8 Cara Anjeun tiasa Ngaronjatkeun Palanggan Anjeun dina YouTube - Pitunjuk kami

Bp 8

Sing suksés di YouTube kedah dibéré langkung ti ngan ukur pidéo pidéo sareng naroskeun ka langganan saluran anjeun. Upami anjeun hoyong ngahontal kasuksésan dina platform, anjeun kedah ngawangun pamiarsa tiheula. Palanggan anu disebut palanggan anjeun nyaéta kipas satia anu bakal ngadagoan video énggal anjeun sareng ngabaginana supados langkung ageung paparan.

Naha difokuskeun palanggan anjeun?

Palanggan nuturkeun saluran anjeun janten diantara jalma anu munggaran ningali unggah énggal anjeun. Pertimbangkeun aranjeunna salaku pembela anu nonton video anjeun lengkep sareng tinggalkeun koméntar di tungtung. Aranjeunna ogé bagikeun pidio anjeun ka anu resep kana eusi ogé.

Kalayan éta, di dieu aya dalapan cara pikeun ningkatkeun daptar palanggan anjeun pikeun meunangkeun pintonan anu ageung sareng kamungkinan endorsemen di YouTube.

1. janten konsisten

Anjeun moal bisa ngaharepkeun suksés dina YouTube upami anjeun jarang muatkeun pidio. Sabalikna, tuturkeun jadwal anu konsisten pikeun ngaleupaskeun video énggal ku anjeun supados pangikut anjeun bakal ngagaduhan anu hoyong ngarep dina dinten-dinten anu tangtu. Upami anjeun unggah henteu teratur, anjeun bakal leungit pamirsa anu sabar-sabar ngantosan kontén anyar ti anjeun.

Gaduhan hiji video per minggu mangrupikeun volume anu saé sabab masihan para pangikut anjeun waktos ningali video sareng pangguna YouTube sanés pikeun milari épisode anjeun salaku tren. Kitu ogé, éta henteu cekap nyebarkeun nanaon mingguan. Sabalikna, ngamekarkeun pidio anu masihan nilai supados pamirsa bakal wangsul deui.

2. Tarékah pikeun kaunggulan

Ngeposkeun video mingguan sareng zat anu teu cekap kumargi pamirsa bakal tinggaleun saatos sababaraha detik heula. Ku alatan éta, hayu jus kreatif anjeun ngalir dina ngirim pesen anjeun. Upami anjeun badé ngajantenkeun karir YouTube, anjeun moal tiasa ngahasilkeun ngahasilkeun boring sabab teu aya anu bakal lalajo.

Pamustunganana, pamiarsa YouTube angkat ka platform anu milari hiburan. Nalika anu ngahibur pikeun hiji jalma béda ti anu sanés, pastikeun yén anjeun salawasna nyuntik énergi sareng semangat anjeun kana pidéo. Pamirsa bakal perhatosan usaha anjeun sareng bakal ngalanggan saluran anjeun salaku hasilna.

3. Ménta jalma pikeun ngalanggan

Sakapeung, sadayana anu kedah dilakukeun nyaéta naros. Sok sebatkeun kumaha pamirsa tiasa ngalanggan saluran sareng pencét ikon bel supaya aya béja ku sérrésiana anu terakhir. Éta langkung saé pikeun masihan aranjeunna telepon anu pikaresepeun pikeun ngalakukeun pamundut saderhana. Ogé, ngawartosan aranjeunna naon kauntungan anu nunggu aranjeunna ku ngalanggan saluran anjeun.

4. Selapkeun anotasi

Waktosna sapertos catetan lengket anu paripta eusi dina pidéo. Nempatkeun annotasi ieu dina waktu-waktu pidéo anjeun bakal naekeun usaha pamasaran anjeun. Anjeun tiasa nambihan anotasi panggero-to-aksi anu katingali sapertos gelembung pidato handapeun tombol Langgan. Aya ogé annotation klik-to-action, anu mangrupikeun grafis anu overlay anu nyangkut pamirsa kana halaman langganan anjeun. Sanajan kitu, émut yén moal overdoasi anotasi kusabab pamirsa anjeun tiasa dipareuman.

5. Tempatkeun Widget YouTube dina blog anjeun

Ngahasilkeun sadayana promosi ieu bakal nampi anjeun langkung pamirsa sareng palanggan. Ku sabab éta, nempatkeun widget dina situs wéb anjeun anu sumping ka saluran YouTube anjeun ngabantuan ningkatkeun palanggan anjeun. Anjeun tiasa ogé nampi langkung seueur pandangan ku nyebulkeun vérsi pondok pidéo sareng alihanana kana YouTube pikeun pidéo lengkep.

6. Partner sareng saluran anu aya hubunganana

Kolaborasi mantuan anjeun kalibet palanggan panyipta YouTube anu sanés. Anjeun tiasa nyiptakeun pidéo sareng aranjeunna nalika nyarioskeun topik karesep anjeun sareng nyebarkeunana dina saluran ogé. Upami éta henteu mungkin, nyarankeun YouTuber anu sami sareng "Saluran Dipilih anjeun" sareng ngaharepkeun palanggan na ngamimitian ningali pidio anjeun.

7. Berinteraksi sareng pengikut anjeun sacara teratur

YouTube mangrupikeun komunitas, lain ngan tempat anu anjeun tiasa ngaleupaskeun pidéo anjeun, ngarepkeun jalma bakal nonton. Komunikasi sareng palanggan anjeun bakal ngabantosan anjeun terang langkung seueur pengikut anjeun sareng nangtoskeun naon topik anu aranjeunna hoyongkeun. Langgan ogé saluran maranéhna pikeun nunjukkeun ngadukung anjeun.

8. Pasihan hadiah pikeun palanggan

Anjeun tiasa nyiptakeun pamayaran anu anjeun janji pikeun ngalakukeun nalika anjeun ngahontal sababaraha palanggan. Salaku conto, anjeun tiasa ngiringan hadiah atanapi ngalaksanakeun sababaraha pédah upami anjeun palanggan 1,000. Nalika aranjeunna mimiti ngadukung anjeun, ngan leres yén anjeun nawiskeun aranjeunna hiji hal anu balik.

Sekutu anjeun pikeun kasuksésan YouTube

YT Pals nyayogikeun YouTube SEO jasa pikeun ngabantosan pidéo anjeun langkung saé dina mesin pencari platform. Kami ogé nawiskeun palanggan YouTube, suka, biasa, sareng koméntar ngalangkungan énkripsi SSL anu aman.

Upami anjeun milarian mésér palanggan YouTube, berhubung sareng urang ayeuna! Kami senang ngabantosan.

8 Cara Anjeun tiasa Ngaronjatkeun Palanggan Anjeun dina YouTube - Pitunjuk kami ku YTpals Writers,

Ogé kana YTpals

Kumaha Ngamajukeun Blog Alam anjeun Dina Youtube Salila Pandémik?

Kumaha ngamajukeun blog alam anjeun dina YouTube nalika pandemi?

Blog alam parantos ningali naékna popularitasna nalika ayeuna. Malah dina jaman sateuacan Youtube, jalma resep ningali naon anu lumangsung di alam sareng naon waé hal-hal anu aya di ditu. Pamanggihan…

0 Komentar
Bp 14

3 Cara pikeun Meunangkeun Seueur Pamandangan Saatos ngaluncurkeun Video Musik - Pitunjuk kami

Sakabéh prosés ngaluncurkeun pidéo musik dina YouTube tiasa janten pangalaman anu pikaresepeun, tapi nangtang anu tiasa kéngingkeun anu terbaik ti saha waé. Ti sateuacanna produksi, dugi ka kéngingkeun sadayana anu dilisensikeun sareng siap…

0 Komentar
Kumaha Ngamajukeun Podcast Anjeun Dina Youtube?

Kumaha Ngamajukeun Podcast anjeun dina YouTube?

Aya seueur jinis eusi anu tiasa didamel ku mérek pikeun ngamajukeun dirina dina rohangan digital. Nanging, aya hal ngeunaan podcast anu nyababkeun éta kéngingkeun daya tarik anu luar biasa akhir-akhir ieu….

0 Komentar
Kengingkeun aksés kana latihan pidéo gratis

Kursus Latihan Gratis:

YouTube Marketing & SEO Pikeun Kéngingkeun 1 Juta Tampilan

Bagikeun tulisan blog ieu pikeun kéngingkeun aksés gratis kana 9 jam latihan pidéo ti ahli YouTube.

Jasa Evaluasi Saluran YouTube
Naha anjeun peryogi ahli YouTube pikeun ngalengkepan évaluasi jero saluran YouTube anjeun & nyayogikeun anjeun rencana aksi?
Kami nyayogikeun ahli Jasa Evaluasi Saluran YouTube

Kami nawiskeun Jasa Pamasaran Marketing Langkung YouTube

palayanan
harga $
$30

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$20
$60
$100
$200
$350
$600

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$13.50
$20
$25
$40
$70
$140
$270
$530
$790
$1050
$1550

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$20
$35
$50
$80

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$60
$180
$300
$450
$700

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
palayanan
harga $
$30
$50
$80
$130
$250

Fitur

  • Taliwang dijamin
  • Penjaminan ngeusian
  • Aman & Pangiriman Pribadi
  • Pangiriman STARTS dina 24-72 jam
  • Pangiriman HUBUNGAN unggal dinten dugi ka lengkep
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
en English
X
Aya anu dibeuli
tukang