Kumaha Mangpaatkeun Hashtag Pikeun Ngaoptimalkeun Kandungan YouTube Anjeun

Kumaha Mangpaatkeun Hashtag Pikeun Ngaoptimalkeun Kandungan YouTube Anjeun

Seueur jalma nganggap yén téknik optimasi mesin pencari ngan ukur tiasa diterapkeun kana halaman wéb. Sanajan kitu, éta tebih ti bebeneran, salaku optimasi search engine Téhnik tiasa dianggo dina platform naon waé. Hashtag dina YouTube janten unsur penting pikeun ningkatkeun usaha optimasi mesin pencari. Nalika dianggo sacara efektif, hashtags tiasa ngabantosan mastikeun yén eusi pidéo anjeun langkung luhur dina hasil pamilarian.

Taun ieu, YouTube ngaluncurkeun fitur énggal anu disebut halaman hasil teangan hashtag. Fitur ieu tujuanana pikeun ningkatkeun relevansi hasil pamilarian pikeun pamirsa. Nalika pangguna tiasa milarian pidéo dina platform nganggo hashtags sateuacana, ogé fitur énggal masihan hasil anu langkung spésifik. Algoritma YouTube henteu sacara eksplisit nangtukeun hasil pamilarian anu ditawarkeun ku halaman hasil pamilarian hashtag anyar. Ngaliwatan pembaruan ieu, langkung seueur saluran bakal nampi kasempetan pikeun dipanggihan dina platform upami aranjeunna ngagunakeun hashtags sacara efektif. Janten kumaha anjeun tiasa nganggo hashtags pikeun ngaoptimalkeun eusi anjeun? Hayu urang teuleum dina.

Jenis Hashtags

Hashtags dina YouTube tiasa digolongkeun kana opat jinis -

  • Hashtags spésifik: Ieu diwangun ku hashtags hiji kecap anu nandakeun téma sentral video.
  • Hashtag deskriptif atanapi sanyawa: Ieu diwangun ku hashtags sababaraha kecap sapertos kecap konci buntut panjang. Cara anu pangsaéna pikeun kéngingkeun tag sanyawa pikeun pidéo anjeun nyaéta nganggo hasil anu disarankeun tina bar teang.
  • Hashtags generik: Ieu diwangun ku frasa atanapi kecap anu ngajelaskeun téma pidéo.
  • Lepat ngeja: Sering, pamirsa tiasa salah ngeja kecap nalika milarian pidéo. Anjeun ogé tiasa ngalebetkeun kasalahan éjahan pikeun nyiptakeun hashtags énggal, anu ningkatkeun kasempetan anjeun kapendak dina platform éta.
Jasa Evaluasi Saluran YouTube
Naha anjeun peryogi ahli YouTube pikeun ngalengkepan évaluasi jero saluran YouTube anjeun & nyayogikeun anjeun rencana aksi?
Kami nyayogikeun ahli Jasa Evaluasi Saluran YouTube

Kumaha cara ngalebetkeun hashtags dina pidéo anjeun?

Hashtags dasarna mangrupikeun kecap konci deskriptif anu tiasa ditambihkeun kana pidéo anjeun dina YouTube pikeun ningkatkeun pidangan eusi anjeun dina hasil pamilarian YouTube. Hal ieu ngamungkinkeun pamaké pikeun manggihan video Anjeun leuwih gampang. Penting pikeun ngagunakeun hashtags ieu sacara efektif pikeun ngalegaan jangkauan anjeun dina platform. Algoritma YouTube nganggo hashtags pikeun masihan categorization sareng ranking anu relevan pikeun pidéo anjeun. Ngagunakeun hashtags éféktif geus jadi leuwih kritis jeung kaca hasil pilarian hashtag anyar.

Aya tilu cara béda hashtags ditambahkeun dina YouTube -

  1. Dina pedaran video
  2. Luhureun judulna: Tilu hashtags munggaran anu diasupkeun dina pedaran video dipintonkeun di dieu
  3. Dina judulna: Ieu tiasa dianggo tibatan ningalikeun hashtags di luhur judulna.

Aplikasi seluler YouTube ogé ngamungkinkeun anjeun pikeun nambihan tag lokasi dina pidéo anu dipidangkeun di luhur judul pidéo. Tag lokasi ieu biasana henteu gaduh tanda hash (#).

Sanaos henteu aya wates pikeun jumlah hashtag anu tiasa ditambihkeun kana pidéo naon waé, aya larangan dina karakter. Maksimum 30 karakter tiasa dianggo pikeun unggal tag. Widang téks dina déskripsi vidéo nampi sakitar 500 karakter, kalebet pemisah.

Tips berharga pikeun ngasupkeun hashtags dina video Anjeun

  • 1. Pertimbangkeun susunan: Nalika nambihan hashtags pikeun ngaoptimalkeun eusi anjeun, penting pisan pikeun nempatkeun hashtags inti dina awalna. Hal ieu ngamungkinkeun algoritma YouTube pikeun mendakan sareng ngagolongkeun pidéo anjeun langkung gampang.
  • 2. Nambahkeun seueur teuing hashtags: Anjeun kedah nolak nambihan seueur teuing hashtags kana pidéo. Janten, éta ngabantosan ningkatkeun visibilitas pidéo anjeun pikeun pamirsa.
  • 3. Jieun tag standar: Anjeun tiasa nangtukeun tag standar anu ditambahkeun kana sadaya video anjeun. Tag standar tiasa ngabantosan ningkatkeun visibilitas eusi anjeun dina hasil pamilarian.
  • 4. Paké keyword Nu Ngarencana: Seueur alat perencanaan kecap konci tiasa ngabantosan anjeun milarian hashtags anu trending. Anjeun tiasa nganggo alat ieu pikeun kéngingkeun daptar hashtag anu épéktip.

kacindekan

Pikeun kéngingkeun langkung seueur pandangan dina YouTube sareng mastikeun kamekaran saluran YouTube anjeun, penting pisan ngagunakeun hashtags sacara efektif. Ku ngagunakeun tip anu disebatkeun di luhur, anjeun bakal ningkatkeun kasempetan anjeun pikeun pangkat langkung luhur dina hasil pamilarian. Anjeun ogé tiasa ngabantosan kamekaran saluran anjeun ku ngagunakeun rupa-rupa layanan YouTube premium anu ditawarkeun ku YTpals. jasa ieu bisa nyadiakeun Anjeun sareng pintonan YouTube bébas, likes, jeung palanggan, nu bisa jadi gede pikeun kickstarting tumuwuhna channel anyar.

YTpals ngajamin 100% kasalametan sareng sadaya jasa YouTube, ku kituna para klien teu kedah hariwang ngeunaan privasina. Layanan palanggan 24/7 kami ogé di dieu pikeun ngajawab patarosan anu anjeun gaduh. Pikeun ngamangpaatkeun salah sahiji jasa YouTube premium kami, hubungi kami ayeuna!

Kumaha Mangpaatkeun Hashtag Pikeun Ngaoptimalkeun Kandungan YouTube Anjeun ku YTpals Writers,

Ogé kana YTpals

Kumaha Kumaha Sadérék Paké YouTube Premier pikeun Usaha Anjeun?

Kumaha Kumaha Sadérék Paké YouTube Premier pikeun Usaha Anjeun?

YouTube sok ngaluncurkeun fitur-fitur anyar dina platform pikeun ngajantenkeun platform langkung pikaresepeun pikeun pemirsa ogé panyipta kontén. YouTube Premieres mangrupikeun fitur sapertos anu tiasa ngabantosan bisnis anjeun dina sababaraha…

0 Komentar

Meuli Pelanggan YouTube - 4 Alesanna Naha Anjeun Kudu Ngalakonan Éta

Kaseueuran jalma dina média sosial ngagerem kana pangaruh anu mayar jalma pikeun nuturkeun aranjeunna. Nalika ngeunaan saluran YouTube anjeun, tapi, aya sababaraha manpaat pikeun prakték ieu. Nalika anjeun ngahasilkeun kontén kana…

0 Komentar

Ieu Sadaya Anu Anjeun Kedah Terang Tentang Penukaran YouTube

Pamasaran média sosial, kalebet pamasaran YouTube, sadayana ngeunaan ngukur, diajar, sareng nempatkeun suku anu pangsaéna ka payun. Kusabab beuki seueur jalma anu ngalih kana pidéo online (82 persén sadaya patalimarga sigana…

0 Komentar
Kengingkeun aksés kana latihan pidéo gratis

Kursus Latihan Gratis:

YouTube Marketing & SEO Pikeun Kéngingkeun 1 Juta Tampilan

Bagikeun tulisan blog ieu pikeun kéngingkeun aksés gratis kana 9 jam latihan pidéo ti ahli YouTube.

Jasa Evaluasi Saluran YouTube
Naha anjeun peryogi ahli YouTube pikeun ngalengkepan évaluasi jero saluran YouTube anjeun & nyayogikeun anjeun rencana aksi?
Kami nyayogikeun ahli Jasa Evaluasi Saluran YouTube

Kami nawiskeun Jasa Pamasaran Marketing Langkung YouTube

palayanan
harga $
$30

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$20
$60
$100
$200
$350
$600

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$13.50
$20
$25
$40
$70
$140
$270
$530
$790
$1050
$1550

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$20
$35
$50
$80

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$180
$300
$450
$550

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$30
$50
$80
$130
$250

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
en English
X
Aya anu dibeuli
tukang