Kaméra Pangsaéna pikeun Pencipta YouTube Anyar

Kaméra Pangsaéna pikeun Pencipta YouTube Anyar

Panyipta kontén YouTube bersaing sareng seueur panyipta sanés pikeun narik perhatian pamirsa. Ngumpulkeun saham YouTube gratis sareng koméntar YouTube gratis tiasa sesah. Salaku panyipta, anjeun kedah ningkatkeun kaulinan anjeun upami anjeun hoyong ngahasilkeun palanggan YouTube gratis sacara organik.

Tapi, panyipta anyar biasana gaduh kendala anggaran sareng teu tiasa investasi dina kaméra pidéo luhur, nyaéta, pilihan anu paling mahal. Smartphone ayeuna gaduh kaméra anu dilengkepan saé pikeun tujuan éta. Nanging, upami anjeun hoyong ngadamel kesan anu langkung saé ngalangkungan pidéo YouTube anu kualitas luhur, ningkatkeun tina kaméra telepon anjeun ka kaméra anggaran mangrupikeun usulan anu saé.

Jasa Evaluasi Saluran YouTube
Naha anjeun peryogi ahli YouTube pikeun ngalengkepan évaluasi jero saluran YouTube anjeun & nyayogikeun anjeun rencana aksi?
Kami nyayogikeun ahli Jasa Evaluasi Saluran YouTube

Kaméra dina anggaran

Nalika eusi mangrupikeun raja, investasi dina alat anu murah, kalebet kaméra sareng mikropon, tiasa ngabantosan anjeun ningkatkeun YouTube resep jeung palanggan. Nilai produksi anu luhur ngagoda pamirsa sareng ningkatkeun keterlibatan YouTube. Ieu daptar kurasi kaméra anu hargana di handapeun $1000 anu paling cocog pikeun panyipta kontén tingkat éntri.

Canon EOS rebel T7i jeung T8i

Kalawan Canon T3i ayeuna keur tanggal, Canon T7i na T8i geus mecenghul salaku kaméra murah sarta pokok dina komunitas YouTube tumuwuh. Kaméra-kaméra ieu hampang kalayan LCD flip-out anu pinuh diucapkeun sareng sénsitip touch. Kadua kaméra gaduh fitur hot shoe pikeun masang mikropon shotgun. Fitur anu pikaresepeun nyaéta Dual Pixel Autofocus, anu ngajantenkeun kaméra ieu maling. T8i mangrupikeun versi anu kompak sareng ditingkatkeun, kalayan resolusi pidéo 4K sareng umur batre anu langkung saé. Kaméra ieu henteu nawiskeun stabilisasi gambar.

SonyZV-1

Kaméra anu kompak sareng ramping anu dirarancang khusus pikeun vlogging sareng shooting di mana waé, kaméra ieu ngagaduhan seueur pungsionalitas kaméra tanpa cermin anu luhur. Sony ZV-1 nawiskeun Pokus Otomatis Hybrid anu gancang, ngarékam pidéo 4K, tampilan layar rampa flip, stabilisasi gambar anu saé, sareng mikropon tilu kapsul. Sony ZV-1 ogé nawiskeun fitur "Product Showcase" pikeun YouTubers.

Fujifilm X-S10

Kaméra tanpa eunteung sareng sénsor APS-C, Fujifilm X-S10 ngarékam pidéo dina 4K dina 30fps sareng dina 1080p dina 240fps, anu ngamungkinkeun anjeun ngalambatkeun gambar dina méja édit. X-S10 nawiskeun stabilisasi gambar dina awak (IBIS) anu sampurna sareng LCD anu diartikulasikan pinuh. Kaméra anu serbaguna sareng kompak, X-S10 nyayogikeun tilik sareng mikropon éksternal, sareng jack headphone.

Sony ZV-E10

Idéal pikeun video imah YouTube jeung live-streaming, Sony ZV-E10 mangrupa kaméra mirrorless affordable nu nawarkeun pokus otomatis hébat sarta lénsa ditukeurkeun. Sanaos aya watesan anu tangtu, sapertos distorsi jepret ngagulung, éta gaduh lénsa anu tiasa ditukeurkeun, fitur "Pameran Produk", sareng résolusi pidéo 4K.

Panasonic Lumix G100

Kaméra anu serbaguna pikeun vlogger sareng panyipta kontén YouTube, nawiskeun ngarékam dina 4K sareng 1080p. Panasonic G100 kompak gaduh mikropon anu diwangun sareng fitur sapatu panas, lénsa anu tiasa ditukeurkeun, sénsor anu lumayan ageung, sareng lénsa sudut lega. Fitur sanésna kalebet tilik sareng pangaturan mikropon triple anu nawiskeun pembatalan bising anu épéktip.

Canon PowerShot G7X Mark III

Kaméra ukuran saku anu ngarékam dina 4K sareng 1080p dina kecepatan super gancang, G7 X Mark III ngamungkinkeun anjeun ngalambatkeun gambar, upami diperyogikeun, salami tahap pasca produksi. Giroskop anu diwangun nyayogikeun stabilisasi nalika ngarékam. G7 X Mark III nawiskeun fitur tambahan tina streaming langsung nirkabel ka YouTube. Fitur anu sanésna kalebet sénsor anu ageung, layar rampa anu ngadengdekkeun, stabilisasi gambar anu pikaresepeun, sareng pokus otomatis deteksi kontras.

GoPro Hero 9 sareng 10

Kalayan prosésor GP2 anu kuat sareng antarbeungeut layar rampa anu licik, GoPro Hero 10 anu ruggedized mangrupikeun pangulangan panganyarna dina pasaran. GoPro 10 nawiskeun ngarékam pidéo 5K anu ditingkatkeun sareng stabilisasi gambar anu langkung saé kalayan leveling cakrawala anu diwangun. Versi pang anyarna ngamungkinkeun pidéo 1080p dialirkeun nganggo Hypersmooth 4.0. GoPro 9 ogé mangrupikeun kaméra aksi anu sanggup pisan, kalayan ngarékam 5K, stabilisasi gambar anu pikaresepeun, slot mod, sareng tampilan payun.

Fitur pikeun awas pikeun

Sanaos spésifikasi kaméra anu dibutuhkeun béda-béda sareng eusi, fitur kaméra di handap ieu diperyogikeun:

  • hiji layar flip-kaluar articulated
  • stabilisasi gambar di-diwangun
  • pokus otomatis alus
  • a sapatu panas sarta mikropon éksternal sarta headphone jacks
  • Pilihan streaming langsung YouTube

Upami anjeun masih teu yakin kana kaméra anu mana anu kedah dipilih sareng kumaha cara ngembang saluran anjeun, YTpals tiasa janten pituduh anjeun.

Naon deui anu anjeun tiasa laksanakeun pikeun ningkatkeun saluran anjeun?

Di YTPals, kami gaduh kaahlian pikeun ngadidik anjeun sareng ngabantosan ningkatkeun papacangan YouTube anjeun. Dina raraga supercharge channel Anjeun salajengna, Anjeun oge bisa mésér palanggan YouTube atanapi mésér saham YouTube. Ieu bakal masihan panongton anjeun anu nembe ngawangun dorongan anu aranjeunna kedah bagikeun sareng resep kana kontén anjeun, ogé ngalanggan saluran anjeun. Sakaligus, lamun meuli YouTube diaku atawa mésér koméntar YouTube, éta ngadorong pidéo anjeun dina algoritma YouTube, ngamungkinkeun anjeun kapendak ku pasar pemirsa énggal. Tungtungna, mun anjeun meuli Jam tonton YouTube, anjeun tiasa ngadeukeutan nempatkeun pariwara dina saluran anjeun sareng monetisasi tina éta. Ngaliwatan YTPals, anjeun ogé tiasa kéngingkeun palanggan YouTube gratis.

Kaméra Pangsaéna pikeun Pencipta YouTube Anyar ku YTpals Writers,

Ogé kana YTpals

Top 10 Tips pikeun Ngagunakeun YouTube pikeun Usaha Leutik

Top 10 Tips pikeun Ngagunakeun YouTube pikeun Usaha Leutik

Naha anjeun usaha leutik anu resep ngadamel splash gedé dina YouTube? Nya, anjeun parantos sumping ka tempat anu leres. Dina tulisan ieu, kami bakal nunjukkeun anjeun 10 tip YouTube pangsaéna unggal…

0 Komentar

Pitunjuk A Pemula pikeun Ngakséskeun Metrik & Data YouTube - Naon Anu Kedah Terang

Sami-sami halaman Facebook resep sareng pengikut Instagram, YouTube ogé ngagaduhan sababaraha métrik suksés dumasar-jalma dina bentuk "sobat" sareng "palanggan." Gumantung kana setélan anu anjeun pilih, sababaraha jinis pangguna…

0 Komentar

5 Cara Dijamin pikeun Meunang Langkung Ngalanggan YouTube gancang - Pitunjuk

Nalika pangaruh sareng jumlah pangguna YouTube teras-terasan tumuh dina laju anu gancang, janten jelas yén platform pidéo online anu saé luhur ngagaduhan sababaraha kasempetan pikeun dimangpaatkeun. YouTube ngamungkinkeun naon waé…

0 Komentar
Kengingkeun aksés kana latihan pidéo gratis

Kursus Latihan Gratis:

YouTube Marketing & SEO Pikeun Kéngingkeun 1 Juta Tampilan

Bagikeun tulisan blog ieu pikeun kéngingkeun aksés gratis kana 9 jam latihan pidéo ti ahli YouTube.

Jasa Evaluasi Saluran YouTube
Naha anjeun peryogi ahli YouTube pikeun ngalengkepan évaluasi jero saluran YouTube anjeun & nyayogikeun anjeun rencana aksi?
Kami nyayogikeun ahli Jasa Evaluasi Saluran YouTube

Kami nawiskeun Jasa Pamasaran Marketing Langkung YouTube

palayanan
harga $
$30

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$20
$60
$100
$200
$350
$600

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$13.50
$20
$25
$40
$70
$140
$270
$530
$790
$1050
$1550

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$20
$35
$50
$80

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$180
$300
$450
$550

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$30
$50
$80
$130
$250

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
en English
X
Aya anu dibeuli
tukang