Hacks Top pikeun Nambahkeun Caption Katutup sareng Subtitle dina Pidéo YT

Léngkah-léngkah Pamasaran YouTube pikeun Candak dina 2021

Nambahkeun kapsyen katutup sareng subtitle kana pidéo YouTube ngagaduhan seueur mangpaat anu ditawarkeun ka panyipta kontén. Tapi, heran, seuseueurna saluran YouTube terus beroperasi tanpa salah sahijina. Upami anjeun hoyong saluran anjeun kéngingkeun ganjaran anu janten hasil tina nambihan kapsyen sareng subtitle katutup, anjeun nuju di tempat anu leres.

Dina artikel ieu, kami bakal mawa anjeun ngaliwatan hacks luhur anjeun kudu nerapkeun kana prakték pikeun nyieun paling subtitles sarta captions katutup dina YouTube. Janten, tanpa reureuh deui, hayu urang ngamimitian!

Jasa Evaluasi Saluran YouTube
Naha anjeun peryogi ahli YouTube pikeun ngalengkepan évaluasi jero saluran YouTube anjeun & nyayogikeun anjeun rencana aksi?
Kami nyayogikeun ahli Jasa Evaluasi Saluran YouTube

Kauntungan tina subjudul sareng tambahan caption tertutup

Sateuacan urang asup kana hacks, penting pikeun anjeun terang kauntungan tina nambihan caption sareng subtitle katutup YouTube, anu tiasa diringkeskeun dina titik-titik ieu:

  • Ningkatkeun viewership
  • Ngahontal pamirsa énggal
  • Ngaronjatkeun optimasi mesin pencari (SEO) pikeun saluran anu ditingkatkeun sareng kamampuan video
  • Dursasana pamaké Greater
  • Ningkatkeun ngelingan merek sareng niat paripolah
  • Ngaronjatkeun aksés pidéo ka jalma anu sesah dédéngéan

Hacks pangsaéna pikeun subjudul sareng tambahan caption katutup dina YouTube

Janten, urang tungtungna aya dina bagian dimana urang ngobrol ngeunaan hacks pikeun ngamangpaatkeun caption sareng subtitle katutup dina YouTube. Ieu aranjeunna:

  • Ngalakukeun réposisi caption upami caption ngahalangan elemen visual anu penting: Kadang-kadang, panempatan standar caption tiasa ngahalangan bagian penting tina video anjeun, anu tiasa mangaruhan kana pangalaman pangguna sacara umum. Dina skénario sapertos kitu, anjeun tiasa milih ngarobih deui caption supados henteu ngaganggu kontén visual. Anu panghadéna nyaéta anjeun tiasa milih pikeun ngarobih caption pikeun tiap bagian tina pidéo anjeun ku ngan saukur nyéred sareng ngagentos kana posisi anu anjeun pikahoyong.
  • Kéngingkeun caption anjeun ditarjamahkeun otomatis: Upami anjeun hoyong ngahontal pemirsa dumasar di nagara anu henteu nyarios basa Inggris, aya trik saderhana anu anjeun tiasa kéngingkeun - tarjamahan otomatis. Pikeun ngagunakeun fitur anu praktis, anjeun peryogi file caption, anu anjeun tiasa jieun ku cara nyalin pidéo anjeun nyalira atanapi nganggo fitur captioning otomatis YouTube. Kami ngarékoméndasikeun nyieun caption pikeun video anjeun sorangan sabab fitur captioning otomatis mindeng ngirimkeun hasil teu akurat. Langkung saé, upami anjeun mampuh, nyewa perusahaan captioning profésional pikeun nyiptakeun caption pidéo anjeun pikeun anjeun.
  • Diajar sareng ngawasaan potong kompas keyboard: Perkara teu sabaraha alus anjeun kalawan beurit, nyatana yén ngagunakeun keyboard pikeun mindahkeun antara bagian béda tina video Anjeun leuwih gampang. Pikeun nganggo keyboard anjeun salami prosés captioning, anjeun kedah diajar sababaraha potong kompas. Tangtosna, anjeun bakal butuh sababaraha waktos pikeun diajar aranjeunna, tapi upami anjeun parantos ngahambat, anjeun bakal ngawasaan aranjeunna dina waktos sanés. Salaku conto, potong kompas [Shift] + [Kénca] bakal nyandak video anjeun sadetik deui, sedengkeun [Shift] + [Katuhu] bakal nyandak video anjeun sadetik ka hareup. Anjeun tiasa mendakan sadaya daptar potong kompas ngaliwatan pamilarian Google anu saderhana.
  • Tulisan aliran langsung anjeun ngalangkungan stenografer langsung: Ayeuna, anjeun ogé tiasa kéngingkeun aliran langsung anjeun ogé. Jang ngalampahkeun ieu, anjeun kudu nambahan reureuh ka aliran hirup anjeun, nu bakal ngidinan hiji stenographer hirup waktu diperlukeun pikeun nambahkeun captions. Dina jaman ayeuna, panyipta kontén parantos nguntungkeun pisan tina YouTube Live, sareng anjeun ogé tiasa. Naon deui? Anjeun tiasa ngagabungkeun kauntungan YouTube Live sareng kaunggulan caption ogé.

kacindekan

Janten, ieu mangrupikeun sababaraha hacks anu pangsaéna pikeun nambihan subtitle sareng caption katutup pikeun pidéo YouTube anjeun. Sateuacan urang nyimpulkeun tulisan ieu, kami hoyong nyarioskeun ka anjeun ngeunaan YTpals - alat parangkat lunak anu anjeun tiasa dianggo pikeun mésér pidéo YouTube SEO. Anjeun oge tiasa ngalih ka YTpals pikeun masihan saluran anjeun dorongan gratis Palanggan YouTube.

Hacks Top pikeun Nambahkeun Caption Katutup sareng Subtitle dina Pidéo YT ku YTpals Writers,

Ogé kana YTpals

Cara 3 Anjeun Bisa Ngaronjatkeun Views YouTube Anjeun

Kalayan YouTube konsistén ngajaga statusna salaku salah sahiji platform anu paling terkenal pikeun pamasaran online ayeuna, henteu rahasia yén ngagunakeun pidéo pikeun pamasaran online pangsaéna pikeun bisnis. Ngaliwatan "kaluar di…

0 Komentar

3 Cara pikeun Meunangkeun Seueur Pamandangan Saatos ngaluncurkeun Video Musik - Pitunjuk kami

Sakabéh prosés ngaluncurkeun pidéo musik dina YouTube tiasa janten pangalaman anu pikaresepeun, tapi nangtang anu tiasa kéngingkeun anu terbaik ti saha waé. Ti sateuacanna produksi, dugi ka kéngingkeun sadayana anu dilisensikeun sareng siap…

0 Komentar
Kumaha carana kéngingkeun YouTube pikeun nyarankeun pidéo anjeun?

Kumaha Janten Palanggan YouTube anjeun Tenaga Penjualan Pangbadagna?

YouTube mangrupikeun salah sahiji platform streaming pidéo anu paling luhur kalayan sakitar 2 milyar pangguna aktip unggal bulan. Kalayan 1 milyar jam pidéo YouTube anu ditonton unggal dinten, éta mangrupikeun halaman wéb anu paling sering dilongok kadua di…

0 Komentar
Kengingkeun aksés kana latihan pidéo gratis

Kursus Latihan Gratis:

YouTube Marketing & SEO Pikeun Kéngingkeun 1 Juta Tampilan

Bagikeun tulisan blog ieu pikeun kéngingkeun aksés gratis kana 9 jam latihan pidéo ti ahli YouTube.

Jasa Evaluasi Saluran YouTube
Naha anjeun peryogi ahli YouTube pikeun ngalengkepan évaluasi jero saluran YouTube anjeun & nyayogikeun anjeun rencana aksi?
Kami nyayogikeun ahli Jasa Evaluasi Saluran YouTube

Kami nawiskeun Jasa Pamasaran Marketing Langkung YouTube

palayanan
harga $
$30

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$20
$60
$100
$200
$350
$600

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$13.50
$20
$25
$40
$70
$140
$270
$530
$790
$1050
$1550

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$20
$35
$50
$80

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$180
$300
$450
$550

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$30
$50
$80
$130
$250

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
en English
X
Aya anu dibeuli
tukang