Најчесто поставувани прашања

Еве ги одговорите на нашите најчесто поставувани прашања. Ако не можете да најдете одговор овде, испратете ни е-пошта.

  • Кога ќе ги посетите YTpals, кликнете на врската „Најава / Регистрација“ во горното мени со заглавието.
  • Од вас се бара да се најавите на вашата сметка на Google (YouTube). Откако ќе се најавите на вашата сметка, едноставно прифатете ги дозволите за апликација и ќе бидете насочени кон порталот на вашиот член.

Забележете: не ги добиваме вашите информации за најава или немаме пристап до вашата сметка на YouTube. Вашата сметка безбедно може да користи YTpals без никаква грижа за YTpals или друга странка да добие пристап.

Кога сте во порталот на членот, ви се претставени планови 4 YTpals, кои вклучуваат Basic, Starter (Најпопуларен), Enterprise и славна личност. Во зависност од вашите специфични потреби и барања, може да одлучите да одите со бесплатен план или за мала месечна претплата, да одите со платен план, како што е Enterprise или план за славна личност.

YTpals е безбедна и доверлива услуга од над 300,000 + членови, со раст во минута! Вашата приватност и безбедност е наша цел #1, поради што развивме многу силно кодирање и безбедно чувана веб-страница со помош на криптирање 256-битна.

НЕ! Ние не добиваме никаква информација за најава на YouTube / Google и само ги чуваме името на вашиот канал, URL-то на каналот и адресата на е-пошта во нашата база на податоци, така што мрежата може правилно да ги доставува претплатниците до вас. Ништо повеќе!

Кога ќе кликнете на копчето „Активирај“, ќе бидете пренасочени на страница каде што треба да се претплатите на 10 други канали и како 10 видеа. Откако ќе кликнете на зеленото копче „Активирај“, Ве молиме внимателно следете ги упатствата на екранот за успешно активирање на планот.

Ако имате какви било проблеми во обидот да ви се допадне и / или да се претплатите на канал, кликнете на жолтото копче „Прескокни“ за да прикажете нов канал. Кога успешно сте се претплатиле на 10 канали и ви се допаднале 10 видеа, Основниот план ќе се активира и ќе добиете претплатници 5 во периодот на активирање 24 час.

Овој нов систем е многу ефикасен и ќе ги испорача сите претплатници 5 пред вас пред ознаката 24-час, пред повторно да го активирате копчето, но имајте на ум дека некои луѓе можат да се откажат од вас, предизвикувајќи да добиете околу 3- Претплатници 5 за време на секое активирање. Оние што се откажуваат претплата од други корисници добиени преку YTpals, автоматски се забранети.

Основниот план има главни ограничувања на 2, што значи дека ви е дозволено да го користите само еднаш на секои 24 часа и мора да се најавите во YTpals секој пат за повторно да го активирате вашиот план. Ова значи, откако ќе го притиснете копчето „Активирај“, нема да можете повторно да го притиснете копчето „Активирај“ точно за уште 24 часа. Кога ќе заврши 24 час периодот и ќе можете повторно да го притиснете копчето „Активирај“, ќе добиете автоматско известување за е-пошта за да ве потсетам дали сте се одлучиле да го примите ова.

Кога ќе кликнете на копчето „Активирај“, ќе бидете пренасочени на страница каде што треба да се претплатите на 20 други канали и како 20 видеа. Откако ќе кликнете на зеленото копче „Активирај“, Ве молиме внимателно следете ги упатствата на екранот за успешно активирање на планот.

Ако имате какви било проблеми во обидот да ви се допадне и / или да се претплатите на канал, кликнете на жолтото копче „Прескокни“ за да прикажете нов канал. Кога успешно сте се претплатиле на каналите 20 и ви се допаднале 20 видеа, планот за стартување ќе се активира и ќе добиете претплатници 10 во периодот на активирање 12 час.

Овој нов систем е многу ефикасен и ќе ги испорача сите претплатници 10 пред вас пред ознаката 12-час, пред повторно да го активирате копчето, но имајте на ум дека некои луѓе можат да се откажат од вас, предизвикувајќи да добиете околу 7- Претплатници 10 за време на секое активирање. Оние што се откажуваат претплата од други корисници добиени преку YTpals, автоматски се забранети.

Овој почетен план има две главни разлики од Основниот план. Првата разлика е во тоа што можете да го активирате и примате претплатници 10 на секои 12 часа, наместо на секој 24 часа. Втората разлика е во тоа што наместо да се претплаќате на 10 други канали, треба да се претплатите на 20. Претплатата на други канали 20 е основната причина што овој план е дозволен да се активира на секои 12 часа.

Ако имате потешкотии да се претплатите на канал од која било причина, едноставно притиснете го жолтото копче „Прескокни“ за да вчитате нов канал. Откако ќе се вчита новиот канал, можете да се обидете да се претплатите на тоа и треба да работи.

Ако не работи, притиснете на врската „Најави“ на горниот дел од страницата за повторно да се најавите, а потоа треба да можете да продолжите таму каде што сте застанале. Ова ќе ја освежи страницата.

Откажување на вашиот бесплатен план е лесно. Едноставно, не влезете во YTpals и користете ги нашите услуги и повеќе нема да примате или испраќате нови претплатници. Имајте на ум дека каналите на кои сте се претплатиле за време на употребата со YTpals мора да останат на вашата сметка да бидат фер за другите корисници.

Плановите на Ентерпрајз, Елита и Славните се многу популарни од различни причини.

Кога се претплаќате на претпријатието, елитата или планот на славните, автоматски добивате 10-15 претплатници (претпријатија), 20-30 претплатници (елити) или 40-60 претплатници (славни) секој ден, 100% автоматски. Некои корисници ќе се откажат од претплата, оставајќи ви приближно 70-80% од претплатниците по секоја активација.

За разлика од бесплатните планови, платените планови се 100% автоматски, што значи штом еднаш ќе се најавите за тоа, никогаш повеќе нема да мора да се враќате на YTpals. Ние автоматски ќе ви даваме нови претплатници секој ден, така што вашата сметка ќе расте со безбедно и стабилно темпо, без напор!

Цените што ги наплатуваме за овие планови се значително помалку отколку што повеќето веб-страници би наплатувале за „лажни“ претплатници кои се испорачуваат одеднаш наместо природен изглед, дневен раст како што ние испорачуваме.

Овие платени планови обезбедуваат раст да изгледа природно и чини мал дел од цената!

Ако успешно ги купивте планот за Enterprise, Elite или Celebrity, но вашата претплата не е активна, ве молиме контактирајте не и испратете ни скриншот на страницата за трансакција или прием и URL-то на вашиот канал, што ќе ни ги обезбеди сите информации што ни се потребни за да ви помогнеме.

Кога купувате план за претпријатија, елита или славна личност, вашиот канал влегува во мрежата за неколку часа, а потоа останува во него 24 часа, што е почеток на вашиот прв ден. Во тој период од 24 часа, ќе ја добиете вашата дневна квота на претплатници, а потоа циклусот повторно се повторува следниот ден. Имајте на ум, претплатниците не доаѓаат веднаш, туку сите се испорачуваат во рок од 24 часа, секој ден. Доколку не добиете претплатници во рок од 48 часа, испратете ни порака и ќе разгледаме.

За да одговорите на ова прашање, треба да размислат неколку фактори. Еве што треба да знаете:

Кога ја користите услугата YTpals, статистиката покажува дека приближно 70-80% од претплатниците што ги примате секој ден остануваат на вашата сметка. Со тоа, кажано, ние често доставуваме дополнителни средства за да ги надоместиме загубите.

Причината поради која не остануваат сите на вашата сметка е затоа што некои луѓе не ги следат правилата и се претплатат, туку се забранети и / или казнети за ова и YouTube исто така автоматски брише некои претплатници.

Покрај тоа, најновите алгоритми на YouTube често бришат дел од претплатниците што се испорачуваат. За да го намалите износот на бришење на YouTube, треба да се фокусирате на објавување нови видеа и зголемување на погледи и допаѓања на вашите видеа. Ако имате повеќе претплатници од прегледи, нема логично да се случи тоа, така YouTube ќе има поголема тенденција да брише повеќе претплатници.

Повеќето од нашите клиенти се многу задоволни од услугата затоа што тоа навистина им помага на нивниот канал да расте за прифатлива цена.

Ако купите план за претплата и не сте задоволни со услугата, ве молиме контактирајте не во рок од 3 дена од денот на вашата исплата за претплата и ние целосно ќе ви ја вратиме и откажеме вашата претплата. Ако контактирате со нас повеќе од 3 дена по уплатата на вашата претплата и побарате поврат, нашиот тим ќе ја разгледа вашата сметка и ако тоа се должи на грешка на нашиот крај, ние целосно ќе ја вратиме вашата нарачка или ќе ви ја вратиме провизираната сума на неискористени денови во месецот, или да не возвраќате ништо, ако тоа е 7+ дена откако сте се претплатиле на нашата услуга.

Кога купувате претплата на Enterprise, Elite или Celebrity, автоматски ќе ви се наплатува на истиот ден од секој месец. Ако во одреден момент повеќе не ви е потребна вашата претплата на YTpals, едноставно испратете ни порака преку нашата страница Контактирајте не и ние ќе поставиме вашата сметка да истекува на крајот од претплатата на тековниот месец.

Ако на пример, се претплативте на 23rd во месецот, но пишете ни за откажување на вашата сметка на 10th на следниот месец, ние ќе ја поставиме вашата сметка да ја откажеме 13 дена подоцна, на крајот на претплатата на тековниот месец. Доколку претпочитате итно откажување, едноставно известете ги и можеме да го сториме и за вас.

Вие не сте обврзани да останете претплатени за кој било временски период, но ќе треба да нè напишете кога сте подготвени да откажете. Потоа ќе се справиме со тоа и ќе ви испратиме порака за потврда.

Можете да активирате платен план користејќи ја нашата опција за плаќање на лице место и да го откажете вашиот план во секое време. Едноставно, испратете ни е-пошта откако ќе се пријавите за платен план и ние ќе ја поставиме вашата сметка да заврши по периодот од еден месец и нема повторно да ви се наплатува.

Сега можете да ги купите вашите претпријатија, елити или планови за славни лица со користење картички за подароци!

Придобивки од користењето Openbucks „Плаќајте со картички за подароци“

ПОГОДНО: +150,000 локации за да ги вчитате вашите пари во картичка за подароци.
НЕ НАДОМЕСТОЦИ: Без надомест за претовар, употреба или активирање! Едноставно се ваши пари - на картичка за подароци.
БЕЗБЕДНО: Не мора да се регистрирате или да давате лични / банкарски информации за да плаќате со картички за подароци.
ЛЕСНО: Купувајте и плаќајте со картички за подароци на работна површина, таблет или мобилен телефон.

Како да го користам?

  1. Купете картичка за подароци од CVS / Аптека, Долар генерал или oBucks. Може да ја проверите вашата најблиска локација на мало со внесување на поштенски код на една од нивните веб-страници.
  2. Најавете се на вашата сметка на YTpals и изберете „Enterprise“, „Elite“ или „Celebrity“ кои планираат да ги надградат.
  3. Изберете „Плати со картички за подароци“ на исходот и внесете ги деталите за картичката за подароци кога ќе бидат прашани.

Тоа е тоа! Сега можете да уживате во вашата надградба!

Што чекаш?

Придружете се на нашата мрежа од над 500,000 успешни сопственици на канали на YouTube кои добиваат бесплатни претплатници на YouTube за да помогнат во растот на нивниот канал на YouTube.

Добијте бесплатни претплатници сега!
en English
X
Некој во Купена
пред