YouTube SEO

Optimizoni kanalin dhe videot tuaja duke përdorur praktikat më të mira të YouTube për rritjen maksimale organike pa blerë reklama! Ne jemi të Çertifikuar nga Google për Rritjen e Kanalit YouTube dhe e dimë se çfarë duhet për të kryer!

Ne dimë si të performojmë në YouTube!

Ekspertët tanë të Çertifikuar të YouTube kanë kryer SEO të YouTube që nga viti 2011. Ne i njohim strategjitë më të mira dhe më efektive që japin rezultate. Ne do të vlerësojmë plotësisht kanalin dhe videot tuaja, pastaj do t'ju ofrojmë udhëzime specifike, të hollësishme dhe të lehta për tu ndjekur për ta optimizuar atë dhe për t'u renditur më lart në rezultatet e kërkimit. Kjo çon në trafik nga shikuesit që kanë më shumë rëndësi - ata organikë.

YouTube SEO

Vlerësimi i kanalit YouTube

Një vlerësim i thelluar i regjistruar i videos së kanalit tuaj në YouTube + analizoni konkurrencën tuaj + planin e veprimit me 5 hapa për hapat tuaj të ardhshëm.

Videoja juaj 45+ Minuta Përfshin:

 • Vlerësimi i plotë i kanalit
 • Këshilla specifike për kanalin dhe videot tuaja
 • Rishikoni Strategjinë tuaj të Videove dhe Përmbajtjes
 • Sekretet për të promovuar video dhe për të marrë nënshkrime
 • Analizoni konkurrentët tuaj
 • Plani i hollësishëm i veprimit me 5 hapa për ju
 • Koha e dorëzimit: 4 deri 7 ditë

SEO e videos në YouTube

Një vlerësim i plotë i videos tuaj në YouTube, duke na lejuar të ju japim një Titull + Përshkrim + 5 Fjalë kyçe / Hashtag të zgjeruara.

Shërbimi përfshin:

 • Vlerësimi i plotë i SEO-së së videos
 • Ofrohet 1 Titull i Përmirësuar
 • 1 Përshkrimi i përmirësuar i siguruar
 • 5 Fjalë kyçe të kërkuara / Hashtags
 • Koha e dorëzimit: 4 deri 7 ditë

Projektimi Grafik YouTube

Një Baner i Kanalit YouTube dhe Miniatura të Videove në YouTube, të ridizenjuara plotësisht.

Shërbimi përfshin:

 • Cilësia e Projektimit Profesional
 • Me porosi për të përputhur markën tuaj
 • Dizajn i fortë dhe tërheqës
 • Madhësia dhe Cilësia e duhur për YouTube
 • Përmirëson normën tuaj të klikimit (CTR)
 • Koha e dorëzimit: 1 deri 4 ditë

FAQ për rishikimin e kanalit YouTube

A jeni një YouTube i vogël duke luftuar për të rritur kanalin tuaj?

A po përpiqeni të merrni më shumë shikime, por nuk jeni të sigurt se çfarë të bëni?

A keni pyetje në lidhje me platformën, por nuk njihni askënd që mund të kërkoni?

Nëse është kështu, atëherë shërbimi ynë i Vlerësimit të Kanalit YouTube është për ju.

Ekspertët tanë janë vetë YouTubers, të cilët kanë miliona shikime në YouTube, afër 1 milion abonentë dhe krijojnë video për shumë vite.

Ekspertët tanë e njohin YouTube brenda dhe jashtë dhe ata do të ndajnë njohuritë e tyre me ju ndërsa rishikojnë plotësisht kanalin tuaj YouTube në video.

Ne do të bëjmë një video 45+ minutëshe duke ecur dhe vlerësuar plotësisht kanalin tuaj në YouTube. Pastaj, ne do ta ngarkojmë atë në YouTube, do ta bëjmë videon private (vetëm për ju) dhe do t'ju dërgojmë një lidhje me të në mënyrë që të mund të shikoni vlerësimin tuaj sa herë që keni kohë të lirë!

1) Ne do të shikojmë videot tuaja dhe do t'ju japim kritika konstruktive.

2) Këshilla se si mund t'i bëni videot tuaja më të mira për të rritur kohën e shikimit dhe mbajtjen e audiencës.

3) Ne do të rishikojmë titujt dhe fotografitë tuaja, strategjinë e përmbajtjes, fjalët kyçe dhe përshkrimin, faqen kryesore etj.

4) Ne do të ndajmë sekretet tona se si të promovojmë videot tuaja dhe të merrni abonentë.

5) Ne do të analizojmë konkurrentët tuaj dhe do t'ju tregojmë se si të jeni më të mirë se ata.

6) Plani i veprimit me 5 hapa!

Jo, nuk kemi nevojë për kredencialet tuaja të hyrjes. Ne nuk hyjmë në kanalin tuaj YouTube.

Ne do t'ju ofrojmë një video mbi 45 minuta, duke vlerësuar plotësisht kanalin tuaj dhe ju mund të zbatoni idetë / ndryshimet që sugjerojmë në lehtësinë tuaj.

Po! Ne punojmë me çdo lloj kanali në YouTube dhe mund t'ju ndihmojmë të rriteni tuajin, pa marrë parasysh se për çfarë përmbajtjeje bëhet fjalë.

Po! Ne do të rishikojmë kanalin tuaj në video dhe do të flasim anglisht, por do t'ju ofrojmë titra të përkthyera në gjuhën tuaj të preferuar.

Kjo do t'ju lejojë të shikoni përgjatë videos, ndërsa lexoni titrat për t'u siguruar që të kuptoni gjithçka që po themi.

Softueri i përkthimit që ne përdorim është i shkëlqyeshëm dhe do të bëjë një punë shumë të mirë për të përkthyer në gjuhën tuaj të preferuar. Ju do ta kuptoni plotësisht atë që po themi në vlerësimin tuaj.

Po! Ne do të rishikojmë kanalin tuaj në video dhe do të flasim anglisht, por do t'ju ofrojmë titra të përkthyera në gjuhën tuaj të preferuar.

Kjo do t'ju lejojë të shikoni përgjatë videos, ndërsa lexoni titrat për t'u siguruar që të kuptoni gjithçka që po themi.

Softueri i përkthimit që ne përdorim është i shkëlqyeshëm dhe do të bëjë një punë shumë të mirë për të përkthyer në gjuhën tuaj të preferuar. Ju do ta kuptoni plotësisht atë që po themi në vlerësimin tuaj.

Videoja që do të merrni nga ne do të jetë e gjatë 45+ minuta dhe plot depërtim të vlefshëm në kanalin tuaj në YouTube.

Pasi të bëni porosinë tuaj, zakonisht na duhen 3-7 ditë për të përfunduar Vlerësimin e Kanalit tuaj.

FAQ për SEO të videos në YouTube

Ne përdorim një kombinim të praktikave më të mira dhe mjeteve premium të kërkimit për t'ju dhënë një Titull, Përshkrimi dhe Fjalët kyçe / Hashtags që do t'ju ndihmojnë të renditeni më mirë, të dukeni më profesional dhe të rrisni klikimin e videos suaj (CTR).

Jo, nuk kemi nevojë për kredencialet tuaja të hyrjes. Ne nuk hyjmë në kanalin tuaj YouTube. Në vend të kësaj, ne ju ofrojmë një dokument të hollësishëm dhe të kuptueshëm, në mënyrë që të zbatoni vetë sugjerimet e personalizuara. Easyshtë e lehtë dhe ju do të pëlqeni të zbatoni vetë ndryshimet, pasi do t'ju ndihmojë të mësoni dhe të rriteni si YouTuber.

Po! Ne punojmë me çdo lloj kanali në YouTube dhe mund t'ju ndihmojmë të rriteni tuajin, pa marrë parasysh se për çfarë përmbajtjeje bëhet fjalë.

Po dhe Jo. Le të shpjegojmë tongue Gjuha jonë amtare është anglishtja. Meqenëse ne duam t'ju ofrojmë shërbimin më cilësor më të mirë të mundshëm, për fat të keq nuk mund t'ju ofrojmë rishikimin tonë SEO në një gjuhë tjetër.
Sidoqoftë ... ne mund t'ju ofrojmë shërbimin tonë në anglisht, atëherë ju mund të përdorni Google Translate për ta ndryshuar atë në gjuhën tuaj. Google Translate bën një punë të shkëlqyeshme në përkthimin, kështu që do të jeni në gjendje të përfitoni shumë nga këto shërbime, edhe nëse kanali juaj është në një gjuhë tjetër.

Mund të ndryshojë në bazë të qëllimeve tuaja. Në përgjithësi, pas zbatimit të sugjerimeve tona, do të shihni rritje të ngadaltë gjatë muajit të parë sepse YouTube nuk azhurnon rezultatet menjëherë. Pastaj, për muajt në vazhdim, vrulli do të rritet dhe do të vazhdojë të rritet muaj pas muaji. Likeshtë si një kamion transporti… Rezultatet do të fillojnë të ngadaltë, por sapo vrulli të rritet, ju do të dilni përpara me shpejtësi të plotë! Këto rezultate supozojnë se ju keni zbatuar sugjerimet tona dhe po postoni gjithashtu përmbajtje cilësore. Pavarësisht nga cilësia e përmbajtjes, shërbimet tona do të ndihmojnë, por sa më e lartë të jetë përmbajtja, aq më të mira do të shihni rezultatet pas zbatimit të sugjerimeve tona.

FAQ për modelin grafik në YouTube

Përshtypjet e para janë jashtëzakonisht të rëndësishme në botën online. Nëse dikush viziton kanalin tuaj dhe nuk sheh një banderolë dhe miniatura video që tërheqin vëmendjen e tyre, ata shumë shpejt do të shtypin butonin e kthimit. Shërbimi ynë profesional i dizajnit do të të buzëqeshë në fytyrë kur të ngarkosh grafikë dhe të shohësh "vitrinën" tënde të përmirësuar dhe profesionale. 

Nëse hidhni një vështrim, do të shihni se të gjithë YouTube kryesorë po përdorin tablotë e personalizuara të videove për t'i bërë videot e tyre të hapura dhe për të marrë më shumë klikime. Miniaturat cilësore dhe të personalizuara e bëjnë videon tuaj të dallohet nga videot që mund të kenë më shumë shikime ose të jenë më të njohura sesa tuajat. Edhe nëse videoja juaj renditet më ulët në rezultatet e kërkimit, një tablo e personalizuar do të tërheqë vëmendjen e tyre dhe për këtë arsye do t'i inkurajojë ata të vizitojnë videon tuaj. 

Miniaturat e personalizuara gjithashtu ndihmojnë në përmirësimin e renditjes tuaj të kërkimit në YouTube dhe Google, duke krijuar kështu më shumë trafik organik për ju.

Jo, nuk kemi nevojë për kredencialet tuaja të hyrjes. Ne nuk hyjmë në kanalin tuaj YouTube. Në vend të kësaj, ne ju ofrojmë grafikë në mënyrë që t'i ngarkoni ato vetë. Easyshtë e lehtë dhe ju do të pëlqeni të bëni ndryshimet vetë, pasi do t'ju ndihmojë të mësoni dhe të rriteni si YouTuber.

Po! Ne mund të krijojmë grafikë për çdo lloj kanali në YouTube, pa marrë parasysh se për çfarë përmbajtjeje bëhet fjalë.

Thjesht Na Kontaktoni, shpjegoni se çfarë dëshironi të shihni të ndryshuar dhe ne do të bëjmë rishikimet! Në fund, ne duam që ju të doni grafikë që merrni dhe postoni në kanalin tuaj YouTube.

Mund të ndryshojë në bazë të qëllimeve tuaja. Në përgjithësi, pas implementimit të grafikëve tanë, do të shihni rritje të ngadaltë gjatë muajit të parë sepse YouTube nuk azhurnon rezultatet menjëherë. Pastaj, për muajt në vazhdim, vrulli do të rritet dhe do të vazhdojë të rritet muaj pas muaji. Likeshtë si një kamion transporti… Rezultatet do të fillojnë të ngadaltë, por sapo vrulli të rritet, ju do të dilni përpara me shpejtësi të plotë! Këto rezultate supozojnë se ju keni implementuar grafikët tanë dhe po postoni gjithashtu përmbajtje cilësore. Pavarësisht nga cilësia e përmbajtjes, shërbimet tona do të ndihmojnë, por sa më e lartë të jetë përmbajtja, aq më të mira do të shihni rezultatet pas implementimit të grafikëve tanë.


Merrni 10% ulje sot!

Futni të dhënat tuaja për të marrë kodin tuaj të kuponit dhe filloni të rritni llogarinë tuaj të mediave sociale në mënyrën e thjeshtë.
Oferta vlen për të gjitha "Shërbimet Premium".
close-link
en English
X
Dikush në blerë
më parë