Kumaha Janten Palanggan YouTube anjeun Tenaga Penjualan Pangbadagna?

Kumaha carana kéngingkeun Youtube Pikeun Nyarankeun Pidéo anjeun?

YouTube mangrupikeun salah sahiji platform streaming pidéo anu paling luhur kalayan sakitar 2 milyar pangguna aktip unggal bulan. Kalayan 1 milyar jam pidéo YouTube ditonton unggal dinten, éta mangrupikeun halaman wéb anu paling sering dilongok kadua di dunya.
YouTube nawiskeun poténsi anu ageung anu tiasa disadap ku Pamasar Media Sosial sareng individu sanés. Situs wéb streaming video ieu tiasa masihan kasempetan anu saé pikeun ngahasilkeun pamiarsa sareng pendapatan.

Janten, tina nyanghareupan éta, eusi anu saé kedah sami sareng pendapatan anu saé, sanés? Bagian anu paling penting tina persamaan ieu nyaéta jalma anu berinteraksi sareng kontén anjeun - pamirsa anjeun. Bagian anu ageung pikeun ngarobih pamirsa anjeun janten tenaga penjualan pangbadagna anjeun nyaéta nyiptakeun komunitas online anu kuat. Ieu tiasa dilakukeun ku ngawangun basis palanggan YouTube anu solid sareng satia.

Palanggan ngabentuk tulang tonggong tina saluran YouTube mana waé. Aranjeunna pemirsa paling aktif saluran. Aranjeunna mangrupikeun anu ngantosan anjeun ngaluarkeun kontén énggal. Aranjeunna oge jalma anu ninggalkeun eupan balik hébat sarta genuinely senang jeung kasuksésan Anjeun. Éta ogé jalma anu paling dipikaresep pikeun ngonsumsi sareng ngabagi eusi saluran anjeun ka hareup ogé. Ieu ngajantenkeun palanggan YouTube janten aset anu ageung pikeun YouTuber mana waé.

Layanan Evaluasi Saluran Youtube
Naha anjeun peryogi ahli YouTube pikeun ngalengkepan évaluasi jero saluran YouTube anjeun & nyayogikeun anjeun rencana aksi?
Kami nyayogikeun ahli Jasa Evaluasi Saluran YouTube

Lantaran kitu, janten penting pisan pikeun YouTuber pikeun nahan palanggan anu tos aya bari ogé fokus kana ningkatkeun basis palanggan.
Kami terang kumaha pentingna palanggan YouTube, resep YouTube sareng saham YouTube. Kami ngartos kumaha pentingna aranjeunna pikeun kelestarian saluran YouTube. Hayu urang tingali sababaraha hal utama anu tiasa dilakukeun pikeun ngajantenkeun palanggan anjeun langkung ageung:

1. Lengket kana kaunggulan Anjeun

Saban panyipta nyobian nyorong amplop nalika datang kana eusina kalayan ngarep-arep nyangking sababaraha kontén anu edgy sareng jalan-jalan ka pamirsa. Ayeuna, ngadorong amplop mangrupikeun hal anu saé, tapi cobian tetep nyambung sareng Ecological anjeun. Contona, upami saluran anjeun sadayana ngeunaan masak, panginten anjeun tiasa nyobian nambihan sababaraha sudut pandang sajarah kana video anjeun ngeunaan kumaha sababaraha téknik masak asalna. Tapi, upami anjeun teras-terasan masak tuangeun anu saé dugi ka puasa intermittent, éta panginten henteu cocog sareng dasar palanggan anjeun. Sanaos penting pikeun sering ngeposkeun kontén énggal, éta henteu kedah ngajauhan tina nada saluran.

2. Tetep palanggan dina loop

Aspék penting anu sanés nyaéta ngembangkeun sambungan organik sareng palanggan anjeun. Ieu tiasa dilakukeun ku ngiringan palanggan sareng tetep aub. Salaku conto, naroskeun patarosan dina pidéo sareng nyarioskeun ka pamirsa YouTube anjeun pikeun mairan sareng jawabanana, nawiskeun tawaran / kupon ka palanggan pikeun merek naon waé anu anjeun aya hubunganana. Anjeun ogé tiasa masihan hadiah gratis ka palanggan anu paling satia sareng ngajalankeun kontes pikeun palanggan YouTube. Interaksi mangrupakeun konci. Pastikeun maca koméntar YouTube sareng resep / ngabales aranjeunna. Dukungan merek palanggan mangrupikeun léngkah anu penting pikeun narik sareng ningkatkeun palanggan.

3. Like, share, subscribe

Leres, éta klise sareng enya, unggal YouTuber di luar aya ngalakukeunana. Tapi tiasa dianggo, sareng éta sadayana anu penting. Tanya kulawarga YouTube anjeun resep, koméntar, sareng bagikeun pidéo anjeun. Aktif di masarakat penting pisan.
Ngan saatos anjeun nyiptakeun komunitas anu kuat dina YouTube yén merek bakal nganggap ngahubungkeun diri sareng anjeun. Kalayan basis palanggan anu cukup ageung sareng interaktif, anjeun tiasa nganggo kasempetan pikeun ngesahkeun merek anu tangtu anu satuju sareng nada eusi anjeun. Basis palanggan satia anjeun pasti bakal ngaréspon positip kana asosiasi sapertos kitu. Ieu bakal ngabantosan anjeun kéngingkeun artos sareng ngabantosan merek ngalegaan pangkalan palanggan na.

kacindekan

Palanggan anu bagja sapertos para palanggan anu satia - aranjeunna bakal ngamajukeun saluran / eusi anjeun sareng nyababkeun langkung seueur jalma ka saluran anjeun sacara organik, sanaos henteu dipénta sacara eksplisit. Cara anu penting pikeun mastikeun ieu nyaéta nyobian sareng ngahubungkeun sareng merek anu leres-leres mangpaat pikeun palanggan anjeun. Éta tiasa janten kakuatan penjualan pangbadagna anjeun sareng ngabantosan anjeun ngajual produk / jasa kalayan gampang.

Dipercaya ku langkung ti satengah juta pamilik saluran YouTube, YTpals tiasa janten sumber anjeun pikeun palanggan YouTube gratis sareng resep YouTube. Rencana gratis sareng mayar disaluyukeun pikeun nyocogkeun ka kabutuhan anjeun. Nganjang YTpals uninga langkung.

Kumaha Janten Palanggan YouTube anjeun Tenaga Penjualan Pangbadagna? ku YTpals Writers,

Ogé kana YTpals

Strategi Youtube Anu Kritis Pikeun Kasuksesan Saluran Anjeun

Strategi YouTube Anu Kritis Pikeun Kasuksesan Saluran Anjeun

Kusabab diluncurkeun taun 2005, YouTube parantos janten média anu paling seueur dianggo pikeun streaming pidéo dina internét. Nepi ka taun 2020, aya sakitar 2.1 milyar jalma sadunya anu nganggo YouTube. Naon anu dimimitian salaku…

0 Komentar
Pituduh anu Cepet Jeung Singket Pikeun Ngarancang Gambar leutik Youtube

Pitunjuk anu garing sareng singket pikeun ngarancang Thumbnail YouTube

Sakali akun YouTube anjeun hasil diverifikasi, anjeun bakal gaduh kabébasan pikeun nambihan gambar leutik khusus pikeun sadaya pidéo anjeun. Thumbnail mangrupikeun hal munggaran anu ditingali ku pangguna YouTube nalika ngotéktak pidéo anu aranjeunna hoyong…

0 Komentar
Léngkah Pemasaran Youtube Pikeun Dilaksanakeun Dina 2021

Hacks Top pikeun Nambahkeun Caption Katutup sareng Subtitle dina Pidéo YT

Nambahkeun kapsyen katutup sareng subtitle kana pidéo YouTube ngagaduhan seueur mangpaat anu ditawarkeun ka panyipta kontén. Tapi, heran, seuseueurna saluran YouTube terus beroperasi tanpa salah sahijina. Upami anjeun hoyong saluran anjeun…

0 Komentar
Kengingkeun aksés kana latihan pidéo gratis

Kursus Latihan Gratis:

YouTube Marketing & SEO Pikeun Kéngingkeun 1 Juta Tampilan

Bagikeun tulisan blog ieu pikeun kéngingkeun aksés gratis kana 9 jam latihan pidéo ti ahli YouTube.

Jasa Evaluasi Saluran YouTube
Naha anjeun peryogi ahli YouTube pikeun ngalengkepan évaluasi jero saluran YouTube anjeun & nyayogikeun anjeun rencana aksi?
Kami nyayogikeun ahli Jasa Evaluasi Saluran YouTube

Kami nawiskeun Jasa Pamasaran Marketing Langkung YouTube

palayanan
harga $
$30

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$20
$60
$100
$200
$350
$600

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$13.50
$20
$25
$40
$70
$140
$270
$530
$790
$1050
$1550

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$20
$35
$50
$80

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$60
$180
$300
$450
$700

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$30
$50
$80
$130
$250

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
en English
X
Aya anu dibeuli
tukang