Gjithë sa duhet të dini për reklamat pas rrokullisjes në YouTube

Gjithë sa duhet të dini për reklamat pas rrokullisjes në YouTube

Një nga reklamat që shpesh neglizhohet, reklamat pas rrokullisjes, është lloji i reklamës që luan pas mbarimit të një videoje. Ajo ka treguar sukses të madh për bizneset që preferojnë njerëzit t'i përgjigjen një butoni thirrje për veprim sesa të shkojnë në faqet e tyre të mediave sociale. Një reklamë pas rrokullisjes është koha e përkryer për ndërveprim me një shikues pasi nuk po e ndërpret përvojën e tyre të shikimit.

Shërben si një alternativë e shkëlqyeshme për reklamat para dhe në mes të transmetimit dhe ofron një mënyrë tjetër për të kapur një audiencë të re për biznesin tuaj. Reklamat pas rrokullisjes, të disponueshme në versionet mobile dhe video të YouTube, janë të disponueshme vetëm në videot që kanë zgjedhur një program për të ardhurat nga reklamat.

Këto mund të jenë reklama të shkurtra, rreth 12s, ose të gjata që zgjasin deri në 3 minuta. Ato mund të gjenden në video dhe shënohen me një vijë të verdhë në fund të videos në Youtube. 

Nëse një reklamë pas rrokullisjes do të përfitojë nga ju ose jo do të varet nga ajo që po përpiqeni të arrini me të. Këto funksionojnë më së miri për reklamat Thirrje për veprim që e çojnë personin të shkojë në një faqe në internet ose të regjistrohet për diçka. CTA është e shkëlqyeshme në reklamat pas rrokullisjes pasi ato nuk janë duke pritur për ngarkimin e videos së tyre dhe nuk është aq ndërhyrëse sa reklamat në mes të listës. 

Një reklamë në fund të videos gjithashtu lejon njerëzit të vendosin për videon e tyre të ardhshme. Ata kanë më shumë gjasa të qëndrojnë për më shumë se 5s. Në fund të një videoje, njerëzit janë kuriozë dhe shikojnë të gjitha gjërat që mund të bëjnë pasi video të mbarojë. 

Kërkesat në YouTube për një reklamë pas rrokullisjes

 • Për marrjen e një reklame pas rrotullimit dhe drejtimin e saj, gjatësia minimale e videos është 12 sekonda dhe maksimumi është 3 minuta 
 • Raporti i pamjes duhet të jetë 16: 9 ose 4: 3 përndryshe shiritat e zinj do të shfaqeshin anash.
 • Skedari nuk mund të jetë më i madh se 1 GB
 • Pranohen vetëm disa kodekë video dhe audio dhe këto janë - H.264, MPEG-2, MPEG-4, MP3 ose AAC

Si të Bëni Reklamat e Postimeve të Punojnë për Ju

Këtu janë praktikat më të mira në mënyrë që të mund të përfitoni plotësisht nga një reklamë Pas Rrotullimit

Vid i shkurtër

Vetëm për shkak se kufiri i reklamës video prej 3 minutash do të thotë që ju të bëni një video 3 minutëshe, shumica e reklamave që shihni janë të gjata 15-30 s. Edhe ju duhet t’i përmbaheni kësaj, pasi gjithçka më e gjatë se kjo ka të ngjarë të injorohet nga shikuesi. E shkurtër dhe e ëmbël është ajo që duhet të jetë reklama juaj.

Ndikim të lartë

Në këtë botë me ritëm të shpejtë, nuk keni shumë shanse për të tërhequr vëmendjen e dikujt. Bëni një reklamë që tërheq zemrat e njerëzve ose është magjepsëse në shikimin e parë vetë.

Tradita e Hendekut

Zakonisht, një reklamë është një histori rreth markës dhe mënyrës se si ata do të lëshojnë diçka të re. E gjithë ajo që është në të kaluarën tani. Reklama juaj duhet të jetë e shkurtër dhe thelbësore. Koha mesatare e shikimit që një person i jep një reklame është zvogëluar në mënyrë drastike në të kaluarën, dhe ju duhet të jeni të zgjuar ndaj një informacioni të tillë.

Youtube Ads dhe marketing Youtube kanë ndryshuar shumë që nga fillimi i tyre. Ky format i epokës së re tani kërkon ndikim të lartë dhe reklama të shkurtra që përcjellin informacionin përkatës në sekonda. Do t'ju duhet të përshtatni videot tuaja të reklamave rreth këtij koncepti dhe të përpiqeni të dalloni nga të tjerët.

Reklamat pas botimit ju ndihmojnë të dalloheni pasi fundi i videos do të ishte koha më e mirë për të angazhuar një klient të mundshëm. Shkoni në www.ytpals.com për të ditur më shumë rreth strategjive të marketingut që do të ndihmojnë kanalin tuaj të rritet dhe të fitojë më shumë pajtimtarë.

Gjithë sa duhet të dini për reklamat pas rrokullisjes në YouTube nga Shkrimtarët YTpals,

Gjithashtu në YTpals

Pse Krijuesit e Videove në YouTube po kthehen në Podcast?

Pse Krijuesit e Videove në YouTube po kthehen në Podcast?

A e dini se sipas një studimi nga Universiteti i Florida-s, YouTube është mënyra më e njohur për të dëgjuar podcast? Po, e lexove mirë. 43% e dëgjuesve mujorë të podcastit vazhduan

0 Comments
Pse Marketerët Duhet të Konsiderojnë Bërjen e Videove Unboxing në YouTube

Pse Marketerët Duhet të Konsiderojnë Të Bëni Video Unboxing në YouTube?

Kur u lansua në 2005, YouTube ishte vetëm një platformë video. Por sot, pas 15 vjetësh, platforma është platforma kryesore e marketingut video. Ka mbi 2 milion përdorues dhe është shtëpia e

0 Comments
Mënyrat për të përfshirë kafshët tuaja shtëpiake në videot tuaja me ndikim në YouTube për angazhimin e audiencës

Mënyrat për të përfshirë kafshët tuaja shtëpiake në videot tuaja me ndikim në YouTube për angazhimin e audiencës

Pavarësisht nëse e pranojmë apo jo, të gjithë kemi kaluar orë e orë në një vrimë lepuri në YouTube. Kemi kaluar orë e orë të tëra duke shkuar nga “Macet e veshura si profesorë universiteti” në “Qentë që reagojnë ndaj…

0 Comments
Merrni një akses në trajnimin falas për videot

Kurs trajnimi falas:

Marketingu në YouTube dhe SEO për të marrë 1 milion shikime

Ndani këtë postim në blog për të marrë qasje falas në 9 orë trajnim me video nga një ekspert i YouTube.

Shërbimi i vlerësimit të kanalit YouTube
Keni nevojë për një ekspert të YouTube për të përfunduar një vlerësim të thelluar të kanalit tuaj në YouTube dhe për t'ju siguruar një plan veprimi?

Ne ofrojmë më shumë Shërbime të marketingut në YouTube

Shërbime
Çmimi $
$ 30

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Çmimi $
$ 20
$ 60
$ 100
$ 200
$ 350
$ 600

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Çmimi $
$ 13.50
$ 20
$ 25
$ 40
$ 70
$ 140
$ 270
$ 530
$ 790
$ 1050
$ 1550

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Çmimi $
$ 20
$ 35
$ 50
$ 80

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Çmimi $
$ 180
$ 300
$ 450
$ 550

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Çmimi $
$ 30
$ 50
$ 80
$ 130
$ 250

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
en English
X
Dikush në blerë
më parë