Bleni YouTube Embeds

Çfarë do të merrni?

 • ✅ Backlinks me cilësi të lartë nga Blogs Embeds
 • ✅ Renditjet më të larta të kërkimit në YouTube (SEO)
 • ✅ Popullariteti dhe autoriteti më i lartë i videos
 • ✅ Rezultate Afatgjata, të Qëndrueshme
 • ✅ Videoja juaj duhet të ketë të integruar të aktivizuar
Bleni YouTube Embeds

Bleni YouTube Embeds për të ndihmuar në përmirësimin e rezultateve organike të kërkimit dhe trafikut të videos.

Numri dhe cilësia e ngulitjeve është faktori më i rëndësishëm i renditjes në YouTube.

YouTube numëron ngulitjet video në mënyrë të konsiderueshme drejt popullaritetit dhe autoritetit të videos!

Sa më i lartë popullariteti dhe autoriteti i videos suaj, aq më i lartë YouTube do ta rendisë atë dhe aq më shumë ata do ta shfaqin atë përpara njerëzve të tjerë që shikojnë video në YouTube.

Po mendoni se si funksionon ky shërbim?

Kur të porosisni këtë shërbim, do të paraqisni një video që dëshironi ta fusim në faqet e internetit të tjera.

Lexo më shumë…

Gjatë disa ditëve të ardhshme, ne do ta fusim videon tuaj në qindra faqe private web 2.0, në mënyrë që të jeni të sigurt se videoja juaj do të ekspozohet shumë më tepër. Google do ta shohë videon tuaj të ngulitur në të gjitha këto faqe në internet dhe menjëherë do ta konsiderojë videon tuaj si më të popullarizuar dhe për këtë arsye ka autoritet më të lartë.
Ky popullaritet dhe autoritet më i lartë e çon YouTube në renditjen e videos tuaj më lart në rezultatet e tyre të kërkimit dhe shfaqjen e saj më shpesh në të gjithë faqen e internetit tek njerëzit e tjerë që shikojnë video në YouTube.

Pyetjet e bëra më shpesh

A keni vizituar ndonjëherë një faqe në internet ose blog që kishte të shfaqur një video në YouTube? Kjo është ngulitje!

Nëse videoja juaj ka aktivizuar vendosjen (kjo është e aktivizuar si parazgjedhje), atëherë çdokush mund ta vendosë videon tuaj në YouTube në faqen e tij të internetit ose brenda profilit të tij të medias sociale.

Kur kjo të ndodhë, është shumë mirë! Ju merrni promovim falas, pa mundim të videos suaj.

Pasi të vendosni porosinë tuaj, ne do të marrim videon që ju keni dorëzuar dhe do të fillojmë ta futim atë në faqet e internetit të rëndësishme.

Ne fillojmë të punojmë për porosi të reja brenda 24-72 orësh pasi të jenë vendosur. Pastaj, do të duhet edhe një javë për të përfunduar dorëzimin.

 

Pasi të vendosni porosinë tuaj, ne do të marrim videon që ju keni dorëzuar dhe do të fillojmë ta futim atë në faqet e internetit të rëndësishme.

Ne fillojmë të punojmë për porosi të reja brenda 24-72 orësh pasi të jenë vendosur. Pastaj, do të duhet edhe një javë për të përfunduar dorëzimin.

 

Po dhe jo. Ky shërbim do të ndihmojë në rritjen e renditjes tuaj në YouTube dhe trafikut organik, por të qenit me të vërtetë i suksesshëm zbret një sërë faktorësh dhe ky është një nga ata faktorë.

Gjëra të tjera për të përmirësuar suksesin e videos suaj përfshijnë:

 1. SEO e YouTube Video - optimizimi i titullit, përshkrimit, etiketave meta të videos suaj, është një faktor shumë i rëndësishëm. Për fat të mirë, ne e ofrojmë këtë shërbim! YouTube SEO
 2. Optimizoni kanalin tuaj - a keni vërejtur ndonjëherë se si kanalet me abonentë 1M + kanë një vije krejt të ndryshme menjëherë kur vizitoni? Kjo sepse ata kanë optimizuar gjithçka në lidhje me kanalin e tyre për të qenë sa më profesional. Ne nuk po përpiqemi të shesim më tej shërbimet tona, por ne ofrojmë një shërbim të plotë vlerësimi të kanalit që është vërtet i pabesueshëm dhe i nevojshëm nëse doni sukses të vërtetë në YouTube. Vlerësimi i kanalit YouTube
 3. Flamur i Thirrjeve dhe Videove të Kanalit me Cilësi të Lartë - Përsëri, ne ofrojmë këtë shërbim. Projektimi Grafik YouTube
 4. Përmbajtje e shkëlqyeshme (padyshim)
Bleni YouTube Embeds

Besuar nga 500,000 + Klientë

Shihni se çfarë thonë klientët tanë kur blejnë YouTube Embeds


Ne ofrojmë më shumë Shërbime të marketingut në YouTube

Shërbime
Çmimi $
$30

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Çmimi $
$20
$60
$100
$200
$350
$600

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Çmimi $
$13.50
$20
$25
$40
$70
$140
$270
$530
$790
$1050
$1550

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Çmimi $
$20
$35
$50
$80

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Çmimi $
$60
$180
$300
$450
$600
$700

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Çmimi $
$30
$50
$80
$130
$250

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Dikush në blerë
më parë