Kawijakan ngabalikeun duit

Kami nawiskeun barang anu teu tiasa jelas. Salaku customer, Anjeun tanggel waler pikeun ngartos ieu nalika mésér produk / jasa dina situs wéb.

Hubungan Palanggan Dhukungan

99% tina masalah tiasa direngsekeun ku email saderhana. Kami miharep anjeun ngahontal kami ka kami Taros Kami halaman Jasa Layanan Pelanggan kami bakal balik deui anjeun dina 24-72 (biasana kirang tina jam 24) kalayan ulasan prihatin anjeun sareng solusi.

Panyuwunan balik anu tiasa dibenerkeun

● Non-kiriman produk / jasa:

Dina sababaraha kasus, prosés prosés langkung laun, sareng sakedik deui peryogi kanggo pesenan anjeun réngsé. Dina kasus ieu, kami nyarankeun ngahubungan kami pikeun pitulung. Tuntutan kanggo pangiriman henteu dikintunkeun ka Jasa Layanan Pelanggan kami nganggo tulisan dina waktos 7 ti dinten nempatkeun tatanan.

● Produk teu dijéntrékeun:

Masalah sapertos kedah dilaporkeun ka Jasa Layanan Pelanggan kami dina dinten 7 ti dinten pameseran. Bukti anu jelas kedah disayogikeun ngabuktikeun yén produk / jasa anu dipésér sanés sapertos anu dijelaskeun dina website. Keluhan nu didasaran dumasar ukur kana ekspektasi atanapi harepan palanggan anu henteu dipihormat.

● Kawijakan Pembatalan Langganan:

Upami anjeun mésér langganan Enterprise, Elite atanapi Selebriti, anjeun bakal otomatis ditagihkeun dina dinten anu sami dina unggal bulan. Upami dina waktos sanés anjeun henteu deui butuh langganan YTpals anjeun, kirimkeun pesen ka kami Taros Kami halaman sareng kami bakal nyetél akun anjeun kanggo ahir dina langganan bulan ayeuna anjeun. Anjeun wilujeng sumping ngabatalkeun langganan iraha waé. Upami contona, anjeun ngalanggan tanggal 23rd Séptémber, tapi nyerat kami ngeunaan ngabatalkeun akun anjeun sababaraha minggu saatos dina Oktober 10th, kami bakal nyetél akun anjeun pikeun ngabatalkeun Oktober 23rd, anu bakal ditungtungan langganan bulan ayeuna anjeun. Upami anjeun resep pembatalan langsung, kantun terangkeun sareng urang tiasa lakukeun ogé pikeun anjeun ogé. Anjeun henteu wajib tetep ngalanggan kanggo unggal waktos, tapi anjeun kedah nyerat kami nalika anjeun siap ngabatalkeun. Urang bakal teras ngadamelana sareng ngirim pesen konfirmasi anjeun.

● Kawijakan Balik Tangganan:

Upami anjeun mésér rencana langganan sareng anjeun henteu resep kana jasa kusabab naon waé, mangga ngahubungi kami dina 7 dinten kaping langganan pamayaran anjeun sareng kami bakal uih deui sareng ngabatalkeun langganan anjeun. Upami anjeun ngahubungi kami langkung ti 7 dinten saatos pembayaran langganan anjeun dilakukeun sareng nyuhunkeun ngabalikeun duit, tim kami bakal marios akun anjeun sareng upami kami dianggap pantes, bakal ngabalikeun deui pesenan anjeun. Dinten 7 anu kapengker, anjeun teu berhak ngabalikeun duit.

Ditunjukkeun kana Wareg

Simkuring nangtung di tukangeun produk urang jeung mangrupakeun reueus nganterkeun jasa Dursasana média sosial kualitas pangluhurna online kiwari. Simkuring teu tiasa salawasna nawiskeun ngabalikeun duit, tapi lamun dina 7 dinten anjeun bagja jeung urutan anjeun saukur Taros Kami sarta kami bakal manggihan hiji résolusi pikeun masalah anjeun.

en English
X
Aya anu dibeuli
tukang