Dëshironi që ekspertët të vlerësojnë kanalin tuaj në YouTube
Dëshironi që ekspertët e YouTube të vlerësojnë plotësisht kanalin tuaj?

blog

Bleni Vlerësimin e Kanalit YouTube
Duke filluar në $ 120
Blini SEO të videos në YouTube
Duke filluar në $ 30
Projektimi Grafik YouTube
Duke filluar në $ 25
Si t'i bëni videot tuaja në Youtube të duken më profesionale?
18th Nëntor 2022

7 mjetet kryesore të redaktimit të videove që çdo influencues i YouTube duhet të kontrollojë sot

Ju mund ta keni dëgjuar këtë më parë, por është e rëndësishme të keni mjetet e duhura për këtë punë. Pavarësisht nëse jeni fillestar apo profesionist, duhet të keni një arsenal mjetesh redaktimi që do…

Blogu Yt 36
14th Nëntor 2022

Si ta dini nëse duhet të përdorni veçorinë "Made for Kids" në YouTube?

Funksioni "Made for Kids" në YouTube i lejon krijuesit e përmbajtjes të vendosin nëse përmbajtja e tyre përbëhet nga video të përshtatshme për fëmijët në YouTube. YouTube lançoi funksionin në vitin 2019 dhe deri më tani ka qenë një sukses. Nëse…

Si të bëni Youtube të rekomandojë videot tuaja?
7th Nëntor 2022

Si t'i bëni abonentët tuaj në YouTube forcën tuaj më të madhe të shitjes?

YouTube është një nga platformat më të rangut të transmetimit të videove me rreth 2 miliardë përdorues aktivë çdo muaj. Me 1 miliard orë video të YouTube që shikohen çdo ditë, është uebfaqja e dytë më e vizituar në…

A duhet të synoni shikimet në Youtube apo pëlqimet në Youtube?
1st nëntor 2022

Gjithçka që duhet të dini rreth titrave të përkthyer automatikisht dhe transkripteve të videove

Si krijues i përmbajtjes në YouTube, gjithmonë dëshironi të zgjeroni bazën tuaj të shikuesve. Megjithatë, çfarë ndodh kur dëshironi që kanali juaj t'u pëlqejë folësve jo-anglisht? Gjithashtu, çfarë bëni për të bërë…

Mënyrat për të përfshirë kafshët tuaja shtëpiake në videot tuaja me ndikim në Youtube për angazhimin e audiencës
26th tetor 2022

Mënyrat për të përfshirë kafshët tuaja shtëpiake në videot tuaja me ndikim në YouTube për angazhimin e audiencës

Pavarësisht nëse e pranojmë apo jo, të gjithë kemi kaluar orë e orë në një vrimë lepuri në YouTube. Kemi kaluar orë e orë të tëra duke shkuar nga “Macet e veshura si profesorë universiteti” në “Qentë që reagojnë ndaj…

Idetë kryesore për t'u dalluar në Youtube
24th tetor 2022

Udhëzues gjithëpërfshirës për reklamat në YouTube për kompanitë e vogla

Biznese të panumërta të vogla kanë korrur shpërblimet e YouTube Ads dhe kompania juaj mund të bëjë të njëjtën gjë. Megjithatë, nëse jeni i ri në YouTube dhe po i përdorni reklamat tuaja në platformë, duhet të kuptoni…

Hapat e marketingut në Youtube që duhen ndërmarrë në 2021
14th tetor 2022

Strategjia më e mirë e kërkimit të fjalëve kyçe për videot në YouTube

Nëse dëshironi që kanali juaj në YouTube të jetë i suksesshëm, thjesht nuk mund të përballoni të injoroni SEO-në e YouTube. Sidoqoftë, në të njëjtën kohë, qasja juaj ndaj SEO për kanalin tuaj në YouTube nuk mund të jetë e ngjashme me…

Hapat e marketingut në Youtube që duhen ndërmarrë në 2021
3rd tetor 2022

Hakimet kryesore për shtimin e titrave të mbyllura dhe titrave në videot YT

Shtimi i titrave dhe titrave të mbyllura në videot në YouTube ka shumë përfitime për t'u ofruar krijuesve të përmbajtjes. Megjithatë, çuditërisht, shumica e kanaleve në YouTube vazhdojnë të funksionojnë pa asnjërin prej tyre. Nëse dëshironi kanalin tuaj…

Si ka ndihmuar Youtube në ndërtimin e një ekonomie krijuese?
29th gusht 2022

Si ka ndihmuar YouTube në ndërtimin e një ekonomie krijuesi?

Cila është ekonomia e krijuesve në YouTube? YouTube është platforma ku ekziston një sasi e madhe informacioni, argëtimi dhe edukimi për t'u konsumuar nga bota. Duke qenë motori i dytë më i madh i kërkimit pas Google dhe ka 2.24…

Ne ofrojmë më shumë Shërbime të marketingut në YouTube

Shërbime
Çmimi $
$ 30

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Çmimi $
$ 20
$ 60
$ 100
$ 200
$ 350
$ 600

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Çmimi $
$ 13.50
$ 20
$ 25
$ 40
$ 70
$ 140
$ 270
$ 530
$ 790
$ 1050
$ 1550

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Çmimi $
$ 20
$ 35
$ 50
$ 80

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Çmimi $
$ 60
$ 180
$ 300
$ 450
$ 700

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Çmimi $
$ 30
$ 50
$ 80
$ 130
$ 250

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
en English
X
Dikush në blerë
më parë