7 Alat Édit Pidéo Pangluhurna Unggal Influencer YouTube Peryogi Parios Ayeuna

Kumaha Cara Ngadamel Pidéo Youtube Anjeun Kaciri Langkung Profesional?

Anjeun panginten kantos kantos nguping ieu, tapi penting pikeun gaduh alat anu pas pikeun padamelan éta. Naha anjeun pamula atanapi pro, anjeun kedah gaduh arsenal alat ngedit anu bakal ngamungkinkeun anjeun ngadamel pidéo pangsaéna.

Dina blog ieu, anjeun bakal mendakan 7 alat ngedit pidéo anu unggal influencer YouTube kedah parios ayeuna.

Filmora

Filmora parantos lami ti saprak mimiti diluncurkeun. Kalayan antarbeungeut anu bersih sareng gampang dianggo, Filmora dipak ku fitur anu luar biasa anu ngajantenkeun nyiptakeun pidéo YouTube anu berkualitas sapotong jajan. Fiturna cukup gampang dianggo, janten alat anu sampurna pikeun jalma anu nembé ngamimitian dina YouTube.
Sababaraha fitur anu penting tina alat ngedit ieu nyaéta:

  • Ngédit téks canggih
  • Stabilisasi pidéo, janten henteu aya épék goyang kaméra
  • Tuning warna
  • Garis waktu magnét, anu ngamungkinkeun anjeun nyéred sareng ngagantelkeun klip pidéo kana garis waktos tanpa nyiptakeun rohangan kosong.

Vegas Pro 365

Upami anjeun milarian parangkat lunak ngedit pidéo YouTube canggih, Vegas Pro 365 patut ditembak. Antarbeungeut Vegas Pro teu pisan intuitif, sarta lamun aya hiji pemula eta bisa nyandak anjeun bari pikeun inohong kaluar kumaha carana make fitur. Nanging, pikeun influencer YouTube anu berpengalaman, Vegas Pro nawiskeun seueur fitur canggih.

Sababaraha fitur canggih ieu kalebet:

  • éditan 3D
  • Crossfades otomatis
  • épék husus
  • Ngédit multi-kaméra

Adobe premiere Pro

Kalayan reputasi anu luar biasa, Adobe Premiere Pro mangrupikeun salah sahiji parangkat lunak ngedit pidéo pangsaéna anu aya di pasar ayeuna. Malah éditor pidéo profésional nganggo parangkat lunak ieu pikeun ngarobih pidéo saderhana janten karya seni anu endah. Seueur panyipta kontén YouTube anu ngadamel pidéo dina 4K pikeun kualitas anu unggul. Langkung saé kualitas pidéo, langkung seueur pangsa YouTube, resep sareng koméntar pidéo anjeun. Adobe Premiere Pro malah tiasa ngadamel 8K sareng VR.

Fitur konci na kalebet:

  • rojongan VR kalawan fitur immersive
  • Perpustakaan audio stock ageung
  • Reformatting pidéo otomatis
  • Sajumlah ageung format

iMovie

Upami anjeun pangguna Mac sareng henteu resep ngaunduh parangkat lunak pihak katilu, cobian iMovie. Ti 2003, iMovie tos dipasang dina sadaya vérsi anyar sistem operasi Mac. Ieu nawiskeun fitur ngedit video santun, kaasup épék visual, voiceovers, sarta pangaluyuan speed video. Sanajan anjeun teu boga loba pangalaman dina ngedit video, anjeun bakal tetep bisa churn kaluar video profésional-pilari jeung iMovie.

Sababaraha fitur anu penting tina iMovie nyaéta:

  • Ngarojong HD sareng 4K (dina versi panganyarna)
  • Ngédit pidéo otomatis
  • Latar latar sareng téma anu tos diwangun
  • Mantepkeun pidéo

Potong kompas

Pangaruh YouTube resep ngalacak papacangan ngalangkungan koméntar sareng resep YouTube. Smartphone mangrupikeun cara anu gampang pikeun ngalakukeun éta. Nanging, naha anjeun jalma anu resep ngédit pidéo dina smartphone anjeun? Upami Sadérék, Anjeun meureun hoyong nyobian Capcut. Kalayan témplat pidéo anu gampang dianggo sareng fitur édisi pidéo, Capcut tiasa ngabantosan anjeun ngédit pidéo YouTube sanajan dina perjalanan.

Sababaraha fitur ngedit pidéo Capcut kalebet:

  • Keyframe sarta tracking
  • 3D zum
  • Pidéo tibalik
  • Pilihan lega tina épék husus

Final Cut Pro

Final Cut Pro mangrupikeun alat ngedit pidéo anu saé pikeun pangguna Apple. Hatur nuhun kana antarmuka anu ramah-pamaké sareng intuitif, anjeun nampi hasil anu katingali profésional, sanaos anjeun pemula dina ngédit. Final Cut Pro masihan anjeun anu pangsaéna tina dua dunya- éta cukup gampang pikeun pamula sareng cukup maju pikeun pangropéa pidéo profésional.

Sababaraha fitur anu kasohor kalebet

  • Dioptimalkeun pikeun Mac
  • 360-gelar ngedit video
  • Bisa nyingkronkeun nepi ka 64 sudut kaméra otomatis
  • Témplat grafik gerak

Movavi Video Suite

Movavi Video Suite mangrupa pilihan affordable pikeun éditor novice, anu néangan cara nu panggampangna tur gancang ngédit video YouTube maranéhanana. Ieu hadir kalawan sababaraha fitur hébat, kayaning slow-motion, rojongan caption, konci chroma, jeung saterusna. Upami anjeun milarian solusi sadaya-dina-hiji pikeun ngédit pidéo YouTube anjeun, ieu mangrupikeun. Kalayan pidéo anu endah, anjeun henteu ngan ukur ningkatkeun resep YouTube anjeun tapi ogé jumlah pengikut anjeun.

Fitur konci kalebet:

  • Fitur rekaman layar, mantuan pikeun tutorials
  • Dukungan 4K
  • Ngarékam program TV
  • Pilih tambihan dumasar kana tingkat kaahlian sareng kabutuhan

kacindekan

Upami anjeun parantos nonton YouTube, maka anjeun terang kumaha pentingna pidéo kualitas anu saé. Nalika influencer unggah pidéo anu diédit sacara pinter, éta tiasa ngadorong anjeun janten palanggan YouTube. Pasihan pengikut anjeun kualitas pidéo anu pangsaéna sareng alat édisi pidéo anu luar biasa ieu.

Anjeun tiasa nganjang YTpals pikeun nampi palanggan YouTube gratis. Upami anjeun milari ngembangkeun saluran anjeun gancang, anjeun gaduh pilihan pikeun mésér palanggan, likes jeung pintonan.

7 Alat Édit Pidéo Pangluhurna Unggal Influencer YouTube Peryogi Parios Ayeuna ku YTpals Writers,

Ogé kana YTpals

Transisi Tina Kasalametan Merek Ka Kesesuaian Merek Dina Youtube

Transisi tina Kasalametan Merek kana Kasaluyuan Brand dina YouTube

Kasalametan mérek YouTube Teu aya ragu dina kanyataan yén YouTube mangrupikeun platform streaming-video paling populér anu dipiboga ku generasi ayeuna. Dibikeun popularitas anu ningkat tina platform milik Google, pangiklan…

0 Komentar
Yt Blog 19 2

Terang Ngeunaan Iklan Pertengahan Roll YouTube Ieuh

Éta ilahar ningali YouTube janten platform anu penting pikeun pamasaran influencer. Kalayan langkung ti 2 milyar pangguna aktif bulanan, YouTube parantos janten mesin pencari anu pang populerna saatos perusahaan induk na Google. Ngahontal kasuksésan…

0 Komentar
Ngagunakeun Papan Pinterest Pikeun Pasar Saluran Youtube Anjeun

Ngagunakeun Papan Pinterest pikeun Pasaran Saluran YouTube anjeun

Ku ngagabungkeun kakuatan YouTube sareng Pinterest anjeun ningkatkeun ayana média sosial bisnis anjeun sareng mangtaun seueur palanggan ampir sacara instan. Pinterest mangrupikeun aplikasi anu estetika pikaresepeun anu tiasa masihan anjeun hébat…

0 Komentar
Kengingkeun aksés kana latihan pidéo gratis

Kursus Latihan Gratis:

YouTube Marketing & SEO Pikeun Kéngingkeun 1 Juta Tampilan

Bagikeun tulisan blog ieu pikeun kéngingkeun aksés gratis kana 9 jam latihan pidéo ti ahli YouTube.

Jasa Evaluasi Saluran YouTube
Naha anjeun peryogi ahli YouTube pikeun ngalengkepan évaluasi jero saluran YouTube anjeun & nyayogikeun anjeun rencana aksi?
Kami nyayogikeun ahli Jasa Evaluasi Saluran YouTube

Kami nawiskeun Jasa Pamasaran Marketing Langkung YouTube

palayanan
harga $
$30

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$20
$60
$100
$200
$350
$600

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$13.50
$20
$25
$40
$70
$140
$270
$530
$790
$1050
$1550

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$20
$35
$50
$80

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$60
$180
$300
$450
$700

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$30
$50
$80
$130
$250

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
en English
X
Aya anu dibeuli
tukang