Si t'i bëni abonentët tuaj në YouTube forcën tuaj më të madhe të shitjes?

Si të bëni Youtube të rekomandojë videot tuaja?

YouTube është një nga platformat më të rangut të transmetimit të videove me rreth 2 miliardë përdorues aktivë çdo muaj. Me 1 miliard orë video të YouTube që shikohen çdo ditë, është uebfaqja e dytë më e vizituar në botë.
YouTube ofron një potencial të madh që mund të shfrytëzohet nga tregtarët e mediave sociale dhe individë të tjerë. Kjo faqe interneti e transmetimit të videove mund të ofrojë një mundësi të shkëlqyer për të gjeneruar audiencë dhe të ardhura.

Pra, në pamje të parë, përmbajtja e mirë duhet të jetë e barabartë me të ardhurat e mira, apo jo? Pjesa më e rëndësishme e këtij ekuacioni janë njerëzit që ndërveprojnë me përmbajtjen tuaj - shikuesit tuaj. Një pjesë e madhe e konvertimit të shikuesve tuaj në forcën tuaj më të madhe të shitjes është krijimi i një komuniteti të fortë në internet. Kjo mund të bëhet duke ndërtuar një bazë solide dhe besnike të pajtimtarëve në YouTube.

Abonentët përbëjnë shtyllën kurrizore të çdo kanali në YouTube. Ata janë shikuesit më aktivë të kanalit. Ata janë ata që presin që ju të nxirrni përmbajtje të re. Ata janë gjithashtu ata që lënë reagime të shkëlqyera dhe janë vërtet të lumtur me suksesin tuaj. Ata janë gjithashtu ata që kanë më shumë gjasa të konsumojnë dhe ndajnë gjithashtu përmbajtjen e ardhshme të kanalit tuaj. Kjo i bën abonentët e YouTube një pasuri të madhe për çdo YouTuber.

Shërbimi i Vlerësimit të Kanaleve në Youtube
Keni nevojë për një ekspert të YouTube për të përfunduar një vlerësim të thelluar të kanalit tuaj në YouTube dhe për t'ju siguruar një plan veprimi?

Prandaj, bëhet shumë e rëndësishme për çdo YouTuber që të mbajë abonentët e tij ekzistues duke u fokusuar gjithashtu në rritjen e bazës së pajtimtarëve.
Ne e dimë se sa të rëndësishëm janë abonentët në YouTube, pëlqimet dhe shpërndarjet në YouTube. Ne e kuptojmë se sa jetike janë ato për qëndrueshmërinë e një kanali në YouTube. Le të shohim disa gjëra kryesore që mund të bëhen për ta bërë bazën tuaj të pajtimtarëve të rritet edhe më shumë:

1. Qëndroni në pikat tuaja të forta

Çdo krijues përpiqet të shtyjë zarfin kur bëhet fjalë për përmbajtjen e tyre me shpresën për t'u sjellë shikuesve disa përmbajtje nervoze dhe rrëqethëse. Tani, shtytja e zarfit është gjithmonë një gjë e mrekullueshme, por përpiquni të qëndroni të lidhur me kamaren tuaj. Për shembull, nëse kanali juaj ka të bëjë me gatimin, ndoshta diçka që mund të provoni është të shtoni një perspektivë historike në videon tuaj se si lindën disa teknika gatimi. Por, nëse vazhdoni nga gatimi i ushqimeve të shijshme të përzemërta në agjërimin me ndërprerje, kjo mund të mos jetë shumë e mirë për bazën tuaj të pajtimtarëve. Ndërsa është e rëndësishme të postoni shpesh përmbajtje të re, ajo nuk duhet të largohet nga toni i kanalit.

2. Mbani abonentët në lak

Një aspekt tjetër i rëndësishëm është zhvillimi i një lidhjeje organike me abonentët tuaj. Kjo mund të bëhet duke angazhuar abonentë dhe duke i mbajtur ata të përfshirë. Për shembull, duke bërë një pyetje në video dhe duke u thënë shikuesve tuaj në YouTube të komentojnë me përgjigjet e tyre, duke ofruar oferta/kuponë për abonentët për çdo markë me të cilën mund të lidheni. Ju gjithashtu mund t'u jepni falas abonentëve më besnikë dhe të organizoni konkurse për abonentët e YouTube. Ndërveprimi është kyç. Sigurohuni që të lexoni komentet në YouTube dhe t'u pëlqeni/përgjigjuni atyre. Mbështetja e markës së pajtimtarëve është një hap shumë i rëndësishëm drejt angazhimit dhe rritjes së abonentëve.

3. Pëlqeje, shpërndaje, subscribe

Po, është një klishe dhe po, çdo YouTuber i vetëm atje e bën këtë. Por funksionon, dhe kjo është gjithçka që ka rëndësi. Kërkojini familjes suaj të YouTube të pëlqejë, komentojë dhe ndajë videot tuaja. Të qenit aktiv në komunitet është kritike.
Vetëm pasi të keni krijuar një komunitet të fortë në YouTube, markat do të konsiderojnë të lidhen me ju. Me një bazë mjaft të madhe dhe interaktive abonentësh, mund të përdorni mundësinë për të miratuar disa marka që pajtohen me tonin e përmbajtjes suaj. Baza juaj besnike e abonentëve me siguri do të reagojë pozitivisht ndaj një lidhjeje të tillë. Kjo do t'ju ndihmojë të fitoni disa para dhe të ndihmoni markën të zgjerojë bazën e saj të klientëve.

përfundim

Abonentët e lumtur janë si klientët besnikë – ata do të promovojnë kanalin/përmbajtjen tuaj dhe do të çojnë më shumë njerëz në kanalin tuaj në mënyrë organike, edhe pa u kërkuar në mënyrë të qartë. Një mënyrë e rëndësishme për ta siguruar këtë është të provoni dhe të lidheni me markat që janë vërtet të dobishme për abonentët tuaj. Ata mund të jenë forca juaj më e madhe e shitjeve dhe t'ju ndihmojnë të shisni produktin/shërbimin tuaj me lehtësi.

Të besuar nga mbi gjysmë milioni pronarë të kanaleve në YouTube, YTpals mund të jenë burimi juaj i preferuar për abonentët dhe pëlqimet e YouTube falas. Planet falas dhe me pagesë janë përshtatur për t'iu përshtatur nevojave tuaja. Vizitoni YTpals për të ditur më shumë.

Si t'i bëni abonentët tuaj në YouTube forcën tuaj më të madhe të shitjes? nga Shkrimtarët YTpals,

Gjithashtu në YTpals

Pse tregtarët duhet të marrin në konsideratë krijimin e videove të zhbllokuar në Youtube

7 lloje të sigurta të përmbajtjes gjithëpërfshirëse që mund t'ju ndihmojnë të rritni praninë tuaj në YouTube

Nëse doni të krijoni përmbajtje gjithëpërfshirëse në YouTube, jeni pikërisht aty ku duhet të jeni. Në këtë postim, ne do t'ju përcjellim shtatë lloje të ndryshme videosh zhytëse që mund të krijoni për të marrë…

0 Comments
Krijimi i videove 360 ​​gradë për Youtube

Marrja e videos me 360 ​​shkallë për YouTube

Ishte në janar 2015 që YouTube filloi të krijonte një mekanizëm mbështetës për videot me 360 ​​gradë, të disponueshëm në platformat e saj në internet dhe celular. Kjo ishte pak a shumë një lëvizje e zgjuar sepse realiteti virtual ishte thjesht

0 Comments
Si të krijoni video reagimi për Youtube-in tuaj?

Si të krijoni video reagimi për YouTube tuaj?

YouTube është një nga platformat më të mëdha të transmetimit të videove në botë dhe tani krenohet me mbi 2 miliardë përdorues. Kjo do të thotë që 1/3 e botës regjistrohet në platformë çdo muaj për të parë vetëm…

0 Comments
Merrni një akses në trajnimin falas për videot

Kurs trajnimi falas:

Marketingu në YouTube dhe SEO për të marrë 1 milion shikime

Ndani këtë postim në blog për të marrë qasje falas në 9 orë trajnim me video nga një ekspert i YouTube.

Shërbimi i vlerësimit të kanalit YouTube
Keni nevojë për një ekspert të YouTube për të përfunduar një vlerësim të thelluar të kanalit tuaj në YouTube dhe për t'ju siguruar një plan veprimi?

Ne ofrojmë më shumë Shërbime të marketingut në YouTube

Shërbime
Çmimi $
$ 30

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Çmimi $
$ 20
$ 60
$ 100
$ 200
$ 350
$ 600

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Çmimi $
$ 13.50
$ 20
$ 25
$ 40
$ 70
$ 140
$ 270
$ 530
$ 790
$ 1050
$ 1550

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Çmimi $
$ 20
$ 35
$ 50
$ 80

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Çmimi $
$ 60
$ 180
$ 300
$ 450
$ 700

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Çmimi $
$ 30
$ 50
$ 80
$ 130
$ 250

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
en English
X
Dikush në blerë
më parë