Këshilla për planifikimin e orarit të publikimit në YouTube

Si të filloni me reklamat e sipërme gyp në YouTube?

YouTube është shfaqur si një medium fitimprurës për postimin dhe fitimin e parave nga një bollëk përmbajtjesh. Krijuesit e përmbajtjes kanë përqafuar platformën e mediave sociale si një mjet të fuqishëm komunikimi. Drejtimi i një kanali në YouTube, megjithatë, nuk është detyrë e pakët. Përdoruesit e YouTube duhet të prodhojnë rregullisht përmbajtje për të tërhequr dhe mbajtur abonentë dhe për të qëndruar relevant. Sistematizimi i procesit të publikimit të përmbajtjes bëhet imperativ.

Shërbimi i vlerësimit të kanalit YouTube
Keni nevojë për një ekspert të YouTube për të përfunduar një vlerësim të thelluar të kanalit tuaj në YouTube dhe për t'ju siguruar një plan veprimi?

Orari i botimit

Për një strategji të fortë të përmbajtjes në YouTube, ju kërkohet të përcaktoni një plan publikimi. Përdoruesit e YouTube kërkojnë përmbajtje të rregullt, kështu që respektimi i një orari do të sjellë më shumë trafik në kanalin tuaj. I lire Abonentë në YouTube presin vlerë për kohën që ata investojnë në kanalin tuaj. Me çdo kusht, ju mundeni blini pajtimtarët në YouTube dhe të forconi kanalin tuaj, por gjithashtu duhet të punoni shumë për të mbajtur abonentët tuaj organikë. Mospërputhja do t'i zhgënjejë abonentët tuaj dhe do t'i bëjë ata të humbasin interesin.

Përcaktoni frekuencën

Sa më i shpeshtë dhe i qëndrueshëm të jetë postimi juaj, aq më i madh do të merrni pëlqime dhe shikime falas në YouTube. Mbani parasysh, gjithashtu mundeni blini pëlqime në YouTube nga YTpals.com. Gjithsesi, duhet të keni një ide të qartë se sa shpesh dëshironi të publikoni përmbajtje dhe të angazhoheni me audiencën tuaj. Pasi të keni vendosur për frekuencën e ngarkimit, arrini në ditët specifike që janë më të përshtatshme për publikimin e përmbajtjeve të reja bazuar në preferencën dhe komoditetin tuaj. Duhet të keni parasysh edhe komoditetin e shikuesit. Për shembull, përdoruesit mund të jenë më aktiv gjatë fundjavave dhe festave publike.

Vendosni kohën më të mirë

Këshillohet që të rregulloni kohën më të përshtatshme për publikimin e videove tuaja. Koha më e mirë mund të varet nga lehtësia juaj ose nga analitika e YouTube. Vlerësoni orët e pikut të shikimit bazuar në audiencën tuaj të synuar. Sigurohuni që të postoni përmbajtjen tuaj disa orë përpara kohës së synuar në mënyrë që YouTube të mund të indeksojë ngarkimet tuaja dhe të plotësojë rezultatet e kërkimit.

Komunikoni me audiencën tuaj

Lërini shikuesit tuaj të dinë orarin tuaj të publikimit nëpërmjet kutisë së përshkrimit poshtë çdo videoje ose përsërisni planin tuaj në secilën video. Përdorni YouTube Live për t'u angazhuar më mirë me audiencën tuaj dhe për të zgjeruar shtrirjen tuaj.

Përditësoni kalendarin tuaj të përmbajtjes

Krijoni dhe përditësoni kalendarin tuaj të përmbajtjes duke përdorur një planifikues ose një shabllon. Shënoni të gjitha datat dhe ngjarjet e rëndësishme që dëshironi të synoni në kalendarin tuaj dhe planifikoni përmbajtjen tuaj paraprakisht. Nëse dëshironi të krijoni një video për Ditën e Gruas, duhet të shënoni datën në kalendarin tuaj dhe të vendosni për përmbajtjen më të përshtatshme.

Zgjidhni përmbajtjen për ngarkim

Dilni me tema me interes për audiencën tuaj të synuar. Meqenëse keni ndërmend të krijoni përmbajtje të rregullt, do të kërkohet një gamë temash dhe nëntemash për filmimin në YouTube. Ju mund të përdorni matjet e YouTube për të kuptuar se cilat video po konsumojnë më shumë shikues. Ju gjithashtu mund të kontaktoni abonentët tuaj dhe të bëni sondazhe për të vendosur se çfarë duan të shikojnë shumica e njerëzve. Sa më e lartë të jetë koha e shikimit, aq më shpejt mund të fitoni para nga kanali juaj. Ne ju rekomandojmë të blini shikime në YouTube dhe blej orët e shikimit në YouTube për të filluar nëse nuk jeni në gjendje të gjeneroni shikime falas në YouTube.

Planifikoni postimet tuaja

Krijoni videot tuaja në YouTube shumë përpara dhe planifikoni ato për një datë dhe orë të caktuar. Ngarkoni paraprakisht videot dhe parandaloni çdo gabim. Ngarkimi paraprak ju mundëson të veproni në mënyrë sistematike, duke ju lejuar të publikoni postimet tuaja në kohën më optimale dhe të qëndroni pa stres. Planifikimi i videove tuaja do t'ju kursejë kohë dhe do t'ju lejojë të përqendroheni në krijimin e përmbajtjeve të reja për ngarkimet e ardhshme.

Promovoni videot tuaja të ardhshme

Kalendari juaj i përmbajtjes duhet të përfshijë gjithashtu një plan për promovimin e përmbajtjes që ju propozoni të ngarkoni në të ardhmen. Ju mund të jeni krijues dhe të jepni përshkrime verbale ose fragmente të shkurtra të videove tuaja të ardhshme përmes videove tuaja në YouTube. Ju gjithashtu mund të përdorni platforma të tjera të mediave sociale, si Instagram dhe Twitter për të promovuar videot tuaja të ardhshme në YouTube.

Planifikimi i orarit të publikimit në YouTube është një hap i rëndësishëm drejt rritjes së kanalit tuaj në YouTube. Nëse nuk jeni ende të sigurt se si të grumbulloni më shumë pëlqime dhe abonentë në YouTube, kompani të tilla si YTpals mund t'ju vijnë në shpëtim. Ata kanë ekspertizën për t'ju edukuar dhe për të ndihmuar në rritjen e angazhimit tuaj në YouTube. Plus, nëpërmjet tyre, ju mund të blini pëlqime në YouTube dhe madje blej aksione në YouTube gjithashtu. Këto do të ndihmojnë në rritjen e renditjes tuaj në algoritmin YouTube. nëse ti blini komente në YouTube, do të rrisë besueshmërinë e videos suaj.

Këshilla për planifikimin e orarit të publikimit në YouTube nga Shkrimtarët YTpals,

Gjithashtu në YTpals

Hake për t'i bërë videot tuaja në YouTube të bëhen virale

Hake për t'i bërë videot tuaja në YouTube të bëhen virale

Kur bëhet fjalë për platformat e transmetimit të videove, në këtë moment nuk ka asnjë më të madhe se YouTube. Platforma ka lejuar krijuesit inovativë të përmbajtjes të mbajnë veten duke bërë atë që duan, dhe është e sigurt…

0 Comments
Si të filloni me reklamat e sipërme gyp në YouTube?

Si të filloni me reklamat e sipërme gyp në YouTube?

E vërteta është se videoja është gati të drejtojë të ardhmen e marketingut. Tregtarët në të gjithë botën tani nuk po llogaritin asnjë platformë tjetër të mediave sociale, por YouTube, për fushatat e tyre të marketingut në video. Në 2019, video-streaming

0 Comments

Branddo markë B2B duhet të dijë rreth këtyre tendencave të marketingut në YouTube

Shumica prej jush pronarë të markave B2B mund të mendojnë se YouTube është vetëm një platformë për ndarjen e videoklipeve. Kjo është e vërtetë, por ka edhe më shumë. Shumica prej jush mund të mos e dijë që YouTube është

0 Comments
Merrni një akses në trajnimin falas për videot

Kurs trajnimi falas:

Marketingu në YouTube dhe SEO për të marrë 1 milion shikime

Ndani këtë postim në blog për të marrë qasje falas në 9 orë trajnim me video nga një ekspert i YouTube.

Shërbimi i vlerësimit të kanalit YouTube
Keni nevojë për një ekspert të YouTube për të përfunduar një vlerësim të thelluar të kanalit tuaj në YouTube dhe për t'ju siguruar një plan veprimi?

Ne ofrojmë më shumë Shërbime të marketingut në YouTube

Shërbime
Çmimi $
$ 30

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Çmimi $
$ 20
$ 60
$ 100
$ 200
$ 350
$ 600

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Çmimi $
$ 13.50
$ 20
$ 25
$ 40
$ 70
$ 140
$ 270
$ 530
$ 790
$ 1050
$ 1550

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Çmimi $
$ 20
$ 35
$ 50
$ 80

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Çmimi $
$ 180
$ 300
$ 450
$ 550

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Çmimi $
$ 30
$ 50
$ 80
$ 130
$ 250

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
en English
X
Dikush në blerë
më parë