5 mënyrat kryesore për t'i bërë shikuesit të komentojnë videot tuaja në YouTube

5 mënyrat kryesore për t'i bërë shikuesit të komentojnë në videot tuaja në Youtube

Krijuesit e përmbajtjes në YouTube punojnë në strategjinë e tyre të SEO për të bashkuar konkurrentët e tyre dhe për të përmirësuar renditjen e tyre në YouTube. Gjatë renditjes së videove, algoritmi i YouTube merr parasysh edhe angazhimin e shikuesve. Ka disa tregues të rëndësishëm që ju nevojiten për të identifikuar natyrën e angazhimit organik të shikuesit. Këto janë - shikime falas në YouTube, pëlqime falas në YouTube, shpërndarje falas në YouTube, koha falas e shikimit në YouTube, dhe komente falas në YouTube.
Kanalet e reja ndonjëherë e kanë të vështirë të klikojnë menjëherë në YouTube. Kjo nuk do të thotë që ju duhet të hiqni dorë sepse ka shumë mënyra të tjera për ta bërë audiencën tuaj të angazhohet me ju.

Shërbimi i Vlerësimit të Kanaleve në Youtube
Keni nevojë për një ekspert të YouTube për të përfunduar një vlerësim të thelluar të kanalit tuaj në YouTube dhe për t'ju siguruar një plan veprimi?

Loja e seksionit të komenteve

Përveç dhënies së komenteve të vlefshme të shikuesve, komentet në videot tuaja luajnë një rol jetik në rritjen e angazhimit të videos dhe zgjerimin e shtrirjes suaj përmes marketingut të komenteve. Nuk është çudi që shpesh krijuesit e YouTube blini komente në YouTube! Le të shohim disa strategji për të mbledhur më shumë komente organike në videot tuaja në YouTube.

Përgjigjja ndaj komenteve dhe pjesëmarrja në diskutime

Angazhohuni me shikuesit tuaj duke komentuar në videot tuaja dhe duke drejtuar një diskutim. Sigurohuni që t'u përgjigjeni menjëherë komenteve në videot tuaja. Ndërveprimi me shikuesit tuaj mund të ftojë angazhim, të rrisë besueshmërinë e kanalit tuaj dhe të kontribuojë në rritjen e trafikut. Për komente të konsiderueshme, përgjigjja për secilin mund të bëhet e lodhshme dhe e rëndë me kalimin e kohës. Ju mund të konsideroni përdorimin e mjeteve me opsionet "Përgjigje inteligjente" dhe "Përgjigje e konservuar".

Ftesa për komente dhe rekomandime

Përfundoni videot tuaja me pyetje dhe ftoni komentet e shikuesve. Ju mund t'i kërkoni shikuesve tuaj reagime dhe të përpiqeni të zbatoni ndonjë reagim konstruktiv. Monitoroni rekomandimet e shikuesve dhe zbatoni sa më shumë sugjerime të jetë e mundur. Zgjidh kërkesat më të njohura dhe krijo video të ardhshme për t'iu përshtatur preferencave të shikuesve.

Kryerja e seancave pyetje dhe përgjigje dhe dhurata

Njoftoni sesionet jozyrtare të pyetjeve dhe përgjigjeve (Q&A) dhe inkurajoni shikuesit të bëjnë çdo pyetje ose pyetje që mund të kenë. Ju duhet të keni video të dedikuara për t'u marrë dhe për t'iu përgjigjur këtyre pyetjeve. Seancat e transmetimit të drejtpërdrejtë për t'iu përgjigjur pyetjeve të shikuesve janë një alternativë e mirë, e cila u mundëson shikuesve të angazhohen me ju në kohë reale. Merrni parasysh shpalljen e dhuratave duke inkurajuar shikuesit të komentojnë videot tuaja. Kryeni dhurata javore ose mujore për disa shikues të zgjedhur rastësisht që komentojnë videot tuaja. Video të tilla janë shumë të shpërndara. Por, për të inkurajuar audiencën tuaj për të ndarë, ju mundeni gjithmonë blej aksione në YouTube. Të kesh iluzionin e kaq shumë shpërndarjeve i detyron njerëzit të ndajnë në mënyrë organike përmbajtjen.

Shkarkimi i trollëve

Trolling është një shqetësim i zakonshëm i mediave sociale dhe YouTube nuk përjashtohet prej tij. Strategjia më e mirë është të shmangni negativitetin dhe të injoroni të gjithë trollët. Këshillohet që të mos përfshiheni në biseda të kota me trollët. Përgjigja ndaj komenteve me urrejtje mund të krijojë një reputacion të keq për kanalin. Trollët mund të duken të vegjël dhe të padëmshëm, por komentet e tyre negative kanë potencialin të largojnë shikuesit e vërtetë që dëshirojnë të angazhohen me kanalin tënd. Për të shmangur bezdisjen e vazhdueshme dhe çdo ndikim negativ në rritjen e kanalit tuaj, ju keni mundësinë të çaktivizoni ose fshehni komentet e trollëve.

Angazhimi me kanale të tjera në YouTube

Qëndroni në krah të krijuesve të përmbajtjeve të njohura dhe të ardhshme në zonën tuaj dhe angazhohuni me ta. Ndiqni kanalin e tyre dhe jepni komente të mprehta ose domethënëse në videot e tyre në mënyrë që ato të hapin diskutime. Angazhimi i shpeshtë do të vërë re kanalin tuaj dhe kjo do të inkurajojë gjithashtu krijuesit e tjerë që të përgjigjen dhe të japin komente të zgjuara në videot tuaja. Ju gjithashtu mund të rekomandoni kanale të tjera në YouTube përmes videove tuaja. Disa nga shikuesit tuaj besnikë mund të shikojnë kanalet ose videot tuaja të rekomanduara. Nxitini ata të komentojnë në ato video në YouTube duke përmendur emrin e kanalit tuaj. Krijuesit e tjerë gjithashtu do të kthejnë favorin tuaj dhe do të nxisin trafikun në kanalin tuaj, duke zgjeruar shtrirjen e kanalit tuaj. Ju gjithashtu mund të krijoni video bashkëpunimi me krijues të tjerë të përmbajtjes dhe të fitoni tërheqje me shikueshmërinë e kombinuar.

Përfundim

Të josësh shikuesit për të komentuar videot e tua në YouTube kërkon një qasje taktike. Disa strategji bazë do t'ju ndihmojnë të krijoni një forum interaktiv për bazën tuaj të shikuesve, i cili, nga ana tjetër, do të përshpejtojë rritjen e kanalit tuaj.

Nëse keni nevojë për ndihmë profesionale për blini pëlqime në YouTube dhe komente, YTpals mund të ofrojnë udhëzime të përshtatshme. Ne kemi ekspertizën për t'ju edukuar dhe për të ndihmuar në rritjen e angazhimit tuaj në YouTube. Ne gjithashtu mund t'ju ndihmojmë blej orët e shikimit në YouTube.

Së fundi, nëse dëshironi të gjeneroni organikisht abonentë falas në YouTube, atëherë pse jo blini pajtimtarët në YouTube nga ne? Duke parë kaq shumë abonentë në kanalin tuaj, do të filloni të tërhiqni abonentë organikë të cilët do ta duan llogarinë tuaj. Nëpërmjet YTPals, ju gjithashtu mund të merrni komente falas në YouTube.

5 mënyrat kryesore për t'i bërë shikuesit të komentojnë videot tuaja në YouTube nga Shkrimtarët YTpals,

Gjithashtu në YTpals

Gjithçka që duhet të dini rreth reklamave post-roll në Youtube

Gjithë sa duhet të dini për reklamat pas rrokullisjes në YouTube

Një nga reklamat që shpesh neglizhohet, reklamat pas rrokullisjes, është lloji i reklamës që luhet pas përfundimit të një videoje. Ajo ka treguar sukses të madh për bizneset që preferojnë njerëzit t'i përgjigjen një butoni thirrje për veprim më tepër rather

0 Comments
Bp 4

Pse Kanali yt në YouTube nuk ka abonentë të mjaftueshëm

Ngjashëm me mënyrën se si funksionon oksigjeni për njerëzit dhe kafshët, abonentët janë pjesë e asaj që kanali dhe videot tuaja në YouTube kanë nevojë për të qëndruar gjallë përballë konkurrencës në rritje. Si metrika kryesore e YouTube

0 Comments
Blogu Yt 25

Gjithë sa duhet të dini rreth marketingut të anëtarëve në YouTube

Që nga fillimi i tij në 2005, YouTube u ka prezantuar tregtarëve të ditëve moderne mundësi të panumërta për të fituar para dhe për të promovuar markën e tyre përpara një numri të gjerë audiencash. Engineshtë motori i dytë më i madh i kërkimit pas kompanisë së saj mëmë Google,

0 Comments
Merrni një akses në trajnimin falas për videot

Kurs trajnimi falas:

Marketingu në YouTube dhe SEO për të marrë 1 milion shikime

Ndani këtë postim në blog për të marrë qasje falas në 9 orë trajnim me video nga një ekspert i YouTube.

Shërbimi i vlerësimit të kanalit YouTube
Keni nevojë për një ekspert të YouTube për të përfunduar një vlerësim të thelluar të kanalit tuaj në YouTube dhe për t'ju siguruar një plan veprimi?

Ne ofrojmë më shumë Shërbime të marketingut në YouTube

Shërbime
Çmimi $
$ 30

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Çmimi $
$ 20
$ 60
$ 100
$ 200
$ 350
$ 600

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Çmimi $
$ 13.50
$ 20
$ 25
$ 40
$ 70
$ 140
$ 270
$ 530
$ 790
$ 1050
$ 1550

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Çmimi $
$ 20
$ 35
$ 50
$ 80

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Çmimi $
$ 60
$ 180
$ 300
$ 450
$ 700

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Çmimi $
$ 30
$ 50
$ 80
$ 130
$ 250

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
en English
X
Dikush në blerë
më parë