Mënyrat për të përfshirë kafshët tuaja shtëpiake në videot tuaja me ndikim në YouTube për angazhimin e audiencës

Mënyrat për të përfshirë kafshët tuaja shtëpiake në videot tuaja me ndikim në Youtube për angazhimin e audiencës

Pavarësisht nëse e pranojmë apo jo, të gjithë kemi kaluar orë e orë në një vrimë lepuri në YouTube. Ne kemi shpenzuar orë e orë të tëra duke shkuar nga "Macet e veshura si profesorë universiteti" në "Qentë që reagojnë ndaj njerëzve të vegjël" dhe gjithçka tjetër në mes. Ka diçka në thelb ngushëlluese dhe tërheqëse në shikimin e videove të kafshëve shtëpiake në YouTube dhe shikimin e kafshëve të vogla që bëjnë gjëra marrëzi në internet. Ne e ndiejmë këtë fluks të menjëhershëm të hormoneve të lumturisë. Me pak fjalë, videot e kafshëve dhe kafshëve shtëpiake janë më të mirat.

Si konsumatorë të përmbajtjes, na pëlqen shumë të shikojmë video të kafshëve dhe kafshëve shtëpiake. Logjika dikton që si krijues të përmbajtjes, duhet të përpiqen të përfshijnë më shumë kafshë në videot tona. Dëshmitë anekdotike tregojnë se videot me kafshë që bëjnë gjëra të lezetshme dhe qesharake marrin më shumë pëlqime dhe shpërndarje në YouTube. Le të shohim disa mënyra të thjeshta me të cilat mund të përfshini kafshë dhe kafshë shtëpiake në videot në YouTube që bëni.

Shërbimi i Vlerësimit të Kanaleve në Youtube
Keni nevojë për një ekspert të YouTube për të përfunduar një vlerësim të thelluar të kanalit tuaj në YouTube dhe për t'ju siguruar një plan veprimi?

1) Mbajeni të sinqertë

Videot më të dashura dhe gjithashtu më të shikuara në YouTube janë ato që janë vërtet të sinqerta. Provoni dhe mbani kamerën tuaj të rrotullohet sa më shumë që të mundeni pa planifikuar që kafshët tuaja të bëjnë diçka. Ideja është të kapni kafshët tuaja shtëpiake në habitatin e tyre natyror, duke bërë atë që ata duan. Tani për të rritur shanset për të kapur diçka të adhurueshme në video, gjëja më e mirë dhe më efikase që mund të bëni është thjesht të vazhdoni të regjistroni. Ju patjetër do të kapni diçka të lavdishme që do të bëhet virale.

2) Merrni një miniaturë të përshtatshme për kafshët shtëpiake

Keni ndonjë video në të cilën kafsha juaj ka një pamje mjaft të shkurtër? Videoja mund të jetë në një temë krejtësisht jo të lidhur me kafshët, por nëse kafsha juaj shfaqet, ne patjetër mund të punojmë me këtë! E tëra çfarë ju duhet të bëni është ta bëni miniaturën e videos një foto që përmban një aspekt të rëndësishëm të videos dhe kafshës suaj. Një tablo e tillë me siguri do të tërheqë adhuruesit e kafshëve atje. Shikuesit e YouTube që duan videot e kafshëve do të klikojnë në një miniaturë të tillë. Gjëja më e mirë për këtë teknikë është se ka një ngritje. Shikuesit që klikojnë në videon tuaj për të parë kafshën tuaj (siç sugjeron miniaturë) janë të detyruar të vazhdojnë ta shikojnë derisa ta gjejnë atë. Kjo mund të rezultojë që shikuesit e YouTube gjithashtu të shpenzojnë më shumë kohë në video.

Vetëm sigurohuni që të mos i bëni të presin shumë! Mos harroni se në internet ka kaq shumë përmbajtje që vazhdimisht konkurrojnë për vëmendjen e shikuesve. Sigurohuni që pagesa të mos jetë shumë vonë.

3) Komentoni video të tjera me kafshë shtëpiake

Interneti nuk është një rrugë njëkahëshe. Shkëmbimi i mendimeve, ideve, opinioneve dhe komenteve është ajo që e bën internetin një hapësirë ​​të gjallë dhe dinamike. Përdoreni këtë në avantazhin tuaj. Postoni komente në video dhe përmbajtje të tjera që janë të ngjashme me tuajat. Ju madje mund të jepni sugjerime se keni video të ngjashme në komente. Shumë njerëz kalojnë nëpër komentet në YouTube dhe kjo mund të rrisë trafikun në videot tuaja dhe të rrisë angazhimin. Kafshët shtëpiake në videot në YouTube janë të adhurueshme. Pra, të jesh pjesë e komuniteteve të ngjashme përmes komenteve mund të jetë e mrekullueshme.

4) Mos u dorëzo

Shikimi i vazhdueshëm i angazhimit të videove tuaja dhe pëlqimeve në YouTube dhe ndarjeve në YouTube mund të jetë pak dërrmuese, veçanërisht kur përgjigja nuk ka qenë ajo që prisnit. Mos u dorëzo! Dije se suksesi (dhe abonentët e YouTube) është afër. Vazhdoni të shikoni video të tjera në të njëjtën hapësirë ​​me tuajën dhe vini re ndonjë tendencë të re për të cilën mund të mos keni ditur. Pasi të kuptoni se çfarë është "in", bëhet më e lehtë për të marrë me programin!

përfundim

Ja ku e keni. Këto ishin këshillat tona më të mira, të provuara dhe të testuara për të përfshirë miqtë tuaj me gëzof në videot tuaja në YouTube. Por këshillën tonë më të nxehtë e kemi ruajtur për fund. Provoje YTPals, një mjet softuerësh që mund t'ju ndihmojë të rrisni shumëfish pëlqimet tuaja në YouTube, shpërndarjet në YouTube dhe pajtimtarët në YouTube. Lërini shqetësimet tuaja për rritjen e angazhimit të shikuesve në derë dhe provoni të vendosni YTPal.

Mënyrat për të përfshirë kafshët tuaja shtëpiake në videot tuaja me ndikim në YouTube për angazhimin e audiencës nga Shkrimtarët YTpals,

Gjithashtu në YTpals

Hapat e marketingut në Youtube që duhen ndërmarrë në 2021

Hakimet kryesore për shtimin e titrave të mbyllura dhe titrave në videot YT

Shtimi i titrave dhe titrave të mbyllura në videot në YouTube ka shumë përfitime për t'u ofruar krijuesve të përmbajtjes. Megjithatë, çuditërisht, shumica e kanaleve në YouTube vazhdojnë të funksionojnë pa asnjërin prej tyre. Nëse dëshironi kanalin tuaj…

0 Comments
Bp 8

8 mënyra si mund të rritni pajtimtarët tuaj në YouTube - Udhëzuesi ynë

Të jesh i suksesshëm në YouTube përfshin më shumë sesa thjesht ngarkimin e videove dhe kërkimin nga njerëzit që të pajtohen në kanalin tënd. Nëse dëshironi të arrini sukses në platformë, së pari duhet të ndërtoni audiencën tuaj. E ashtuquajtura juaj

0 Comments
Redaktimi në Youtube dështon çdo tregtar që duhet të shmangë

Redaktimi në YouTube dështon në çdo tregtar që duhet të shmangë 

Mbi 2 miliardë njerëz në të gjithë botën përdorin YouTube për të parë video të të gjitha llojeve. Nuk është çudi pse gjithnjë e më shumë njerëz duan të kenë qasje në këtë audiencë të madhe duke u bërë YouTubers. Sidoqoftë, duke qenë ...

0 Comments
Merrni një akses në trajnimin falas për videot

Kurs trajnimi falas:

Marketingu në YouTube dhe SEO për të marrë 1 milion shikime

Ndani këtë postim në blog për të marrë qasje falas në 9 orë trajnim me video nga një ekspert i YouTube.

Shërbimi i vlerësimit të kanalit YouTube
Keni nevojë për një ekspert të YouTube për të përfunduar një vlerësim të thelluar të kanalit tuaj në YouTube dhe për t'ju siguruar një plan veprimi?

Ne ofrojmë më shumë Shërbime të marketingut në YouTube

Shërbime
Çmimi $
$ 30

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Çmimi $
$ 20
$ 60
$ 100
$ 200
$ 350
$ 600

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Çmimi $
$ 13.50
$ 20
$ 25
$ 40
$ 70
$ 140
$ 270
$ 530
$ 790
$ 1050
$ 1550

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Çmimi $
$ 20
$ 35
$ 50
$ 80

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Çmimi $
$ 60
$ 180
$ 300
$ 450
$ 700

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Çmimi $
$ 30
$ 50
$ 80
$ 130
$ 250

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
en English
X
Dikush në blerë
më parë