Mënyra të zgjuara për të përdorur YouTube si një platformë marketingu

Mënyra të zgjuara për të përdorur YouTube si një platformë marketingu

Duke shfrytëzuar fuqinë e angazhimit dhe konvertimit të përmbajtjes video, ju mund të zhbllokoni potencialin e jashtëzakonshëm të marketingut të markës në YouTube. Duke qenë motori i dytë më i madh i kërkimit, platforma e ndarjes së videove në pronësi të Google mund t'ju ndihmojë të krijoni marka që lulëzojnë në kohët e ardhshme. Me një strategji marketingu të mirëpërcaktuar në YouTube, ju mund të shfaqni markën tuaj para më shumë se 2 miliardë njerëzve dhe të jeni shumë hapa përpara konkurrentëve tuaj.

Shërbimi i vlerësimit të kanalit YouTube
Keni nevojë për një ekspert të YouTube për të përfunduar një vlerësim të thelluar të kanalit tuaj në YouTube dhe për t'ju siguruar një plan veprimi?

Sidoqoftë, marketingu në YouTube sigurisht që nuk është një copë tortë, veçanërisht nëse thjesht po hyni në ujërat e reja të marketingut me video. Krijimi, drejtimi dhe fitimi i parave i një kanali në YouTube mund të jetë jashtëzakonisht fitimprurës, por ju duhet të dini disa mënyra të zgjuara për të korrur përfitimet maksimale nga marketingu në YouTube. Nëse ndiheni të paditur, le t'ju tregojmë disa nga këto mënyra këtu:

1. Optimizoni përmbajtjen tuaj të videos

Një mënyrë e sigurt për të përfituar më të mirën nga marketingu në YouTube është të kujdeseni për pjesën teknike. Optimizoni videot tuaja për më shumë shikueshmëri në platformë duke krijuar tituj video që tërheqin vëmendjen - ata që i tërheqin njerëzit të klikojnë në përmbajtjen tuaj. Një konsideratë thelbësore për optimizimin e titujve të videove është përdorimi i fjalëve kyçe të duhura - termat e kërkimit që kërkojnë përdoruesit - në titullin e videos dhe përshkrimin e videos. Gjithashtu, është e rëndësishme të krijoni tituj të shkurtër me një maksimum prej 60 karakteresh. Titujt dhe përshkrimi i videos suaj duhet të jenë të qartë dhe të qartë dhe duhet t'u japin shikuesve një arsye për të parë përmbajtjen tuaj.

2. Personalizo miniaturë

Përveç titujve të videos dhe përshkrimit të videos, fotografia e përmbajtjes tuaj të videos ka një ndikim të madh në shkallën e saj të klikimeve (CTR). Ekspertët e marketingut në YouTube theksojnë vazhdimisht se videot duhet të kenë miniatura efektive për të vendosur dhe sqaruar pritshmëritë e shikuesve. Imazhet tuaja duhet të ngjallin interesin e shikuesve tuaj, duke i mbushur me habi se çfarë ndodh më pas në videon tuaj. Ju mund të përdorni Photoshop ose mjete të redaktimit të videos për të personalizuar fotografitë tuaja. Kur fotografitë e videove tuaja ngjallin emocione dhe tregojnë një histori, përmbajtja e videos suaj ka të ngjarë të marrë shikime mbresëlënëse.

3. Qëndroni në gjatësinë ideale

Këshilla tjetër për të përdorur YouTube si një platformë marketingu do të ishte optimizimi i gjatësisë së përmbajtjes suaj të videos. Në ndjekje të një angazhimi më të lartë, ekspertët e marketingut në YouTube fokusohen në kohën totale të shikimit të videove të tyre. Në mënyrë ideale, kohëzgjatja e përmbajtjes tuaj të videos nuk duhet të kalojë 5 minuta. Sidoqoftë, kjo varet nga natyra dhe lloji i përmbajtjes që po publikoni. Ndonëse nuk ka rregulla të forta, mund të eksperimentosh me gjatësinë e videos për të arritur në një pikë ku kanali yt siguron angazhim maksimal. Pavarësisht se çfarë, duhet të përqendroheni në krijimin e videove me cilësi të lartë dhe t'i bëni ato informuese, të shkurtra dhe interesante.

4. Bëhuni social

Promovimi ndër-platformë mund të ndihmojë fuqishëm strategjinë tuaj të marketingut në YouTube. Për të maksimizuar shtrirjen e kanalit tuaj në YouTube, duhet të jeni të pranishëm në platformat ku ato janë më aktive. Qëllimi është të vendosni përmbajtjen tuaj të videos përpara tyre. Ju mund ta bëni këtë duke hyrë në rrjetet e ndryshme të mediave sociale - qoftë Facebook, Twitter, Instagram ose LinkedIn. Tregtarët e zgjuar e dinë vlerën e komuniteteve dhe grupeve të mediave sociale në botën e sotme të marketingut. Këto janë vendet ku kanali juaj në YouTube mund të fitojë shumë tërheqje. Nëse ndani videot tuaja në këto kanale, me siguri do të zgjeroni shtrirjen tuaj dhe do ta çoni kanalin tuaj një shkallë më të lartë.

Pikat e lartpërmendura janë vetëm disa nga mënyrat e shumta në të cilat mund të shkoni në marketing në YouTube dhe të çlironi potencialin e madh për gjenerimin e të ardhurave të platformës. Është thelbësore që të mendoni në mënyrë krijuese gjatë zbatimit të këtyre këshillave. Nëse dëshironi blini pëlqime në YouTube, abonentë dhe komente, mund të zgjidhni YTpals, një platformë që mund të rrisë kanalin tuaj në YouTube.

Mënyra të zgjuara për të përdorur YouTube si një platformë marketingu nga Shkrimtarët YTpals,

Gjithashtu në YTpals

8 mënyra për të përdorur YouTube për të rritur biznesin tuaj të fitnesit

8 mënyra për të përdorur YouTube për të rritur biznesin tuaj të fitnesit

Pas Facebook, YouTube është motori më i madh i kërkimit në botën virtuale. Ajo transmeton video për njerëzit rreth globit sesa popullsia e Brazilit, Shteteve të Bashkuara dhe Indonezisë së bashku. Çdo minutë, më shumë se

0 Comments
Si të filloni me reklamat e sipërme gyp në YouTube?

Këshilla për planifikimin e orarit të publikimit në YouTube

YouTube është shfaqur si një medium fitimprurës për postimin dhe fitimin e parave nga një bollëk përmbajtjesh. Krijuesit e përmbajtjes kanë përqafuar platformën e mediave sociale si një mjet të fuqishëm komunikimi. Megjithatë, drejtimi i një kanali në YouTube është…

0 Comments
Llojet e reklamave që zhardhokët mund t'i përdorni për të fituar para nga kanali i tyre

Llojet e reklamave që zhardhokët mund t'i përdorni për të fituar para nga kanali i tyre

Hyrje YouTube revolucionarizoi hapësirën e krijimit të përmbajtjes me platformën e saj unike. Kjo platformë ofron qasje të pakufizuar për profesionistët krijues për të kontaktuar me turmat e mëdha. Përveç aspektit krijues, është gjithashtu një fitimprurës

0 Comments
Merrni një akses në trajnimin falas për videot

Kurs trajnimi falas:

Marketingu në YouTube dhe SEO për të marrë 1 milion shikime

Ndani këtë postim në blog për të marrë qasje falas në 9 orë trajnim me video nga një ekspert i YouTube.

Shërbimi i vlerësimit të kanalit YouTube
Keni nevojë për një ekspert të YouTube për të përfunduar një vlerësim të thelluar të kanalit tuaj në YouTube dhe për t'ju siguruar një plan veprimi?

Ne ofrojmë më shumë Shërbime të marketingut në YouTube

Shërbime
Çmimi $
$ 30

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Çmimi $
$ 20
$ 60
$ 100
$ 200
$ 350
$ 600

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Çmimi $
$ 13.50
$ 20
$ 25
$ 40
$ 70
$ 140
$ 270
$ 530
$ 790
$ 1050
$ 1550

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Çmimi $
$ 20
$ 35
$ 50
$ 80

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Çmimi $
$ 180
$ 300
$ 450
$ 550

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Çmimi $
$ 30
$ 50
$ 80
$ 130
$ 250

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
en English
X
Dikush në blerë
më parë