Blej komente në YouTube

Dorëzimi i garantuar 100%

Cilat janë përfitimet e blerjes së komenteve në YouTube?

 • ✅ Përmirësoni renditjet e motorëve të kërkimit të videos suaj
 • ✅ Inkurajon të tjerët të komentojnë në videon tënde
 • ✅ Inkurajon diskutimet për të filluar
 • ✅ Ne rishikojmë videon tuaj dhe shkruajmë komente për cilësinë
 • ✅ Nëse preferoni mund të paraqisni komentet tuaja
 • ✅ Komentet shpërndahen gjatë disa ditëve
 • ✅ Dorëzimi i garantuar i 100% ose kthimi i parave tuaja
 • ✅ Komentet fillojnë në orët 24-72
 • ✅ Ndani komentet nëpër video të shumta. Minimumi 10 komente për video. Porosit 50 komente dhe shpërndaje në maksimum 5 video.
Cilat janë përfitimet e blerjes së komenteve në YouTube?

Mënyrat për të blerë komente në YouTube mund ta ndihmojnë kanalin tuaj të bëhet më i popullarizuar

Në ditët e sotme, YouTube konsiderohet të jetë një nga shërbimet më të përdorura të transmetimit të videove në botë. Ajo ka përjetuar rritje eksponenciale gjatë viteve dhe është bërë një destinacion i preferuar për postimin dhe shikimin e përmbajtjes video. Shumë përdorues që ishin në gjendje të grumbullonin një numër të mirë ndjekësish kanë nxjerrë gjithashtu përfitime nga fitimi i parave. Pra, nuk ka dyshim që YouTube vjen me shumë përfitime. Udhëzuesi i mëposhtëm do t'ju ndihmojë të krijoni një kanal të suksesshëm në YouTube dhe të përfitoni më shumë prej tij.

Për të ndërtuar një kanal të suksesshëm, hapi i parë që duhet të bëni është ndërtimi i një baze të fortë audiencë. Audienca, e cila njihet si abonentë në YouTube, do të sjellë më shumë shikueshmëri në kanalin tuaj duke pëlqyer videot, duke i komentuar ato dhe duke ua referuar miqve të tyre. Është e rëndësishme të angazhoheni me bazën tuaj të abonentëve dhe t'i dëgjoni ata nëse dëshironi që kanali juaj të bëhet i njohur. Komentet janë jashtëzakonisht të rëndësishme për suksesin e kanalit tuaj. Ti mundesh blini komente në YouTube nga YTpals dhe përdorni strategjitë e mëposhtme së bashku për të angazhuar pajtimtarët tuaj në seksionin e komenteve.

Cila është rëndësia e një strategjie efektive të komenteve?

YouTube nuk është vetëm për të parë video, pasi i lejon njerëzit të ndërveprojnë me njëri-tjetrin edhe në seksionin e komenteve. Komentet janë një mënyrë e shkëlqyeshme që krijuesit e përmbajtjes të angazhohen me audiencën e tyre dhe anasjelltas. Kjo i lejon krijuesit e përmbajtjes të dëgjojnë se çfarë kanë për të thënë pajtimtarët e tyre për përmbajtjen. Seksioni i komenteve në YouTube luan një rol të madh në ndërtimin e një marrëdhënieje me audiencën. Videot me më shumë komente priren të marrin më shumë shikime. Është zbuluar se shumica e videove që kanë rreth 5,000 komente ose më shumë mund të marrin rreth 1 milion shikime. Shikimet dhe komentet priren të shkojnë paralelisht, pasi një rritje e njërës çon në një rritje të tjetrës.

Kur filloni një kanal në YouTube, qëllimi kryesor është të rrisni shikueshmërinë tuaj në të gjithë platformën. Komentet janë forca shtytëse për rritjen e shikueshmërisë. Komentet mund të ndikojnë te shikuesit që të shikojnë të gjithë videon, ta rishikojnë videon dhe ta ndajnë atë me familjen dhe miqtë e tyre. Një strategji efektive e komenteve nuk është e rëndësishme vetëm për të fituar shikime, por edhe për të drejtuar shikuesit drejt më shumë përmbajtjes suaj. Një strategji e mirë e komenteve ju lejon gjithashtu të përforconi mesazhin që dëshironi të dërgoni përmes kanalit tuaj.

Strategji për drejtimin e më shumë komenteve në videot tuaja në YouTube

Komentet mund të jenë shumë të dobishme nëse doni të merrni reagime të drejtpërdrejta nga shikuesit tuaj dhe të krijoni një bisedë rreth videove tuaja. Tani që e kuptoni rëndësinë e një strategjie efektive të komenteve, le të shohim disa nga metodat që mund të përdoren për të nxitur më shumë komente në videot tuaja. Ju mund të përdorni çdo numër prej këtyre metodave për të zhvilluar strategjinë tuaj të komenteve. Ju gjithashtu mund të blini komente në YouTube për të ndihmuar në këtë proces.

1. Bëni pyetje në fund të videove.

Gjithmonë duhet të përpiqeni të bëni disa pyetje nga shikuesit tuaj në fund të videove. Këto pyetje mund të jenë të hapura, megjithatë, pyetjet specifike që i shtyjnë shikuesit të komentojnë do të ishin më të dobishme për ju në këtë rast. Nëse e juaja është një video udhëzuese, mund t'i pyesni shikuesit nëse u gjetën të dobishme këshillat apo jo. Ju gjithashtu mund të nxisni angazhimin duke pyetur shikuesit për llojin e përmbajtjes që duan të shohin. Do të merrni disa përgjigje të garantuara në seksionin e komenteve. Jo vetëm që do të merrni disa ide të shkëlqyera për videot e ardhshme, por gjithashtu do të jeni në gjendje të lidheni me pajtimtarët tuaj në një nivel më personal.

2. Bëni komentin e parë në seksionin e komenteve.

Ndonjëherë, mënyra më e mirë për të inkurajuar ndjekësit tuaj të postojnë më shumë komente është duke bërë vetë komentin e parë. Ju mund të merrni drejtimin dhe të postoni një koment që angazhon abonentët dhe fillon një bisedë rreth videos. Me kalimin e kohës, abonentët tuaj do të ndihen më të kënaqur me komentimin e videove tuaja. Një mënyrë tjetër për të përdorur të njëjtën strategji është duke i kërkuar dikujt që njihni personalisht të lërë një koment. Kjo strategji e komenteve funksionon po aq mirë. Komentet e postuara nga miqtë dhe familja do të inkurajojnë gjithashtu abonentët të postojnë më shumë komente. Në këtë mënyrë, ju do të jeni në gjendje të ndërtoni një komunitet të ngushtë që ndërvepron me njëri-tjetrin në baza ditore.

3. Vëzhgoni përmbajtjen me performancën më të mirë për të kuptuar angazhimin.

Ju mund të përdorni analitikën e YouTube për të përcaktuar se cilat video kanë pasur më shumë angazhim. Më pas, ju mund të përcaktoni faktorët që çojnë në angazhim më të madh. Qoftë gjatësia e videos ose lista të caktuara për luajtje. Është zbuluar se videot që janë më të shkurtra se 2 minuta priren të kenë përqindje më të mëdha angazhimi në përgjithësi, krahasuar me videot 5-minutëshe. Pasi të keni kuptuar faktorët që i bëjnë videot tuaja të performojnë më mirë, mund t'i përsërisni ato në videot tuaja të reja. Kjo do ta mbajë audiencën të angazhuar dhe komentet do të vazhdojnë të vijnë.

4. Mbani Konkurse në YouTube.

Ashtu si konkurset në Instagram dhe Facebook, ju mund të mbani konkurse edhe në YouTube, për të nxitur angazhimin për kanalin tuaj. Konkurset në YouTube janë një mënyrë e shkëlqyer për të marrë komente, abonentë dhe pëlqime në videon tuaj, të gjitha në të njëjtën kohë. Sidoqoftë, do t'ju nevojiten disa fonde shtesë dhe gjithashtu do t'ju duhet të bëni një sasi të konsiderueshme përpjekjesh për të promovuar konkursin. Konkurset në YouTube janë një mënyrë e shkëlqyeshme për të tërhequr vëmendjen te kanali juaj, gjë që do të rezultojë në më shumë komente në videot tuaja në planin afatgjatë. Ju gjithashtu mund t'i inkurajoni shikuesit tuaj të postojnë komente si pjesë e konkursit.

5. Zemër komentet e abonentëve.

Mund të lidheni me pajtimtarin tuaj në një nivel më personal duke pëlqyer komentet që ata postojnë nën videot tuaja. Kur të pëlqeni një koment, shikuesit do të mund të shohin një zemër të kuqe së bashku me një ikonë të vogël të kanalit tuaj pranë saj. Personi që postoi komentin do të merrte gjithashtu një njoftim se komenti i tij ishte pëlqyer. Sapo shikuesit t'ju shohin duke ndërvepruar me të tjerët në komente, ata do të inkurajohen të postojnë më shumë komente. Në këtë mënyrë, ju do të jeni në gjendje të ndërtoni besnikërinë e fansave dhe gjithashtu të tregoni se i vlerësoni shikuesit tuaj.

6. Pin disa komente.

Gozhdimi është një mënyrë e shkëlqyer për të nënvizuar disa komente. Siguron që komenti i gozhduar të jetë komenti i parë që shikuesit tuaj shohin poshtë videos tuaj ndërsa lëvizin poshtë seksionit të komenteve. Ju ose mund të vendosni komentin tuaj për të filluar një bisedë me shikuesit ose të vendosni një koment të abonentëve. Tipari i fiksimit është i shkëlqyeshëm për -

 • Bërja e pyetjeve specifike nga audienca.
 • Duke dhënë një sqarim në lidhje me videon.
 • Ngacmimi i audiencës me një vezë të Pashkëve ose ndonjë zhvillim specifik.
 • Duke falenderuar shikuesit për shikimin e videove.
 • Theksoni komentet përkatëse nga abonentët.

7. konsistencë

Nëse vëzhgoni ndonjë nga kanalet me performancën më të mirë në YouTube, do të gjeni një gjë të zakonshme mes tyre – qëndrueshmërinë. Për të nxitur angazhimin për kanalin tuaj, duhet të përditësoni vazhdimisht dhe të publikoni video shpesh. Është e rëndësishme t'i përmbaheni një orari të rreptë në mënyrë që shikuesit të dinë se kur do të ngarkoni videon tuaj të ardhshme. Sidoqoftë, kjo do të thotë që ju duhet të nxirrni përmbajtje për hir të saj. Edhe nëse orari juaj është duke postuar një video çdo javë, është e rëndësishme ta bëni përmbajtjen tërheqëse për audiencën. Nëse shikuesit i shohin videot tuaja interesante dhe unike, atëherë do të vazhdojnë të postojnë komente.

8. Përfshini një CTA

Është e rëndësishme të përfshini një thirrje për veprim (CTA) në çdo video. Kjo mund të përfshihet në çdo pjesë të videos, qoftë në fillim apo në mes të fundit. Qëllimi kryesor i CTA është t'u kërkojë njerëzve të abonohen në kanalin tuaj. Mund të përdorni veçorinë e shënimeve dhe të vendosni një kuti të vogël në këndin e sipërm majtas të ekranit, duke u kërkuar shikuesve që të abonohen në kanalin tuaj. Kur shikuesit shohin CTA herë pas here, atyre do t'u kujtohet që të abonohen në kanalin tuaj. Ndërsa fitoni abonentë, komentet dhe pëlqimet do të rriten automatikisht për videot tuaja.

9. Përdorni Widget-in YouTube në blogun dhe faqen tuaj të internetit

Një mënyrë tjetër e shkëlqyer për të nxitur angazhimin në kanalin tuaj në YouTube është duke vendosur një miniaplikacion YouTube në blogun ose faqen tuaj të internetit. Miniaplikacioni i YouTube do të ishte një mënyrë e shkëlqyeshme për të sjellë abonentë të rinj pasi ndjekësit e blogut tuaj dhe vizitorët e faqes në internet do të mësojnë për kanalin tuaj në YouTube. Nëse ndjekin përmbajtjen tuaj në mediume të tjera, ka më shumë gjasa të abonohen edhe në kanalin tuaj në YouTube. Kjo, nga ana tjetër, do t'i lejojë ata të postojnë komente në kanalin tuaj në YouTube pasi do të kenë një mundësi për të bashkëvepruar me ju në një nivel personal.

10. Ndërtoni një rrjet

Nëse një abonent e pëlqen kanalin tuaj, ekziston mundësia që ai të pëlqejë edhe kanale të tjera të lidhura. YouTube i lejon krijuesit të shtojnë kanale të tjera të YouTubers në faqen e rekomandimeve. Në të njëjtën mënyrë, mund t'u kërkoni kanaleve të tjera të lidhura që të shfaqin kanalin tuaj në faqen e rekomandimeve në mënyrë që shikuesit e tyre të motivohen të abonohen në kanalin tuaj. Në këtë mënyrë, ju do të jeni në gjendje të tërheqni më shumë shikime, abonentë dhe komente për kanalin tuaj.

11. Ndërveproni me abonentët.

Kjo duket si një strategji e qartë, që përgjigjja ndaj komenteve të abonentëve tuaj do të tërheqë më shumë komente. Kur u përgjigjeni komenteve të shikuesve, kjo gjithashtu tregon se po i dëgjoni dhe se jeni të interesuar për komentet e tyre. Në mënyrë ideale, duhet të kaloni disa minuta çdo ditë për të bashkëvepruar me shikuesit. Përveç komentimit në kanalin tuaj, do të ishte një ide e shkëlqyeshme të ndërveproni me shikuesit edhe në seksionet e komenteve të kanaleve të tjera përkatëse. Nëse këtyre shikuesve u duken interesante komentet tuaja, ata do të përpiqen të kalojnë edhe në profilin tuaj. Në këtë mënyrë, ju mund të fitoni abonentë të rinj.

12. Përdorni fjalë kyçe në mënyrë efektive.

Përdorimi efektiv i fjalëve kyçe në një video është shumë i rëndësishëm nëse doni të drejtoni angazhimin e duhur në kanalin tuaj në YouTube. Fjalët kyçe përdoren kur një person është duke kërkuar për diçka në veçanti. Nëse përdorni fjalët kyçe të duhura, gjasat që videot tuaja të arrijnë shikuesin e duhur rriten. Është zbuluar se më shumë se 60% e abonentëve të rinj në një kanal zakonisht vijnë nga opsioni i kërkimit në YouTube. Nëse nuk përdorni fjalët kyçe të duhura ose fjalët tuaja kyçe janë të shpërndara hollë, atëherë videot tuaja mund të mos shfaqen në rezultatet e kërkimit. Është e rëndësishme të jeni sa më përshkrues kur krijoni etiketa të fjalëve kyçe. Ju gjithashtu mund të përdorni mjete online për të gjetur sugjerime për fjalë kyçe.

13. Promovimi i kanalit.

Është e rëndësishme të promovoni kanalin tuaj jo vetëm në YouTube, por edhe jashtë tij. Kjo do të hapë kanalin tuaj në YouTube për shikuesit nga mediume të ndryshme. Ndërsa fillojnë të ndjekin përmbajtjen tuaj të videos, ata do të fillojnë të komentojnë, ndajnë dhe pëlqejnë gjithashtu videot tuaja. Më poshtë janë disa nga mënyrat se si mund të tregtoni kanalin tuaj në YouTube –

 • Lidhni kanalin tuaj në YouTube në faqet tuaja të mediave sociale.
 • Paraqitni kanalin YouTube në faqet e internetit të faqeshënuesve socialë.
 • Shtoni kanalin në motorët e kërkimit të videove.
 • Bashkangjisni lidhjen me kanalin tuaj në YouTube në listat e postimeve.
 • Përdorni URL-në tuaj të YouTube kur postoni komente në blogje dhe të tilla.

14. Përdorni miniaturë interesante për përmbajtjen tuaj të videos

Nëse doni të tërheqni abonentë të rinj, është e rëndësishme që fotografitë tuaja të dalin në pah. Njerëzit kanë më shumë gjasa të klikojnë në videon tuaj nëse e shohin miniaturën intriguese. Megjithatë, kjo nuk do të thotë që ju filloni të përdorni imazhet e klikimeve si miniaturë. Nuk ka gjasa që shikuesit të ndjekin kanalin tuaj nëse përdorni strategjinë e klikimeve. Qëllimi kryesor i përfshirjes së një miniaturë interesante është rritja e shikimeve që merrni. Nëse jeni në gjendje t'u ofroni shikuesve përmbajtje të mirë, shikimet do të sjellin gjithashtu komente dhe pëlqime.

15. Përdorni veçorinë e re të filtrimit të komenteve tuaja

Një veçori e re në YouTube Studio (desktop) ju lejon të filtroni komentet në kanalin tuaj. Ju mund ta përdorni këtë për të kërkuar komente të veçanta dhe për të përmirësuar kërkimin, bazuar në -

 • Statusi i pajtimtarit.
 • Statusi i anëtarit të kanalit.
 • Numri i pajtimtarit të komentuesit.

Ju gjithashtu mund të përdorni filtrin për të parë komentet që kanë pyetje specifike në mënyrë që të jeni në gjendje t'u përgjigjeni më lehtë atyre. Përveç kësaj, ju mund ta përdorni këtë veçori për të rishikuar komentet që keni ose nuk i jeni përgjigjur.

Së fundmi, mund të blini komente në YouTube nga YTpals. Blerja e komenteve në YouTube mund të jetë një opsion i shkëlqyeshëm për ata që sapo kanë filluar udhëtimin e tyre në YouTube, pasi disa shikues mund të hezitojnë fillimisht të postojnë komente në video që nuk kanë komente. Ky është një opsion i mirë edhe për llogaritë e krijuara, pasi ju përdorni strategjitë e lartpërmendura dhe blini komente në YouTube për t'ju ndihmuar në këtë proces.

Mënyrat për të blerë komente në YouTube mund ta ndihmojnë kanalin tuaj të bëhet më i popullarizuar

Pse duhet të blini komente në YouTube?

Tani që jeni njohur me strategjitë e rritjes së numrit të komenteve në kanalin tuaj, është koha të shikoni rëndësinë e blerjes së komenteve në YouTube. Sot ka një konkurrencë të fortë në botën e mediave sociale dhe është bërë e vështirë të fitosh popullaritet përmes kanaleve të mediave sociale si YouTube. Kjo për shkak se shumë të famshëm të njohur po i drejtohen platformave si YouTube për të krijuar përmbajtje. Kjo është arsyeja pse është e rëndësishme të improvizoni mbi strategjitë dhe të kërkoni mënyra të reja për të nxitur angazhimin nga ndjekësit.

Nëse ju blini komente në YouTube nga ofruesit e shërbimeve si YTpals, do të jeni në gjendje të rritni suksesin e kanalit tuaj. Le të hedhim një vështrim në disa nga përfitimet e blerjes së komenteve në YouTube.

1. Rritni njohjen e videove tuaja.

Përfitimet e ndryshme të YouTube mund t'i nxirrni vetëm pasi të jenë njohur nga shikuesit. Kur blini komente në YouTube, gjasat që videoja juaj të njihet rritet. Nëse dëshironi të jeni të suksesshëm në YouTube, videot tuaja duhet të kenë mjaft abonentë, pëlqime dhe komente. Blerja e komenteve e bën punën më të lehtë, pasi më shumë komente sjellin edhe më shumë shikime dhe pëlqime. Edhe pse videot tuaja mund të mos marrin të njëjtën sasi komentesh që marrin të famshmit e YouTube, blerja e komenteve në YouTube sigurisht që rrit njohjen e kanalit tuaj në sytë e shikuesve.

2. Rritni renditjen e kanalit tuaj në YouTube

Në YouTube, renditja e kanaleve zakonisht përcaktohet nga numri i abonentëve që ka kanali. Abonenti mund të ndryshojë në varësi të numrit të komenteve dhe pëlqimeve në secilën video. Kjo është arsyeja pse rritja e numrit të pëlqimeve dhe komenteve çon në një rritje proporcionale të renditjes së kanalit në YouTube. Kjo tregon faktin se komentet janë jashtëzakonisht të rëndësishme për suksesin e një kanali në YouTube. Kur blini komente në YouTube, mund të rrisni rangun e kanalit tuaj duke rritur shanset për të marrë më shumë abonentë.

3. Bëjini videot tuaja virale

Çdo YouTuber dëshiron që përmbajtja e tij të bëhet virale, megjithatë, nuk ka një formulë të caktuar për ta arritur këtë. Për të krijuar përmbajtje virale, një krijuesi duhet të investojë shumë kohë dhe ta promovojë atë në mediume të ndryshme për të krijuar një zhurmë rreth videos. Edhe pse nuk ka asnjë mënyrë të sigurt për t'u bërë virale, blerja e komenteve në YouTube sigurisht që mund të ndihmojë në këtë proces. Pasi të blini komentet në YouTube, videoja juaj do të theksohet për më shumë njerëz. Ndërsa gjithnjë e më shumë njerëz klikojnë në videot tuaja, më shumë komente do të vazhdojnë të vërshojnë. Seksioni i komenteve është gjëja e parë që shikojnë shikuesit, edhe para se të abonohen në kanal. Pra, të kesh një seksion mbresëlënës të komenteve duke blerë komente do t'ju ndihmonte në tërheqjen e më shumë shikuesve.

4. Merrni më shumë klikime dhe pëlqime

Nëse dëshironi që kanali juaj të bëhet i njohur në YouTube, është e rëndësishme që ai të marrë më shumë klikime, komente dhe pëlqime. Procesi për t'i bërë njerëzit të shikojnë videot tuaja mund të jetë i gjatë dhe i lodhshëm. Megjithatë, ka mënyra për të katalizuar procesin. Një nga mënyrat më të mira për të nisur popullaritetin tuaj është duke blerë komente në YouTube. Pasi të blini komentet në YouTube, shikimet dhe pëlqimet do të derdhen automatikisht pasi më shumë njerëz fillojnë të klikojnë në videon tuaj. Kjo është për shkak se një numër i mirë i komenteve në videot tuaja rrit gjasat që ato të shfaqen në rezultatet e kërkimit.

5. Tërhiqni abonentë të rinj

Pjesa më e rëndësishme e YouTube janë shikuesit dhe abonentët. Të gjitha strategjitë tuaja synojnë përfundimisht të tërheqin më shumë shikues në kanalin tuaj. Është një fakt i njohur, sa më shumë shikues dhe abonentë të kesh në kanalin tënd, aq më shumë shikues do të mund të tërheqësh. Numri i komenteve në videot tuaja përcakton gjithashtu numrin e shikimeve që do të përfundoni. Blerja e komenteve nga YTpals mund të ndihmojë në këtë proces dhe mund ta bëjë punën tuaj më të lehtë. Ju do të jeni në gjendje të tërheqni abonentë të rinj pasi shikuesit që vizitojnë kanalin tuaj marrin parasysh numrin e komenteve që keni tashmë në kanalin tuaj.

6. Ndihmon në krijimin e një prove sociale

Prova sociale është jashtëzakonisht e rëndësishme në botën e mediave sociale. Është një fakt i njohur që njerëzit zakonisht u kushtojnë vëmendje kanaleve që kanë një pozitë shoqërore. Kur një numër i mirë shikuesish i besojnë konceptit ose idesë që përhap kanali juaj në YouTube, shikuesit e rinj do të derdhen automatikisht. Për shkak të provave sociale, këta shikues të rinj do të ishin më të prirur për të shtrirë mbështetjen e tyre për kanalin. Ju mund të blini komente në YouTube për të krijuar prova sociale në faqe. Sapo shikuesit të shohin komentet në videot tuaja, do të ishin të interesuar të shikonin më shumë nga përmbajtja juaj.

7. Mbytni komentet negative

Shpesh, njerëzit mund të përfundojnë duke postuar shumë komente negative dhe urrejtëse në videot e YouTube që nuk kanë lidhje me përmbajtjen. Shumë njerëz përdorin YouTube për të promovuar armiqësi dhe paragjykime. Këtu do të ishte i dobishëm blerja e komenteve në YouTube. Ju mund t'i raportoni këto komente, megjithatë, mund të përdorni edhe një taktikë tjetër për të mbytur zhurmën. Kur blini komente në YouTube, mund të siguroheni që komentet pozitive t'i lënë në hije këto komente negative, të cilat mund të përfundojnë duke dëmtuar videot tuaja në planin afatgjatë. Kjo është një strategji e shkëlqyeshme për t'i mbajtur trollët e internetit në gji dhe ata nuk do të jenë në gjendje të nxjerrin kënaqësi nga komentet me urrejtje.

8. Gjeneroni ndikim në platformë

Kur blini komente në YouTube, videoja juaj do të fillojë të njihet në platformë. Ndërsa më shumë njerëz fillojnë të shikojnë videot tuaja, kjo do t'ju lejojë të përforconi pozicionin tuaj në hapësirë. Numri më i madh i shikimeve do të thotë më shumë pëlqime, më shumë komente dhe më shumë abonentë. Dhe me më shumë abonentë dhe komente në videot tuaja, shikuesit shtesë do të inkurajohen gjithashtu të abonohen në përmbajtjen tuaj dhe të postojnë komente. Ky cikël do të vazhdojë dhe ju do të jeni në gjendje të arrini lartësitë në një kohë të shkurtër. Si rezultat, ju do të jeni në gjendje të ushtroni pak ndikim në platformë. Ju jo vetëm që do të jeni në gjendje të nxirrni përfitime nga YouTube, por ndikimi do t'ju ndihmojë të krijoni partneritete të reja dhe të eksploroni rrugë shtesë.

9. Krijimi i një rritje proporcionale të komenteve dhe pikëpamjeve

Nëse keni blerë shikime në YouTube nga YTpals në të kaluarën, do të kishte kuptim të blini edhe komente në YouTube. Kur njerëzit shohin kanalin tuaj, disa prej tyre ka të ngjarë të lënë disa komente. Nuk reflektohet mirë në kanalin tuaj nëse raporti midis shikimeve dhe komenteve është i ulët me një diferencë të madhe. Ju mund ta rregulloni këtë situatë duke blerë komente në YouTube që përputhen me numrin e shikimeve që keni në videon tuaj. Meqenëse shikimet dhe komentet tuaja duken më autentike, njerëzit do të inkurajohen të ndjekin kanalin tuaj dhe të lënë komente dhe pëlqime në video.

10. Merrni më shumë trafik në faqen tuaj personale

Ju mund të përdorni suksesin e kanalit tuaj në YouTube për të nxitur trafikun në faqen tuaj personale. Kur blini komente në YouTube nga një burim i besueshëm si YTpals, është e qartë se do të mund të merrni më shumë pëlqime, shikime dhe abonentë. Ndërsa baza juaj e pajtimtarëve rritet, ju mund të përdorni ndikimin tuaj në sajt për të promovuar trafikun në faqen tuaj të internetit. Kanali juaj në YouTube do t'ju lejojë të synoni njerëzit që janë të interesuar për llojin e përmbajtjes që prodhoni.

përfundim

Nga strategjitë e lartpërmendura për nxitjen e komenteve në videot tuaja në YouTube, është mjaft e qartë se sa të rëndësishme janë komentet në hapësirën e YouTube. Nëse jeni i ri në platformë dhe po përpiqeni të krijoni një vend për veten tuaj, atëherë mund të përfitoni nga shërbimi Blini komentet në YouTube të YTpals. Kur blini komente në YouTube nga një burim i besueshëm si YTpals, do të mund të përfitoni të gjitha përfitimet e lartpërmendura. YTpals rishikon videon tuaj dhe shkruan komente autentike me cilësi të lartë. Ju gjithashtu keni mundësinë të paraqisni komentet tuaja. Shërbimi do të fillojë brenda 24-72 orëve nga vendosja e porosisë dhe komentet do të shpërndahen në disa ditë.

YTpals ofron një sërë shërbimesh premium për ta bërë kanalin tuaj në YouTube më të suksesshëm. Për të ditur më shumë, na kontaktoni sot!

Besuar nga 500,000 + Klientë

Shikoni se çfarë po thonë klientët tanë për YTPals


Ne ofrojmë më shumë Shërbime të marketingut në YouTube

Shërbime
Çmimi $
$ 30

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Çmimi $
$ 20
$ 60
$ 100
$ 200
$ 350
$ 600

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Çmimi $
$ 13.50
$ 20
$ 25
$ 40
$ 70
$ 140
$ 270
$ 530
$ 790
$ 1050
$ 1550

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Çmimi $
$ 20
$ 35
$ 50
$ 80

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Çmimi $
$ 60
$ 180
$ 300
$ 450
$ 700

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Çmimi $
$ 30
$ 50
$ 80
$ 130
$ 250

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje

Merrni 10% ulje sot!

Futni të dhënat tuaja për të marrë kodin tuaj të kuponit dhe filloni të rritni llogarinë tuaj të mediave sociale në mënyrën e thjeshtë.
Oferta vlen për të gjitha "Shërbimet Premium".
close-link
en English
X
Dikush në blerë
më parë