Pse të krijoni video për rishikimin e klientit në YouTube?

Pse të krijoni video për rishikimin e klientit në YouTube?

Besoni apo jo, vlerësimet e klientëve janë jashtëzakonisht të vlefshme për promovimin e markës. Shumica e tregtarëve të markave tentojnë ta nënvlerësojnë këtë, por rishikimet e klientëve kanë një fuqi të jashtëzakonshme për të krijuar besim - diçka që mund ta çojë markën në lartësi të mëdha suksesi.

Ka mënyra të ndryshme për të shfaqur rishikimet e klientëve për ndërtimin e besimit, por videoja duket se po bën bëma të jashtëzakonshme në këtë drejtim. YouTube, motori i dytë më i madh i kërkimit pas Google (kompania e tij mëmë), është shfaqur si medium për njerëzit që kërkojnë informacion për pothuajse gjithçka nën diell. Pra, përdorimi i platformës për ndarjen e vlerësimeve të klientëve ka të ngjarë të bëjë mrekulli për markat.

Këtu janë disa arsye pse ju, si një tregtar marke, duhet të konsideroni krijimin e videove të rishikimit të klientit në YouTube:

Videot e rishikimit të klientit funksionojnë më mirë sesa rishikimet e gjata të tekstit

Qoftë vizitat në faqe apo angazhimi, videot priren më shumë se çdo tregues kryesor i performancës më shumë sesa tekstet. Kjo është për natyrën vizuale të videove që shikuesit i duan dhe i kanë më të lehta për tu konsumuar. Ju mund të ndani një video të klientëve tuaj duke folur në lidhje me përfitimet dhe funksionalitetin e ofertës suaj. It'sshtë vetëm për të inkurajuar klientët tuaj për të ndarë një video rishikimi në llogarinë e tyre në YouTube për të gjeneruar vetëdijen e markës. Në të njëjtën kohë, nuk duhet të shqetësohesh shumë për një rishikim negativ sepse mund ta kundërshtosh me një premtim për të ndryshuar dhe përmirësuar.

Videot e rishikimit krijohen më lehtë sesa sondazhet dhe sondazhet

Le ta pranojmë: njerëzit sot përballen me një mungesë të kohës. Atyre u mungon interesi, koha dhe energjia për të plotësuar forma të gjata ankete ose për të marrë pjesë në sondazhe. Duke pasur parasysh lodhshmërinë e procesit, ka të ngjarë të merrni një shkallë të ulët përgjigjeje, që do të thotë se nuk do të merrni të dhëna efektive për të marrë vendime të informuara. Por videot e rishikimit të klientëve në YouTube preferohen më shumë nga klientët. Në vend që të plotësojnë formularët e mërzitshëm të sondazhit, klientët preferojnë të regjistrojnë një video dhe ta ngarkojnë atë në llogarinë e tyre në YouTube. Janë relativisht më pak kohë dhe kërkojnë më shumë përgjigje krahasuar me sondazhet dhe sondazhet.

Shqyrtimet e klientëve në YouTube janë më të besueshme

Si një platformë video-streaming, YouTube ka një numër të madh të ndikuesve që kanë një ndikim pozitiv në perceptimin e shikuesve. Njerëzit shkojnë në YouTube për të ditur për shumë gjëra, sepse ata kërkojnë informacion të besueshëm. Pra, ndikuesit e YouTube mund të paraqiten me përmbajtje përkatëse që ndihmon në krijimin e vetëdijes për markën dhe formësimin e pikëpamjeve të njerëzve. Kurdoherë që një ndikues në YouTube poston një rishikim të produktit, shikuesit ka më shumë të ngjarë të besojnë te informacioni. Kjo është një pjesë thelbësore e promovimit të markës sepse i ndihmon njerëzit të marrin vendime të informuara para se të blejnë produktin.

Videot treten më lehtë

Krahasuar me rishikimet e bazuara në tekst, videot janë relativisht më të lehta për tu konsumuar dhe shpërndarë. Njerëzit kërkojnë rishikime për pothuajse çdo produkt ose shërbim para se të investojnë para në të. Ata kërkojnë hapësirën në internet për rishikime përpara se të marrin një vendim për blerjen. Me një platformë si YouTube, ndarja e vlerësimeve të produkteve dhe ndjekja e tyre bëhet shumë më e lehtë. Pjesa më e mirë për krijimin e dëshmive të videove është se ju mund t'i postoni ato në faqen tuaj të internetit dhe të rrisni renditjen e tyre në SERP. Gjithashtu, dëshmitë pozitive krijojnë përmbajtje të shkëlqyeshme për fushatat e marketingut të markave.

Më sipër janë disa nga shumë arsyet pse duhet të krijoni video të rishikimit të klientit në YouTube. Video është gjëja më e rëndësishme në botën e marketingut dhe videot e rishikimit të klientit mund të bëjnë vërtet një ndryshim të madh për markën. Mund të ndihmojë tregtarët e markave të krijojnë besim dhe të nxjerrin në pah iniciativat e tyre të përgjithshme të marketingut dixhital në një mënyrë të shkëlqyeshme. Pra, sigurohuni që të përdorni këtë mjet të fuqishëm të marketingut për të lulëzuar në një peizazh konkurrues.

Pse të krijoni video për rishikimin e klientit në YouTube? nga Shkrimtarët YTpals,

Gjithashtu në YTpals

Përdorimi i YouTube për të promovuar Qendrën tuaj të Fitnesit

Përdorimi i YouTube për të promovuar Qendrën tuaj të Fitnesit

Si mund të ndihmojë marketingu në YouTube qendrën tuaj të fitnesit E vërteta për botën aktuale në të cilën jetojmë është se gjithçka sot shkon në hapësirën dixhitale. Nga blerja te shitja te kërkimi i argëtimit, është the

0 Comments
Përdorimi i bordeve Pinterest për të shitur kanalin tuaj në YouTube

Përdorimi i bordeve Pinterest për të shitur kanalin tuaj në YouTube

Duke kombinuar fuqinë e YouTube dhe Pinterest ju rrisni praninë e mediave sociale të biznesit tuaj dhe fitoni shumë abonentë pothuajse menjëherë. Pinterest është një aplikacion i shkëlqyeshëm estetikisht që mund t'ju japë shumë mirë great

0 Comments
Gjithë sa duhet të dini për reklamat pas rrokullisjes në YouTube

Gjithë sa duhet të dini për reklamat pas rrokullisjes në YouTube

Një nga reklamat që shpesh neglizhohet, reklamat pas rrokullisjes, është lloji i reklamës që luhet pas përfundimit të një videoje. Ajo ka treguar sukses të madh për bizneset që preferojnë njerëzit t'i përgjigjen një butoni thirrje për veprim më tepër rather

0 Comments
Merrni një akses në trajnimin falas për videot

Kurs trajnimi falas:

Marketingu në YouTube dhe SEO për të marrë 1 milion shikime

Ndani këtë postim në blog për të marrë qasje falas në 9 orë trajnim me video nga një ekspert i YouTube.

Shërbimi i vlerësimit të kanalit YouTube
Keni nevojë për një ekspert të YouTube për të përfunduar një vlerësim të thelluar të kanalit tuaj në YouTube dhe për t'ju siguruar një plan veprimi?

Ne ofrojmë më shumë Shërbime të marketingut në YouTube

Shërbime
Çmimi $
$ 30

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Çmimi $
$ 20
$ 60
$ 100
$ 200
$ 350
$ 600

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Çmimi $
$ 13.50
$ 20
$ 25
$ 40
$ 70
$ 140
$ 270
$ 530
$ 790
$ 1050
$ 1550

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Çmimi $
$ 20
$ 35
$ 50
$ 80

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Çmimi $
$ 180
$ 300
$ 450
$ 550

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Çmimi $
$ 30
$ 50
$ 80
$ 130
$ 250

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
en English
X
Dikush në blerë
më parë