Patarosan remen tanya

Di dieu waleran kana patarosan urang paling ilahar nanya. Lamun teu bisa manggihan jawaban di dieu, ngirim kami hiji email.

  • Lamun anjeun didatangan YTpals, klik dina "/ ngadaptar Login" link di menu lulugu luhur.
  • Anjeun lajeng diperlukeun pikeun asup kana rekening Google (YouTube). Sakali anjeun asup kana akun anjeun, saukur narima idin aplikasi jeung anjeun bakal diarahkeun ka portal anggota anjeun.

Perhatikeun: kami teu ménta informasi login Anjeun atawa boga aksés wae kana rekening YouTube anjeun sama sekali. akun Anjeun tiasa aman make YTpals tanpa salempang ngeunaan YTpals atanapi pihak meunangkeun aksés sejen.

Lamun anjeun di portal anggota sacara, Anjeun dibere rencana 4 YTpals, nu ngawengku Dasar, Starter (lolobana Popular), perusahaan na selebritis. Gumantung kana kabutuhan husus Anjeun tur sarat, Anjeun bisa mutuskeun balik ku rencana Free atawa pikeun fee bulanan leutik, buka ku rencana dibayar saperti perusahaan atanapi selebritis rencana.

YTpals nyaéta layanan aman tur dipercaya ku leuwih 300,000 + anggota, tumuwuh kalayan ku menit éta! privasi anjeun sarta kaamanan ngarupakeun cita #1 urang, nu naha urang geus dimekarkeun coding pisan kuat tur aman dijaga website maké enkripsi 256-bit.

NO! Simkuring teu ménta salah sahiji informasi login YouTube / Google anjeun sarta kami ngan nyimpen ngaran saluran, URL channel anjeun sarta alamat surélék jero database urang jadi jaringan nu leres bisa nganteurkeun langganan ka anjeun. Nanaon deui!

Nalika anjeun klik tombol "Aktipkeun", anjeun bakal dialihkeun ka kaca dimana anjeun kedah ngalanggan 10 saluran sanés sareng kawas 10 pidéo. Saatos Anjeun klik tombol "Aktipkeun" héjo, punten taliti turutan tutunjuk dina layar pikeun suksés ngarobih rencana.

Upami Anjeun ngalaman sagala masalah nyoba resep jeung / atawa ngalanggan hiji saluran, klik konéng "Skip" tombol pikeun nembongkeun saluran anyar. Lamun anjeun geus suksés ngalanggan kana 10 saluran sarta resep video 10, rencana Dasar bakal -na geus diaktipkeun tur Anjeun bakal nampi palanggan 5 dina jaman aktivasina jam 24.

Sistim anyar ieu pisan efisien sarta baris nganteurkeun kabeh langganan 5 deui ka anjeun méméh tanda 24-jam, méméh anjeun tiasa deui ngaktipkeun-tombol, tapi tetep dina pikiran nu sababaraha urang mungkin unsubscribe ti anjeun, ngabalukarkeun anjeun nampi ngeunaan 3- palanggan 5 mangsa tiap aktivasina. Jalma anu unsubscribe ti nu lianna ditangtukeun ngaliwatan YTpals anu otomatis ngalarang.

The Plan Dasar boga 2 watesan utama, nu nu nu ngan diidinan maké éta salah waktu unggal 24 jam jeung anjeun kudu asup kana YTpals unggal waktu keur deui ngaktipkeun-rencana anjeun. Ieu hartosna, sanggeus Anjeun mencet "Aktipkeun" tombol, anjeun moal bisa mencet "Aktipkeun" tombol deui for jeung kahayang sejen jam 24. Nalika periode jam 24 téh leuwih sarta anjeun diwenangkeun mencet tombol "Aktipkeun" deui, anjeun bakal nampa hiji iber Email otomatis pikeun ngingetan lamun opted ka nampi ieu.

Nalika anjeun klik tombol "Aktipkeun", anjeun bakal dialihkeun ka kaca dimana anjeun kedah ngalanggan 20 saluran sanés sareng kawas 20 pidéo. Saatos Anjeun klik tombol "Aktipkeun" héjo, punten taliti turutan tutunjuk dina layar pikeun suksés ngarobih rencana.

Upami Anjeun ngalaman sagala masalah nyoba resep jeung / atawa ngalanggan hiji saluran, klik konéng "Skip" tombol pikeun nembongkeun saluran anyar. Lamun anjeun geus suksés ngalanggan kana 20 saluran sarta resep video 20, rencana Starter bakal -na geus diaktipkeun tur Anjeun bakal nampi palanggan 10 dina jaman aktivasina jam 12.

Sistim anyar ieu pisan efisien sarta baris nganteurkeun kabeh langganan 10 deui ka anjeun méméh tanda 12-jam, méméh anjeun tiasa deui ngaktipkeun-tombol, tapi tetep dina pikiran nu sababaraha urang mungkin unsubscribe ti anjeun, ngabalukarkeun anjeun nampi ngeunaan 7- palanggan 10 mangsa tiap aktivasina. Jalma anu unsubscribe ti nu lianna ditangtukeun ngaliwatan YTpals anu otomatis ngalarang.

Plan Starter ieu dua Bedana utama ti Plan Dasar. Beda kahiji nyaéta yén anjeun bisa ngaktipkeun dinya sarta tampa petunjuk palanggan 10 unggal jam 12 tinimbang unggal jam 24. Beda kadua yén tinimbang subscribing mun 10 saluran sejen, Anjeun kudu ngalanggan 20. Subscribing deui 20 saluran sejen teh alesan primér rencana ieu diwenangkeun jadi diaktipkeun unggal 12 jam.

Upami anjeun ngalaman kasusah palanggan saluran kanggo alesan naon, pencét tombol tombol "Luncat" konéng pikeun muka saluran anu sanés. Sakali saluran anyar dieusian, anjeun tiasa nyobian ngalanggan yén éta kedah dianggo.

Upami éta henteu jalan, pencét tautan "Login" di luhur halaman pikeun login deui lajeng anjeun kedah tiasa neruskeun dimana anjeun ngantunkeun. Ieu bakal refresh kaca.

Canceling rencana bebas anjeun gampang. Kantun teu asup kana YTpals sarta ngagunakeun jasa kami jeung anjeun moal deui nampa atawa ngirim wae langganan anyar. Mangga tetep dina pikiran nu saluran nu kungsi ngalanggan kana mangsa pamakéan kalawan YTpals kudu tetep aya dina Rekening anjeun janten adil ka pamaké séjén.

Rencana Perusahaan, Élit sareng Selebritis kasohor pisan ku sababaraha alesan.

Nalika anjeun ngalanggan rencana Perusahaan, Élit atanapi Selebriti, anjeun sacara otomatis nampi 10-15 palanggan (Perusahaan), 20-30 palanggan (Elite), atanapi 40-60 palanggan (Selebriti) unggal dinten, 100% otomatis. Sababaraha pangguna bakal langganan, ngantepkeun anjeun sakitar 70-80% palanggan saatos unggal aktip.

Beda sareng Rencana Gratis, rencana anu dibayar 100% otomatis, hartosna pas anjeun daptar, anjeun moal kedah uih deui ka YTpals. Kami bakal sacara otomatis masihan anjeun palanggan énggal unggal dinten janten akun anjeun tumuh dina laju anu aman sareng ajeg, kalayan gampang!

Harga anu kami ngeusi batre pikeun rencana ieu nyata kirang tina kaseueuran halaman wéb anu bakal ngeusi batre pikeun palanggan "palsu" anu dikirimkeun sakaligus tibatan muncul-alami, pertumbuhan sapopoé sapertos anu kami kirimkeun.

Rencana anu mayar ieu pastikeun pertumbuhan anjeun katingali alami sareng hargana sakedik harga!

Upami anjeun suksés ngagaleuh rencana Perusahaan, Élit atanapi Selebritis, tapi langganan anjeun henteu aktip, punten taros Kami sareng kirimkeun kami kana screenshot tina transaksi atanapi halaman resi sareng URL saluran anjeun, anu bakal nyayogikeun kami seueur inpormasi anu urang butuhkeun pikeun ngabantosan anjeun.

Nalika anjeun mésér rencana Perusahaan, Élit atanapi Selebriti, saluran anjeun bakal lebet kana jaringan dina sababaraha jam teras tetep aya di jerona salami 24 jam, anu mangrupikeun mimiti dinten munggaran anjeun. Salami waktos 24 jam éta, anjeun bakal nampi kuota dinten palanggan anjeun teras siklusna diulang deui énjingna. Émut, palanggan henteu sumping langsung, tapi sadayana dikirimkeun dina jangka waktu 24 jam, unggal dinten. Upami anjeun henteu nampi palanggan dina 48 jam, punten kirimkeun kami pesen sareng kami bakal ningali éta.

Pikeun ngajawab pertanyaan ieu, aya sababaraha faktor mertimbangkeun. Di dieu nyaeta naon nu peryogi kauninga:

Lamun anjeun nganggo layanan YTpals, statistik nunjukeun yen ngadeukeutan 70-80% tina palanggan nu katampa unggal dinten tetep dina akun Anjeun. Jeung nu keur ceuk kami mindeng nganteurkeun extras pikeun mantuan ngimbangan karugian.

Alesan aranjeunna henteu kabeh tetep dina akun anjeun lantaran sababaraha urang ulah nuturkeun aturan jeung unsubscribe, tapi nu ngalarang jeung / atawa penalized pikeun ieu sareng YouTube oge otomatis hapusan sababaraha palanggan.

Salajengna, algoritma paling anyar YouTube sering ngahapus bagian tina palanggan anu dikirim. Pikeun ngirangan jumlah anu dihapus YouTube, anjeun kedah fokus kana ngaluarkeun pidéo anyar sareng ningkatkeun pandangan sareng anu resep dina pidio anjeun. Upami anjeun ngagaduhan langkung palanggan ti pandangan, éta henteu janten akal logis pikeun anu kajantenan, maka YouTube bakal langkung cenderung mupus langkung palanggan.

Paling konsumén kami pisan senang jeung layanan nu sabab teu mang mantuan channel maranéhna pikeun tumuwuh pikeun hiji harga affordable.

Upami anjeun mésér rencana langganan sareng henteu saé jasa, mangga ngahubungi kami dina 3 dinten tina tanggal pamayaran langganan anjeun sareng kami bakal ngabalikeun deui sareng ngabatalkeun langganan anjeun. Upami anjeun ngahubungi kami langkung ti 3 dinten saatos pembayaran langganan anjeun dilakukeun sareng nyuhunkeun ngabalikeun duit, tim kami bakal marios akun anjeun sareng upami éta kalepatan kami, kami bakal nyauran pesenan anjeun, atanapi bakal ngabalikeunkeun jumlah prorated tina dinten henteu kapake dina bulan, atanapi henteu ngabalikeun duit naon waé upami éta 7+ dinten saatos Anjeun parantos ngalanggan kana jasa kami.

Nalika anjeun mésér langganan Perusahaan, Élit atanapi Selebritis, anjeun bakal otomatis ditagih dina dinten anu sami unggal bulan. Upami dina sababaraha waktos anjeun henteu peryogi deui langganan YTpals anjeun, kantun kirimkeun kami pesen ngalangkungan halaman Hubungi Kami sareng kami bakal nyetél akun anjeun kadaluarsa dina akhir langganan bulan anjeun ayeuna.

Lamun contona, anjeun ngalanggan dina 23rd tina bulan, tapi nulis urang ngeunaan canceling akun anjeun dina 10th sahiji bulan hareup, urang bakal nangtukeun akun Anjeun pikeun ngabolaykeun 13 poé sanggeusna, dina tungtung langganan bulan anjeun ayeuna urang. Mun anjeun ka resep pembatalan saharita, cukup hayu urang nyaho tur urang tiasa ngalakukeun éta pikeun anjeun ogé.

Anjeun teu obligated mun tetep ngalanggan pikeun sagala periode waktu, tapi anjeun bakal kudu nulis urang lamun keur siap ngabolaykeun. Urang lajeng bakal ngadamel eta na kirimkeun Anjeun pesen konfirmasi.

Anjeun tiasa ngaktipkeun rencana anu mayar nganggo pilihan pamayaran onsite kami sareng ngabatalkeun rencana anjeun iraha waé. Kantun email kami saatos anjeun parantos ngadaptarkeun rencana anu mayar sareng kami bakal nyetél akun anjeun saatos anggeulan sasih sabulan sareng anjeun moal tagihan deui.

Anjeun ayeuna tiasa mésér rencana Perusahaan, Élit atanapi Selebriti nganggo kartu kado!

Mangpaat Maké Openbucks "Mayar ku kasinugrahan Kartu"

KONVENIEN: +150,000 lokasi pikeun muatan kas anjeun ka kartu kado.
NO waragad: Henteu ngamuat, pamakean atanapi biaya pengaktifan! Éta ngan saukur artos anjeun - dina kartu kado.
tengtrem: Anjeun teu kedah ngadaptar atanapi masihan inpormasi pribadi / perbankan kanggo mayar kalayan kado kado.
gampil: Toko sareng mayar sareng kartu kado dina desktop, tablet atanapi mobile.

Kumaha carana make eta?

  1. Mésér kartu kado ti CVS / Farmasi, Dollar Umum atanapi oBucks. Anjeun tiasa mariksa lokasi pangecér pangcaketna anjeun ku ngalebetkeun kode pos anjeun dina salah sahiji halaman wéb na.
  2. Login kana akun YTpals anjeun sareng pilih naha "Perusahaan", "Elite" atanapi "Selebriti" ngarencanakeun ditingkatkeun.
  3. Milih "Mayar Ku kasinugrahan Kartu" di Checkout tur nulis wincik kartu kado anjeun nalika ditanya.

Éta pisan! Ayeuna anjeun bisa ngarasakeun pamutahiran anjeun!

Naon Dupi Anjeun ngantosan?

Gabung jaringan kami tina leuwih 500,000 boga kanal YouTube suksés anu gaining palanggan YouTube bébas pikeun mantuan tumuwuh channel YouTube maranéhanana.

Meunang langganan Free Ayeuna!
en English
X
Aya anu dibeuli
tukang