalika pandemi? ku YTpals Writers,

Ogé kana YTpals

Naha Jieun Video Review Palanggan Dina Youtube?

Naha Nyiptakeun Pidéo Review Pelanggan di YouTube?

Percanten atanapi henteu, ulasan pelanggan penting pisan pikeun promosi mérek. Kaseueuran pemasar mérek condong nganggap enteng ieu, tapi ulasan palanggan gaduh kakuatan anu luar biasa pikeun ngawangun kapercayaan — hal anu tiasa nyandak merek ka…

0 Komentar
Cara Pintar Ngagunakeun Youtube Salaku Platform Pemasaran

Cara Pintar Ngagunakeun YouTube salaku Platform Pemasaran

Ku leveraging kakuatan Dursasana sarta konversi eusi video, anjeun tiasa muka konci poténsi pamasaran brand gede pisan dina YouTube. Janten mesin pencari kadua panggedéna, platform babagi pidéo milik Google tiasa ngabantosan anjeun nyiptakeun merek anu maju…

0 Komentar
Cara Gancang Pikeun Milarian Konci Video Pikeun Ngaronjatkeun Youtube Seo

Cara Gancang Pikeun Milarian Konci Video Pikeun Ngaronjatkeun SEO YouTube

YouTube mangrupikeun salah sahiji jaringan média sosial anu pang populerna sareng platform utama pikeun streaming pidéo sadunya. Kalayan sakitar 2.29 milyar pangguna aktif bulanan, YouTube mangrupikeun platform média sosial kadua pang populerna saatos…

0 Komentar
Kengingkeun aksés kana latihan pidéo gratis

Kursus Latihan Gratis:

YouTube Marketing & SEO Pikeun Kéngingkeun 1 Juta Tampilan

Bagikeun tulisan blog ieu pikeun kéngingkeun aksés gratis kana 9 jam latihan pidéo ti ahli YouTube.

Jasa Evaluasi Saluran YouTube
Naha anjeun peryogi ahli YouTube pikeun ngalengkepan évaluasi jero saluran YouTube anjeun & nyayogikeun anjeun rencana aksi?
Kami nyayogikeun ahli Jasa Evaluasi Saluran YouTube

Kami nawiskeun Jasa Pamasaran Marketing Langkung YouTube

palayanan
harga $
$30

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$20
$60
$100
$200
$350
$600

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$13.50
$20
$25
$40
$70
$140
$270
$530
$790
$1050
$1550

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$20
$35
$50
$80

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$60
$180
$300
$450
$700

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$30
$50
$80
$130
$250

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
en English
X
Aya anu dibeuli
tukang