Купи ЈуТјуб Прегледи

Загарантирана испорака 100%

Кои се придобивките од купувањето прегледи на YouTube?

 • ✅ Ги охрабрува луѓето да ги гледаат вашите видеа
 • ✅ Прегледи Помогнете на зголемување на рангот на пребарувачите
 • ✅ 100% гарантирано испорака или враќање на вашите пари
 • ✅ 100% гарантирано да се одмрзне видео ако е замрзнато
 • ✅ Ние секогаш испорачуваме повеќе отколку што порачавте!
 • ✅ Резултатите ќе започнат со појавување за 24-72 часа
 • ✅ Подели прегледи низ повеќе видеа (1,000 прегледи на минимум видео). Нарачајте 10,000 прегледи и подели низ 1 до 10 видеа.
Кои се придобивките од купувањето прегледи на YouTube?

Докажани начини за купување прегледи на YouTube во 2022 година

Докажани начини за купување прегледи на YouTube во 2022 година

YouTube е многу популарна онлајн страница за стриминг каде што повеќе од милијарда корисници поставуваат милиони часови содржина секој ден. Од креативна содржина, упатства, музички видеа, „како да водичи“, прегледи на производи до отпакување видеа, YouTube има импресивна низа содржини што луѓето ги сакаат.

Тоа е идеална платформа за прикажување на вашите таленти, ширење на свеста, влијание или промовирање на вашиот бренд. Освен што е врвна веб-страница за стриминг содржина, YouTube е претпочитан канал за бизниси и за оние кои сакаат да заработат пари. Во зависност од метриката како што се бројот на прегледи, допаѓања и претплатници што ги имате, можете да генерирате капитал. Повеќекратните придобивки од станувањето популарен YouTuber се причината зошто луѓето купуваат прегледи на YouTube.

Ако сакате да го започнете вашиот канал на YouTube во 2022 година, купувањето прегледи ќе ви помогне да го забрзате вашето патување да станете успешен YouTuber. Кога станува збор за купување прегледи на YouTube, не сите страници или продавачи се создадени еднакви. Знаењето како да купите прегледи што ги даваат резултатите што ги барате е од витално значење за да ја постигнете вашата стратегија на YouTube за 2022 година.

YouTube е многу популарна онлајн страница за стриминг каде што повеќе од милијарда корисници поставуваат милиони часови содржина секој ден. Од креативна содржина, упатства, музички видеа, „како да водичи“, прегледи на производи до отпакување видеа, YouTube има импресивна низа содржини што луѓето ги сакаат.

Тоа е идеална платформа за прикажување на вашите таленти, ширење на свеста, влијание или промовирање на вашиот бренд. Освен што е врвна веб-страница за стриминг содржина, YouTube е претпочитан канал за бизниси и за оние кои сакаат да заработат пари. Во зависност од метриката како што се бројот на прегледи, допаѓања и претплатници што ги имате, можете да генерирате капитал. Повеќекратните придобивки од станувањето популарен YouTuber се причината зошто луѓето купуваат прегледи на YouTube.

Ако сакате да го започнете вашиот канал на YouTube во 2022 година, купувањето прегледи ќе ви помогне да го забрзате вашето патување да станете успешен YouTuber. Кога станува збор за купување прегледи на YouTube, не сите страници или продавачи се создадени еднакви. Знаењето како да купите прегледи што ги даваат резултатите што ги барате е од витално значење за да ја постигнете вашата стратегија на YouTube за 2022 година.

Што се смета за преглед на YouTube?

Пред да го барате најдобриот сајт за купи Јутјуб пати, важно е да се разбере што се брои како поглед. YouTube брои прегледи во зависност од овие критериуми:

 • Корисникот намерно кликнува на видеото за да го гледа видеото.
 • Корисникот го гледа видеото минимум 30 секунди.

Вашите прегледи ќе се бројат кога ќе го репродуцирате вашето видео на YouTube, само ако го гледате еднаш или двапати. Постојаното освежување на страницата за вештачко зголемување на прегледите нема да се смета за прегледи.

YouTube ќе брои и преглед ако поминете повеќе од 30 секунди гледајќи го видеото, но го прескокнете. Гледањето на видеото помалку од 30 секунди нема да се смета за преглед на YouTube. Ограничувањето за гледање од 30 секунди е важно бидејќи ова и помага на платформата да одреди дали видеото може да се монетизира. Видеата помали од 30 секунди обично не може да се монетизираат.

Со оглед на тоа што прегледите не се единствени, сите повторни посети и повторувања исто така се бројат како прегледи. Контролната табла за аналитика на YouTube прикажува единствени гледачи ако сакате да ја знаете оваа метрика.

Повторените прегледи од други ќе се бројат како прегледи само до одреден степен. YouTube не го одредува прагот на кој престанува да брои прегледи. Експертите на YouTube веруваат дека платформата брои до четири или пет прегледи дневно, но престанува да го ажурира бројот на прегледи по оваа бројка. Иако е вообичаено да се мисли дека членовите на тимот, пријателите или семејството постојано да ги гледаат видеата ќе ги зголеми прегледите, тоа можеби нема да се случи.

Ако прегледите се „вештачки“, софтверот на YouTube ги открива и ги брише. Ова се знаците кои се знаци на неволја за YouTube:

 • Постојано се освежува – ако еден корисник постојано го освежува видеото за да ги прикаже бројките, тоа нема да се смета за дополнителни прегледи.
 • Вируси - малициозен софтвер дизајниран да ѝ наштети на мрежата, серверот или компјутерот.
 • Автоматска репродукција – Видеото што е поставено да се репродуцира автоматски на која било веб-локација нема да се смета за преглед.
 • Спам-коментари – Доколку корисникот остави спам коментари, YouTube нема да го смета неговиот часовник како преглед.
 • Вградено видео – Додека пресудата за тоа дали вградените видеа се бројат како прегледи е конфликтна, YouTube може да не ги брои видеата вградени во веб-страница и поставени на автоматска репродукција. Во случај вграденото видео да се вчита само делумно, со што корисникот го освежува видеото неколку пати, овие прегледи исто така нема да се бројат. Вграденото видео треба да се вчита целосно и чисто, а гледачот треба намерно да кликне на видеото за YouTube да го брои како преглед.

Колку често се ажурираат прегледите?

Иако оваа информација не е објавена од YouTube, искусните Јутјубери знаат дека прегледите не се ажурираат веднаш. Вообичаено, прегледите на YouTube обично се ажурираат на секои 24 до 48 часа.

YouTube Live: Дали овие прегледи се бројат?

YouTube не само што им овозможува на луѓето да поставуваат претходно снимени видеа, туку има и функција за видео во живо. Ова им овозможува на корисниците да гледаат видеа со стриминг во живо во реално време. Прегледите во живо исто така се бројат како прегледи на YouTube, слично на прегледите на претходно снимените видеа. Исто како и со претходно снимените видеа, бројот на прегледи на видеа во живо ќе се прилагоди кога корисниците

 1. Постојано освежувајте ги страниците.
 2. Погледнете го видеото помалку од 30 секунди.
 3. Користете ја истата IP адреса во исто време на повеќе уреди.
 4. Отворете различни прозорци додека го гледате видеото.

Кој треба да купува прегледи на YouTube?

Купувањето прегледи и следбеници на YouTube може да ви помогне да ја постигнете целта да станете личност на Интернет. Освен ова, различни професии можат да имаат корист и од купување прегледи и следбеници на YouTube, како што се:

Музичари – Музичките видеа се најпопуларниот тип на содржина на YouTube. Ако сте музичар кој сака да го покаже својот посебен талент на светот, нема подобра платформа од YouTube. Кога плаќате за прегледи, можете да го зголемите ангажманот со вашите видеа и да стекнете подобра изложеност. Ова може да ви отвори повеќе можности да го проширите досегот и да стекнете слава на Интернет.

Специјалисти за оптимизација и креатори на содржини – Специјалистите за оптимизација и креаторите на содржини можат да имаат корист на многу начини со купување на прегледи на YouTube и база на претплатници. Ова може да помогне да се усовршат нивните стратегии за содржина за да се рангираат повисоко на Google или YouTube.

Стримери за стегање – Twitch е фокусиран првенствено на пренос на видеа во живо. За оние кои сакаат да бидат успешни во оваа ниша, зголемувањето на гледаноста на YouTube е докажан начин за зголемување на органската гледаност.

брендови – Се поголем број бизниси и маркетери инвестираат во видео маркетинг за кој е докажано дека обезбедува висок поврат на маркетинг инвестицијата. Видеата се познати по нивната способност да го зајакнат ангажманот на клиентите, да го подобрат отповикувањето на брендот и да ги подобрат стапките на конверзија. Всушност, над 70 проценти од купувачите купуваат откако ќе погледнат видео за тоа на YouTube. Брендовите кои сакаат да ја зголемат продажбата и ангажманот на клиентите ќе имаат корист со инвестирање во прегледи на YouTube.

Освен овие професии, инфлуенсерите, рецензентите на производи, комичарите, професионалците за финансии и туторите можат да го развијат својот бизнис и да воспостават силно присуство на Интернет со купување прегледи на YouTube.

Зошто се важни прегледите на YouTube

Според Statista, YouTube има 1.86 милијарди корисници ширум светот во 2021 година. Милијарди часови видео се гледаат секој ден од гледачи од сите возрасни групи. Гледачите гледаат видеа на YouTube на повеќе уреди, вклучувајќи лаптопи, мобилни телефони, таблети, поврзани ТВ и десктоп компјутери. Просечното време што го поминуваат на YouTube е околу 41 минута.

Со повеќе од три четвртини од населението на САД приврзано на YouTube, платформата е вистинската дестинација за маркетерите, бизнисите и поединците кои сакаат да го покажат својот талент или да станат популарни. Според една анкета, 71 процент од B2B маркетерите инвестираат во создавање видеа на YouTube за да ја подигнат свеста за брендот, да добијат следбеници и да ја зголемат стапката на конверзија. На глобално ниво, 40 отсто од потрошувачите велат дека купиле нешто откако гледале видео за тоа на YouTube.

Главните причини зошто гледачите гледаат видеа на YouTube вклучуваат:

 • Релаксација
 • Забава
 • образование
 • Вести
 • Ажурирања за нови производи/услуги од брендови

Без разлика дали сакате да го промовирате вашиот бизнис, да му покажете на светот вештините и талентите што ги поседувате или сакате да заработите пари на YouTube, важно е да се осигурате дека вашето видео има широк дофат.

Главните причини за купување прегледи на YouTube

Метриката за ангажирање на YouTube, како што се прегледи, претплати и допаѓања, одразуваат како гледачите комуницираат со вашето видео. Прегледите на YouTube се однесуваат на тоа колку пати е гледано вашето видео на YouTube. Прегледите на YouTube се важни показатели за целокупната популарност на вашето видео на YouTube.

Меѓутоа, имајќи предвид дека секоја минута на YouTube се поставуваат над 500 часа видео содржини, привлекувањето на вниманието на гледачите е предизвик.

Еве уште неколку причини за купување прегледи на YouTube:

Рангирајте повисоко на YouTube и Google – Прегледите се важни за да се зголеми рангирањето на вашето видео на YouTube и на пребарувачите како Google. Високиот ранг на страниците за пребарување и YouTube помага вашето видео да биде повидливо за оние кои бараат слична содржина.

YouTube функционира исто како и Google. Корисниците бараат користејќи клучни зборови, а резултатите од видеото се прикажуваат на YouTube. Алгоритмот на YouTube одредува кои видеа ќе се прикажуваат врз основа на многу фактори за рангирање, како што се бројот на претплатници, прегледи, допаѓања, коментари и споделувања. Во основа, алгоритмот на YouTube бара релевантни видеа кои имаат најголем ангажман (прегледи, допаѓања, претплатници) за да се рангираат високо во резултатите од првата страница. Ова значи дека колку е поголем бројот на прегледи за вашето видео, толку е поголема веројатноста вашето видео да се рангира повисоко на резултатите од пребарувањето. Најдобрата стратегија за зголемување на прегледите, особено кога сте почетник, е да платите за прегледи.

Добијте повеќе допаѓања – Едно од вообичаените прашања што луѓето штотуку почнуваат на YouTube се однесува на важноста на прегледите над лајковите. Ако дебатирате дали треба да купувате прегледи или сакате да ја зголемите популарноста и рангирањето, имајте предвид дека не можете да имате допаѓања без прегледи. Со други зборови, вашите гледачи треба прво да го гледаат видеото за да можат да им се допадне. Маркетарите и јутјуберите купуваат прегледи на YouTube како прв чекор кон стекнување повеќе допаѓања и следбеници.

Изградете претплатничка база – Да натерате повеќе луѓе да го гледаат вашето видео е најдобриот начин да ја изградите вашата база на претплатници. Колку повеќе претплатници има вашиот канал на YouTube, толку повисоко се рангира на резултатите од пребарувањето на YouTube.

Монетизирајте ги вашите видеа – Многу Јутјубери заработуваат убав приход преку програмата за партнерство на YouTube. За да се приклучите на програмата, треба да имате 1,000 претплатници, а вашите видеа мора да се гледани 4,000 часа во последните дванаесет месеци. Откако вашите видеа ќе имаат толку многу прегледи и претплатници, можете да овозможите алатки на YouTube како што се:

Google AdSense – Google AdSense е едноставен начин да заработите пари со поставување реклами на вашето видео на YouTube. Мрежата на Google ги поврзува бизнисите кои сакаат да пласираат реклами на популарните канали на YouTube и Јутјуберите кои сакаат да го монетизираат нивниот канал.
Според една проценка, 20,000 прегледи може да ви помогнат да заработите од 28 до 47 долари дневно. Ова се преведува од 460 до 769 долари месечно и од 5,600 до 9,353 долари годишно.

Продажба на стоки – Кога плаќате за прегледи, можете да станете партнер на YouTube што ви овозможува да продавате дванаесет стоки на вашата сметка на YouTube. Можете исто така да ги промовирате вашите сопствени производи на вашиот канал на YouTube.

Импланс маркетинг – Ако вашиот канал на YouTube има значителен број прегледи, тоа им укажува на бизнисите дека сте во позиција да влијаете на другите да донесат одлука за купување. Бизнисите им плаќаат на популарните Јутјубери за да ги промовираат нивните производи.
Зголемете ги органските прегледи - Клучна причина за купување прегледи на YouTube е да ги зголемите органските прегледи, допаѓања и претплатници. Кога сте почетник, тоа што имате неколку прегледи и претплатници може да значи дека вашето видео ќе помине незабележано. За да ги натерате луѓето да го гледаат вашето видео ќе треба многу време и напор. Повеќето луѓе се склони да гледаат видеа кои се веќе вирални или се прегледани илјадници пати. Купувањето прегледи на YouTube ви помага да го добиете моментумот што ви е потребен за да привлечете органски прегледи, допаѓања и претплатници.

Усовршете ја вашата стратегија на YouTube – Откако ќе го зголемите бројот на органски прегледи, можете да ја користите метриката за да ја усовршите вашата стратегија за видео на YouTube. Со следење на прегледите, можете подобро да разберете дали вашата слика е ефикасна, насловот е привлечен и дали вашата содржина вреди да се гледа.

Изградете кредибилитет – Луѓето претпочитаат да гледаат видеа што ги гледаат и им се допаѓаат на многу други. Наместо да започнете со неколку прегледи, многу е полесно да ги зголемите прегледите со купување прегледи на YouTube. Популарните канали на YouTube се сметаат за доверливи и веродостојни. Првиот чекор за воспоставување кредибилитет е да купите прегледи на YouTube. Кога вашиот канал на YouTube се смета за веродостоен, тој ќе привлече повеќе органски прегледи, допаѓања, коментари и претплатници.

Промовирајте ја вашата веб-страница – Добивањето повеќе прегледи и претплатници е одличен начин да ја натерате вашата целна публика да ви верува. Ако сакате да го искористите YouTube за да ја промовирате вашата веб-страница, купувањето прегледи на YouTube може да ви помогне да ја постигнете оваа цел. Додавањето ефективно CTA (повик за акција) копче и врска во вашето видео ќе ви помогне да ги насочите претплатниците на вашата веб-страница. Овозможувањето споделување на социјалните медиуми исто така ќе помогне да се зголеми сообраќајот на вашата веб-страница.

Купувањето прегледи на YouTube од доверлив извор ќе ви помогне да ги насочите луѓето кои веројатно ќе бидат заинтересирани за содржината што ја нудите. Овие луѓе се со поголема веројатност да ја посетат вашата веб-страница и да ја купат вашата услуга или производ, зголемувајќи ги вашите приходи.
Пред сè, кога купувате прегледи на YouTube, можете брзо да го следите вашиот пат до постигнување на вашата стратегија на YouTube за 2022 година. Ова исто така ќе го ослободи вашето време бидејќи нема да трошите повеќе време и напор за да соберете повеќе претплатници и да ги зголемите прегледите на видеата. Можете да го искористите вашето слободно време за дотерување на вашата стратегија на YouTube, вклучително и создавање висококвалитетна содржина, усовршување на вашите стратегии за интернет маркетинг и други креативни аспекти.

Сега кога имате увид за тоа што значат прегледите на YouTube и придобивките од купувањето прегледи на YouTube, следниот чекор е да ја пронајдете вистинската страница за да купите прегледи на YouTube. Со толку многу страници (вклучувајќи ги и лажните) кои нудат прегледи и претплатници на YouTube, може да биде предизвик да се најде автентична локација.

Еве ги докажаните чекори за купување прегледи на YouTube што се усогласуваат со вашата стратегија на YouTube за 2022 година.

Докажани начини за купување прегледи на YouTube во 2022 година

Ловирањето на продавач на прегледи на YouTube може да одзема време и предизвикува предизвик кога не сте сигурни што да барате. Идеалниот провајдер нуди услуги со врвен квалитет, прифатливи пакети, прилагодување, заштита на политиката за рефундирање, гаранција за полнење и сеопфатна корисничка поддршка.

Еве ги главните карактеристики што треба да ги оцените кога купувате прегледи на YouTube:

Оценка и прегледи – Она што го велат клиентите за брендот игра витална улога во донесувањето одлуки за купување. Во дигиталната ера, потрошувачите читаат од 6 до 11 прегледи пред да одлучат да се вклучат во некоја компанија. Проверете дали продавачот на прегледи на YouTube има добри критики и оценки на страници од трети страни, како што е Trustpilot.

Trustpilot е доверлива локација за управување со прегледи на клиенти која содржи вистински прегледи на бизниси од клиенти. Побарајте рејтинг на Trustpilot над 4.5 што може да покаже дека компанијата е доверлива. На пример, YTPal има оцена од 4.7 на Trustpilot и се смета за најдобра, легитимна локација за купување прегледи, допаѓања, претплатници и многу повеќе.

планови – Оценете го давателот на прегледи на YouTube врз основа на нивните планови и пакети. Ако сте почетник со ограничен буџет, проверете дали страницата нуди бесплатен стартен пакет на YouTube, вклучувајќи бесплатни прегледи и претплатници на YouTube. YTPal нуди бесплатен стартен пакет за Јутјубери кој ви овозможува да стекнете десет претплатници за дванаесет часа.

Изборот за бесплатен пакет е одличен начин да се тестира квалитетот на производите и услугите што ги нуди страницата пред целосно да се посветите на нив. Откако ќе бидете задоволни со брзината на испорака, одзивноста и квалитетот на услугата, можете да продолжите со купување други планови.

Други атрактивни пакети со платен план започнуваат за 20 долари месечно. Имате можност да изберете 1000 прегледи или 100,000 прегледи со гарантираните платени планови.
Ако го сакате целото YouTube пакет што вклучува допаѓања, споделувања, претплатници и коментари со прегледи, најдобро е да се одлучите за пакети со прегледи. На пример, пакетот од 1000 прегледи вклучува 50 допаѓања, 100 споделувања и 10 коментари. Со пакетот од 5000 прегледи, можете да добиете 400 допаѓања, 2000 споделувања и 50 коментари.

Купувањето пакет прегледи на YouTube е одличен начин да заштедите пари додека го добивате бројот на прегледи, допаѓања, коментари и споделувања што ги сакате.

Опсег на услуги – Кога ја барате најдобрата локација за купување прегледи во 2022 година, клучен фактор што треба да се оцени е дали давателот нуди низа услуги. Иако можеби ќе ви требаат прегледи на YouTube, за почеток, како што напредувате, ќе ви требаат многу повеќе услуги, вклучително и

 • Евалуација на канал на YouTube
 • Видео оптимизација за YouTube
 • Графички дизајн на YouTube
 • Претплатници на YouTube
 • Часови за гледање
 • коментари
 • Вградува
 • Споделувања и допаѓања.

Можеби ќе сакате да го проширите вашето присуство на социјалните медиуми на други канали како што се Twitter, Instagram, Twitch или Pinterest. Наместо да посегнете до повеќе локации за секоја од овие услуги, паметна идеја е да изберете локација која ги нуди сите овие услуги под еден покрив.

Вистински погледи и следбеници – Еден од најважните фактори на кои треба да обрнете внимание кога купувате прегледи се однесува на автентичноста. Има многу сајтови кои нудат ботови и лажни следбеници или прегледи за да ја зајакнат вашата статистика на YouTube. Софтверот на YouTube, сепак, е дизајниран да ги открие и брише овие лажни следбеници и ботови.

Доверлива локација која нуди премиум услуги ќе нуди допаѓања, прегледи и приспособени коментари на YouTube од вистински луѓе.

Безбедност и доверливост – Една од најважните работи што треба да ги барате на страницата што продава прегледи на YouTube е дали тие ја одржуваат доверливоста. Оценете ја политиката за приватност на страницата на нивната веб-локација и како тие собираат и користат приватни информации. Идеалната локација нема да ја бара вашата лозинка додека прифаќа соодветни практики за собирање, обработка и складирање податоци. Тие исто така треба да имаат строги безбедносни мерки за заштита на вашите лични информации и податоци за трансакциите од неовластен пристап или откривање.

Веб-страницата треба да спомене и дали користи SSL заштитена комуникациска платформа која е шифрирана.

Гаранција за полнење – Гаранцијата за полнење е една од клучните работи што треба да ги барате кога купувате прегледи на YouTube во 2022 година. Ова е важно затоа што дури и кога ќе го добиете бројот на прегледи што сте ги купиле, бројот може да падне на YouTube од различни причини. Идеалниот обезбедувач на прегледи на YouTube ќе ви понуди гаранција за полнење за да се осигурате дека го имате точниот број на прегледи, бесплатно.

Брзини на испорака – Кога купувате прегледи на YouTube, природно очекувате брза испорака што, пак, ви дава побрзи резултати. Изборот на најдобрата локација за купување прегледи на YouTube во 2022 година ќе бара да се знае нивното време на пресврт за доставување на прегледите. Добар провајдер ќе започне со испорака во рок од 24 часа и ќе продолжи секој ден додека не се испорачаат целните прегледи. Најпопуларните страници ќе испорачуваат прегледи обично во рок од неколку дена. Ако се сомневате, разговарајте со тимот за поддршка на клиентите за да го потврдите времето на пресврт за прегледите на YouTube.

Доверливите страници како што е YTPal нудат 100 проценти загарантирана испорака и гаранција за враќање на парите за дополнителна заштита.

Искуство со нарачка – Искуството за купување се однесува на целиот процес во кој купувачот се вклучува, од посетата на страницата до завршувањето на купувањето. Веб-страницата на продавачот на прегледи на YouTube треба да биде лесна за навигација, ненатрупана и организирана. Треба да можете брзо да нарачате без да морате да кликате на повеќе врски или да морате да го барате копчето за купување. Почнувајќи од едноставен процес на регистрација, прелистувањето на прегледите на YouTube што треба да ги проверите, сè треба да биде без проблеми и брзо.

Подршка на купувачот – Освен самообјаснив и кориснички интерфејс, идеалниот сајт за продавач на прегледи на YouTube ќе понуди сеопфатна поддршка за корисниците. Ова може да вклучува посветен дел ЧПП што одговара на најчестите прашања, различни опции за контактирање со грижата за клиентите, како што е е-пошта или формулар за барање.

Одговорната компанија обично ќе ви се врати во рок од 24 часа или во рок од 72 часа.

политика за рефундирање – Како и со секоја друга трансакција, купувањето прегледи од страница може да носи одредени ризици кои може да вклучуваат неиспорака на услуги или проблеми со квалитетот на производот. Најдобрите сајтови за купување прегледи ќе имаат јасно формулирана политика за рефундирање која одредува под кои околности може да се издаде рефундирање и како клиентите можат да го бараат истото.

Кога станува збор за квалитетот на производот, повеќето сајтови ќе бараат од вас да обезбедите докази дека купената услуга не е како што е наведено во описот на страницата.
Освен овие, ќе треба да проверите и дали страницата има политика за откажување претплата. Ова ви дава слобода да ја откажете претплатата кога веќе не треба да купувате прегледи или претплати.

На пример, YTPals има политика за враќање на средствата за откажување претплата која ви овозможува да ја откажете претплатата во случај да не сте задоволни со производот или услугата. Може да добиете целосна наплата и да ја откажете претплатата со контактирање на грижата за корисници во рок од седум дена од датумот на плаќање на претплатата.

Подигнете ја вашата стратегија на YouTube во 2022 година со прегледи на YouTube

Креирањето видеа со висок квалитет е клучот за привлекување и задржување следбеници. Поради големата заситеност и силната конкуренција на YouTube, на почетниците им е тешко да стекнат следбеници и прегледи на платформата. Ова е причината зошто сајтови каде што можете купи Јутјуб пати, допаѓањата и претплатниците се толку популарни. Ако сакате да го зголемите вашето присуство на YouTube во 2022 година, преземете ги чекорите наведени погоре за да ја изберете најдобрата локација за купување прегледи и следбеници на YouTube.
Сумирајќи, докажаниот начин за купување прегледи на YouTube во 2022 година е да се обезбеди дека продавачот нуди:

 • Услуга со врвен квалитет
 • Бесплатен стартен пакет со опции за надградба
 • Широк спектар на услуги и планови
 • Брза испорака и резултати
 • Политика за гарантирање и враќање на парите
 • Политика за полнење
 • Лесен, кориснички интерфејс и процес на проверка
 • 100 проценти безбедност и доверливост
 • Висококвалитетни, автентични прегледи на YouTube
 • Разумни стапки
 • 24 x 7 поддршка за корисници
 • Позитивни критики и оценки

Најдобрите страници за продавачи на YouTube ви овозможуваат да го зајакнете вашиот органски раст со стекнување вистински прегледи, следбеници и допаѓања. Препуштањето на напорната работа за зајакнување на ангажманот на давателот на прегледи на YouTube ќе ви овозможи да се фокусирате на вашата страст и содржина.

Доверба од 500,000+ клиенти

Погледнете што велат нашите клиенти за YTPals


Ние нудиме повеќе услуги за маркетинг на YouTube

Сервис
Цена $
$ 30

Карактеристики

 • Загарантирана испорака
 • Гаранција за повторно полнење
 • Безбедна и приватна достава
 • Испорака СТАРТ за 24-72 часа
 • Испораката продолжува секој ден сè додека не заврши
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување
Сервис
Цена $
$ 20
$ 60
$ 100
$ 200
$ 350
$ 600

Карактеристики

 • Загарантирана испорака
 • Гаранција за повторно полнење
 • Безбедна и приватна достава
 • Испорака СТАРТ за 24-72 часа
 • Испораката продолжува секој ден сè додека не заврши
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување
Сервис
Цена $
$ 13.50
$ 20
$ 25
$ 40
$ 70
$ 140
$ 270
$ 530
$ 790
$ 1050
$ 1550

Карактеристики

 • Загарантирана испорака
 • Гаранција за повторно полнење
 • Безбедна и приватна достава
 • Испорака СТАРТ за 24-72 часа
 • Испораката продолжува секој ден сè додека не заврши
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување
Сервис
Цена $
$ 20
$ 35
$ 50
$ 80

Карактеристики

 • Загарантирана испорака
 • Гаранција за повторно полнење
 • Безбедна и приватна достава
 • Испорака СТАРТ за 24-72 часа
 • Испораката продолжува секој ден сè додека не заврши
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување
Сервис
Цена $
$ 60
$ 180
$ 300
$ 450
$ 700

Карактеристики

 • Загарантирана испорака
 • Гаранција за повторно полнење
 • Безбедна и приватна достава
 • Испорака СТАРТ за 24-72 часа
 • Испораката продолжува секој ден сè додека не заврши
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување
Сервис
Цена $
$ 30
$ 50
$ 80
$ 130
$ 250

Карактеристики

 • Загарантирана испорака
 • Гаранција за повторно полнење
 • Безбедна и приватна достава
 • Испорака СТАРТ за 24-72 часа
 • Испораката продолжува секој ден сè додека не заврши
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување

Добијте 10% попуст денес!

Внесете ги вашите податоци за да го добиете кодот на купонот и да започнете да ја зголемувате вашата сметка на социјалните мрежи на лесен начин.
Понудата важи за сите „Премиум услуги“.
блиска врска
en English
X
Некој во Купена
пред