Si të renditni videot tuaja në YouTube?

YouTube është një mjet i fuqishëm marketingu për të cilin ka nevojë çdo biznes. Isshtë një platformë që është ideale për të tregtuar një biznes. Shumë biznese kanë një llogari në YouTube ku postohen video, por video marketing nuk është i suksesshëm. Edhe pas ngarkimit të videove yjore, videot tuaja mund të mos marrin shikime të mjaftueshme nëse nuk i përmbushni ato YouTube SEO ka nevojë.

Nëse nuk keni arritur të përfitoni nga videot që keni postuar, mos u dorëzoni akoma. Çelësi i marketingut në YouTube është që përmbajtja juaj e videos të renditet në YouTube, si dhe në kërkimin e google. Si mund ta bësh atë? Si mund të renditni videot tuaja?

Kushtojini vëmendje gjatësisë së videos

A keni ditur për metrikat e angazhimit në YouTube? Sa për metrics, sa më shumë sekonda që një përdorues është në videon tënde, aq më i lartë do të renditet. Do të thotë të keni videot më të gjata do të shtojë më shumë sekonda në numërim, dhe më i lartë është grada juaj. Sa i përket YouTube, sa më e gjatë të jetë video, aq më mirë do të jetë përmbajtja, dhe çdo gjë që është e shkurtër ose nuk arrin të shtojë sekonda është e pa-spam.

Emërtoni videon tuaj në mënyrë ideale

Emërtimi i gabuar është gabimi më i zakonshëm i optimizimit të SEO që bëjnë tregtarët në YouTube. Videoja është ngarkuar nën emrin e skedarit të saj të papërpunuar pasi llogaria në YouTube automatikisht tërheq emrin e skedarit të papërpunuar. Emri juaj i videos duhet të bazohet në fjalen kyçe të synuar që është zgjedhur për SEO.

Përshkrimi i videos duhet të jetë i optimizuar

YouTube është i njohur për përmbajtjen e videos që ofron dhe jo për përshkrimin. Por, nëse doni që përmbajtja juaj e videos të renditet në krye, duhet të siguroheni që përshkrimi të ndjekë udhëzimet e mëposhtme.

 • Bëni atë unik dhe tërheqës
 • Mbajeni shkurt, por shkruaj të paktën 200 fjalë.
 • Mos harroni të përdorni fjalë kyçe dhe sinonimet e saj në të gjithë
 • Sigurohuni që nuk përdorni dy herë të njëjtën fjalë kyçe
 • Mos harroni të shtoni lidhje

Krijoni një listë për luajtje

Listat për luajtje i tregojnë audiencës tuaj se për çfarë videoje bëhet fjalë. Kur krijoni një listë për luajtje, sigurohuni që të shtoni fjalë kyçe sinonimike. Ata janë pjesa e fundit e ngarkimit të përmbajtjes së re të videos në YouTube.

Shtoni një tablo të personalizuar

Ka më shumë të ngjarë të klikoni në një video që mendoni se përputhet me titullin. Nuk do te Kur të ngarkoni një video, YouTube do t'ju ofrojë tre fotografi për të zgjedhur, të cilat nuk janë gjë tjetër veçse pamje ekrani nga videoja juaj. Zgjidhni fotografinë e duhur që mund të kontrollojë përshtypjen e parë të audiencës suaj. Duhet të jetë në gjendje t'i tregojë audiencës tuaj për çfarë bëhet fjalë në të vërtetë videoja.

Mos harroni faqen tuaj të kanalit

Një faqe e kanalit është një mundësi e shkëlqyeshme për të përgatitur algoritmin për përmbajtjen. Sigurohuni që të plotësoni të gjithë informacionin jetësor në faqen tuaj pasi miliona përdorues të YouTube postojnë dhe dërgojnë videot për fitim. Këto profile shpesh krijohen nga spammer SEOs. Për të optimizuar kanalin tuaj, sigurohuni që të plotësoni aspektin e kanalit, lidhjen, përshkrimin dhe abonimin e faqes tuaj të kanalit.

Promovoni përmbajtjen tuaj të videos

Mënyra më ideale për të promovuar përmbajtjen tuaj të videos në YouTube është ta kaloni atë në platformën tuaj të mediave sociale pasi media sociale ka detyruar Google të vërë në dukje aktivitetet atje. Faktori i renditjes në platformat e mediave sociale është rëndësia dhe faktori i renditjes në të gjitha platformat e tjera është një SEO e fortë.

YouTube është një platformë e fuqishme dhe mund të përfitoni shumë përfitime nga ajo duke përdorur njohurinë tuaj. Ndërsa video marketing është akoma në fazën e fillimit të fëmijërisë, ajo është e detyruar të përmirësohet dhe përparojë me kalimin e kohës. Për të qenë një sukses në këtë fushë, është thelbësore që të merrni përmbajtjen e videos tuaj tek personi i duhur në kohën e duhur.

Si të renditni videot tuaja në YouTube? nga Shkrimtarët YTpals,

Gjithashtu në YTpals

Mënyrat 3 për të promovuar Kanalin tuaj në YouTube pa paguar reklama

YouTube tani ka 1.9 miliardë përdorues aktivë globalisht dhe është rritur në vendin e dytë më të vizituar. YouTube po përdoret si një platformë nga shumë tregtarë dixhitalë, ndikues, sipërmarrës, lojtarë, politikanë ose kushdo

0 Comments
Redaktimi në YouTube dështon në çdo tregtar që duhet të shmangë

Redaktimi në YouTube dështon në çdo tregtar që duhet të shmangë 

Mbi 2 miliardë njerëz në të gjithë botën përdorin YouTube për të parë video të të gjitha llojeve. Nuk është çudi pse gjithnjë e më shumë njerëz duan të kenë qasje në këtë audiencë të madhe duke u bërë YouTubers. Sidoqoftë, duke qenë ...

0 Comments

Pse Thumbnailt e YouTube janë thelbësore për marrjen e pajtimtarëve - tofarë duhet të dini

Mund të mos duken si në fillim, por pajtimtarët janë forca jetësore e YouTube. Ato lejojnë që platforma të lulëzojë dhe të bëjnë të mundur që të shihet puna e krijuesve të përmbajtjes. Kjo, nga ana tjetër, bën

0 Comments
Merrni një akses në trajnimin falas për videot

Kurs trajnimi falas:

Marketingu në YouTube dhe SEO për të marrë 1 milion shikime

Ndani këtë postim në blog për të marrë qasje falas në 9 orë trajnim me video nga një ekspert i YouTube.

Shërbimi i vlerësimit të kanalit YouTube
Keni nevojë për një ekspert të YouTube për të përfunduar një vlerësim të thelluar të kanalit tuaj në YouTube dhe për t'ju siguruar një plan veprimi?

Ne ofrojmë më shumë Shërbime të marketingut në YouTube

Shërbime
Çmimi $
$ 30

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Çmimi $
$ 20
$ 60
$ 100
$ 200
$ 350
$ 600

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Çmimi $
$ 13.50
$ 20
$ 25
$ 40
$ 70
$ 140
$ 270
$ 530
$ 790
$ 1050
$ 1550

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Çmimi $
$ 20
$ 35
$ 50
$ 80

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Çmimi $
$ 180
$ 300
$ 450
$ 550

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Çmimi $
$ 30
$ 50
$ 80
$ 130
$ 250

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
en English
X
Dikush në blerë
më parë