Kushtet e Shërbimit

Rimbursimi dhe Politika e Anulimit të Abonimit

Shiko tona Politika rimbursimi faqe për detaje mbi rimbursimet, si dhe anulimin e pajtimit tuaj.

Çfarë informacioni mbledhim nuk kemi?

Ne mbledhim informacion nga ju kur ju regjistroheni në gazetën tonë.

Kur urdhëroni ose regjistroheni në faqen tonë, sipas rastit, mund të ju kërkohet të shkruani: adresën tuaj e-mail ose kartën e kreditit.

Çfarë bëjmë ne përdorim informacionin tuaj për të?

Çdo të informacionit që ne mbledhim nga ju mund të përdoret në një nga mënyrat e mëposhtme:

- Për të përpunuar transaksionet

Informacioni juaj, qoftë publik apo privat, nuk do të shitet, shkëmbehet, transferohet ose dorëzohet ndonjë kompani tjetër për çfarëdo arsye, pa pëlqimin tuaj, përveçse për qëllimin e shprehur të dorëzimit të produktit apo shërbimit të blerë.

- Për të dërguar email periodik

Adresa e emailit që jepni mund të përdoret për t'ju dërguar informacion, për t'iu përgjigjur pyetjeve dhe / ose kërkesave ose pyetjeve të tjera.

Si nuk kemi mbrojtur informatat tuaja?

Ne zbatojmë një sërë masash sigurie për të ruajtur sigurinë e informacionit tuaj personal kur vendosni një porosi

Ne ofrojmë përdorimin e një serveri të sigurt. Të gjitha informacionet e dhëna të ndjeshme / kreditore transmetohen përmes teknologjisë Secure Socket Layer (SSL) dhe pastaj kodohen në bazën e të dhënave të ofruesve të Pagesave vetëm për t'u qasur nga ata të autorizuar me të drejta të posaçme për qasje në sisteme të tilla dhe kërkohet që të mbajnë informacionin konfidencial.

Pas një transaksioni, informacionet tuaja private (kartat e kreditit, numrat e sigurimeve shoqërore, financat, etj.) Nuk do të ruhen në serverat tanë.

A kemi përdorim cookies?

Po (Cookies janë skedarë të vegjël që një faqe ose ofruesi i tij i shërbimit i transferon në hard diskun e kompjuterit tuaj përmes shfletuesit tuaj Web (nëse lejon) që mundëson që faqet ose sistemet e ofruesve të shërbimeve të njohin shfletuesin tuaj dhe të kapin dhe mbajnë mend informacione të caktuara

Ne përdorim cookies për të na ndihmuar të mbani mend dhe të procesit artikuj në karrocë tuaj pazar, kuptuar dhe për të shpëtuar preferencat tuaja për vizitat e ardhshme dhe përpilojë të dhënat agregate rreth trafikut site dhe ndërveprimit vend në mënyrë që ne mund të ofrojmë përvojat më të mira vend dhe mjete në të ardhmen.

Të gjitha blerjet e Profesionit dhe / ose Ndërmarrjeve dhe / ose VIP nuk kanë të drejtë për rimbursim, të zbatuara rreptësisht. Kjo është për shkak të shërbimit të menjëhershëm online. Procesi ynë i pagesës është 100% i siguruar dhe i ligjshëm, dhe asnjë pagesë nuk duhet të bëhet pa pëlqimin e klientëve në kohën e blerjes.

Ne kemi të drejtë të refuzojmë shërbimin YTpals ndaj përdoruesve që abuzojnë me sistemin

A kemi të zbulojë çdo informacion për partitë jashtë?

Ne nuk e shesim, tregti, ose ndryshe transferimit të partive jashtë informacionin tuaj personalisht të identifikueshme. Kjo nuk përfshin besuar palëve të treta të cilët ndihmojnë na veprojnë faqen tonë të internetit, kryerjen e biznesit tonë, ose servisin ju, për aq kohë sa ato palët bien dakord për të mbajtur këtë informacion konfidencial. Ne gjithashtu mund të lëshojë informata tuaj kur ne besojmë lirimin është e përshtatshme në përputhje me ligjin, të zbatojë rregullat tona faqe, ose mbrojtjen e jona apo të tjerët të drejtat, pronën, ose sigurinë. Megjithatë, jo-personalisht të identifikueshme informacion vizitor mund të sigurohet për të partive të tjera për marketing, reklama, ose përdorime të tjera.

Lidhje të palës së tretë

Herë pas here, në diskrecionin tonë, ne mund të përfshijmë ose ofrojmë produkte ose shërbime të palëve të treta në faqen tonë të internetit. Këto faqe të palëve të treta kanë politika të ndara dhe të pavarura të privatësisë. Prandaj ne nuk kemi asnjë përgjegjësi ose përgjegjësi për përmbajtjen dhe aktivitetet e këtyre vendeve të lidhura. Megjithatë, ne kërkojmë të mbrojmë integritetin e faqes sonë dhe të mirëpresim çdo reagim në lidhje me këto vende.

Politikë Online

Ky politikë në internet i Termave të Shërbimit zbatohet vetëm për informacionin e mbledhur nëpërmjet faqes sonë të internetit dhe jo për informacionin e mbledhur jashtë linje.

Pëlqimi tuaj

Duke përdorur faqen tonë, ju pranoni kushtet tona të shërbimit në internet.

Ndryshime në Kushtet e Shërbimit tonë

Nëse vendosim të ndryshojmë Kushtet e Shërbimit tonë, ne do t'i postojmë këto ndryshime në këtë faqe.

en English
X
Dikush në blerë
më parë