Blej Shikimet e YouTube

Dorëzimi i garantuar 100%

Cilat janë përfitimet e blerjes së shikimeve në YouTube?

 • ✅ Inkurajon njerëzit të shikojnë videot e tua
 • ✅ Shikimet Ndihmojnë në Rritjen e Renditjeve të Motorit të Kërkimit
 • ✅ Dorëzimi i garantuar i 100% ose kthimi i parave tuaja
 • ✅ 100% e garantuar për të shkrijnë Video nëse është ngrirë
 • ✅ Ne Gjithmonë dorëzojmë më shumë se sa keni porositur!
 • ✅ Rezultatet do të fillojnë të shfaqen në Orët 24-72
 • ✅ Pamje të Ndara në Videot e shumta (1,000 Views për Video minimale) Renditni Shikime 10,000 dhe Ndajeni nëpër 1 tek 10 Video.
Cilat janë përfitimet e blerjes së shikimeve në YouTube?

Mënyra të provuara për të blerë shikime në YouTube në 2022

Mënyra të provuara për të blerë shikime në YouTube në 2022

YouTube është një faqe interneti jashtëzakonisht e popullarizuar e transmetimit ku më shumë se një miliard përdorues ngarkojnë miliona orë përmbajtje çdo ditë. Nga përmbajtja krijuese, mësimet, videot muzikore, 'si të udhëzoni', rishikimet e produkteve deri te videot e çboksit, YouTube ka një sërë përmbajtjesh mbresëlënëse që njerëzit e duan.

Është platforma ideale për të shfaqur talentet tuaja, për të përhapur ndërgjegjësimin, për të bërë një ndikim ose për të promovuar markën tuaj. Përveçse është uebfaqja kryesore e transmetimit të përmbajtjes, YouTube është një kanal i preferuar për bizneset dhe për ata që kërkojnë të fitojnë para. Në varësi të matjeve të tilla si numri i shikimeve, pëlqimeve dhe abonentëve që keni, ju mund të gjeneroni kapital. Përfitimet e shumta për t'u bërë një YouTuber popullor është arsyeja pse njerëzit blejnë shikime në YouTube.

Nëse po kërkoni të filloni kanalin tuaj në YouTube në vitin 2022, blerja e shikimeve do t'ju ndihmojë të përshpejtoni udhëtimin tuaj për t'u bërë një YouTuber i suksesshëm. Kur bëhet fjalë për blerjen e shikimeve në YouTube, jo të gjitha sajtet ose shitësit krijohen të barabartë. Të dish se si të blesh shikime që japin rezultatet që kërkon është jetike për të zbatuar strategjinë tënde në YouTube 2022.

YouTube është një faqe interneti jashtëzakonisht e popullarizuar e transmetimit ku më shumë se një miliard përdorues ngarkojnë miliona orë përmbajtje çdo ditë. Nga përmbajtja krijuese, mësimet, videot muzikore, 'si të udhëzoni', rishikimet e produkteve deri te videot e çboksit, YouTube ka një sërë përmbajtjesh mbresëlënëse që njerëzit e duan.

Është platforma ideale për të shfaqur talentet tuaja, për të përhapur ndërgjegjësimin, për të bërë një ndikim ose për të promovuar markën tuaj. Përveçse është uebfaqja kryesore e transmetimit të përmbajtjes, YouTube është një kanal i preferuar për bizneset dhe për ata që kërkojnë të fitojnë para. Në varësi të matjeve të tilla si numri i shikimeve, pëlqimeve dhe abonentëve që keni, ju mund të gjeneroni kapital. Përfitimet e shumta për t'u bërë një YouTuber popullor është arsyeja pse njerëzit blejnë shikime në YouTube.

Nëse po kërkoni të filloni kanalin tuaj në YouTube në vitin 2022, blerja e shikimeve do t'ju ndihmojë të përshpejtoni udhëtimin tuaj për t'u bërë një YouTuber i suksesshëm. Kur bëhet fjalë për blerjen e shikimeve në YouTube, jo të gjitha sajtet ose shitësit krijohen të barabartë. Të dish se si të blesh shikime që japin rezultatet që kërkon është jetike për të zbatuar strategjinë tënde në YouTube 2022.

Çfarë llogaritet si shikim në YouTube?

Përpara se të kërkoni për faqen më të mirë për të blini shikime në YouTube, është e rëndësishme të kuptosh se çfarë vlen si pikëpamje. YouTube numëron shikimet në varësi të këtyre kritereve:

 • Përdoruesi klikon në video qëllimisht për të parë videon.
 • Përdoruesi shikon videon për një minimum prej 30 sekondash.

Shikimet tuaja do të llogariten kur luani videon tuaj në YouTube, vetëm nëse e shihni një ose dy herë. Rifreskimi i vazhdueshëm i faqes për të rritur artificialisht shikimet nuk do të llogaritet si shikime.

YouTube do të numërojë gjithashtu një shikim nëse kaloni më shumë se 30 sekonda duke parë videon, por e kaloni atë. Shikimi i videos për më pak se 30 sekonda nuk do të llogaritet si shikim në YouTube. Kufiri i shikimit prej 30 sekondash ka rëndësi sepse kjo e ndihmon platformën të përcaktojë nëse videoja mund të fitohet para. Videot më pak se 30 sekonda zakonisht nuk mund të fitohen para.

Meqë shikimet nuk janë unike, çdo rivizitim dhe rishikim llogaritet gjithashtu si shikime. Paneli i analitikës në YouTube shfaq shikues unikë nëse doni të dini këtë metrikë.

Shikimet e përsëritura nga të tjerët do të numërohen si shikime vetëm deri në një masë. YouTube nuk e specifikon pragun në të cilin ndalon numërimin e shikimeve. Ekspertët e YouTube besojnë se platforma numëron deri në katër ose pesë shikime në ditë, por ndalon përditësimin e numrit të shikimeve pas këtij numri. Ndonëse është e zakonshme të mendohet se bërja e anëtarëve të ekipit, miqve ose familjes për të parë videot në mënyrë të përsëritur do të rrisë shikimet, kjo mund të mos ndodhë.

Nëse pamjet janë "artificiale", softueri i YouTube i zbulon ato dhe i fshin ato. Këto janë shenjat që janë shenja telashe për YouTube:

 • Rifreskim i vazhdueshëm – Nëse një përdorues i vetëm po e rifreskon vazhdimisht videon për të shfaqur numrat, ajo nuk do të llogaritet si shikime shtesë.
 • Viruset – Një malware i krijuar për të dëmtuar rrjetin, serverin ose kompjuterin.
 • Luajtja automatike – Një video që është caktuar të luhet automatikisht në çdo faqe interneti nuk do të llogaritet si pamje.
 • Komentet e padëshiruara – Nëse një përdorues lë komente të padëshiruara, YouTube nuk do ta llogarisë orën e tij si pamje.
 • Video e integruar – Ndërsa vendimi nëse videot e integruara numërohen si shikime është kontradiktore, YouTube mund të mos numërojë videot e ngulitura në një faqe ueb dhe të vendosur në luajtje automatike. Në rast se videoja e integruar ngarkohet vetëm pjesërisht, duke e bërë përdoruesin të rifreskojë videon disa herë, këto shikime gjithashtu nuk do të numërohen. Videoja e ngulitur duhet të ngarkohet plotësisht dhe pastër, dhe shikuesi duhet të klikojë qëllimisht në video që YouTube ta numërojë atë si pamje.

Sa shpesh përditësohen pamjet?

Ndërsa ky informacion nuk publikohet nga YouTube, YouTubers me përvojë e dinë që shikimet nuk përditësohen menjëherë. Në mënyrë tipike, shikimet në YouTube përditësohen zakonisht çdo 24 deri në 48 orë.

YouTube Live: A numërohen këto shikime?

YouTube jo vetëm që u mundëson njerëzve të ngarkojnë video të para-regjistruara, por ka një veçori video live. Kjo i lejon përdoruesit të shikojnë video me transmetim të drejtpërdrejtë në kohë reale. Shikimet e drejtpërdrejta llogariten gjithashtu si shikime në YouTube, të ngjashme me shikimet e videove të regjistruara paraprakisht. Ashtu si me videot e para-regjistruara, numri i shikimeve të videove drejtpërdrejt do të rregullohet kur përdoruesit

 1. Rifreskoni vazhdimisht faqet.
 2. Shikoni videon për më pak se 30 sekonda.
 3. Përdorni të njëjtën adresë IP në të njëjtën kohë në pajisje të shumta.
 4. Hapni dritare të ndryshme ndërsa shikoni videon.

Kush duhet të blejë shikime në YouTube?

Blerja e shikimeve dhe ndjekësve në YouTube mund t'ju ndihmojë të arrini qëllimin tuaj për t'u bërë një personalitet në internet. Përveç kësaj, nga blerja e shikimeve dhe ndjekësve në YouTube mund të përfitojnë edhe profesione të ndryshme, si p.sh.

muzikantët – Videot muzikore janë lloji më i popullarizuar i përmbajtjes në YouTube. Nëse jeni një muzikant që dëshironi të shfaqni talentin tuaj të veçantë në botë, nuk ka platformë më të mirë se YouTube. Kur paguani për shikimet, mund të rritni angazhimin me videot tuaja dhe të fitoni ekspozim më të mirë. Kjo mund t'ju hapë më shumë mundësi për të zgjeruar shtrirjen tuaj dhe për të fituar famë në internet.

Specialistët e SEO dhe krijuesit e përmbajtjes – Specialistët e SEO dhe krijuesit e përmbajtjes mund të përfitojnë në shumë mënyra duke blerë shikimet në YouTube dhe bazën e pajtimtarëve. Kjo mund të ndihmojë në rafinimin e strategjive të tyre të përmbajtjes për t'u renditur më lart në Google ose YouTube.

Transmetuesit e dridhjeve – Twitch është fokusuar kryesisht në transmetimin e videove live. Për ata që kërkojnë të jenë të suksesshëm në këtë vend, rritja e shikueshmërisë në YouTube është një mënyrë e provuar për të rritur shikueshmërinë organike.

Marka – Një numër në rritje biznesesh dhe tregtarësh po investojnë në marketingun me video që është dëshmuar se ofron një kthim të lartë nga investimi i marketingut. Videot janë të njohura për aftësinë e tyre për të rritur angazhimin e klientit, për të përmirësuar rikujtimin e markës dhe për të përmirësuar normat e konvertimit. Në fakt, mbi 70 për qind e blerësve bëjnë një blerje pasi shohin një video në lidhje me të në YouTube. Markat që kërkojnë të rrisin shitjet e tyre dhe angazhimin e klientëve do të përfitojnë duke investuar në shikimet në YouTube.

Përveç këtyre profesioneve, ndikuesit, rishikuesit e produkteve, humoristët, profesionistët e financave dhe tutorët mund të rrisin biznesin e tyre dhe të krijojnë një prani të fortë në internet duke blerë shikime në YouTube.

Pse kanë rëndësi shikimet në YouTube

Sipas Statista, YouTube ka 1.86 miliardë përdorues në të gjithë botën në vitin 2021. Miliarda orë video shikohen çdo ditë nga shikuesit e të gjitha grupmoshave. Shikuesit shikojnë video në YouTube në pajisje të shumta, duke përfshirë laptopë, celularë, tablet, TV të lidhur dhe desktop. Koha mesatare që ata shpenzojnë në YouTube është rreth 41 minuta.

Me mbi tre të katërtat e popullsisë së SHBA-së të lidhur me YouTube, platforma është destinacioni kryesor për tregtarët, bizneset dhe individët që duan të shfaqin talentin e tyre ose të bëhen të njohur. Sipas një sondazhi, 71 përqind e tregtarëve B2B investojnë në krijimin e videove në YouTube për të rritur ndërgjegjësimin për markën, për të fituar ndjekës dhe për të rritur shkallën e konvertimit. Globalisht, 40 për qind e konsumatorëve thonë se kanë blerë diçka pasi kanë parë një video në lidhje me të në YouTube.

Arsyet kryesore pse shikuesit shikojnë video në YouTube përfshijnë:

 • Çlodhje
 • Argëtim
 • Arsim
 • Lajme
 • Përditësimet për produktet/shërbimet e reja nga markat

Pavarësisht nëse doni të promovoni biznesin tuaj, t'i tregoni botës aftësitë dhe talentet që keni ose dëshironi të fitoni para në YouTube, është e rëndësishme të siguroheni që videoja juaj të ketë një shtrirje të gjerë.

Arsyet kryesore për të blerë shikime në YouTube

Metrikat e angazhimit të YouTube si shikimet, abonimet dhe pëlqimet pasqyrojnë mënyrën se si shikuesit ndërveprojnë me videon tuaj. Shikimet në YouTube i referohen numrit të herëve që është parë videoja juaj në YouTube. Shikimet në YouTube janë tregues të rëndësishëm të popullaritetit të përgjithshëm të videos suaj në YouTube.

Megjithatë, duke qenë se mbi 500 orë përmbajtje video ngarkohen çdo minutë në YouTube, tërheqja e vëmendjes së shikuesve është sfiduese.

Këtu janë disa arsye të tjera për të blerë shikime në YouTube:

Renditni më lart në YouTube dhe Google – Shikimet janë të rëndësishme për të rritur renditjen e videos suaj në YouTube dhe në motorët e kërkimit si Google. Një renditje e lartë në faqet e kërkimit dhe YouTube ndihmon për ta bërë videon tuaj më të dukshme për ata që kërkojnë përmbajtje të ngjashme.

YouTube funksionon ashtu siç funksionon Google. Përdoruesit kërkojnë duke përdorur fjalë kyçe dhe rezultatet e videos shfaqen në YouTube. Algoritmi i YouTube përcakton se cilat video do të shfaqen bazuar në shumë faktorë të renditjes si numri i abonentëve, shikimet, pëlqimet, komentet dhe shpërndarjet. Në thelb, algoritmi YouTube kërkon videot përkatëse që kanë angazhimin më të lartë (shikimet, pëlqimet, abonentët) për t'u renditur lart në rezultatet e faqes së parë. Kjo do të thotë që sa më shumë të jetë numri i shikimeve që keni për videon tuaj, aq më shumë ka gjasa që videoja juaj të renditet më lart në rezultatet e kërkimit. Strategjia më e mirë për të rritur shikimet, veçanërisht kur jeni fillestar, është të paguani për shikimet.

Merr më shumë pëlqime – Një nga pyetjet e zakonshme që kanë njerëzit që sapo kanë filluar në YouTube lidhet me rëndësinë e shikimeve mbi pëlqimet. Nëse po debatoni nëse duhet të blini shikime apo të pëlqeni për të rritur popullaritetin dhe renditjen, vini re se nuk mund të keni pëlqime pa shikime. Me fjalë të tjera, shikuesit tuaj duhet të shikojnë videon së pari që të mund ta pëlqejnë atë. Tregtarët dhe YouTubers blejnë shikime në YouTube si hapin e parë për të fituar më shumë pëlqime dhe ndjekës.

Ndërtoni bazën e pajtimtarëve – Të bëni më shumë njerëz të shikojnë videon tuaj është mënyra më e mirë për të ndërtuar bazën tuaj të pajtimtarëve. Sa më shumë numri i pajtimtarëve të ketë kanali juaj në YouTube, aq më i lartë renditet në rezultatet e kërkimit në YouTube.

Fitoni para nga videot tuaja – Shumë përdorues të YouTube fitojnë të ardhura të bukura përmes programit të Partneritetit YouTube. Për t'u bashkuar me programin, duhet të keni 1,000 abonentë dhe videot tuaja duhet të jenë parë për 4,000 orë gjatë dymbëdhjetë muajve të fundit. Pasi videot tuaja të kenë këto shumë shikime dhe abonentë, mund të aktivizoni mjete në YouTube si:

Google AdSense – Google AdSense është një mënyrë e thjeshtë për të fituar para duke vendosur reklama në videon tuaj në YouTube. Rrjeti i Google lidh bizneset që kërkojnë të vendosin reklama në kanalet e njohura të YouTube dhe YouTubers që kërkojnë të fitojnë para nga kanali i tyre.
Sipas një vlerësimi, 20,000 shikime mund t'ju ndihmojnë të fitoni 28 deri në 47 dollarë në ditë. Kjo përkthehet në 460 deri në 769 dollarë në muaj dhe 5,600 deri në 9,353 dollarë në vit.

Shitjet e mallrave – Kur paguani për shikimet, mund të bëheni një partner në YouTube që ju lejon të shesni dymbëdhjetë artikuj mallrash në llogarinë tuaj në YouTube. Ju gjithashtu mund të promovoni produktet tuaja në kanalin tuaj në YouTube.

Marketingu me ndikim – Nëse kanali juaj në YouTube ka një numër të konsiderueshëm shikimesh, kjo u tregon bizneseve se jeni në gjendje të ndikoni tek të tjerët që të marrin një vendim blerjeje. Bizneset paguajnë YouTuberë të njohur për të promovuar produktet e tyre.
Rritja e shikimeve organike – Një arsye kryesore për të blerë shikime në YouTube është rritja e shikimeve, pëlqimeve dhe abonentëve organikë. Kur je fillestar, të kesh një grusht shikimesh dhe pajtimtarësh mund të nënkuptojë se videoja jote kalon pa u vënë re. Për t'i bërë njerëzit të shikojnë videon tuaj do të duhet shumë kohë dhe përpjekje. Shumica e njerëzve janë të prirur të shohin video që tashmë janë virale ose janë parë mijëra herë. Blerja e shikimeve në YouTube ju ndihmon të merrni vrullin që ju nevojitet për të tërhequr shikime organike, pëlqime dhe abonentë.

Përsosni strategjinë tuaj në YouTube – Pasi të keni rritur numrin e shikimeve organike, mund të përdorni metrikën për të rafinuar strategjinë tuaj të videos në YouTube. Duke monitoruar pamjet, mund të kuptoni më mirë nëse fotografia juaj ishte efektive, titulli është bindës dhe nëse përmbajtja juaj ia vlen të shikohet.

Ndërtoni besueshmëri – Njerëzit preferojnë të shikojnë video që shikohen dhe pëlqehen nga shumë të tjerë. Në vend që të filloni nga disa shikime, është shumë më e lehtë të rritni shikimet duke blerë shikime në YouTube. Kanalet e njohura në YouTube perceptohen si të besueshme dhe të besueshme. Hapi i parë për të krijuar besueshmëri është blerja e shikimeve në YouTube. Kur kanali juaj në YouTube shihet si i besueshëm, ai do të tërheqë më shumë shikime organike, pëlqime, komente dhe abonentë.

Promovoni faqen tuaj të internetit – Fitimi i më shumë shikimeve dhe abonentëve është një mënyrë e shkëlqyer për ta bërë audiencën tuaj të synuar t'ju besojë. Nëse po kërkoni të përdorni YouTube për të promovuar faqen tuaj të internetit, blerja e shikimeve në YouTube mund t'ju ndihmojë të arrini këtë qëllim. Shtimi i një butoni dhe lidhjeje efektive CTA (thirrje për veprim) në videon tuaj do t'ju ndihmojë të drejtoni abonentët në faqen tuaj të internetit. Aktivizimi i ndarjes së mediave sociale do të ndihmojë gjithashtu në rritjen e trafikut të faqes suaj të internetit.

Blerja e shikimeve në YouTube nga një burim i besuar do t'ju ndihmojë të synoni njerëzit që ka të ngjarë të jenë të interesuar për përmbajtjen që ofroni. Këta njerëz kanë më shumë gjasa të vizitojnë faqen tuaj të internetit dhe të blejnë shërbimin ose produktin tuaj, duke rritur të ardhurat tuaja.
Mbi të gjitha, kur blini shikime në YouTube, mund të gjurmoni shpejt rrugën drejt arritjes së strategjisë suaj në YouTube për vitin 2022. Kjo do të çlirojë gjithashtu kohën tuaj pasi nuk do të shpenzoni më shumë kohë dhe përpjekje për të mbledhur më shumë abonentë dhe për të përmirësuar shikimet e videove. Ju mund të shfrytëzoni kohën tuaj të lirë për të rregulluar mirë strategjinë tuaj në YouTube, duke përfshirë krijimin e përmbajtjes me cilësi të lartë, përsosjen e strategjive tuaja të marketingut në internet dhe aspekte të tjera krijuese.

Tani që keni njohuri mbi kuptimin e shikimeve në YouTube dhe përfitimet e blerjes së shikimeve në YouTube, hapi tjetër është të gjeni faqen e duhur për të blerë shikime në YouTube. Me kaq shumë sajte (duke përfshirë ato mashtruese) që ofrojnë shikime dhe abonentë në YouTube, mund të jetë sfiduese të gjesh një sajt autentik.

Këtu janë hapat e provuar për të blerë shikime në YouTube që përputhen me strategjinë tuaj të YouTube 2022.

Mënyra të provuara për të blerë shikime në YouTube në 2022

Gjuetia për një shitës të shikimeve në YouTube mund të marrë kohë dhe sfiduese kur nuk jeni të sigurt se çfarë të kërkoni. Ofruesi ideal ofron shërbime me cilësi premium, paketa të përballueshme, personalizim, mbrojtje të politikës së rimbursimit, garanci rimbushjeje dhe mbështetje gjithëpërfshirëse ndaj klientit.

Këtu janë veçoritë kryesore për t'u vlerësuar kur blini shikime në YouTube:

Vlerësimi dhe rishikimet – Ajo që klientët thonë për një markë luan një rol jetik në marrjen e vendimeve për blerje. Në epokën dixhitale, konsumatorët lexojnë diku nga 6 deri në 11 komente përpara se të vendosin të angazhohen me një kompani. Kontrolloni nëse shitësi i shikimeve në YouTube ka komente dhe vlerësime të mira në sajte të palëve të treta si Trustpilot.

Trustpilot është një sajt i besuar i menaxhimit të rishikimeve të klientëve që përmban komente të vërteta të bizneseve nga klientët. Kërkoni një vlerësim Trustpilot mbi 4.5 që mund të tregojë se kompania është e besueshme. Për shembull, YTPal ka një vlerësim prej 4.7 në Trustpilot dhe konsiderohet si faqja më e mirë, legjitime për të blerë shikime, pëlqime, abonentë dhe shumë më tepër.

planet – Vlerësoni ofruesin e shikimeve në YouTube bazuar në planet dhe paketat e tyre. Nëse jeni fillestar me një buxhet të kufizuar, kontrolloni nëse faqja ofron një paketë fillestare falas në YouTube, duke përfshirë shikime dhe abonentë falas në YouTube. YTPal ofron një paketë fillestare falas për YouTubers që ju lejon të fitoni dhjetë abonentë në dymbëdhjetë orë.

Zgjedhja për një paketë falas është një mënyrë e shkëlqyer për të testuar cilësinë e produkteve dhe shërbimeve që ofron faqja përpara se të angazhoheni plotësisht për to. Pasi të jeni të kënaqur me shpejtësinë e dorëzimit, përgjegjshmërinë dhe cilësinë e shërbimit, mund të vazhdoni me blerjen e planeve të tjera.

Paketa të tjera tërheqëse të planit me pagesë fillojnë për 20 dollarë në muaj. Ju keni mundësinë të zgjidhni 1000 shikime ose 100,000 shikime me planet e garantuara me pagesë.
Nëse dëshironi të gjithë Paketa YouTube që përfshin pëlqime, ndarje, abonentë dhe komente me shikime, është më mirë të zgjidhni paketat e shikimeve. Për shembull, paketa me 1000 shikime përfshin 50 pëlqime, 100 shpërndarje dhe 10 komente. Me paketën 5000 shikime, mund të merrni 400 pëlqime, 2000 shpërndarje dhe 50 komente.

Blerja e një pakete shikimesh në YouTube është një mënyrë e shkëlqyer për të kursyer para ndërsa merrni numrin e shikimeve, pëlqimeve, komenteve dhe shpërndarjeve që dëshironi.

Gama e shërbimeve – Kur kërkoni faqen më të mirë për të blerë shikime në vitin 2022, një faktor kyç për të vlerësuar është nëse ofruesi ofron një sërë shërbimesh. Ndërkohë që mund t'ju duhen shikime në YouTube, në fillim, ndërsa përparoni, do t'ju nevojiten shumë shërbime të tjera, duke përfshirë

 • Vlerësimi i kanalit YouTube
 • SEO e videos në YouTube
 • Projektimi Grafik YouTube
 • Subscribers YouTube
 • Orari i shikimit
 • Comments
 • Vendos
 • Ndarje dhe pëlqime.

Ju gjithashtu mund të dëshironi të zgjeroni praninë tuaj në mediat sociale në kanale të tjera si Twitter, Instagram, Twitch ose Pinterest. Në vend që t'i drejtoheni shumë siteve për secilin prej këtyre shërbimeve, është një ide e zgjuar të zgjidhni një faqe që ofron të gjitha këto shërbime nën një çati.

Pamje dhe ndjekës të vërtetë – Një nga faktorët më të rëndësishëm që duhet t'i kushtoni vëmendje kur blini shikime lidhet me autenticitetin. Ka shumë sajte që ofrojnë bots dhe ndjekës të rremë ose shikime për të rritur statistikat tuaja në YouTube. Softueri YouTube, megjithatë, është krijuar për të zbuluar dhe fshirë këta ndjekës dhe robotë të rremë.

Një sajt i besuar që ofron shërbime premium do të ofrojë pëlqime, shikime dhe komente të personalizuara në YouTube nga njerëz të vërtetë.

Siguria dhe konfidencialiteti – Një nga gjërat më të rëndësishme për të kërkuar në një sajt që shet shikime në YouTube është nëse ato ruajnë konfidencialitetin. Vlerësoni politikën e privatësisë së sajtit në faqen e tyre të internetit dhe mënyrën se si ata mbledhin dhe përdorin informacione private. Faqja ideale nuk do të kërkojë fjalëkalimin tuaj ndërkohë që zbaton praktikat e duhura të mbledhjes, përpunimit dhe ruajtjes së të dhënave. Ata gjithashtu duhet të kenë masa të rrepta sigurie për të mbrojtur informacionin tuaj personal dhe të dhënat e transaksionit kundër aksesit ose zbulimit të paautorizuar.

Faqja e internetit duhet gjithashtu të përmendë nëse përdor platformë komunikimi të siguruar SSL që është e koduar.

Garancia e rimbushjes – Garancia e rimbushjes është një nga gjërat thelbësore që duhet kërkuar kur blini shikime në YouTube në vitin 2022. Kjo është e rëndësishme sepse edhe kur merrni numrin e shikimeve që keni blerë, numri mund të bjerë në YouTube për arsye të ndryshme. Ofruesi ideal i shikimeve në YouTube do të ofrojë një garanci rimbushjeje për t'u siguruar që të keni numrin e saktë të shikimeve, pa pagesë.

Shpejtësitë e dorëzimit – Kur blini shikime në YouTube, natyrisht prisni dërgim të shpejtë që, nga ana tjetër, ju jep rezultate më të shpejta. Zgjedhja e faqes më të mirë për të blerë shikime në YouTube në vitin 2022 do të kërkojë njohjen e kohës së kthimit të tyre për dhënien e shikimeve. Një ofrues i mirë do të fillojë shpërndarjen brenda 24 orëve dhe do të vazhdojë çdo ditë derisa të dorëzohen pamjet e synuara. Sajtet kryesore do të japin shikime zakonisht brenda disa ditësh. Nëse keni dyshime, bisedoni me ekipin e mbështetjes së klientit për të konfirmuar kohën e kthimit për shikimet në YouTube.

Faqet e besuara si YTPal ofrojnë 100 për qind të garantuar dorëzim dhe një garanci për kthimin e parave për mbrojtje shtesë.

Përvoja e porositjes – Përvoja e blerjes i referohet të gjithë procesit në të cilin angazhohet një blerës, që nga vizita e sajtit deri në përfundimin e blerjes. Faqja e shitësit të shikimeve në YouTube duhet të jetë e lehtë për t'u naviguar, e parregullt dhe e organizuar. Ju duhet të jeni në gjendje të bëni një porosi shpejt pa pasur nevojë të klikoni në lidhje të shumta ose pa pasur nevojë të kërkoni butonin e blerjes. Duke filluar nga një proces i thjeshtë regjistrimi, duke shfletuar shikimet në YouTube, gjithçka duhet të jetë pa probleme dhe e shpejtë.

Mbështetja e klientit – Përveç një ndërfaqeje vetë-shpjeguese dhe miqësore për përdoruesit, faqja ideale e shitësve të shikimeve në YouTube do të ofrojë mbështetje gjithëpërfshirëse për klientët. Kjo mund të përfshijë një seksion të dedikuar FAQ që u përgjigjet pyetjeve më të zakonshme, opsione të ndryshme për të kontaktuar kujdesin ndaj klientit, të tilla si emaili ose formulari i pyetjes.

Një kompani e përgjegjshme zakonisht do t'ju kontaktojë brenda 24 orëve ose brenda 72 orëve.

Politika e rimbursimit – Si me çdo transaksion tjetër, blerja e pamjeve nga një sajt mund të mbartë disa rreziqe që mund të përfshijnë mosdhënien e shërbimeve ose çështje të cilësisë së produktit. Faqet më të mira për të blerë shikime do të kenë një politikë të formuluar qartë të rimbursimit që specifikon në cilat rrethana mund të lëshohet një rimbursim dhe se si klientët mund të pretendojnë për të njëjtën gjë.

Kur bëhet fjalë për cilësinë e produktit, shumica e faqeve do t'ju kërkojnë të jepni dëshmi se shërbimi i blerë nuk është sipas përshkrimit në sajt.
Përveç këtyre, do t'ju duhet gjithashtu të kontrolloni nëse faqja ka një politikë të anulimit të abonimit. Kjo ju jep lirinë për të anuluar abonimin tuaj kur nuk keni më nevojë të blini shikime ose abonime.

Për shembull, YTPals ka një politikë rimbursimi për anulimin e abonimit që ju lejon të anuloni abonimin në rast se nuk jeni të kënaqur me produktin ose shërbimin. Mund të merrni një rimbursim të plotë dhe të anuloni abonimin tuaj duke kontaktuar kujdesin ndaj klientit brenda shtatë ditëve nga data e pagesës së abonimit.

Ngritni strategjinë tuaj në YouTube në 2022 me shikimet në YouTube

Krijimi i videove me cilësi të lartë është çelësi për tërheqjen dhe mbajtjen e ndjekësve. Për shkak të ngopjes së lartë dhe konkurrencës së ashpër në YouTube, është e vështirë për fillestarët të fitojnë ndjekës dhe shikime në platformë. Kjo është arsyeja pse faqet ku mundeni blini shikime në YouTube, pëlqimet dhe abonentët janë kaq të njohur. Nëse po kërkoni të rrisni praninë tuaj në YouTube në vitin 2022, ndiqni hapat e listuar më sipër për të zgjedhur faqen më të mirë për të blerë shikime dhe ndjekës në YouTube.
Për ta përmbledhur, mënyra e provuar për të blerë shikime në YouTube në 2022 është të siguroheni që shitësi të ofron:

 • Një shërbim cilësor premium
 • Paketa fillestare falas me opsione për të përmirësuar
 • Një gamë e gjerë shërbimesh dhe planesh
 • Dorëzimi i shpejtë dhe rezultate
 • Garancia e kthimit të parave dhe politika e rimbursimit
 • Politika e rimbushjes
 • Ndërfaqe e lehtë, miqësore për përdoruesit dhe procesi i kontrollit
 • 100 për qind siguri dhe konfidencialitet
 • Shikime autentike në YouTube me cilësi të lartë
 • Tarifa të arsyeshme
 • 24 x 7 mbështetje për klientët
 • Vlerësime dhe vlerësime pozitive

Faqet më të mira të shitësve në YouTube ju fuqizojnë të rritni rritjen tuaj organike duke fituar shikime, ndjekës dhe pëlqime reale. Lënia e punës së vështirë për të rritur angazhimin te ofruesi i shikimeve në YouTube do t'ju lejojë të përqendroheni në pasionin dhe përmbajtjen tuaj.

Besuar nga 500,000 + Klientë

Shikoni se çfarë po thonë klientët tanë për YTPals


Ne ofrojmë më shumë Shërbime të marketingut në YouTube

Shërbime
Çmimi $
$ 30

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Çmimi $
$ 20
$ 60
$ 100
$ 200
$ 350
$ 600

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Çmimi $
$ 13.50
$ 20
$ 25
$ 40
$ 70
$ 140
$ 270
$ 530
$ 790
$ 1050
$ 1550

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Çmimi $
$ 20
$ 35
$ 50
$ 80

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Çmimi $
$ 180
$ 300
$ 450
$ 550

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Çmimi $
$ 30
$ 50
$ 80
$ 130
$ 250

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje

Merrni 10% ulje sot!

Futni të dhënat tuaja për të marrë kodin tuaj të kuponit dhe filloni të rritni llogarinë tuaj të mediave sociale në mënyrën e thjeshtë.
Oferta vlen për të gjitha "Shërbimet Premium".
close-link
en English
X
Dikush në blerë
më parë