Kumaha Cara Ngadamel Pamirsa ti Komunitas Marginalized Ngaraos Wilujeng sumping di Saluran YouTube Anjeun?

Kumaha Cara Ngadamel Pamirsa ti Komunitas Marginalized Ngaraos Wilujeng sumping di Saluran YouTube Anjeun?

Naha anjeun terang pamirsa YouTube di AS diperkirakeun pencét 210 juta dina 2022? Éta jumlah anu ageung!

Leres yén grup umur 18 dugi ka 25 taun mangrupikeun basis pangunjung panggedéna dina platform pidéo, 81 persén. Saterusna, populasi lalaki nempoan YouTube akun pikeun 62 persén, sedengkeun pemirsa awéwé akun pikeun 38 persén nu datang na mungguh (sumber).

Sanajan kitu, aya clique séjén pemirsa anu teu loba dikaitkeun di masarakat mainstream - komunitas marginalized. Jeung nebak naon? Anjeun tiasa nargétkeun aranjeunna ngalangkungan saluran YouTube anjeun sareng nyetél tanda pikeun diri anjeun. Hayu urang terang langkung seueur ngeunaan pemirsa ieu dina tulisan ieu.

Jasa Evaluasi Saluran YouTube
Naha anjeun peryogi ahli YouTube pikeun ngalengkepan évaluasi jero saluran YouTube anjeun & nyayogikeun anjeun rencana aksi?
Kami nyayogikeun ahli Jasa Evaluasi Saluran YouTube

Janten, saha anu ngawangun komunitas marginal?

Komunitas marjinal kalebet jalma-jalma anu sacara sistematis dikaluarkeun tina kahirupan sosial, pendidikan, ékonomi, sareng/atanapi budaya. Sajarah nyatakeun yén marginalisasi mangrupikeun fenomena anu tiasa lumangsung di masarakat mana waé kusabab hubungan kakuatan anu henteu sami aya antara kelompok sosial anu béda. Ieu sababaraha jalma anu ngawangun komunitas anu terpinggirkan, bahkan di masarakat anu maju sareng berkembang:

  • LGBTQIA +
  • minoritas ras/agama
  • Hideung, coklat, pribumi, sareng (lain) jalma warnaan (BBIPOC)
  • warga senior
  • Jalma kalawan cacad, kecerdasan handap-rata, sarta impairments kognitif
  • Jalma anu ngagaduhan masalah psikologis, cacad, sareng catetan kriminal

Daptar henteu dugi ka conto anu kasebat. Sapuk sacara lega yén jalma-jalma ti komunitas marginal henteu tiasa janten bagian tina impian mainstream. Usaha lega geus jadi bagian tina évolusi global pikeun ngabubarkeun wates métaforis jeung ngahijikeun komunitas marginalized kana eksistensi societal mainstream. Acknowledging uniqueness sarta kualitas inherent jalma ti komunitas marginalized tangtu bisa masihan aranjeunna rasa belongingness, utamana dina jaman kiwari média digital.

Kumaha YouTube tiasa ngadamel bédana dina kahirupan komunitas marginalized?

Carita kasuksésan anu teu kaétang sareng basis pangguna anu ageung tina YouTube nyarioskeun jilid ngeunaan kamampuan platform pikeun ngalibetkeun pamirsa sareng ngarobih cara jalma ngonsumsi kontén online. Lamun datang ka kalibet jalma ti komunitas marginalized, ieu sababaraha tips anu kudu mantuan anjeun:

Empowering komunitas marginalized

Upami anjeun gaduh saluran YouTube, anjeun tiasa maénkeun bagian anjeun dina nguatkeun komunitas anu terpinggirkan ku nyiptakeun kontén anu ngurilingan masalah anu disanghareupan ku aranjeunna. LGBTQIA+, BBIPOC, warga senior, sareng anu cacad sering ngarasa yén sorana henteu masalah. Kawas komunitas mainstream, komunitas marginalized mikahayang kauntungan anu bisa ngarobah kahirupan maranéhanana dina cara positif. Éta tiasa ngalangkungan pendidikan anu langkung saé, kasempetan padamelan, perawatan fisik sareng émosional, atanapi sabab anu didorong ku sosial. Éta pasti hoyong ningkatkeun standar hirupna sareng ngalaksanakeun gaya hirup anu minuhan. Perlakuan anu sami mangrupikeun anu dipikahoyong, sareng saluran YouTube anjeun tiasa nawiskeun aranjeunna persis ieu.

Janten relevan sareng inklusif

Salah sahiji cara pikeun narik sareng nahan pamirsa ti komunitas marginal nyaéta nyiptakeun saluran YouTube anu nyarios ka aranjeunna. Salaku marketer YouTube, anjeun kedah gaduh ramo anjeun dina pulsa maranéhanana pikeun meunangkeun pamahaman hadé titik nyeri maranéhanana. Candak, contona, warga senior nagara. 58 persen pangunjung YouTube langkung ti 56 taun. Naha teu datang nepi ka eusi nu satisfies kabutuhan atawa solves masalah maranéhanana? Hal anu sami pikeun nyiptakeun kontén pikeun LGBTQIA +, BBIPOC, sareng jalma anu cacad. Tujuanana di dieu nyaéta pikeun nyiptakeun kontén anu relevan sareng inklusif anu masihan komunitas anu dipinggirkeun rasa milik, kahaneutan, sareng cinta. Aya masalah misinformation diantara komunitas marginalized. Upami saluran anjeun tiasa ngabéréskeun masalah éta, maka teu aya anu sapertos kitu.

Ngabogaan desain saluran anu tiasa diaksés

Anu pamungkas, sagigireun nyieun eusi inklusif, anjeun ogé kudu bisa diasupan ka komunitas marginalized. Desain saluran anu tiasa diaksés ngajaga kabutuhan jalma anu cacad. Anjeun tiasa ningali saluran sapertos tanjakan atanapi cut curb pikeun pangguna korsi roda. Éta kumaha waé ngagampangkeun kahirupan jalma-jalma anu cacad. Salah sahiji cara anjeun tiasa nyiptakeun desain saluran anu tiasa diaksés nyaéta ku ngagunakeun subtitle sareng caption katutup video. Éta tiasa ngabantosan pamirsa anu sesah dédéngéan sareng pireu. Ngahijikeun fitur sapertos kana saluran YouTube anjeun tiasa narik jalma anu leres-leres peryogi inpormasi anu anjeun bagikeun.

Upami anjeun hoyong palanggan YouTube gratis, resep YouTube gratis, sareng koméntar YouTube gratis, anjeun tiasa nganggo alat parangkat lunak kami, YTpals. Bawa saluran YouTube anjeun ka tingkat salajengna sareng YTpals.

Kumaha Cara Ngadamel Pamirsa ti Komunitas Marginalized Ngaraos Wilujeng sumping di Saluran YouTube Anjeun? ku YTpals Writers,

Ogé kana YTpals

Ieu Kumaha YouTube Milarian Ngalawan Misinformation sareng Panel Check Fact na

Ieu Kumaha YouTube Milarian Ngalawan Misinformation sareng Panel Check Fact na

Wabah COVID-19 parantos ngajantenkeun sakumna dunya ku badai. Hésé ngabayangkeun kaayaan dimana hiji panyakit tiasa nyorong penduduk di jero rohangan sareng nyababkeun pendapatan bisnis pencét paling handap sepanjang waktos. Salaku jalma ngarasa…

0 Komentar
Sagala Anu Anjeun Hayang Apal Ngeunaan Youtube Super Obrolan & Super Stiker

Sagala Anu Anjeun Hayang Apal Ngeunaan Youtube Super Obrolan & Super Stiker

Dunya nyiptakeun kontén ngembangna dina tingkatan anu saacanna pernah aya. Kalayan nambahan persaingan, panyipta masing-masing milari langkung seueur pilihan monetisasi kontén. YouTube pastina mangrupikeun platform monetisasi eusi anu paling dipikaresep ku anu unik ...

0 Komentar
Naha Format Pariwara Audio Anyar YouTube Ngabantosan Kaulinan Na?

Naha Format Pariwara Audio Anyar YouTube Ngabantosan Kaulinan Na?

Usaha YouTube kana iklan audio Sapertos pidéo, iklan audio ogé janten hal penting dina dunya pamasaran ayeuna. YouTube, platform anu siap pikeun jalma ngalirkeun pidéo ngeunaan naon waé handapeun matahari, ayeuna ...

0 Komentar
Kengingkeun aksés kana latihan pidéo gratis

Kursus Latihan Gratis:

YouTube Marketing & SEO Pikeun Kéngingkeun 1 Juta Tampilan

Bagikeun tulisan blog ieu pikeun kéngingkeun aksés gratis kana 9 jam latihan pidéo ti ahli YouTube.

Jasa Evaluasi Saluran YouTube
Naha anjeun peryogi ahli YouTube pikeun ngalengkepan évaluasi jero saluran YouTube anjeun & nyayogikeun anjeun rencana aksi?
Kami nyayogikeun ahli Jasa Evaluasi Saluran YouTube

Kami nawiskeun Jasa Pamasaran Marketing Langkung YouTube

palayanan
harga $
$30

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$20
$60
$100
$200
$350
$600

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$13.50
$20
$25
$40
$70
$140
$270
$530
$790
$1050
$1550

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$20
$35
$50
$80

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$180
$300
$450
$550

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$30
$50
$80
$130
$250

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
en English
X
Aya anu dibeuli
tukang