Pyetjet e bëra më shpesh

Këtu janë përgjigjet e pyetjeve tona më të zakonshme. Nëse nuk mund të gjeni një përgjigje këtu, na dërgoni një email.

  • Kur vizitoni YTpals, klikoni në lidhjen "Hyr / Regjistrohuni" në menunë kryesore të kokës.
  • Atëherë ju kërkohet të regjistroheni në llogarinë tuaj në Google (YouTube). Pasi të regjistroheni në llogarinë tuaj, thjesht pranoni lejet e aplikacionit dhe do të drejtoheni në portalin e anëtarit tuaj.

Ju lutemi vini re: ne nuk marrim informacionin tuaj të hyrjes ose nuk kemi ndonjë qasje në llogarinë tuaj në YouTube çfarëdo. Llogaria juaj mund të përdorë në mënyrë të sigurtë YTpals pa asnjë shqetësim nga YTpals ose ndonjë palë tjetër që ka qasje.

Kur jeni në portalin e anëtarit, ju prezantoheni me plane 4 YTpals, të cilat përfshijnë Basic, Starter (Më të Popullt), Ndërmarrje dhe Famshëm. Në varësi të nevojave dhe kërkesave tuaja specifike, ju mund të vendosni të shkoni me një plan falas ose për një tarifë të vogël mujore, të shkoni me një plan të paguar siç është Ndërmarrja ose plani i Famshëm.

YTpals është një shërbim i sigurt dhe i besueshëm nga mbi anëtarët 300,000 +, me rritje minutën! Intimiteti dhe siguria juaj është qëllimi ynë #1, që është arsyeja pse ne kemi zhvilluar kodim shumë të fortë dhe mbrojtur me siguri faqen e internetit duke përdorur një kriptim 256-bit.

NO! Ne nuk marrim asnjë nga informacionet e tua të hyrjes në YouTube / Google dhe ne ruajmë vetëm emrin e kanalit, URL-në e kanalit dhe adresën e emailit brenda bazës së të dhënave tona, në mënyrë që rrjeti të mund t'ju dërgojë pajtimtarët si duhet. Asgje me shume!

Kur klikoni në butonin "Aktivizo", do të ridrejtoheni në një faqe ku duhet të regjistroheni në 10 kanale të tjera dhe si 10 video. Pasi të klikoni në butonin jeshil "Aktivizo", ju lutemi ndiqni me kujdes udhëzimet në ekran për të aktivizuar me sukses planin.

Nëse keni ndonjë problem duke provuar të pëlqeni dhe / ose të regjistroheni në një kanal, klikoni në butonin "Kalo" i verdhë për të shfaqur një kanal të ri. Kur të keni abonuar me sukses në kanalet 10 dhe të keni pëlqyer videot 10, plani Thelbësor do të aktivizohet dhe do të merrni abonentë 5 brenda periudhës së aktivizimit të orës 24.

Ky sistem i ri është shumë efikas dhe do t'ju dërgojë të gjithë pajtimtarët 5 para se të shënoni 24 orë, përpara se të riaktivizoni butonin, por mbani në mend se disa njerëz mund të abonohen nga ju, duke bërë që të merrni rreth 3- Pajtimtarët 5 gjatë secilit aktivizim. Ata që abonohen nga përdoruesit e tjerë të marrë përmes YTpals ndalohen automatikisht.

Plani Themelor ka kufizime kryesore 2, që do të thotë se ju lejohet ta përdorni vetëm një herë çdo orë 24 dhe duhet të regjistroheni në YTpals çdo herë për të riaktivizuar planin tuaj. Kjo do të thotë, pasi të shtypni butonin "Aktivizo", nuk do të mund të shtypësh përsëri butonin "Aktivizo" për saktësisht orë të tjera 24. Kur mbaron periudha e orës 24 dhe ju lejohet të shtypni përsëri butonin "Aktivizo", do të merrni një njoftim automatik me email për t'ju kujtuar nëse keni zgjedhur të merrni këtë.

Kur klikoni në butonin "Aktivizo", do të ridrejtoheni në një faqe ku duhet të regjistroheni në 20 kanale të tjera dhe si 20 video. Pasi të klikoni në butonin jeshil "Aktivizo", ju lutemi ndiqni me kujdes udhëzimet në ekran për të aktivizuar me sukses planin.

Nëse keni ndonjë problem duke provuar të pëlqeni dhe / ose të regjistroheni në një kanal, klikoni në butonin "Kalo" i verdhë për të shfaqur një kanal të ri. Kur të keni abonuar me sukses në kanalet 20 dhe të keni pëlqyer videot 20, plani Fillestar do të aktivizohet dhe do të merrni abonentë 10 brenda periudhës së aktivizimit të orës 12.

Ky sistem i ri është shumë efikas dhe do t'ju dërgojë të gjithë pajtimtarët 10 para se të shënoni 12 orë, përpara se të riaktivizoni butonin, por mbani në mend se disa njerëz mund të abonohen nga ju, duke bërë që të merrni rreth 7- Pajtimtarët 10 gjatë secilit aktivizim. Ata që abonohen nga përdoruesit e tjerë të marrë përmes YTpals ndalohen automatikisht.

Ky Plan Fillestar ka dy ndryshime kryesore nga Plani Themelor. Dallimi i parë është se ju jeni në gjendje ta aktivizoni atë dhe të merrni pajtimtarët 10 çdo orë 12 në vend të çdo ore 24. Dallimi i dytë është se në vend që të pajtoheni në kanale të tjera 10, duhet të regjistroheni në 20. Regjistrimi përsëri në 20 kanale të tjera është arsyeja kryesore që ky plan lejohet të aktivizohet çdo orë 12.

Nëse keni ndonjë vështirësi të regjistroheni në një kanal për ndonjë arsye, thjesht shtypni butonin "Skip" i verdhë për të ngarkuar një kanal të ri. Pasi të jetë ngarkuar kanali i ri, mund të provoni të regjistroheni në të dhe ai duhet të funksionojë.

Nëse nuk funksionon, shtypni lidhjen "Hyrja" në krye të faqes për t'u kyçur dhe më pas duhet të jeni në gjendje të rifilloni atje ku keni lënë. Kjo do të rifreskojë faqen.

Anulimi i planit tuaj falas është i lehtë. Thjesht mos u futni në YTpals dhe përdorni shërbimet tona dhe nuk do të merrni më ose dërgoni ndonjë pajtimtar të ri. Ju lutemi mbani në mend se kanalet që keni abonuar gjatë përdorimit me YTpals duhet të qëndrojnë në llogarinë tuaj që të jenë të drejta për përdoruesit e tjerë.

Planet e Ndërmarrjeve, Elitës dhe Famshëm janë shumë të popullarizuar për një larmi arsyesh.

Kur regjistroheni në planin e Ndërmarrjes, Elite ose Famshëm, automatikisht merrni 10-15 pajtimtarë (Ndërmarrje), 20-30 pajtimtarë (Elite) ose 40-60 pajtimtarë (Famshëm) çdo ditë, 100% automatikisht. Disa përdorues do të çabonoheni, duke ju lënë me rreth 70-80% të pajtimtarëve pas çdo aktivizimi.

Ndryshe nga Planet Falas, planet e paguara janë 100% automatike, domethënë sapo të regjistroheni për të, nuk do të duhet të ktheheni më kurrë në YTpals. Ne do t'ju japim automatikisht abonentë të rinj çdo ditë në mënyrë që llogaria juaj të rritet me një ritëm të sigurt dhe të qëndrueshëm, pa mundim!

Çmimet që ne po tarifojmë për këto plane janë dukshëm më të ulëta sesa shumica e faqeve të internetit do të tarifonin për pajtimtarët "fallco" që dorëzohen të gjitha menjëherë, në vend të rritjes së përditshme të shfaqjes natyrale, siç e kemi ne.

Këto plane të paguara sigurojnë që rritja juaj të duket e natyrshme dhe kushton një pjesë të çmimit!

Nëse keni blerë me sukses planin e Ndërmarrjes, Elite ose Famshëm, por pajtimi juaj nuk është aktiv, ju lutem na kontaktoni dhe na dërgoni një pamje nga faqja e transaksionit ose marrjes dhe URL-së tuaj të kanalit, e cila do të na sigurojë të gjitha informacionet që na nevojiten për t'ju ndihmuar.

Kur blini planin e Ndërmarrjes, Elitës ose Famshëm, kanali juaj futet në rrjet brenda pak orësh dhe më pas mbetet brenda tij për 24 orë, që është fillimi i ditës tuaj të parë. Gjatë asaj periudhe 24 orëshe, ju do të merrni kuotën e ditës suaj të pajtimtarëve dhe më pas cikli përsëritet përsëri të nesërmen. Mbani në mend, pajtimtarët nuk vijnë menjëherë, por dorëzohen të gjithë brenda 24 orëve, çdo ditë. Nëse nuk merrni asnjë pajtimtar brenda 48 orësh, ju lutemi na dërgoni një mesazh dhe ne do ta shqyrtojmë atë.

Për t'iu përgjigjur kësaj pyetjeje, ka disa faktorë për t'u marrë parasysh. Këtu është ajo që duhet të dini:

Kur përdorni shërbimin YTpals, statistikat tregojnë se afërsisht 70-80% e pajtimtarëve që merrni çdo ditë mbesin në llogarinë tuaj. Me këtë të thënë, ne shpesh japim shtesë për të ndihmuar në kompensimin e humbjeve.

Arsyeja për të cilën nuk mbesin të gjithë në llogarinë tuaj është sepse disa njerëz nuk ndjekin rregullat dhe çregjistrohen, por janë të ndaluara dhe / ose ndëshkuar për këtë dhe YouTube gjithashtu fshin automatikisht disa pajtimtarë.

Për më tepër, algoritmet e fundit të YouTube shpesh fshijnë një pjesë të pajtimtarëve që janë dorëzuar. Për të zvogëluar sasinë që fshin YouTube, duhet të përqendroheni në vënien e videove të reja dhe rritjen e shikimeve dhe pëlqimeve në videot tuaja. Nëse keni më shumë pajtues sesa pikëpamjet, nuk ka kuptim logjik që kjo të ndodhë, kështu që YouTube do të jetë më i prirur për të fshirë më shumë abonentë.

Shumica e klientëve tanë janë shumë të kënaqur me shërbimin sepse me të vërtetë ndihmojnë kanalin e tyre të rritet për një çmim të përballueshëm.

Nëse blini një plan pajtimi dhe nuk jeni të kënaqur me shërbimin, ju lutemi na kontaktoni brenda 3 ditëve nga data e pagesës tuaj të pajtimit dhe ne do të rimbursojmë plotësisht dhe anulojmë pajtimin tuaj. Nëse na kontaktoni më shumë se 3 ditë pasi të keni bërë pagesën e pajtimit dhe të kërkoni një rimbursim, ekipi ynë do të rishikojë llogarinë tuaj dhe nëse kjo është për shkak të një gabimi në fundin tonë, ne do të rimbursojmë plotësisht porosinë tuaj, ose do të rimbursojmë shumën e prorated të ditë të papërdorura në muaj, ose mos rimbursim asgjë nëse janë 7+ ditë pasi të keni regjistruar shërbimin tonë.

Kur blini një pajtim në Enterprise, Elite ose Celebrity, automatikisht do të faturoheni në të njëjtën ditë të çdo muaji. Nëse në një moment nuk ju nevojitet më pajtimi juaj në YTpals, thjesht na dërgoni një mesazh përmes faqes tonë të Na Kontaktoni dhe ne do të caktojmë që llogaria juaj të skadojë në fund të pajtimit tuaj të muajit aktual.

Nëse, për shembull, keni nënshkruar në 23rd të muajit, por na shkruani për anulimin e llogarisë suaj në 10th të muajit të ardhshëm, ne do të vendosim llogarinë tënde për të anuluar 13 ditë më vonë, në fund të muajit tuaj të abonimit. Nëse do të preferonit anulimin e menjëhershëm, thjesht na tregoni dhe ne mund ta bëjmë këtë edhe për ju.

Ju nuk jeni i detyruar të mbeteni të regjistruar për ndonjë periudhë kohore, por do t'ju duhet të na shkruani kur të jeni gati të anuloni. Ne pastaj do ta trajtojmë dhe do t'ju dërgojmë një mesazh konfirmimi.

Ju mund të aktivizoni një plan të paguar duke përdorur opsionin tonë të pagesës në vend dhe të anulloni planin tuaj në çdo kohë. Thjesht na dërgoni me email pasi të keni regjistruar një plan me pagesë dhe ne do të vendosim që llogaria juaj të përfundojë pas një periudhe një muaji dhe nuk do të faturoheni përsëri.

Tani mund të blini planet tuaja të Ndërmarrjeve, Elite ose Famshëm duke përdorur kartat e dhuratave!

Përfitimet e përdorimit të Openbucks "Paguaj me Kartat e Dhuratave"

i përshtatshëm: +150,000 vendndodhje për të ngarkuar paratë tuaja në një kartë dhuratë.
JO TARIFAT: Pa tarifa për rimbushje, përdorim ose aktivizim! Janë thjesht paratë tuaja - në një kartë dhuratë.
SAFE: Ju nuk keni nevojë të regjistroheni ose të jepni informacione personale / bankare për të paguar me kartat e dhuratave.
EASY: Bleni dhe paguani me kartat e dhuratave në desktop, tablet apo celular.

Se si të përdorin atë?

  1. Bleni një kartë dhuratë nga CVS / Farmaci, Dollar General ose oBucks. Ju mund të kontrolloni për vendndodhjen tuaj më të afërt të shitësit duke futur kodin tuaj postar në një nga faqet e tyre të internetit.
  2. Hyni në llogarinë tuaj YTpals dhe zgjidhni "Enterprise", "Elite" ose "Celebrity" që planifikon të azhurnojë.
  3. Zgjidhni "Paguaj me Kartat e Dhuratave" në arkë dhe shkruani detajet e kartës tuaj të dhuratës kur kërkohen.

Kjo eshte! Tani ju mund të kënaqeni me azhurnimin tuaj!

Cfare po prisni?

Bashkohuni me rrjetin tonë me mbi 500,000 pronarë të suksesshëm të kanalit YouTube të cilët po fitojnë pajtimtarë falas në YouTube për të ndihmuar në rritjen e kanalit të tyre në YouTube.

Merrni pajtimtarët falas tani!
en English
X
Dikush në blerë
më parë