Keni nevojë për ndihmën e një eksperti në YouTube?

Këtu është një shembull i shkurtër i shërbimit tonë të vlerësimit në YouTube

Vlerësimi i kanalit YouTube

Një ekspert i YouTube do të regjistrojë veten në video duke i dhënë kanalit tuaj YouTube një vlerësim të thelluar, 45+ minutësh të kanalit dhe videove tuaja në YouTube + analizuar konkurrentët tuaj + planin e veprimit me 5 hapa për hapat tuaj të ardhshëm

Videoja juaj 45+ Minuta Përfshin:

  • Vlerësimi i plotë i kanalit
  • Këshilla specifike për kanalin dhe videot tuaja
  • Rishikoni Strategjinë tuaj të Videove dhe Përmbajtjes
  • Sekretet për të promovuar video dhe për të marrë nënshkrime
  • Analizoni konkurrentët tuaj
  • Plani i hollësishëm i veprimit me 5 hapa për ju
  • Koha e dorëzimit: 4 deri 7 ditë

Pyetjet e bëra më shpesh

A jeni një YouTube i vogël duke luftuar për të rritur kanalin tuaj?

A po përpiqeni të merrni më shumë shikime, por nuk jeni të sigurt se çfarë të bëni?

A keni pyetje në lidhje me platformën, por nuk njihni askënd që mund të kërkoni?

Nëse është kështu, atëherë shërbimi ynë i Vlerësimit të Kanalit YouTube është për ju.

Ekspertët tanë janë vetë YouTubers, të cilët kanë miliona shikime në YouTube, afër 1 milion abonentë dhe krijojnë video për shumë vite.

Ekspertët tanë e njohin YouTube brenda dhe jashtë dhe ata do të ndajnë njohuritë e tyre me ju ndërsa rishikojnë plotësisht kanalin tuaj YouTube në video.

Ne do të bëjmë një video 45+ minutëshe duke ecur dhe vlerësuar plotësisht kanalin tuaj në YouTube. Pastaj, ne do ta ngarkojmë atë në YouTube, do ta bëjmë videon private (vetëm për ju) dhe do t'ju dërgojmë një lidhje me të në mënyrë që të mund të shikoni vlerësimin tuaj sa herë që keni kohë të lirë!

Pasi të bëni porosinë tuaj, zakonisht na duhen 3-7 ditë për të përfunduar Vlerësimin e Kanalit tuaj.

1) Ne do të shikojmë videot tuaja dhe do t'ju japim kritika konstruktive.

2) Këshilla se si mund t'i bëni videot tuaja më të mira për të rritur kohën e shikimit dhe mbajtjen e audiencës.

3) Ne do të rishikojmë titujt dhe fotografitë tuaja, strategjinë e përmbajtjes, fjalët kyçe dhe përshkrimin, faqen kryesore etj.

4) Ne do të ndajmë sekretet tona se si të promovojmë videot tuaja dhe të merrni abonentë.

5) Ne do të analizojmë konkurrentët tuaj dhe do t'ju tregojmë se si të jeni më të mirë se ata.

6) Plani i veprimit me 5 hapa!

Jo, nuk kemi nevojë për kredencialet tuaja të hyrjes. Ne nuk hyjmë në kanalin tuaj YouTube.

Ne do t'ju ofrojmë një video mbi 45 minuta, duke vlerësuar plotësisht kanalin tuaj dhe ju mund të zbatoni idetë / ndryshimet që sugjerojmë në lehtësinë tuaj.

Po! Ne punojmë me çdo lloj kanali në YouTube dhe mund t'ju ndihmojmë të rriteni tuajin, pa marrë parasysh se për çfarë përmbajtjeje bëhet fjalë.

Po! Ne do të rishikojmë kanalin tuaj në video dhe do të flasim anglisht, por do t'ju ofrojmë titra të përkthyera në gjuhën tuaj të preferuar.

Kjo do t'ju lejojë të shikoni përgjatë videos, ndërsa lexoni titrat për t'u siguruar që të kuptoni gjithçka që po themi.

Softueri i përkthimit që ne përdorim është i shkëlqyeshëm dhe do të bëjë një punë shumë të mirë për të përkthyer në gjuhën tuaj të preferuar. Ju do ta kuptoni plotësisht atë që po themi në vlerësimin tuaj.


Merrni 10% ulje sot!

Futni të dhënat tuaja për të marrë kodin tuaj të kuponit dhe filloni të rritni llogarinë tuaj të mediave sociale në mënyrën e thjeshtë.
Oferta vlen për të gjitha "Shërbimet Premium".
close-link
en English
X
Dikush në blerë
më parë