3 Llojet e përmbajtjes video të YouTube që do të sjellë rezultatet - tofarë duhet të dini

Pavarësisht se si mund të jetë kanali juaj i ri ose i vendosur mirë, nuk ka mohuar faktin që ekzistojnë disa lloje të videos në YouTube që mund t'i japin përmbajtjes tuaj një nxitje shumë të nevojshme në sytë e shikuesve. Vlen të përmendet, megjithatë, që zgjedhja e llojit të duhur të përmbajtjes për të krijuar është gjithashtu të dini se çfarë funksionon më mirë me kanalin e zhanrit tuaj, ndërsa përdorni opsionin që funksionon më mirë me përdoruesit tuaj.

Duke ditur se çfarë lloji temash pajtimtarët tuaj të mundshëm përdorin më së shumti dhe duke përshtatur përmbajtjen e kanalit tuaj YouTube ndaj tyre, ju mund të rrisni numrin e shikuesve tuaj organikë dhe të pajtimtarëve me një diferencë të konsiderueshme! Nëse doni të merrni lojën tuaj krijuese të përmbajtjes në YouTube dhe të korrni përfitimet e përpjekjes suaj në krijimin e videove, këtu janë llojet më të mira të përmbajtjes që duhet të keni kujdes për të:

1. Shqyrtime të produkteve

Si një nga llojet me përmbajtje më të larta në YouTube, rishikimet e produkteve tani janë një tip kryesor i videos që kanali juaj duhet të fillojë ta nxjerrë menjëherë. A e dini se vlerësimet e produktit janë numri një i videos më i shikuar i YouTube për momentin? Kjo për shkak se ata zgjidhin në mënyrë efektive dëshirën e konsumatorit mesatar për të ditur më shumë rreth produkteve të caktuara.

Me rritjen e tregtisë elektronike në tërësi, rëndësia e rishikimeve të produkteve gjithashtu vazhdon të rritet. Kur përdoren me kujdes, videot e rishikimit të produktit do të grumbullojnë sasi të konsiderueshme të pajtimtarëve të rinj brenda një kohe të shkurtër, veçanërisht kur shqyrtoni një të mirë ose shërbim që është në modë për momentin!

2. Video edukative 

Një lloj tjetër i përmbajtjes video që dëshmon të punojë veçanërisht mirë në mbledhjen e pikëpamjeve organike dhe rrit normat e pajtimtarëve nuk është askush tjetër përveç përmbajtjes arsimore. Falë videove arsimore, YouTube është bërë një burim i vlefshëm mësimi që miliarda shikues përdorin për të kuptuar më shumë për gjithçka dhe gjithçka.

Pavarësisht nëse bëhet fjalë për një video rreth llogaritjes ose përpunimit të drurit, është e sigurt të supozohet se një video edukative do të tërheqë nivele rekord të pajtimtarëve dhe pamje kur të bëhet si duhet. Për këtë qëllim, megjithatë, videot edukative janë më të përshtatshme për ekspertët e industrisë ose hobiistët që janë të gatshëm të ndajnë më shumë rreth zanatit të tyre dhe t'i lënë shikuesit të etiketojnë së bashku me ta në udhëtimin e tyre mësimor.

3. Videot e fillimit të mallrave

Edhe pse ato mund të mos duken si opsioni më i dukshëm nga të gjitha, videot e fillimit të mallrave janë raportuar të grumbullojnë një sasi të konsiderueshme shikimesh në një kohë të shkurtër që nga momenti kur u prezantuan për herë të parë. Në krahasim me rishikimin e produkteve ose videot e lëshimit të produkteve që përmbushin qëllimin e rritjes së vetëdijes për nevojat dhe dëshirën e një klienti për të mësuar, videot e fillimit të mallrave janë kryesisht të shqetësuar me rritjen e ndërgjegjësimit të markës.

Ato janë gjithashtu veçanërisht efektive për çdo lloj krijuesi të përmbajtjes në YouTube, sepse ato janë thelbësore për inkurajimin e besnikërisë midis të gjitha llojeve të shikuesve përmes fuqisë së entuziazmit ngjitës. Për më tepër, videot e fillimit të mallrave janë opsioni i përsosur për të kërkuar nëse po kërkoni të fitoni më shumë para nga përmbajtja juaj, pasi shumica e sponsorëve janë të gatshëm t'ju japin një përqindje të konsiderueshme të komisionit me çdo shitje!

Nëse po kërkoni të përmirësoni mënyrën e krijimit të përmbajtjes dhe të rritni ndikimin e përpjekjeve tuaja me një diferencë të konsiderueshme, atëherë zgjedhja e llojeve të duhur të videove për të krijuar do të shkojë shumë! Duke përdorur cilindo prej llojeve të përmbajtjeve të përmendura në këtë listë, do të keni mundësi të vendosni kanalin tuaj për sasi të konsiderueshme suksesi me disa ndryshime për çdo lëshim!

Nëse jeni duke kërkuar për merrni pajtimtarët në YouTube për kanalin tuaj, kontaktoni sot me ne për të parë se si mund të ndihmojmë.

3 Llojet e përmbajtjes video të YouTube që do të sjellë rezultatet - tofarë duhet të dini nga Shkrimtarët YTpals,

Gjithashtu në YTpals

Këtu keni gjithçka që duhet të dini rreth konvertimeve në YouTube

Marketingu i mediave sociale, përfshirë marketingun në YouTube, ka të bëjë me matjen, mësimin dhe vënien e këmbës më të mirë. Ndërsa gjithnjë e më shumë njerëz po kalojnë në video në internet (82 përqind e të gjithë trafikut ka të ngjarë të

0 Comments
Si të përmirësoni cilësinë e videove tuaja në YouTube?

Si të përmirësoni cilësinë e videove tuaja në YouTube?

Sot, sa herë që mendoni të merrni mësime të shpejta, të lehta për tu ndjekur dhe informuese, gjëja e parë që ju vjen në mendje është YouTube, apo jo? Kjo është ndoshta arsyeja pse 2 miliard njerëz hyjnë në platformën video

0 Comments
Pse Dokumentaret në YouTube janë një mani kaq e madhe këto ditë?

Pse Dokumentaret në YouTube janë një mani kaq e madhe këto ditë?

YouTube është shtëpia e zhanreve të ndryshme të videove. Ndërsa videot e shkurtra dhe të qarta po bëhen shpejt normë, ekziston një vend tjetër që po rritet jashtëzakonisht. Ne po flasim për dokumentarët e YouTube këtu. Një dokumentar është…

0 Comments
Merrni një akses në trajnimin falas për videot

Kurs trajnimi falas:

Marketingu në YouTube dhe SEO për të marrë 1 milion shikime

Ndani këtë postim në blog për të marrë qasje falas në 9 orë trajnim me video nga një ekspert i YouTube.

Shërbimi i vlerësimit të kanalit YouTube
Keni nevojë për një ekspert të YouTube për të përfunduar një vlerësim të thelluar të kanalit tuaj në YouTube dhe për t'ju siguruar një plan veprimi?

Ne ofrojmë më shumë Shërbime të marketingut në YouTube

Shërbime
Çmimi $
$ 30

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Çmimi $
$ 20
$ 60
$ 100
$ 200
$ 350
$ 600

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Çmimi $
$ 13.50
$ 20
$ 25
$ 40
$ 70
$ 140
$ 270
$ 530
$ 790
$ 1050
$ 1550

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Çmimi $
$ 20
$ 35
$ 50
$ 80

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Çmimi $
$ 180
$ 300
$ 450
$ 550

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Çmimi $
$ 30
$ 50
$ 80
$ 130
$ 250

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
en English
X
Dikush në blerë
më parë