Blej Likes YouTube

Dorëzimi i garantuar 100%

Cilat janë përfitimet e blerjes së pëlqimeve në YouTube?

 • ✅ Rritja e ruajtjes duke treguar se është e vlefshme për të parë
 • ✅ Pëlqimet Ndihmojnë në Rritjen e Renditjeve të Motorit të Kërkimit
 • ✅ Dorëzim 100% i sigurt dhe i garantuar
 • ✅ 100% AdSense Safe!
 • ✅ Pëlqimet janë dhënë nga njerëzit e vërtetë - Nuk ka bots!
 • ✅ Gjithmonë Ne dorëzojmë më shumë se sa keni porositur!
 • ✅ Rezultatet fillojnë duke u shfaqur në orët 24-72
Cilat janë përfitimet e blerjes së pëlqimeve në YouTube?

Këshilla thelbësore kur blini YouTube Likes për të rritur kanalin tuaj

Nuk ka dyshim se YouTube është një nga shërbimet më të mëdha të transmetimit të videove në botë sot. Sipas një Raporti Statista, një sondazh tregoi se një pjesë e madhe e përdoruesve në SHBA (74%) kalojnë shumicën e kohës në YouTube. Është një platformë që lejon njerëzit të ndajnë videot e tyre në platformë dhe të krijojnë një bazë të dedikuar audiencës. Ky audiencë mund të postojë komente, të pëlqejë videot dhe të ndajë përmbajtjen me miqtë e tij.

Pëlqimet, shikimet dhe komentet janë tregues jashtëzakonisht të rëndësishëm për çdo kanal në YouTube. Kjo për shkak se algoritmi i YouTube është krijuar për të favorizuar kanalet dhe videot që tregojnë metrikë të mirë. Marrja e më shumë pëlqimeve do të thotë që përmbajtja dhe kanali juaj ka më shumë gjasa të renditen më lart në rezultatet e kërkimit dhe rekomandimet. Mund të përdoren strategji të ndryshme për të marrë më shumë pëlqime për videot tuaja. Ju gjithashtu mund të blini pëlqime në YouTube nga YTpals dhe shikoni kanalin tuaj të rritet. Ky artikull do të diskutojë rëndësinë e pëlqimeve në YouTube dhe strategjitë e ndryshme që mund të përdorni për t'i rritur ato.

Algoritmi i YouTube dhe rëndësia e pëlqimeve

Ekzistojnë tre algoritme të ndryshme të përdorura në YouTube, të cilat përdorin metrikë për zgjedhjen e videove për rekomandime. Një algoritëm zgjedh video të caktuara për t'u shfaqur në faqen kryesore të përdoruesit, ndërsa tjetri identifikon video të tjera të përshtatshme të rekomanduara për shikuesit. Sa i përket algoritmit të tretë, ai zgjedh opsionin tjetër të rekomandimit automatik të videos kur shikuesit po shikojnë një video. Kur YouTube po zgjedh videot që do të nxjerrë në pah, një nga kriteret më të rëndësishme që merr parasysh është numri i pëlqimeve. Pëlqimet rrisin gjasat që një video të renditet më lart në rezultatet e kërkimit dhe rekomandimet. Nëse videoja juaj merr një sasi të konsiderueshme pëlqimesh në një periudhë të shkurtër, atëherë ajo mund të fitojë popullaritet edhe në platformë mjaft shpejt.

Pëlqimet në YouTube janë shumë të rëndësishme për një kanal. Ai i tregon algoritmit të YouTube dhe shikuesve se normat e përfshirjes së audiencës tuaj ia vlen të përmenden. Ju mund të merrni një përmbledhje të matjeve tuaja në YouTube përmes seksionit të analitikës. Kjo do t'ju tregojë për videot që kanë marrë më shumë pëlqime dhe ato që nuk kanë marrë aq shumë angazhim të audiencës. Kur shikuesit e rinj po shikojnë videot tuaja, ata gjithashtu priren të bazojnë gjykimin e tyre rreth angazhimit që po merrni nga abonentët ose shikuesit tuaj aktualë.

Mund të ketë raste kur po merrni shikimet në videot tuaja, por të ndërveproni nga audienca me videot tuaja është një tjetër lojë topash. Mund t'ju duhet t'u kujtoni shikuesve që të angazhohen herë pas here me videot tuaja. Marrja e komenteve nga shikuesit tuaj është thelbësore. Ndërsa fitoni reagime pozitive nga shikuesit tuaj, shikuesit tuaj të mundshëm do të rriten dhe videot tuaja do të fillojnë të marrin njohjen dhe besueshmërinë që meritojnë.

Përfitimet e të pasurit një numër më të madh pëlqimesh në YouTube

Ka shumë përfitime për të marrë më shumë pëlqime në YouTube. Këtu është një listë e arsyeve pse të kesh më shumë pëlqime në YouTube është e rëndësishme për rritjen e një kanali –

 1. Për tërheqjen e shikuesve: Shikuesit priren të supozojnë se përmbajtja më e mirë do të përmbajë një sasi të konsiderueshme pëlqimesh dhe komentesh. Sa më shumë pëlqime të ketë një video, aq më shumë trafik do të drejtohet drejt saj. Kur videot në kanalin tuaj kanë një sasi të madhe pëlqimesh, kjo rrit besueshmërinë e tyre në sytë e shikuesve.
 2. Për vërtetimin e pranisë sociale: Koncepti i mediave sociale funksionon mbi një parim të thjeshtë - sa më shumë pëlqime ose shikime në një video, aq më e madhe është fuqia sociale. Besueshmëria juaj në platformë rritet kur keni një numër më të madh pëlqimesh. Kur keni metrikë të mirë, shikuesit besojnë gjithashtu se keni diçka të vlefshme për të shtuar në hapësirë. Për këtë qëllim, është e rëndësishme të krijohet një vend në platformë dhe të zhvillohet një komandë mbi një subjekt. Një numër më i madh pëlqimesh përjashton konkurrentët në zonën tuaj dhe e sjell kanalin tuaj në ballë.
 3. Për rritjen e renditjes së motorit të kërkimit: Nëse kërkoni për ndonjë temë në YouTube, vihet re lehtësisht se videot që shfaqen në krye të listës së rezultateve të kërkimit janë ato që kanë një numër më të madh pëlqimesh. Kur keni një numër të konsiderueshëm pëlqimesh, kjo hap rrugën tuaj në kategorinë e kërkimit në YouTube. Kur dikush kërkon për një temë që lidhet me vendndodhjen tuaj, gjasat që videoja juaj të dalë më e lartë në rekomandime rritet.
 4. Fushata e suksesshme e marketingut: Shumë tregtarë në internet përdorin YouTube për të promovuar produkte, shërbime dhe përmbajtje të caktuara. Nëse videot e ndonjë kanali të tillë marrin një numër të mirë pëlqimesh dhe shikimesh, atëherë është tregues i faktit se marketingut dixhitale fushata ishte e suksesshme. Marrja e më shumë pëlqimeve në YouTube është një mënyrë e shkëlqyer për t'u siguruar që produkti ose shërbimi të jetë tërheqës për njerëzit.
 5. Për të rritur autoritetin tuaj: Kur shikuesit shohin se videot tuaja kanë një numër të mirë pëlqimesh dhe komentesh, ata kanë më shumë gjasa t'ju shohin si autoritet mbi një temë. Ata do t'i besojnë përmbajtjes suaj për t'u ofruar atyre informacionin e duhur për një temë të caktuar. Ndërsa autoriteti juaj rritet në kamare, ju do të jeni në gjendje të ngriheni mbi konkurrentët tuaj dhe popullariteti juaj në platformë do të rritet.
 6. Rritja e trafikut në faqen tuaj të internetit: Videot me një numër më të madh pëlqimesh priren të marrin më shumë shikime. Videot në YouTube mund të jenë të shkëlqyera për të drejtuar trafikun në faqen tuaj personale ose të biznesit. Një numër më i madh i pëlqimeve në YouTube do të thotë më shumë shikues, që në thelb do të thotë prirje më të mira potenciale për kompaninë.
 7. Për rritjen e abonentëve në YouTube: Ne kemi përmendur tashmë se një numër më i madh i pëlqimeve dhe komenteve në videot tuaja do të thotë se do të jeni në gjendje të tërhiqni më shumë shikues. Ndërsa gjithnjë e më shumë njerëz fillojnë të shikojnë përmbajtjen tuaj, ata do të fillojnë të abonohen edhe në përmbajtjen tuaj. Në këtë mënyrë do të mund të fitoni më shumë abonentë përmes pëlqimeve në YouTube.

Këshilla për të marrë më shumë pëlqime në YouTube për videot tuaja

Për të nxjerrë përfitime nga fitimi i parave nga YouTube, është e rëndësishme të angazhoheni me shikuesit e synuar. Ndërtimi i një baze tërheqëse të audiencës kërkon kohë dhe përpjekje. Një nga problemet më të mëdha me të cilat përballen kanalet në rritje është që njerëzit të ndërveprojnë me videot. Mund të jetë e mundur që ju të keni shumë njerëz që shikojnë videot tuaja, por jo shumë prej tyre po lënë pëlqime. Kështu që ju duhet të përfshini rikujtues të vazhdueshëm duke u kërkuar shikuesve të postojnë komente dhe të pëlqejnë videot tuaja. Në këtë mënyrë, ju do të jeni në gjendje të rritni analitikën tuaj të angazhimit në YouTube.

Në seksionin e mëposhtëm, ne do t'ju ofrojmë disa këshilla për rritjen e numrit të pëlqimeve në videot tuaja. Duke përdorur këto këshilla, ju mund të zhvilloni strategjinë tuaj për rritjen e niveleve të angazhimit në platformë. Ekziston një mundësi tjetër për të rritur pëlqimet tuaja në YouTube, të cilën mund ta përfshini krahas aplikimit të këtyre këshillave. Është duke blerë pëlqime në YouTube nga burime të besueshme. Kur blini pëlqime në YouTube, mund të siguroni rritjen e kanalit tuaj dhe në pak kohë do të filloni të shihni shikues dhe abonentë aktualë që angazhohen me përmbajtjen tuaj.

Rritja e pëlqimeve sipas përmbajtjes së videos

Nëse dëshironi të merrni më shumë pëlqime në YouTube, është e rëndësishme të siguroheni që përmbajtja juaj e videos të jetë në rregull. Këtu janë disa këshilla për të përmirësuar përmbajtjen tuaj të videos për të marrë më shumë pëlqime në YouTube.

1. Krijoni përmbajtje argëtuese dhe edukative

Njerëzit vijnë në YouTube për një sërë arsyesh. Ndonjëherë, ata mund të duan të mësojnë diçka për një temë dhe në raste të tjera ata mund të duan thjesht të argëtohen. Kur krijoni video në platformë, është e rëndësishme të siguroheni që po i ofroni vlerën më të mirë audiencës sipas nevojave të tyre. Në të njëjtën kohë, nuk duhet të bëni kompromis për cilësinë. Ju mund të mësoni se çfarë dëshiron të shohë audienca duke kryer kërkime të fjalëve kyçe. Disa nga temat më të kërkuara në YouTube janë ushqimi, argëtimi, muzika, sportet, lojërat, udhëtimet, sportet, bukuria dhe moda. Përndryshe, ju mund të bëni një sondazh në internet. Gjithashtu, sigurohuni që formati i videove tuaja të rezonojë me shijet e audiencës tuaj. Ju mund të konsideroni krijimin e videove si duhet, rishikimet e produkteve, unboxing, top 10, transportin e produktit, pyetje dhe përgjigje, etj.

2. Hidhini një sy tendencave virale

Ju mund të merrni një sasi të mirë pëlqimesh në përmbajtjen tuaj duke krijuar video që bazohen në një temë që tashmë është në trend. Në këtë mënyrë, ju mund të përdorni tendencat virale në avantazhin tuaj. Kur një temë bëhet virale, njerëzit duan të mësojnë më shumë rreth saj. Ju mund të merrni shembullin e sfidës së kovës së akullit, për shembull. Kur sfida doli për herë të parë, njerëzit donin të mësonin më shumë rreth saj pasi panë shumë të famshëm që po përpiqeshin të njëjtën gjë. Ju gjithashtu mund t'i përqendroni videot tuaja në tema në trend mbi lajmet dhe kulturën popullore. Lidhja e videove tuaja me tendencat e njohura nuk është gjithmonë e lehtë, megjithatë, ju mund të rritni pëlqimet tuaja në platformë duke krijuar më shumë përmbajtje kontekstuale.

3. Bashkëpunimet me YouTubers

Një mënyrë tjetër e shkëlqyer për të nxitur më shumë shikues të postojnë pëlqime dhe komente në videot tuaja është duke bashkëpunuar me YouTuber të tjerë. Mund të merrni një angazhim të madh nga shikuesit duke shfaqur influencues të industrisë në videot tuaja. Kjo është për shkak se këta ndikues ju kanë tendencë për një audiencë të vendosur tashmë. Kur bashkëpunoni me YouTuber të tjerë, ju inkurajoni shikuesit e tyre që të kontrollojnë edhe kanalin tuaj.

Më shumë shikime do të thotë më shumë pëlqime dhe komente. Përveç shtimit të shikuesve tuaj, bashkëpunimi me YouTubers mund të ofrojë një këndvështrim tjetër për temën e fushës suaj. Kjo i jep më shumë autoritet kanalit tuaj në hapësirën e YouTube. Bashkëpunimi me YouTuber të tjerë mund të jetë reciprokisht i dobishëm, pasi do të rrisë pëlqimet dhe përqindjet e angazhimit në të dy kanalet.

4. Kartat YouTube

Mund të merrni më shumë shikues për të parë videon tuaj dhe në fund të postoni më shumë komente dhe pëlqime duke përdorur veçorinë e kartave YouTube. Kartat e YouTube ju mundësojnë të promovoni videot tuaja të tjera brenda një videoje. Ju mund të përdorni kartat YouTube -

 • Për të promovuar video të tjera nga kanali juaj
 • Për t'i kujtuar njerëzit të lënë pëlqime
 • Për të inkurajuar përdoruesit të plotësojnë sondazhet
 • Për të drejtuar shikuesit në faqen tuaj të uljes së dhuratave
 • Për dhurimin në një organizatë jofitimprurëse
 • Për të marrë më shumë abonentë të kanalit
 • Për të dërguar trafikun në faqen tuaj të internetit

Kartat e YouTube mund të jenë të shkëlqyera për të promovuar videot tuaja me performancë të dobët, të cilat kanë më pak shikime dhe pëlqime. Për të shtuar karta në YouTube tuaj, është e rëndësishme të shikoni se në cilën pikë bien shikimet nga seksioni i analitikës në YouTube. Do të ishte një ide e mirë të shtoni kartat YouTube pak para kësaj pike.

5. Ekranet fundore të videos

Mund të përdorni gjithashtu veçorinë e ekranit fundor për të përfshirë një thirrje për veprim në kanalin tuaj në YouTube. Mund të përdorni ekranin fundor për të informuar shikuesit më shumë për kanalin tuaj dhe mund t'u kërkoni atyre të pëlqejnë videot tuaja. Ekranet fundore mund të përdoren gjithashtu për të sugjeruar se cilën video të shikoni më pas. Në këtë mënyrë, ju do të jeni në gjendje t'i drejtoni shikuesit tuaj në disa nga videot tuaja që kanë marrë më pak shikime dhe pëlqime në të kaluarën. Për të shtuar ekranet fundore në videon tuaj, duhet të lundroni në studion e YouTube dhe të klikoni në ikonën e lapsit për të parë detajet e videos. Në atë seksion, do të gjeni opsionin Fund Screen. Ju mund të zgjidhni të shtoni llojin e ekranit fundor që dëshironi nga opsioni blu plus, dhe pas kësaj, gjithçka që duhet të bëni është të klikoni te ruaj.

6. Ndër-promovimi i videove në platformat e mediave sociale

Një mënyrë tjetër e shkëlqyer për të rritur pëlqimet në YouTube është duke promovuar videot tuaja në platforma të tjera të mediave sociale në internet. Shumë rrjete të tjera të mediave sociale si Facebook, Instagram dhe Twitter kanë gjithashtu përmbajtje video. Këto kanale mund të përdoren për të promovuar videot tuaja për të rritur numrin e shikimeve, pëlqimeve dhe abonentëve. Në Instagram, mund të përdorni veçorinë e tregimeve për të ndarë ngacmimet e videove tuaja në YouTube dhe për të shtuar lidhjen për videon në biografinë tuaj. Promovimi i ndërsjellë i videove tuaja në YouTube është një mënyrë e mirë për t'u treguar ndjekësve tuaj se keni një komunitet aktiv në YouTube dhe se edhe ata mund të jenë pjesë e tij. Ndërsa shikuesit e rinj shikojnë videot tuaja, ata do të postojnë më shumë komente dhe pëlqime.

Këshilla thelbësore kur blini YouTube Likes për të rritur kanalin tuaj

Rritja e pëlqimeve nga SEO

Nëse dëshironi të rrisni shikuesit dhe angazhimin tuaj në platformë, është e rëndësishme të mësoni rreth teknikave të optimizimit të motorëve të kërkimit (SEO). Algoritmi i YouTube filtron përmbajtjen në motorët e kërkimit bazuar në disa faktorë. Kështu, bëhet e rëndësishme të optimizoni titujt, etiketat dhe përshkrimin e videove. Këtu janë disa mënyra për të rritur pëlqimet në videot tuaja në YouTube nga SEO:

1. Krijimi i titujve të videove që janë të pasura me fjalë kyçe

Hulumtimi i fjalëve kyçe është thelbësor për të siguruar që përmbajtja juaj të arrijë shikuesit e synuar. Ato janë fraza dhe fjalë që njerëzit përdorin për të kërkuar përmbajtje. Kur krijoni përmbajtjen tuaj rreth fjalëve kyçe të synuara, mund të siguroheni që motorët e kërkimit t'ia rekomandojnë ato shikuesve të synuar. To mund të rrisë shanset tuaja për të marrë më shumë shikime dhe pëlqime duke shtuar fjalë kyçe përkatëse në titullin tuaj. Në këtë mënyrë, shikuesit tuaj do të jenë në gjendje të gjejnë përmbajtjen tuaj më lehtë. Ka shumë mjete kërkimore për fjalë kyçe të disponueshme në internet, të cilat mund të përdoren për të gjetur fjalët kyçe përkatëse. Një mënyrë tjetër për të gjetur fjalë kyçe specifike për YouTube është duke futur një temë në shiritin e kërkimit. Fjalët kyçe janë artikujt e parashikuar që shfaqen kur kërkoni për një temë. Këto fjalë të parashikuara janë ato që kërkojnë shumica e shikuesve.

2. Shtoni fjalët kyçe në përshkrimet e videos

Ju mund të optimizoni përshkrimet tuaja të videove ashtu si titujt e videos. Përshkrimi i videos është zona ku shikuesit mësojnë se për çfarë bëhet fjalë për videot tuaja. Mund të përdoret gjithashtu për të rritur renditjen tuaj në rezultatet e kërkimit duke përdorur fjalë kyçe përkatëse. Duke përdorur strategjinë e fjalëve kyçe, jo vetëm që do të përmirësoni shkallën e klikimeve, por gjithashtu do të rrisni pëlqimet dhe shikimet tuaja. Përshkrimi i videos duhet të hartohet në atë mënyrë që të tërheqë interesin e audiencës, duke përfshirë ende fjalë kyçe të dobishme.

3. Shtoni etiketa në videot në YouTube

Etiketat e videove në YouTube janë të shkëlqyera për kategorizimin e përmbajtjes suaj në algoritmin e kërkimit. Ndihmon për të kuptuar se çfarë teme synon videoja juaj. Përveç titullit dhe përshkrimit të videos, etiketat e videos duhet të përdoren në mënyrë të përshtatshme për videot tuaja. Ju gjithashtu mund të shikoni etiketat e videove të përdorura nga konkurrentët për të zhvilluar një kuptim të atyre që janë të rëndësishme në zonën tuaj. Për të parë etiketat në çdo video, mund të ndiqen hapat e mëposhtëm -

 • Shkoni te videoja në YouTube duke përdorur çdo shfletues uebi.
 • Klikoni me të djathtën në faqe dhe zgjidhni "Shiko burimin e faqes".
 • Shtypni Ctrl + F (për Windows) ose Command + F (për Mac). Do të shfaqet një kod burim, i cili më pas mund të përdoret për të kërkuar fjalë kyçe.
 • Më pas do të mund të shikoni një listë të etiketave të përdorura për atë video.

4. Përdorni imazhin e miniaturës në avantazhin tuaj

Mund të merrni më shumë pëlqime për videot tuaja duke optimizuar imazhet e vogla të videove tuaja. Imazhet miniaturë janë të rëndësishme për ta bërë videon tuaj të spikatur në faqen kryesore të YouTube, listën e videove të sugjeruara, rezultatet e videove të motorit të kërkimit dhe gjithashtu në mediat sociale. Të kesh një miniaturë tërheqëse në videon tënde mund të inkurajojë më shumë njerëz të shikojnë dhe postojnë komente dhe pëlqime në përmbajtjen tënde. Madhësia që rekomandohet për videot është rreth 1280×720, e cila duhet të ketë një gjerësi minimale prej 640 piksele. Imazhet me cilësi të lartë duhet të kenë fontet tërheqëse për të rritur lexueshmërinë. Ju gjithashtu mund të përdorni pamje nga afër për fytyrat për të evokuar një lidhje emocionale me audiencën. Miniatura duhet të përputhet me përmbajtjen tuaj të videos. Përdorimi i hackave të clickbait për optimizimin e miniaturave nuk është kurrë një ide e mirë pasi mashtron shikuesit.

5. Përdorni transkriptime video

Transkriptimet e videove njihen si titra të mbyllura në YouTube. Transkriptimet e videove mund të përmirësojnë renditjen e videos tuaj në platformë dhe gjithashtu t'i bëjnë ato më të aksesueshme. Duke përdorur titrat e mbyllura, një audiencë më e madhe mund t'i shikojë videot tuaja. Kjo është për shkak se një pjesë e madhe e audiencës mund të mos flasin të njëjtën gjuhë ose madje mund të kenë një dëmtim të dëgjimit. Duke përfshirë titrat e mbyllura, ju i bëni videot më të aksesueshme për ta dhe ftoni më shumë shikues të angazhohen me përmbajtjen tuaj dhe të postojnë komente dhe pëlqime.

Blerja e pëlqimeve në YouTube – Rëndësia dhe përfitimet

Rëndësia e pëlqimeve në YouTube tashmë është theksuar në pikat e sipërpërmendura. Një mënyrë për të fituar më shumë pëlqime për videot tuaja është duke u kërkuar shikuesve që të pëlqejnë, ndajnë dhe abonohen në kanalin tuaj. Sidoqoftë, ndonjëherë mund të mos merrni angazhimin e kërkuar nga shikuesit tuaj edhe pasi të keni përdorur të gjitha strategjitë e lartpërmendura. Në një skenar të tillë, do të ishte një ide e mirë të paguani për pëlqimet në YouTube nga ofruesit e besueshëm të shërbimeve si YTpals.

Blerja e pëlqimeve në YouTube do t'ju sjellë një rrjedhë të qëndrueshme shikueshmërie, e cila në fund do të ndihmojë në inkurajimin e më shumë njerëzve që të abonohen në kanalin tuaj dhe të angazhohen me përmbajtjen tuaj. Videot e tua mund të ekspozohen ndaj një audiencë të re, e cila nuk do të kishte mundur ta zbulonte kanalin tënd ndryshe. Le të hedhim një vështrim në disa nga përfitimet e blerjes së pëlqimeve në YouTube.

1. I jep kanalit tuaj prova sociale në platformë

Nëse dëshironi ta bëni videon tuaj virale dhe të tregtoni përmbajtjen e videos, është e rëndësishme të keni një autoritet në platformë. Siç është thënë në këtë artikull, popullariteti ose prania në platformë mund të rritet duke përmirësuar matjet e kanalit tuaj në YouTube. Pëlqimet në YouTube janë një tregues i rëndësishëm për matjen e pozitës sociale të një kanali. Kur blini pëlqime, do të jeni në gjendje të fitoni njohje dhe të rrisni besueshmërinë në platformë. Ajo vepron si provë sociale, e cila do t'ju ndihmojë të fitoni më shumë shikues dhe abonentë në të ardhmen.

2. Rritja e renditjes në rezultatet e kërkimit

Mënyra më e mirë për të rritur shikueshmërinë e videove tuaja është duke i optimizuar ato që të shfaqen në rezultatet e kërkimit. Sipas hulumtimeve të fundit, më shumë se 60 përqind e shikuesve në YouTube i kërkojnë videot përmes temave në shiritin e kërkimit në vend që të vizitojnë një kanal. Ju mund të rrisni renditjen e videove tuaja në rezultatet e kërkimit duke përmirësuar metrikën tuaj që përbëhet nga pëlqime, shikime dhe komente. Kur blini pëlqime në YouTube, kjo i sugjeron algoritmit të YouTube që normat tuaja të angazhimit janë më të larta. Në këtë mënyrë, ju do të jeni në gjendje të renditeni më lart në rezultatet e kërkimit kur njerëzit kërkojnë për një temë të kamares suaj. Përfundimisht, kanali juaj do të jetë në gjendje të gjenerojë gjithashtu trafik organik, gjë që do të rrisë edhe më tej normat e angazhimit.

3. Për tërheqjen e audiencës së synuar

Pasi të keni krijuar një video për një temë, dëshironi të siguroheni që ajo të arrijë audiencën e duhur e cila vlerëson kontributin tuaj. Mund të siguroheni që videoja juaj të arrijë audiencën e synuar duke blerë pëlqime në YouTube nga burime të besueshme si YTpals. Kur keni një numër më të madh pëlqimesh dhe komentesh në videot tuaja, kjo tregon se keni një sasi të caktuar autoriteti në këtë temë. Shikuesit e rinj përfundimisht do t'i besojnë llojit të përmbajtjes që po krijoni. Blerja e pëlqimeve është një strategji e shkëlqyer për të tërhequr audiencën tuaj të synuar.

4. Për drejtimin e trafikut drejt platformave të tjera të mediave sociale

Kur paguani për pëlqime, kjo rrit shikueshmërinë tuaj në platformë. Shikuesit mund ta gjejnë përmbajtjen tuaj më lehtë dhe më pas numri i pajtimtarëve tuaj fillon të rritet vazhdimisht. Shikueshmëria juaj në YouTube mund të drejtohet në platforma të tjera të mediave sociale ku dëshironi të krijoni një prani po aq të fortë. Kjo është veçanërisht e dobishme për marketingun e produkteve tuaja nëse zotëroni një biznes. Njerëzit dihet se gravitojnë drejt përmbajtjes video, kështu që ju mund të drejtoni trafikun e YouTube në faqen e internetit, gjë që mund të jetë shumë e dobishme për rritjen e shitjes së produkteve ose shërbimeve.

5. Për fillimin e udhëtimit në YouTube

Kur po filloni një kanal, mund të jetë e vështirë t'i bëni shikuesit të shikojnë përmbajtjen tuaj. Nëse doni të filloni karrierën tuaj në YouTube, angazhimi në videot tuaja fillestare është jashtëzakonisht i rëndësishëm. Blerja e pëlqimeve në YouTube mund t'ju çojë në drejtimin e duhur dhe kanali juaj do të jetë në gjendje të fillojë energjik. Do të rrisë shikueshmërinë tuaj në platformë dhe me kalimin e kohës abonentët tuaj do të qëndrojnë të angazhuar me përmbajtjen tuaj. Mund të ndihmojë në ngritjen e karrierës suaj në YouTube në një nivel tjetër.

6. Fitimi i popullaritetit

Nëse doni të bëheni një sensacion i YouTube, atëherë blerja e pëlqimeve në YouTube mund t'ju vendosë në rrugën e duhur për të arritur qëllimet tuaja. Duke fituar popullaritet në YouTube hap një botë mundësish për njerëzit, duke përfshirë sponsorizimet. Nëse vazhdoni të krijoni video tërheqëse, do të jeni në gjendje të ndërtoni një bazë të dedikuar abonentësh. Ata jo vetëm që do të angazhohen me përmbajtjen tuaj, por edhe do ta promovojnë atë.

7. Për të qëndruar përpara konkurrencës

YouTube është një platformë shumë konkurruese, ku miliona video shtohen çdo ditë. Nëse dëshironi të qëndroni përpara konkurrencës, duhet të përdorni disa strategji që do të ndihmojnë në rritjen tuaj. Shanset janë që shumica e konkurrentëve tuaj po blejnë pëlqime dhe komente në YouTube. Kështu, do të ishte një ide e mirë për të blerë Pëlqimet në YouTube për kanalin tuaj nëse nuk dëshironi të jeni në disavantazh.

përfundim

Tani që jeni njohur me rëndësinë dhe përfitimet e blerjes së pëlqimeve në YouTube, mund të mendoni t'i blini ato për kanalin tuaj për të ndihmuar në rritjen e tyre. Kur blini pëlqime nga YTpals, do të jeni në gjendje të rrisni mbajtjen e shikuesve në videot tuaja. Rezultatet do të fillojnë të shfaqen 24 deri në 72 orë pas vendosjes së porosisë, dhe pëlqimet do të shpërndahen nga njerëz aktualë dhe jo nga robotë. Ju mund të na kontaktoni sot për të ditur më shumë rreth shërbimeve premium YouTube nga YTpals.

Besuar nga 500,000 + Klientë

Shikoni se çfarë po thonë klientët tanë për YTPals


Ne ofrojmë më shumë Shërbime të marketingut në YouTube

Shërbime
Çmimi $
$ 30

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Çmimi $
$ 20
$ 60
$ 100
$ 200
$ 350
$ 600

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Çmimi $
$ 13.50
$ 20
$ 25
$ 40
$ 70
$ 140
$ 270
$ 530
$ 790
$ 1050
$ 1550

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Çmimi $
$ 20
$ 35
$ 50
$ 80

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Çmimi $
$ 180
$ 300
$ 450
$ 550

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Çmimi $
$ 30
$ 50
$ 80
$ 130
$ 250

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje

Merrni 10% ulje sot!

Futni të dhënat tuaja për të marrë kodin tuaj të kuponit dhe filloni të rritni llogarinë tuaj të mediave sociale në mënyrën e thjeshtë.
Oferta vlen për të gjitha "Shërbimet Premium".
close-link
en English
X
Dikush në blerë
më parë