Politika rimbursimi

Ne ofrojmë mallra të pakthyeshme jo të prekshme. Si klient, ju jeni përgjegjës për të kuptuar këtë kur blini ndonjë produkt / shërbim në faqen tonë.

Kontaktoni mbështetjen e klientit

99% e problemeve mund të zgjidhen me një email të thjeshtë. Ne kërkojmë që të na kontaktoni duke përdorur tonën Na Kontaktoni faqe. Departamenti ynë i Shërbimit të Klientit do t'ju kthehet brenda 24-72 (zakonisht më pak se orët 24) me një përmbledhje të shqetësimit tuaj dhe një zgjidhje.

Kërkesa për rimbursim të pranueshëm

● Mos-dorëzimi i produktit / shërbimit:

Në disa raste, koha e procesit është më e ngadaltë, dhe kjo bën që të zgjasë pak më shumë që urdhri juaj të përfundojë. Në këtë rast, ne rekomandojmë të na kontaktoni për ndihmë. Kërkesat për mos-dorëzim duhet t'i paraqiten me shkrim Departamentit të Shërbimit të Klientit brenda ditëve 7 nga data e vendosjes së porosisë.

● Produkt jo i përshkruar:

Issuesështjet e tilla duhet t'i raportohen Departamentit tonë të Shërbimit të Klientit brenda ditëve 7 nga data e blerjes. Duhet të sigurohen prova të qarta që dëshmojnë se produkti / shërbimi i blerë nuk është siç përshkruhet në faqen e internetit. Ankesat të cilat bazohen thjesht në pritjet ose dëshirat e rreme të klientit nuk respektohen.

Policy Politika e Anullimit të Abonimit:

Kur blini një pajtim Enterprise, Elite ose Celebrity, do të faturoheni automatikisht në të njëjtën ditë të çdo muaji. Nëse në ndonjë moment nuk keni më nevojë për pajtimin tuaj YTpals, na dërgoni një mesazh përmes tonës Na Kontaktoni faqe dhe ne do të vendosim që llogaria juaj të skadojë në fund të abonimit të muajit tuaj aktual. Jeni të mirëseardhur për të anulluar pajtimin tuaj në çdo kohë. Nëse për shembull, keni abonuar në Shtatorin 23rd, por na shkruani për anulimin e llogarisë tuaj disa javë më vonë në tetor 10th, ne do të vendosim llogarinë tuaj të anulojë në tetor 23rd, që do të ishte fundi i abonimit tuaj të muajit aktual. Nëse preferoni anulimin e menjëhershëm, thjesht na tregoni dhe ne mund ta bëjmë atë edhe për ju. Ju nuk jeni i detyruar të mbeteni të pajtuar për çdo periudhë kohe, por do t'ju duhet të na shkruani kur të jeni gati për të anulluar. Ne pastaj do ta trajtojmë atë dhe do t'ju dërgojmë një mesazh konfirmimi.

Policy Politika e Rimbursimit të Abonimit:

Nëse blini një plan abonimi dhe jeni të pakënaqur me shërbimin për ndonjë arsye, ju lutemi na kontaktoni brenda 7 ditëve nga data e pagesës suaj të abonimit dhe ne do të rimbursojmë plotësisht dhe anulojmë abonimin tuaj. Nëse na kontaktoni më shumë se 7 ditë pasi pagesa juaj e abonimit është bërë dhe kërkon një rimbursim, ekipi ynë do të shqyrtojë llogarinë tuaj dhe nëse e gjykojmë të përshtatshme, do ta kthejmë plotësisht porosinë tuaj. Ditët e kaluara 7, nuk keni të drejtë për rimbursim.

I përkushtuar ndaj kënaqësisë

Ne qëndrojmë prapa produkteve tona dhe jemi krenarë që ofrojmë shërbime më të larta të angazhimit të mediave sociale në internet sot. Ne nuk mund të ofrojmë gjithmonë një rimbursim, por nëse brenda ditëve 7 nuk jeni të kënaqur me porosinë tuaj thjesht Na Kontaktoni dhe ne do të gjejmë një zgjidhje për shqetësimet tuaja.

en English
X
Dikush në blerë
më parë