Hal-hal anu Pertimbangkeun Nalika Ngamimitian Saluran YouTube Pikeun Ngamimitian Anjeun

Éta mangrupikeun kanyataan anu dipikanyaho yén YouTube mangrupikeun salah sahiji platform anu paling sering dianggo pikeun streaming pidéo. Platformna parantos ngembang pesat dina sababaraha taun ka pengker. Nalika taun 2017, YouTube ngagaduhan sakitar 1.86 milyar pangguna aktip di dunya, jumlah ieu langkung seueur 2.3 milyar dina 2020. Statistik ieu nunjukkeun yén YouTube nawiskeun rohangan anu lumayan pikeun usaha anyar pikeun ngamimitian pertumbuhanana. Kasempetan anu disayogikeun ku YouTube pikeun ngamimitian seueur. Anjeun tiasa masang iklan pikeun narik para nasabah atanapi ngadamel tutorial sareng kumaha-cara pidéo produk atanapi jasa anjeun. Anjeun ogé tiasa nganggo YouTube pikeun masihan pamirsa ningali balik layar dina bisnis anjeun.

Upami anjeun badé ngamimitian saluran YouTube pikeun bisnis anjeun, anjeun parantos sumping ka tempat anu leres. Tulisan ieu bakal nutupan dasar-dasar ngamimitian saluran YouTube. Saatos éta, kami bakal masihan anjeun tip ngeunaan ngagunakeun YouTube pikeun ngabantosan kamekaran bisnis anjeun.

Jasa Evaluasi Saluran YouTube
Naha anjeun peryogi ahli YouTube pikeun ngalengkepan évaluasi jero saluran YouTube anjeun & nyayogikeun anjeun rencana aksi?
Kami nyayogikeun ahli Jasa Evaluasi Saluran YouTube

Kumaha cara nyieun saluran YouTube pikeun ngamimitian

Ieu mangrupikeun pituduh léngkah-léngkah pikeun nyiptakeun saluran YouTube pikeun bisnis anjeun -

  • hambalan 1: Asup ka YouTube nganggo akun Google bisnis anjeun anu tos aya atanapi jieun anu énggal. Akun ieu kedah khusus khusus pikeun bisnis anjeun.
  • hambalan 2: Tina halaman utama dina YouTube, anjeun tiasa nyetél nami saluran YouTube ngamimitian anjeun.
  • hambalan 3: Anjeun tiasa ngeusian dina rinci tambahan ngeunaan akun bisnis Anjeun.
  • hambalan 4: Jieun ikon saluran jeung kaasup karya seni nu pangalusna ngagambarkeun bisnis Anjeun.
  • hambalan 5: Eusian pedaran saluran YouTube Anjeun.
  • hambalan 6: Setel kagiatan sareng saluran anu diulas.
  • hambalan 7: Unggah eusi.

Hal-hal penting anu kedah diperhatoskeun

Sanaos nyiptakeun saluran YouTube pikeun bisnis anjeun mangrupikeun prosedur 7 léngkah anu saderhana, aya sababaraha hal anu anjeun kedah pertimbangkeun nalika nyiptakeun saluran YouTube anjeun.

1. Tangtukeun tujuan anjeun dina YouTube

Salaku ngamimitian-up, Anjeun channel YouTube bakal ngalayanan tujuan anu béda ti saluran YouTube anu sanés. Penting pikeun nangtukeun tujuan saluran YouTube ti mimiti. Ideally, tujuan kudu meunang leuwih ngawujud pikeun anjeun bisnis jeung ngarobah éta ngawujud pikeun ngahasilkeun leuwih sharing. Anjeun tiasa ngasuh petunjuk anu dicandak tina YouTube pikeun nambihan daptar email anjeun. Daptar email ieu teras tiasa ngirim tawaran, ngawangun hubungan, sareng ngabagi warta anu aya hubunganana sareng industri.

2. Jieun anggaran pikeun saluran YouTube Anjeun

Saatos Anjeun nangtukeun tujuan anjeun, hal anu penting pikeun nyieun anggaran pikeun saluran. Ieu kedah nutupan alat anu anjeun bakal dianggo pikeun nyiptakeun pidéo sareng naha anjeun peryogi bantosan pikeun ngajalankeun saluran. Anggaran anjeun bakal ditangtukeun ku jinis sareng kualitas eusi anu anjeun hoyongkeun. Upami anjeun hoyong pidéo kualitas luhur kalayan nilai produksi anu saé, anggaran saluran YouTube anjeun bakal ningkat sacara alami. Ieu kusabab anjeun kedah nyayogikeun sababaraha bagian tina anggaran anjeun pikeun tim pidéo sareng éditor anu anjeun bakal nyéwa, salian ti alat anu anjeun mésér.

3. Jieun video dina bets

Pikeun ngajaga konsistensi sareng saluran YouTube énggal anjeun, langkung saé ngarencanakeun sateuacanna. Sateuacan ngeposkeun pidéo munggaran anjeun dina saluran éta, éta hadé pikeun nyiapkeun sakitar salapan pidéo sanés. Lamun anjeun nyiapkeun eusi dina bets 10, éta bakal ngidinan Anjeun pikeun fungsi leuwih éfisién sarta ogé masihan anjeun waktu pikeun difokuskeun aspék séjén. Nalika anjeun ngerjakeun pidéo anjeun dina bets, éta bakal ngajantenkeun perjalanan YouTube anjeun sigana kirang hectic.
kacindekan

Nyiptakeun saluran YouTube énggal pikeun bisnis anjeun sigana sesah awalna, tapi usaha anu konsisten pasti bakal ngahasilkeun hasilna. Kéngingkeun papacangan anu diperyogikeun ti pemirsa sering ngabuktikeun sesah pikeun saluran énggal. Pikeun kéngingkeun perhatian anu langkung saé ti pamirsa, penting pisan pikeun ningkatkeun métrik saluran anjeun. Ieu tempat panyadia ladenan dipercaya resep YTpals tiasa ngabantosan anjeun. Kami ngagaduhan sajumlah jasa YouTube premium anu tiasa ngabantosan saluran anjeun. Anjeun tiasa mésér jam nonton YouTube, pintonan, likes, komo palanggan ti YT Pals, nu mantuan nyieun algoritma YouTube dianggo dina kahadean Anjeun. YTpals nawiskeun jaminan kaamanan 100% sareng unggal jasa. Palayanan biasana dimimitian dina 24 dugi ka 72 jam saatos nempatkeun pesenan. Upami anjeun gaduh patarosan ngeunaan jasa kami, anjeun tiasa ngahubungi layanan palanggan kami ayeuna!

Hal-hal anu Pertimbangkeun Nalika Ngamimitian Saluran YouTube Pikeun Ngamimitian Anjeun ku YTpals Writers,

Ogé kana YTpals

Sabaraha lami Kedah Pidéo YouTube Anjeun?

Sabaraha lami Kedah Pidéo YouTube Anjeun?

Identipikasi panjang YouTube anu idéal pikeun pidéo anjeun tiasa janten tugas anu pikasieuneun. Pikeun ngartos naon anu paling cocog pikeun anjeun, anjeun mimitina kedah netelakeun naon jinis panyipta anjeun sareng inpormasi naon ...

0 Komentar
8 Cara Nganggo YouTube Pikeun Tumuh Usaha Kabugaran Anjeun

8 Cara Nganggo YouTube Pikeun Tumuh Usaha Kabugaran Anjeun

Saatos Facebook, YouTube mangrupikeun mesin pencari pangageungna di dunya maya. Éta ngalirkeun pidéo pikeun jalma di sakumna dunya tibatan padumukan Brazil, Amérika Serikat, sareng Indonésia digabungkeun. Unggal menit, langkung ti…

0 Komentar
Tips Pikeun Nyiptakeun Puter Daptar Pidéo YouTube Anu Paling Ngagabungkeun

Tips Pikeun Nyiptakeun Puter Daptar Pidéo YouTube Anu Paling Ngagabungkeun

YouTube, platform sosial-ngabagi video global nampi artos ratusan menit eusi unggal sadetik. Persainganna tangguh sareng seueur panyipta panasaran kumaha aranjeunna tiasa ngajaga konténna tina sesat sareng sésana…

0 Komentar
Kengingkeun aksés kana latihan pidéo gratis

Kursus Latihan Gratis:

YouTube Marketing & SEO Pikeun Kéngingkeun 1 Juta Tampilan

Bagikeun tulisan blog ieu pikeun kéngingkeun aksés gratis kana 9 jam latihan pidéo ti ahli YouTube.

Jasa Evaluasi Saluran YouTube
Naha anjeun peryogi ahli YouTube pikeun ngalengkepan évaluasi jero saluran YouTube anjeun & nyayogikeun anjeun rencana aksi?
Kami nyayogikeun ahli Jasa Evaluasi Saluran YouTube

Kami nawiskeun Jasa Pamasaran Marketing Langkung YouTube

palayanan
harga $
$30

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$20
$60
$100
$200
$350
$600

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$13.50
$20
$25
$40
$70
$140
$270
$530
$790
$1050
$1550

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$20
$35
$50
$80

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$180
$300
$450
$550

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$30
$50
$80
$130
$250

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
en English
X
Aya anu dibeuli
tukang