Cara Pintar Ngagunakeun YouTube salaku Platform Pemasaran

Cara Pintar Ngagunakeun YouTube salaku Platform Pemasaran

Ku leveraging kakuatan Dursasana sarta konversi eusi video, anjeun tiasa muka konci poténsi pamasaran brand gede pisan dina YouTube. Janten mesin pencari kadua panggedéna, platform babagi pidéo anu dipiboga Google tiasa ngabantosan anjeun nyiptakeun merek anu mekar pikeun waktos anu bakal datang. Kalayan strategi pamasaran YouTube anu jelas, anjeun tiasa nampilkeun merek anjeun sateuacan langkung ti 2 milyar jalma sareng janten seueur léngkah sateuacan pesaing anjeun.

Jasa Evaluasi Saluran YouTube
Naha anjeun peryogi ahli YouTube pikeun ngalengkepan évaluasi jero saluran YouTube anjeun & nyayogikeun anjeun rencana aksi?
Kami nyayogikeun ahli Jasa Evaluasi Saluran YouTube

Nanging, pamasaran YouTube tangtosna sanés sapotong jajan, khususna upami anjeun nembé ngaléngkah kana cai pamasaran pidéo anyar. Nyiptakeun, ngajalankeun, sareng ngamonetisasi saluran YouTube tiasa lumayan pisan, tapi anjeun kedah terang sababaraha cara anu pinter pikeun nyandak kauntungan maksimal tina pamasaran YouTube. Upami anjeun ngarasa teu terang, hayu urang ngaliwat sababaraha cara ieu di dieu:

1. Optimalkeun eusi video Anjeun

Hiji cara surefire pikeun meunangkeun pangalusna kaluar pamasaran YouTube nyaéta pikeun ngurus bit teknis. Optimalkeun pidéo anjeun pikeun langkung katingali dina platform ku nyiptakeun judul pidéo anu narik perhatian — anu ngagoda jalma pikeun ngaklik kontén anjeun. Pertimbangan anu penting pikeun ngaoptimalkeun judul pidéo nyaéta ngagunakeun kecap konci anu leres-istilah pamilarian anu dipilarian ku pangguna-dina judul pidéo sareng pedaran pidéo anjeun. Ogé, penting pikeun nyieun judul pondok kalayan maksimal 60 karakter. Judul sareng pedaran pidéo anjeun kedah jelas sareng jelas sareng kedah masihan pemirsa alesan pikeun nonton kontén anjeun.

2. Sesuaikeun gambar leutik

Di sagigireun judul pidéo sareng pedaran pidéo, gambar leutik eusi pidéo anjeun gaduh dampak anu ageung dina laju klik-liwat (CTR). Ahli pamasaran YouTube sakali-kali negeskeun yén pidéo kedah gaduh gambar leutik anu épéktip pikeun nyetél sareng netelakeun ekspektasi pamirsa. Gambar leutik anjeun kedah narik minat pamirsa anjeun, ngeusian aranjeunna heran ngeunaan naon anu bakal kajadian dina pidéo anjeun. Anjeun tiasa nganggo Photoshop atanapi alat ngedit video pikeun ngaluyukeun gambar leutik anjeun. Nalika gambar leutik pidéo anjeun nyababkeun émosi sareng nyarioskeun carita, eusi pidéo anjeun sigana bakal nampi pandangan anu pikaresepeun.

3. Lengket panjang idéal

Tip salajengna pikeun ngagunakeun YouTube salaku platform pamasaran bakal ngaoptimalkeun panjang eusi pidéo anjeun. Dina ngudag papacangan anu langkung luhur, para ahli pamasaran YouTube museurkeun kana total waktos nonton pidéo na. Ideally, durasi eusi video Anjeun teu kudu ngaleuwihan 5 menit. Ieu, kumaha oge, gumantung kana sifat sareng jinis eusi anu anjeun nyebarkeun. Sanaos teu aya aturan anu keras sareng gancang, anjeun tiasa ékspérimén sareng panjang pidéo pikeun ngahontal titik dimana saluran anjeun nyababkeun papacangan maksimal. Henteu janten masalah, anjeun kedah difokuskeun nyiptakeun pidéo kualitas luhur sareng ngajantenkeun aranjeunna informatif, pondok, sareng pikaresepeun.

4. Go sosial

Promosi lintas platform tiasa ngabantosan strategi pamasaran YouTube anjeun. Pikeun maksimalkeun jangkauan saluran YouTube anjeun, anjeun kedah hadir dina platform anu paling aktip. Tujuanana nyaéta pikeun nempatkeun eusi pidéo anjeun sateuacanna. Anjeun tiasa ngalakukeun ieu ku looping dina jaringan média sosial béda-naha Facebook, Twitter, Instagram, atawa LinkedIn. Pamasar anu cerdas terang nilai komunitas sareng grup média sosial dina dunya pamasaran ayeuna. Ieu mangrupikeun tempat dimana saluran YouTube anjeun tiasa nampi seueur daya tarik. Upami anjeun ngabagikeun pidéo anjeun dina saluran ieu, anjeun pasti bakal ngalegaan jangkauan anjeun sareng nyandak saluran anjeun langkung luhur.

Poin-poin anu kasebat ngan ukur sababaraha tina sababaraha cara pikeun anjeun tiasa ngalaksanakeun pamasaran YouTube sareng ngabebaskeun poténsi anu ngahasilkeun pendapatan anu ageung tina platform éta. Penting pisan yén anjeun mikir sacara kreatif nalika ngalaksanakeun tip ieu. Upami anjeun hoyong mésér karesep YouTube, palanggan, sareng koméntar, anjeun tiasa milih YTpals, platform nu bisa tumuwuh channel YouTube Anjeun.

Cara Pintar Ngagunakeun YouTube salaku Platform Pemasaran ku YTpals Writers,

Ogé kana YTpals

Kumaha carana nanganan koméntar anu teu pantes dina YouTube?

Kumaha carana nanganan koméntar anu teu pantes dina YouTube?

Henteu paduli sabaraha usaha anjeun pikeun nyiptakeun pidéo anjeun, bakal aya seueur jalma, salian ti palanggan satia anjeun, anu moal resep kana padamelan anjeun. Anjeun teu tiasa ngarepkeun komentar positip tina…

0 Komentar

Meuli Pelanggan YouTube - 4 Alesanna Naha Anjeun Kudu Ngalakonan Éta

Kaseueuran jalma dina média sosial ngagerem kana pangaruh anu mayar jalma pikeun nuturkeun aranjeunna. Nalika ngeunaan saluran YouTube anjeun, tapi, aya sababaraha manpaat pikeun prakték ieu. Nalika anjeun ngahasilkeun kontén kana…

0 Komentar
Léngkah-léngkah Pamasaran YouTube pikeun Candak dina 2021

Naon Skéma Warna Anu Saé pikeun Saluran YouTube Anjeun?

Sanaos sigana sapertos kaputusan anu teu penting dina mimitina, mutuskeun skéma warna anu saé pikeun saluran YouTube anjeun penting pisan pikeun mastikeun kasuksésan anjeun dina platform éta. Warna dipikanyaho mangaruhan pisan…

0 Komentar
Kengingkeun aksés kana latihan pidéo gratis

Kursus Latihan Gratis:

YouTube Marketing & SEO Pikeun Kéngingkeun 1 Juta Tampilan

Bagikeun tulisan blog ieu pikeun kéngingkeun aksés gratis kana 9 jam latihan pidéo ti ahli YouTube.

Jasa Evaluasi Saluran YouTube
Naha anjeun peryogi ahli YouTube pikeun ngalengkepan évaluasi jero saluran YouTube anjeun & nyayogikeun anjeun rencana aksi?
Kami nyayogikeun ahli Jasa Evaluasi Saluran YouTube

Kami nawiskeun Jasa Pamasaran Marketing Langkung YouTube

palayanan
harga $
$30

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$20
$60
$100
$200
$350
$600

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$13.50
$20
$25
$40
$70
$140
$270
$530
$790
$1050
$1550

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$20
$35
$50
$80

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$180
$300
$450
$550

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$30
$50
$80
$130
$250

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
en English
X
Aya anu dibeuli
tukang