Blej orët e shikimit në YouTube

Dorëzimi i garantuar 100%

Cilat janë përfitimet e blerjes së Orëve të Shikimit në YouTube?

 • ✅ Ju duhet të dërgoni një video 15+ minuta
 • ✅ Ju ndihmon të arrini orët 4,000 për të fituar para kanalin tuaj
 • ✅ Ora e Shikimit Ndihmoni në Rritjen e Renditjeve të Kërkimit në YouTube dhe Google
 • ✅ Shërbimi fillon në orët 24-72 dhe vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • ✅ Dorëzimi i shpejtë dhe i garantuar
Cilat janë përfitimet e blerjes së Orëve të Shikimit në YouTube?

Mënyra të shpejta për të rritur orët e shikimit në YouTube

Mënyra të shpejta për të rritur orët e shikimit në YouTube

Sipas një raporti të Statista, më shumë se 500 orë video ngarkohen në YouTube çdo minutë. Me kaq shumë përmbajtje, procesi i rekomandimit të rezultateve përkatëse të kërkimit bëhet më i ashpër. Deri disa vite më parë, YouTube mbështetej në numrin e shikimeve në video për të përshtatur rezultatet e kërkimit dhe videot e rekomanduara. Kriteret e gjykimit të YouTube kanë ndryshuar dhe, aktualisht, YouTube merr parasysh shumë metrika për të renditur rezultatet e kërkimit.

Metrika 'Koha e shikimit' konsiderohet të jetë faktori numër një për përcaktimin e renditjes në YouTube. YouTube shqyrton sasinë e kohës që njerëzit shpenzojnë duke parë videot dhe nëse ata ndërveprojnë apo jo me videot tuaja. Nuk ka të bëjë vetëm me shikimet, ka të bëjë me sa kohë njerëzit qëndrojnë të lidhur me videot tuaja. Ndërsa rritja e shikimeve tuaja është e lehtë, mund të jetë e vështirë të rrisni kohën e shikimit në mënyrë organike. Këtu mund t'ju ndihmojnë YTpals. Ti mundesh blej orët e shikimit në YouTube nga YTpals për të rritur renditjen e kërkimit në YouTube dhe Google të videove tuaja.

Një udhëzues gjithëpërfshirës për kohën e shikimit

Koha e shikimit është një metrikë që përcakton se për sa kohë përmbajtja juaj i mban të angazhuar shikuesit. Për të rritur kohën e shikimit, duhet t'i bëni videot tuaja më të zbulueshme për shikuesit. Përpara se të kalojmë te mënyrat e rritjes së kohës së shikimit, le t'i hedhim një vështrim të shkurtër historisë së algoritmit të renditjes së YouTube.

Deri në vitin 2012, masa kryesore për suksesin e një videoje konsiderohej të ishte numri i shikimeve. Renditja e videove u vendos nga numri i shikimeve të grumbulluara. Kjo çoi në rritjen e përdorimit të karremeve të klikimeve, me tituj dhe fotografi të videove, të cilat kryesisht kishin të bënin me marrjen e klikimeve. Edhe pse këto video me karrem me klikime do të merrnin një numër të madh shikimesh, shkalla e mbajtjes së audiencës do të ishte shumë e ulët. Shkalla e lartë e fryrjes tregoi se përdoruesit nuk ishin të kënaqur me sugjerimin. Si rezultat, u kuptua se numri i shikimeve nuk është treguesi më i mirë i cilësisë ose rëndësisë së një videoje.

YouTube kuptoi se një masë më e mirë për një video është sasia e kohës që një përdorues shpenzon në video. Kur një shikues shikon një video deri në fund, kjo tregon një nivel më të lartë kënaqësie. Meqenëse pjesa më e madhe e të ardhurave nga YouTube bëhet nga reklamat, do të kishte kuptim që shikuesit të shikojnë video për aq kohë sa të jetë e mundur. Reklamuesit e njohin YouTube për inventarin e tij cilësor dhe faktin që është një destinacion i përditshëm për shikimin e videove për audiencën.

Është në tetor 2012 që u lançua algoritmi i ri i YouTube. Ky algoritëm i ri, i bazuar në 'Koha e shikimit' mori parasysh videot që i mbanin të angazhuar shikuesit. YouTube filloi të rregullonte renditjen e videove dhe shpërbleu ato që u treguan tërheqëse dhe i mbajtën shikuesit në YouTube për kohën më të gjatë. Me algoritmin e ri, numri i shikimeve nuk konsiderohej më si përcaktues për renditjen e përmbajtjes.

Çfarë është koha e shikimit?

Koha e shikimit është ndër metrikat e shumta që përdor YouTube për qëllimin e SEO. YouTube e përshkruan kohën e shikimit si sasinë e përgjithshme të kohës që kalojnë shikuesit tuaj duke parë videon. Libri i "YouTube Creator Playbook" thotë gjithashtu se videot që rrisin kohën e shikimit në sajt janë optimizuar për t'u shfaqur më lart në rezultatet e kërkimit dhe videot e sugjeruara. Nuk ka asnjë strategji të vetme që mund të përdoret për të rritur vlerën e kanalit dhe videove tuaja në sytë e shikuesve. Kërkon një qasje të shumëanshme. Mund të blini edhe orët e shikimit në YouTube nga YTpals. Përpara se të arrijmë te kjo, ka disa gjëra në lidhje me kohën e shikimit në YouTube me të cilat duhet të njiheni.

Së pari, shkalla e mbajtjes së audiencës dhe minutat e vlerësuara të shikuara janë dy faktorë të lidhur ngushtë. Sasia e kohës që shpenzojnë shikuesit në përmbajtjen tuaj matet në minuta ose sekonda. Shkalla e mbajtjes së audiencës i referohet kohës mesatare që një shikues shpenzon në përmbajtjen tuaj. Një shkallë e lartë e mbajtjes është tregues i aftësisë së videos për të mbajtur vëmendjen e përdoruesit. YouTube vëzhgon mënyrën në të cilën video juaj kontribuon në kohën e shikimit të një përdoruesi në sajt.

Së dyti, YouTube favorizon kohën e shikimit për seancë përdoruesi. Koha e shikimit nuk ka të bëjë vetëm me sasinë e videos që shikohet, por edhe me kontributin e videos në kohën e shikimit të një përdoruesi të caktuar në YouTube. Koha e seancës specifike për shikuesin është jashtëzakonisht e rëndësishme për YouTube, pasi qëllimi i tyre kryesor është të mbajnë shikuesit të kënaqur dhe të angazhuar në sajt për periudha më të gjata.
Nuk do të merrni shpërblimin nga koha e shikimit nëse zgjeroni një video 30 sekondash në një video 20 minutëshe. Gjëja kryesore është të krijoni video tërheqëse që i bëjnë shikuesit të qëndrojnë për një kohë më të gjatë. YouTube po shikon përmbajtje që rrit kohën e shikimit të përdoruesve në sajt.

Shembull për të kuptuar kohën e shikimit në YouTube

Një përdorues kërkon diçka të veçantë në YouTube dhe shikon videon tuaj fillimisht. Më pas, përdoruesi shikon një seri videosh të lidhura. Në këtë rast, koha e shikimit do të përfshijë kohën e shikimit të sesionit të shpenzuar në atë seri videosh. Koha e shikimit do të ndikohet negativisht nëse shikuesit largohen nga video dhe vazhdojnë të kryejnë një kërkim tjetër. Koha e shikimit do të ndikohet pozitivisht nëse krijohet një seancë e re shikimi në YouTube nga përmbajtja juaj e videos. Për shembull, ndikimi i një YouTuber të krijuar do të nxisë seancat e shikimit ndërsa përdoruesit vazhdojnë të shikojnë video të tjera të lidhura me YouTuber.

Rëndësia e kohës së shikimit në YouTube

Tani që dimë për kohën e shikimit, le të hedhim një vështrim në rëndësinë e kohës së shikimit për një krijues të përmbajtjes –

 1. Përmbajtje me cilësi të lartë: Kur shikuesit qëndrojnë përsëri në videot tuaja deri në fund, kjo është tregues i faktit që përmbajtja juaj në YouTube është me cilësi të lartë. YouTube përfundimisht do të favorizojë videot tuaja dhe do të rrisë renditjen e tyre duke i promovuar ato si video të sugjeruara.
 2. monetization: Për të fituar para në YouTube duke bashkëpunuar përmes AdSense, është e rëndësishme që metrikat tuaja të kohës së shikimit të jenë mbresëlënëse. Sipas një politike të re të YouTube, përmbajtja juaj do të duhet të ketë të paktën 4,000 orë kumulative shikimi në vit në YouTube nëse doni të përfitoni përfitime nga fitimi i parave.
 3. Kënaqësia e përdoruesit: Nëse koha e shikimit në kanalin tuaj në YouTube po rritet, atëherë kjo do të thotë që shikuesit tuaj janë të kënaqur me përmbajtjen tuaj. Është tregues i faktit që ju jeni në gjendje të tërhiqni një audiencë të angazhuar.

Si të zbuloni orët e shikimit të kanalit tuaj

Përpara se të gjeni mënyra për të rritur kohën tuaj të shikimit, është e rëndësishme t'i hidhni një sy statistikave të kanalit tuaj. Për këtë, duhet të hapni Creator Studio në YouTube dhe të hapni skedën e analitikës nga menyja në të majtë. Në faqen e analitikës, zgjidhni opsionin " shikimi i 365 ditëve të fundit në fund të grafikut. Ju do të jeni në gjendje të shikoni minutat totale që njerëzit kanë shpenzuar duke parë përmbajtjen tuaj. Nëse shifrat tuaja tregojnë 240,000 ose 4,000 orë, atëherë ju e keni kaluar me sukses pragun e fitimit të parave dhe jeni në rrugën e duhur.

Përdorimi i Analytics për të kuptuar mbajtjen e audiencës

Audienca juaj pritet të bjerë vazhdimisht me kalimin e kohës, por ka disa pika në video ku mbajtja e audiencës suaj mund të marrë një kthesë të mprehtë në rënie. Është e rëndësishme të analizoni metrikën e mbajtjes së audiencës për të kuptuar arsyet e rënies së mbajtjes së audiencës në kanalin tuaj. Mund të mësoni më shumë rreth mbajtjes së audiencës në skedën analitike poshtë seksionit të përmbledhjes. Do të mund të gjeni majat dhe luginat në shkallën e mbajtjes së audiencës, të cilat mund të lidhen me pika specifike në video. Ka disa mënyra se si mund të tërhiqni vëmendjen e audiencës tuaj brenda 15 minutave të para të videos.

Le të hedhim një vështrim në disa prej tyre.

 1. Mbërrini shpejt në pikë: Nëse videoja juaj shpjegon një temë komplekse ose jep një mësim për diçka, audienca dëshiron të arrijë menjëherë te përmbajtja. Mund të përfundoni duke fikur shikuesit nëse nuk arrini shpejt te përmbajtja kryesore.
 2. Hiq Intro Music: Nëse prezantimi i videos suaj është veçanërisht i gjatë, atëherë shikuesit mund të përfundojnë duke braktisur kanalin tuaj. Përveç kësaj, disa krijues të përmbajtjes shpenzojnë një kohë të mirë duke kërkuar nga shikuesit që të "shtypin ikonën e ziles". Do të ishte e këshillueshme ta mbani të shkurtër hyrjen dhe të jepni një pamje paraprake të gjërave për të cilat do të flasë videoja juaj.
 3. Mos përdorni karreme Klikoni: Është e rëndësishme të përdorni tituj të saktë të videos dhe fotografi që nuk i mashtrojnë shikuesit. Nëse krijoni përmbajtje me klikime, shikuesit do të mërziten dhe mund të mos kthehen më në kanalin tuaj. Mënyra tjetër që mund të ngjallni kureshtjen e shikuesve tuaj është duke shfaqur një ngacmues të kulmit të narrativës së videos.

Si të rrisni kohën e shikimit për kanalin tuaj në YouTube

Nëse shikuesit po shpenzojnë një kohë të konsiderueshme në videot tuaja, atëherë algoritmi i YouTube do të nxjerrë në pah kanalin dhe videot tuaja në rekomandimet e kërkimit. YouTube ka shpjeguar gjithashtu në të kaluarën se do të fokusohet në videot që rrisin kohën e sesionit të shikuesve në YouTube. Ai merr parasysh jo vetëm videon e radhës të shikuar nga personi pasi ka parë videon tuaj, por kohën e shikimit të njëpasnjëshme të videove pas kësaj. Nuk ka asnjë strategji të vetme që mund të përdoret për të rritur kohën e shikimit për kanalin tuaj. Një nga mënyrat është të blini orët e shikimit në YouTube. Ju gjithashtu mund të përdorni këshillat e mëposhtme në lidhje me blerjen e orëve të shikimit, për të rritur kohën e shikimit të kanalit tuaj dhe gjithashtu kohën e shikimit të sesionit të shikuesve.

1. Bëjeni hyrjen e videos suaj të fuqishme dhe tërheqëse

Është e rëndësishme të tërheqësh audiencën që në fillim. Thuhet shpesh se 15 sekondat e para të videos janë vendimtare për të tërhequr vëmendjen e audiencës. YouTube Playbook përmban disa rekomandime për të bërë një prezantim të energjisë, i cili përbëhet nga:

 • Korniza e parë bindëse: Korniza e parë e videos duhet të jetë bindëse, qoftë përmes përdorimit të personalitetit dhe mesazheve ose përmes pamjeve.
 • Angazhohuni me shikuesit: Duhet të përpiqeni të flisni drejtpërdrejt me shikuesit dhe t'u referoheni atyre individualisht dhe jo si audiencë.
 • Nxitoni kureshtjen e tyre: Ju mund t'i bëni shikuesit kuriozë duke bërë diçka ose duke i bërë një pyetje.
 • Pamja paraprake e klipit: Mund të paraqisni një pamje të vogël paraprake të videos e cila është më pak se 15 sekonda. Në këtë mënyrë audienca e di se çfarë të presë.

Audienca juaj ka më shumë gjasa të rrijë dhe të shikojë përmbajtjen tuaj kur përdorni fillimisht pjesët e pasura me përmbajtje të videos.

2. Mos përdorni clickbait

Është një fakt i njohur që karremet e klikimeve nuk funksionojnë nëse dëshironi të rrisni kohën e shikimit në videot tuaja. Shumë shpesh, ato do të kenë efektin e kundërt pasi shikuesit do të kërkonin për përmbajtje të tjera nëse nuk e përmbushni premtimin. Kur jepni një miniaturë dhe titull për një video, në mënyrë ideale duhet të përpiqeni t'i siguroni audiencës disa nga ato që do të prisnin nga videoja. Fillimi i një videoje me një logo ose prezantim të zbukuruar mund të duket i këndshëm, por çelësi është që të arrini shpejt te pika.

3. Përdorni veçorinë e kapitujve në video

YouTube ka një veçori të shkëlqyer që ju lejon të krijoni kapituj. Kapitujt nuk janë vetëm të shkëlqyeshëm për ndarjen e një videoje të gjatë në pjesë, por gjithashtu i lejon shikuesit të shohin se çfarë do të vijë më pas në video. Kur dëshironi të përfshini veçorinë e kapitujve në videon tuaj, është e rëndësishme të vendosni për segmentet e videos. Çdo segment ose kapitull duhet të ketë në mënyrë ideale një hyrje të mirë dhe një tregim interesant. Krijimi i një konturi të përafërt të kapitullit paraprakisht do të ishte jashtëzakonisht i dobishëm në këtë rast. Një hap shtesë që mund të bëni është shtimi i kapitujve bazuar në vulat kohore. Në këtë mënyrë, shikuesit gjithashtu mund të kalojnë në vula të ndryshme kohore për të parë një pjesë të caktuar të një videoje të gjatë.

4. Inkorporoni ndërprerjen e modelit

Videot tuaja duhet të jenë tërheqëse për shikuesit nëse doni të rrisni kohën tuaj të shikimit. Përdorimi i modeleve të ndërprerjes mund të jetë një strategji shumë e dobishme për të krijuar video që i mbajnë shikuesit të angazhuar. Njerëzit shpesh mërziten kur lloje të ngjashme pamjesh dhe tregimesh përsëriten në video. Teknikat e ndërprerjes së modelit si ndryshimi i këndit të kamerës, grafika në ekran dhe B-roll mund të tërheqin vëmendjen e shikuesve. Një ndërprerje modeli është në thelb një teknikë që ndryshon një sjellje, mendim ose situatë të veçantë. Kjo teknikë mbështetet nga psikologjia e sjelljes dhe programimi neuro-gjuhësor. Kur inkorporoni elementë të ndërprerjes së modelit, ai krijon pamje dhe tregime që ndryshojnë vazhdimisht dhe i mbajnë shikuesit të mbërthyer.

5. Analiza konkurruese dhe kërkimi i fjalëve kyçe

Vlera e fjalëve kyçe në përmbajtjen e videos nuk mund të injorohet, prandaj është e rëndësishme të hulumtoni fjalë kyçe specifike për YouTube gjatë publikimit të videove tuaja. Ju mund të hulumtoni fjalët kyçe duke përdorur një mjet fjalë kyçe. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të shkruani një temë që lidhet me përmbajtjen dhe të përcaktoni interesin e kërkimit të audiencës në varësi të vëllimit të fjalës kyçe. Ju mund të kryeni kërkime për fjalë kyçe duke përdorur sugjerimet e plotësimit automatik në YouTube.

Një analizë konkurruese duhet gjithashtu të kryhet herë pas here për të zbuluar llojin e përmbajtjes që kanalet konkurruese po krijojnë. Një analizë konkurruese është jashtëzakonisht e dobishme për të gjetur etiketa video, fjalë kyçe dhe gjithashtu komente. Informacioni i nxjerrë nga analiza konkurruese mund të përdoret për të zhvilluar një kuptim të audiencës së synuar. Ndihmon gjithashtu në gjetjen e boshllëqeve të përmbajtjes që mund të plotësoni me përmbajtjen tuaj të videos.

6. Përdorni tregimin në videot tuaja

Një mënyrë e shkëlqyer për të mbajtur shikuesit të angazhuar në videot tuaja është duke krijuar video në formë historie. Përdorimi i tregimit mund të jetë një ide e shkëlqyer për shikuesit që duan të argëtohen ndërsa mësojnë. Ju mund të mendoni për mënyra të reja dhe unike për të përcjellë përmbajtjen tuaj në formën e një historie. Kjo do t'i mbajë shikuesit të interesuar dhe ata do të vazhdojnë të shikojnë videot tuaja, duke rritur kohën e shikimit në proces. Kur krijoni një video, mos harroni të krijoni përmbajtje që ju argëton dhe ju edukon në të njëjtën kohë. Është e rëndësishme të mendohet historia si në formën e një narrative ashtu edhe në formën e prezantimit në kamera, pavarësisht sa e gjatë është video.

7. Bashkëpunoni me krijues të tjerë të përmbajtjes

Një mënyrë e shkëlqyeshme për të rritur kohën e shikimit në YouTube është duke bashkëpunuar me njerëz me të njëjtin mendim që e kuptojnë qëllimin e markës suaj. Kur bashkëpunoni me krijues të tjerë të përmbajtjes, mund të tërheqni shikues të rinj dhe të zgjeroni bazën tuaj të audiencës. Kjo nga ana tjetër kontribuon në kohën tuaj të shikimit dhe gjithashtu ndihmon në rritjen e kohës kumulative të shikimit të shikuesve pasi ata klikojnë në përmbajtje të ngjashme në kanalin e bashkëpunëtorit tuaj. Këto bashkëpunime duhet të trajtohen si partneritete dhe jo si marketing me ndikim. Ndërsa marketingu me ndikim ka të bëjë me marrjen e një audiencë të re për një shërbim, bashkëpunimet janë më autentike dhe bazohen në vlera të përbashkëta.

8. Video më të gjata

Koha e shikimit të një videoje ndikohet gjithashtu nga gjatësia. Ndërsa një video më e gjatë do të mund të merrte një kohë të konsiderueshme shikimi vetëm me pak shikues, një video më e shkurtër do të kishte nevojë për një numër më të madh shikuesish për të marrë të njëjtën kohë shikimi. Videot më të gjata janë më të mira për të rritur kohën e shikimit, megjithatë, gjëja kryesore është se ato duhet të jenë tërheqëse për shikuesit. Këto video më të gjata duhet të krijohen duke mbajtur parasysh audiencën e synuar. Do të ishte e dobishme të zgjeronit disa nga përmbajtjet tuaja ekzistuese të videos në formë të shkurtër. Ju mund të mendoni për mënyra unike për të zgjeruar përmbajtjen. Pasi të arrihet suksesi i variacioneve më të gjata, mund të fshini të njëjtën përmbajtje që ekziston në formën e videove të shkurtra.

9. Krijo një seri video

Një mënyrë tjetër e shkëlqyer për të rritur kohën tuaj të shikimit është duke krijuar një seri video. Koha e shikimit e grumbulluar nga një seri videosh ka të ngjarë të jetë më e madhe. Kjo për shkak se shikuesit do të vazhdojnë të shikojnë videot përkatëse. Kjo seri mund të fokusohet në një temë ose një sfidë të veçantë. Mund të jetë edhe në formën e një tregimi. Nëse seria juaj e videove është tërheqëse, shikuesit do të vazhdojnë të kthehen për përmbajtjen tuaj, gjë që do të rriste orët e shikimit me kalimin e kohës. Kur zgjidhni temën e serisë së videove, këshillohet të zgjidhni videot që kanë më shumë shikime. Ju mund t'i përdorni këto video si bazë për krijimin e përmbajtjes së re.

10. Përdorni YouTube Analytics për të kuptuar pamjet mikro dhe makro

Ju mund të nxirrni njohuri të shkëlqyera për kanalin tuaj nga seksioni i analitikës në YouTube. Mund të merrni gjithashtu informacione të reja në lidhje me pamjet makro dhe mikro në kanalin tuaj. Analitika e YouTube ju lejon të vëzhgoni shikueshmërinë në ditë dhe kohë. Përveç kësaj, ekziston edhe një mundësi për të parë të dhënat në vetë videot. Ju duhet të përdorni seksionin e analitikës për të përcaktuar kohën mesatare të largimit të përdoruesve. Kjo do t'ju ndihmojë të kuptoni mënyrat se si mund të rrisni angazhimin e audiencës në videot tuaja të ardhshme. Mënyra e vetme që mund ta bëni përmbajtjen më tërheqëse për shikuesit është duke kuptuar nevojat e tyre, gjë që ofron analitika e YouTube. Ju mund të përdorni informacionin për të përshtatur përmbajtjen tuaj sipas nevojave të audiencës.

11. Përcaktimi i kohës së duhur për të postuar

Videot tuaja duhet të jenë të zbulueshme nëse doni të rrisni kohën e shikimit për kanalin tuaj. Për këtë, videot duhet të shfaqen në rekomandimet e kërkimit në kohën e duhur. Sipas kërkimeve në internet, koha ideale për të postuar përmbajtje në YouTube është rreth mesditës. Kjo për shkak se orët e pikut të shikimit konsiderohen të jenë 8:XNUMX. Për t'u siguruar që videoja juaj të shfaqet gjatë orëve të pikut të shikimit, duhet t'i lini kohë të mjaftueshme për t'u indeksuar. Ky sugjerim funksionon mirë gjatë ditëve të javës, megjithatë, nëse doni të ngarkoni video gjatë fundjavave, duhet të aplikoni një strategji tjetër. Në fundjavë, do të ishte më mirë t'i postoni videot pak më herët pasi trafiku i internetit është përgjithësisht më i lartë gjatë fundjavave.

12. Përdorni listat e luajtjes në YouTube

Për të rritur kohën e shikimit, shikuesi nuk ka nevojë të shikojë domosdoshmërisht videot tuaja. Koha e shikimit mund të rritet nëse përdoruesi shikon një listë luajtjeje që përfshin edhe video të njerëzve të tjerë. Krijimi i një liste për luajtje mund të jetë shumë i dobishëm për ju, pasi i udhëzon shikuesit e mundshëm drejt një eksperience më lineare shikimi. Kjo të lejon të ndikosh një seancë totale të kohës së shikimit të përdoruesve. Për krijimin e listave për luajtje, gjithçka që duhet të bëni është të organizoni videot tuaja në një sekuencë kuptimplote, me ngjarje, tema, shfaqje dhe seri të rëndësishme të bashkuara në një grup. Listat për luajtje rrisin gjithashtu gjasat që videot tuaja të shfaqen në rezultatet e videove të sugjeruara.

Kur përdorni veçorinë e listave të luajtjes, do të ishte një ide e mirë t'i optimizoni ato për një përvojë më të mirë shikimi. Ju mund të përdorni veçorinë e kohës së fillimit dhe mbarimit në mënyrë që të specifikohen pikat "hyrje" dhe "jashtë" të videos. Mund të shkurtoni hyrjet dhe daljet e videove në listën tuaj për luajtje për të krijuar një përvojë më të qetë. Gjithashtu, mos harroni të shfaqni listën e luajtjes në luajtësit e integruar dhe gjithashtu faqen e kanalit YouTube. Ju gjithashtu mund të lidheni me faqen tuaj të listës së luajtjes përmes shënimeve.

13. Përdorni Slates End dhe Cards

Ka truke që mund të përdorni në mënyrë që njerëzit të vazhdojnë t'i shikojnë videot tuaja në vend që të klikojnë shumë shpejt. Një nga truket është përdorimi i funksionit Cards në YouTube, i cili i lejon përdoruesit të shtojnë një lidhje në ekranin e videos. Këto lidhje video në formën e kartave lidhen me ndonjë video, listë dëgjimi ose kanal tjetër. Kur përdorni veçorinë e kartave YouTube, do të ishte mirë ta vendosni kartën aty ku zakonisht bie audienca. Kjo do t'i lejonte shikuesit të shikonte një video të lidhur në vend që të përfundonte kohën e shikimit. Përdorimi i End Slates është një tjetër mundësi e shkëlqyeshme për t'i drejtuar shikuesit në një video tjetër të lidhur.

14. Inkorporoni ngacmuesit

Shumë shpesh, shikuesit tuaj mund të largohen pas disa sekondash, veçanërisht nëse bëhet fjalë për një video të gjatë. Ka mënyra për të siguruar që shikuesit tuaj të qëndrojnë përreth për më gjatë. Mund të merrni parasysh përfshirjen e ngacmuesve në fillim të videove tuaja, të cilat përmbledhin thelbin e videos suaj. Këto ngacmime do t'u japin shikuesve një ide se çfarë mund të presin nga videoja.

përfundim

Nëse përdoret si duhet, YouTube mund të jetë një platformë e shkëlqyer për të zhvilluar një lidhje emocionale me shikuesit e mundshëm. Kur përdorni këto strategji për të rritur kohën e shikimit, jo vetëm që do të merrni më shumë abonentë dhe shikime, por do të ndikojë gjithashtu në afinitetin që shikuesit tuaj kanë me markën tuaj. Ju gjithashtu mund të blej orët e shikimit në YouTube nga YTpals dhe përdorni këto strategji së bashku, për të rritur ndjeshëm kohën tuaj të shikimit. Me shërbimin "Blini orët e shikimit në YouTube" të YTpals, do të mund të arrini 4,000 orë kohë shikimi në YouTube, gjë që do t'ju japë një mundësi për të fituar para nga kanali juaj. Shërbimi do të fillojë brenda 24-72 orëve nga vendosja e porosisë.

YTpals ofron një sërë shërbimesh premium për ta bërë kanalin tuaj në YouTube më të suksesshëm. Për të ditur më shumë, na kontaktoni sot!

Besuar nga 500,000 + Klientë

Shikoni se çfarë po thonë klientët tanë për YTPals


Ne ofrojmë më shumë Shërbime të marketingut në YouTube

Shërbime
Çmimi $
$ 30

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Çmimi $
$ 20
$ 60
$ 100
$ 200
$ 350
$ 600

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Çmimi $
$ 13.50
$ 20
$ 25
$ 40
$ 70
$ 140
$ 270
$ 530
$ 790
$ 1050
$ 1550

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Çmimi $
$ 20
$ 35
$ 50
$ 80

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Çmimi $
$ 180
$ 300
$ 450
$ 550

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Çmimi $
$ 30
$ 50
$ 80
$ 130
$ 250

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje

Merrni 10% ulje sot!

Futni të dhënat tuaja për të marrë kodin tuaj të kuponit dhe filloni të rritni llogarinë tuaj të mediave sociale në mënyrën e thjeshtë.
Oferta vlen për të gjitha "Shërbimet Premium".
close-link
en English
X
Dikush në blerë
më parë