Пакет за промоција на YouTube

Најчесто поставувани прашања

Договорите за пакетите се дизајнирани да ги комбинираат сите услуги што треба да ги купите заедно за оптимални резултати и по намалена цена.

На пример, наместо само да купувате 5,000 прегледи, ќе добиете најдобри перформанси за рангирање и природно појавувачки резултати кога исто така ќе купите 400 допаѓања, 2000 споделувања и 40 коментари.

Ние ги комбинираме точните услуги за да ви дадеме оптимални резултати.

Најпопуларната зделка за пакети е „Пакетот 5000 прегледи“. Ова може да се рашири на максимум од 1 до 5 видеа.

Сепак, пакетот што го препорачуваме секој за купување е во „Пакети за оптимизација на канали и видео“ и се нарекува „Пакет за оптимизација на канали“.

Ако сте сериозни во врска со успехот на YouTube, ќе направите огромен скок напред, дозволувајќи ни да го процениме вашиот канал, да ви кажеме што точно треба да промените и да ви обезбедиме професионална графика за да му дадете на вашиот канал „bigtime YouTuber“ изглед.

Можеме да подготвиме зделки за сопствени пакети. Доколку сакате да мешате и да одговарате на други услуги или да ги зголемите количините на одредени услуги, едноставно контактирајте не и известете ни ги точните услуги и количини на секоја услуга што сакате да ја комбинирате. Ние ќе ви понудиме сопствена понуда.

Пакет за промоција на YouTube
Некој во Купена
пред