Купете ги коментарите на YouTube

Загарантирана испорака 100%

Кои се придобивките од купувањето коментари на YouTube?

 • ✅ Подобрете го рангирањето на пребарувачите на вашите видеа
 • ✅ Ги охрабрува другите да коментираат за вашето видео
 • ✅ Охрабрува дискусиите да започнат
 • ✅ Го прегледуваме вашето видео и пишуваме квалитетни коментари
 • ✅ Доколку сакате, можете да ги доставите сопствените коментари
 • ✅ Коментарите се шират во текот на неколку дена
 • ✅ 100% гарантирано испорака или враќање на вашите пари
 • ✅ Коментарите започнуваат за 24-72 часа
 • ✅ Поделете ги коментарите на повеќе видеа. Најмалку 10 коментари по видео. Нарачајте 50 коментари и распоредете ги на најмногу 5 видеа.
Кои се придобивките од купувањето коментари на YouTube?

Начините за купување коментари на YouTube може да му помогнат на вашиот канал да стане попопуларен

Во денешно време, YouTube се смета за еден од најкористените услуги за видео стриминг во светот. Доживеа експоненцијален раст со текот на годините и стана омилена дестинација за објавување и гледање видео содржини. Многу корисници кои можеа да соберат добар број следбеници, исто така, извлекоа придобивки од монетизацијата. Значи, несомнено е дека YouTube доаѓа со многу придобивки. Следното упатство ќе ви помогне да изградите успешен канал на YouTube и да извлечете повеќе придобивки од него.

За да изградите успешен канал, првиот чекор што треба да го направите е да изградите силна база на публика. Публиката, која е позната како претплатници на YouTube, ќе донесе поголема видливост на вашиот канал со лајкување на видеата, коментирање на нив и упатување на нивните пријатели. Важно е да се вклучите во вашата база на претплатници и да ги слушате ако сакате вашиот канал да стане популарен. Коментарите се исклучително клучни за успехот на вашиот канал. Ти можеш купи коментари на YouTube од YTpals и користете ги следните стратегии заедно за да ги вклучите вашите претплатници во делот за коментари.

Која е важноста на ефективна стратегија за коментари?

YouTube не е само за гледање видеа, бидејќи им овозможува на луѓето да комуницираат меѓу себе и во делот за коментари. Коментарите се одличен начин за креаторите на содржини да се вклучат со својата публика и обратно. Тоа им овозможува на креаторите на содржината да слушаат што имаат да кажат нивните претплатници за содржината. Делот за коментари на YouTube игра голема улога во градењето на односот со публиката. Видеата со повеќе коментари имаат тенденција да добиваат повеќе прегледи. Откриено е дека повеќето видеа кои имаат околу 5,000 коментари или повеќе можат да добијат околу 1 милион прегледи. Погледите и коментарите имаат тенденција да одат рака под рака, бидејќи зголемувањето на едниот води до зголемување на другиот.

Кога започнувате канал на YouTube, примарна цел е да ја зголемите вашата видливост низ платформата. Коментарите се движечка сила за зголемување на видливоста. Коментарите можат да влијаат на гледачите да го гледаат целото видео, повторно да го гледаат видеото и да го споделат со своето семејство и пријателите. Ефикасната стратегија за коментари не е важна само за стекнување прегледи, туку и за насочување на гледачите кон поголем дел од вашата содржина. Добрата стратегија за коментари исто така ви овозможува да ја засилите пораката што сакате да ја испратите преку вашиот канал.

Стратегии за возење повеќе коментари во вашите видеа на YouTube

Коментарите може да се покажат како многу корисни доколку сакате да добивате директни повратни информации од вашите гледачи и да креирате разговор околу вашите видеа. Сега кога ја разбирате важноста на ефективната стратегија за коментари, дозволете ни да погледнеме некои од методите што може да се користат за да се поттикнат повеќе коментари во вашите видеа. Можете да користите кој било број од овие методи за да развиете своја стратегија за коментари. Можете исто така да купите коментари на YouTube за да помогнете во овој процес.

1. Поставувајте прашања на крајот од видеата.

Секогаш треба да се трудите да поставувате прашања од вашите гледачи на крајот од видеата. Овие прашања може да бидат отворени, но конкретните прашања што ги поттикнуваат гледачите да коментираат би биле покорисни за вас во овој случај. Ако вашето е видео за упатство, можете да ги прашате гледачите дали советите им се корисни или не. Можете исто така да поттикнете ангажман со тоа што ќе ги прашате гледачите за видот на содржината што сакаат да ја видат. Ќе добиете некои загарантирани одговори во делот за коментари. Не само што ќе добиете некои одлични идеи за идните видеа, туку ќе можете и да се поврзете со вашите претплатници на повеќе лично ниво.

2. Направете го првиот коментар во делот за коментари.

Понекогаш, најдобриот начин да ги поттикнете вашите следбеници да објавуваат повеќе коментари е да го направите првиот коментар сами. Можете да го преземете водството и да објавите коментар што ќе ги ангажира претплатниците и ќе започне разговор за видеото. Со текот на времето, на вашите претплатници ќе им биде поудобно да коментираат на вашите видеа. Друг начин да се користи истата стратегија е да побарате некој што лично го познавате да остави коментар. Оваа стратегија за коментари работи исто толку добро. Коментарите објавени од пријателите и семејството, исто така, ќе ги поттикнат претплатниците да објавуваат повеќе коментари. На овој начин, ќе можете да изградите тесно поврзана заедница која секојдневно е во интеракција едни со други.

3. Набљудувајте ги содржините со најдобри перформанси за да го разберете ангажманот.

Можете да ја користите аналитиката на YouTube за да одредите кои видеа имаат најголем ангажман. Потоа, можете да ги утврдите факторите кои водат до поголем ангажман. Без разлика дали тоа беше должината на видеото или одредени плејлисти. Утврдено е дека видеата што се пократки од 2 минути имаат тенденција да добиваат поголема стапка на ангажираност генерално, во споредба со видеата од 5 минути. Откако ќе ги откриете факторите што ги прават вашите видеа подобри, можете да ги реплицирате во вашите нови видеа. Ова ќе ја задржи публиката ангажирана и коментарите ќе продолжат да доаѓаат.

4. Одржувајте натпревари на YouTube.

Исто како и натпреварите на Instagram и Facebook, можете да одржувате натпревари и на YouTube, за да го поттикнете ангажманот за вашиот канал. Натпреварите на YouTube се одличен начин да добиете коментари, претплатници и допаѓања на вашето видео, сето тоа во исто време. Сепак, ќе ви требаат дополнителни средства и исто така ќе треба да вложите значителен напор за да го промовирате натпреварот. Натпреварите на YouTube се одличен начин да привлечете внимание на вашиот канал, што би резултирало со повеќе коментари на вашите видеа на долг рок. Можете исто така да ги поттикнете вашите гледачи да објавуваат коментари како дел од натпреварот.

5. Срце ги коментарите на претплатниците.

Можете да се поврзете со вашиот претплатник на повеќе лично ниво со лајкнување на коментарите што тие ги објавуваат под вашите видеа. Кога ќе ви се допадне коментар, гледачите ќе можат да видат црвено срце заедно со мала икона од вашиот канал покрај него. Лицето кое го објавило коментарот исто така ќе добие известување дека неговиот коментар е лајкнат. Штом гледачите ќе видат дека комуницирате со другите во коментарите, тие ќе бидат охрабрени да објавуваат повеќе коментари. На овој начин, ќе можете да изградите лојалност на обожавателите и исто така да покажете дека ги цените вашите гледачи.

6. Закачете некои коментари.

Закачувањето е одличен начин на кој можете да истакнете одредени коментари. Обезбедува дека закачениот коментар е првиот коментар што вашите гледачи го гледаат под вашето видео додека се движат надолу во делот за коментари. Можете или да закачите свој коментар за да започнете разговор со гледачите или да закачите коментар на претплатниците. Функцијата за прикачување е одлична за -

 • Поставување конкретни прашања од публиката.
 • Давање појаснување за видеото.
 • Задевање на публиката со велигденско јајце или некој специфичен развој.
 • Заблагодарувајќи им се на гледачите што ги гледаа видеата.
 • Означете ги релевантните коментари од претплатниците.

7. Доследност

Ако набљудувате некој од каналите со најдобри перформанси на YouTube, ќе најдете една заедничка работа меѓу нив - доследност. За да го поттикнете ангажманот за вашиот канал, мора постојано да ажурирате и често да објавувате видеа. Важно е да се придржувате до строг распоред за гледачите да знаат кога ќе го поставите вашето следно видео. Сепак, ова значи дека треба да извлечете содржина заради тоа. Дури и ако вашиот распоред објавува по едно видео секоја недела, важно е содржината да биде привлечна за публиката. Ако гледачите ги сметаат вашите видеа интересни и уникатни, тогаш ќе продолжат да објавуваат коментари.

8. Вклучете CTA

Важно е да вклучите повик за акција (CTA) во секое видео. Ова може да биде вклучено во кој било дел од видеото, без разлика дали е почеток или средина на крајот. Главната цел на CTA е да побара од луѓето да се претплатат на вашиот канал. Можете да ја користите функцијата за прибелешки и да поставите мала кутија на горниот лев агол на екранот, барајќи од вашите гледачи да се претплатат на вашиот канал. Кога гледачите ќе ја видат CTA од време на време, ќе бидат потсетени да се претплатат на вашиот канал. Како што заработувате претплатници, коментарите и допаѓањата автоматски ќе се зголемат за вашите видеа.

9. Користете го виџетот на YouTube на вашиот блог и веб-локација

Друг одличен начин да го поттикнете ангажманот во вашиот канал на YouTube е со поставување додаток на YouTube на вашиот блог или веб-локација. Виџетот на YouTube би бил одличен начин да се донесат нови претплатници бидејќи следбениците на блогот и посетителите на веб-локацијата ќе се запознаат со вашиот канал на YouTube. Ако ја следат вашата содржина на други медиуми, поверојатно е дека ќе се претплатат и на вашиот канал на YouTube. Ова, пак, ќе им овозможи да објавуваат коментари на вашиот канал на YouTube бидејќи ќе добијат можност да комуницираат со вас на лично ниво.

10. Изградба на мрежа

Ако на некој претплатник му се допаѓа вашиот канал, постои можност да му се допаднат и други поврзани канали. YouTube им дозволува на креаторите да додаваат канали на други Јутјубери на страницата со препораки. На ист начин, можете да побарате од други поврзани канали да го прикажуваат вашиот канал на страницата со препораки, така што нивните гледачи ќе бидат мотивирани да се претплатат на вашиот канал. На овој начин, ќе можете да привлечете повеќе прегледи, претплатници и коментари за вашиот канал.

11. Интеракција со претплатниците.

Ова изгледа како очигледна стратегија, дека одговарањето на коментарите на вашите претплатници ќе привлече повеќе коментари. Кога одговарате на коментарите на гледачите, тоа исто така покажува дека ги слушате и дека сте заинтересирани за нивните повратни информации. Идеално би требало да одвоите неколку минути секој ден за да комуницирате со гледачите. Покрај коментирањето на вашиот канал, би било одлична идеја да комуницирате со гледачите и на делот за коментари на другите поврзани канали. Ако овие гледачи ги сметаат вашите коментари интересни, тие ќе се обидат да поминат и низ вашиот профил. На овој начин, можете да стекнете нови претплатници.

12. Ефективно користете ги клучните зборови.

Ефективното користење на клучни зборови во видеото е многу важно ако сакате да го поттикнете вистинскиот ангажман во вашиот канал на YouTube. Клучните зборови се користат кога некое лице бара нешто конкретно. Ако ги користите вистинските клучни зборови, веројатноста вашите видеа да стигнат до вистинскиот гледач се зголемува. Откриено е дека повеќе од 60% од новите претплатници на каналот обично доаѓаат од опцијата за пребарување на YouTube. Ако не ги користите вистинските клучни зборови или вашите клучни зборови се распространети, тогаш вашите видеа можеби нема да се појават во резултатите од пребарувањето. Важно е да бидете што е можно поописни кога креирате ознаки за клучни зборови. Можете исто така да користите онлајн алатки за да најдете предлози за клучни зборови.

13. Промоција на каналот.

Важно е да го промовирате вашиот канал не само на YouTube туку и надвор од него. Ова ќе го отвори вашиот канал на YouTube за гледачи од различни медиуми. Кога ќе почнат да ја следат вашата видео содржина, ќе почнат да коментираат, споделуваат и да ги лајкуваат вашите видеа. Следниве се некои од начините на кои можете да го пласирате вашиот канал на YouTube -

 • Поврзете го вашиот канал на YouTube на страниците на социјалните медиуми.
 • Испратете го каналот на YouTube на веб-локациите за социјални обележувачи.
 • Додајте го каналот во пребарувачите за видео.
 • Прикачете ја врската до вашиот канал на YouTube на мејлинг листите.
 • Користете го вашиот URL на YouTube кога објавувате коментари на блогови и слично.

14. Користете интересни сликички за вашата видео содржина

Ако сакате да привлечете нови претплатници, важно е вашите сликички да се истакнат. Луѓето имаат поголема веројатност да кликнат на вашето видео ако им се чини дека сликичката е интригантна. Сепак, ова не значи дека ќе почнете да користите слики со кликнување како ваша сликичка. Малку е веројатно дека гледачите ќе го следат вашиот канал ако ја користите стратегијата за кликнување. Главната цел на инкорпорирање на интересна сликичка е да ги зголемите прегледите што ги добивате. Ако можете да им обезбедите на гледачите добра содржина, прегледите ќе донесат и коментари и допаѓања.

15. Користете ја новата функција за филтрирање на вашите коментари

Новата функција во YouTube Studio (десктоп) ви овозможува да ги филтрирате коментарите на вашиот канал. Можете да го користите ова за да пребарувате одредени коментари и да го усовршите пребарувањето, врз основа на -

 • Статус на претплатникот.
 • Статус на членот на каналот.
 • Претплатнички број на коментаторот.

Можете исто така да го користите филтерот за да гледате коментари кои имаат конкретни прашања за да можете полесно да одговорите на нив. Покрај ова, можете да ја користите оваа функција за да ги прегледате коментарите на кои сте одговориле или не сте одговориле.

И на крај, можете да купите коментари на YouTube од YTpals. Купувањето коментари на YouTube може да биде одлична опција за оние кои штотуку го започнале своето патување на YouTube, бидејќи некои гледачи на почетокот би можеле да не сакаат да објавуваат коментари на видеа кои немаат коментари. Ова е добра опција и за воспоставените сметки, бидејќи ги користите гореспоменатите стратегии и купувате коментари на YouTube за да ви помогнат во процесот.

Начините за купување коментари на YouTube може да му помогнат на вашиот канал да стане попопуларен

Зошто треба да купите коментари на YouTube?

Сега кога сте запознаени со стратегиите за зголемување на бројот на коментари на вашиот канал, време е да ја разгледате важноста од купување коментари на YouTube. Во светот на социјалните медиуми денес постои интензивна конкуренција и стана тешко да се стекне популарност преку каналите на социјалните медиуми како YouTube. Тоа е затоа што многу добро етаблирани познати личности се свртуваат кон платформи како YouTube за да креираат содржина. Затоа е важно да импровизирате на стратегиите и да барате нови начини да го поттикнете ангажманот од следбениците.

Ако купи коментари на YouTube од давателите на услуги како YTpals, ќе можете да го зголемите успехот на вашиот канал. Дозволете ни да погледнеме некои од придобивките од купувањето коментари на YouTube.

1. Зголемете го препознавањето на вашите видеа.

Можете да ги извлечете различните придобивки од YouTube само откако ќе добијат одредено признание од гледачите. Кога купувате коментари на YouTube, се зголемува веројатноста вашето видео да биде препознаено. Ако сакате да бидете успешни на YouTube, вашите видеа треба да имаат доволно претплатници, допаѓања и коментари. Купувањето на коментарите ја олеснува работата, бидејќи повеќе коментари предизвикуваат и повеќе прегледи и лајкови. Иако вашите видеа можеби нема да ја добијат истата количина на коментари како што ја добиваат познатите личности на YouTube, купувањето коментари на YouTube секако го зголемува препознатливоста на вашиот канал во очите на гледачите.

2. Зголемете го рангирањето на вашиот канал на YouTube

Во YouTube, рангирањето на каналите обично се одредува според бројот на претплатници што ги има каналот. Претплатникот може да варира во зависност од бројот на коментари и допаѓања на секое видео. Ова е причината зошто зголемувањето на бројот на лајкови и коментари доведува до пропорционално зголемување на рангирањето на каналот на YouTube. Ова укажува на фактот дека коментарите се исклучително важни за успехот на каналот на YouTube. Кога купувате коментари на YouTube, можете да го зголемите рангот на вашиот канал со зголемување на шансите да добиете повеќе претплатници.

3. Направете ги вашите видеа вирални

Секој YouTuber сака неговата содржина да стане вирална, но не постои одредена формула за да се постигне тоа. За да создаде вирална содржина, креаторот треба да вложи многу време и да го промовира на различни медиуми за да создаде бум околу видеото. Иако не постои сигурен начин да станете вирални, купувањето коментари на YouTube секако може да помогне во процесот. Откако ќе ги купите коментарите на YouTube, вашето видео ќе биде означено на повеќе луѓе. Како што се повеќе и повеќе луѓе кликнуваат на вашите видеа, повеќе коментари ќе продолжат да влегуваат. Делот за коментари е првото нешто што гледачите го гледаат, дури и пред да се претплатат на каналот. Така да имате импресивен дел за коментари со купување коментари ќе ви помогне да привлечете повеќе гледачи.

4. Добијте повеќе кликови и лајкови

Ако сакате вашиот канал да стане популарен на YouTube, важно е да добива повеќе кликови, коментари и допаѓања. Процесот да ги натерате луѓето да ги гледаат вашите видеа може да биде долг и досаден. Сепак, постојат начини на кои можете да го катализирате процесот. Еден од најдобрите начини да ја поттикнете вашата популарност е со купување коментари на YouTube. Откако ќе купите коментари на YouTube, прегледите и лајковите автоматски ќе се слеваат бидејќи повеќе луѓе ќе почнат да кликнуваат на вашето видео. Тоа е затоа што добар број коментари во вашите видеа ја зголемуваат веројатноста тие да се појават на резултатите од пребарувањето.

5. Привлечете нови претплатници

Најважниот дел од YouTube се гледачите и претплатниците. Сите ваши стратегии на крајот имаат за цел да привлечат повеќе гледачи на вашиот канал. Добро познат факт е колку поголем број на гледачи и претплатници имате на вашиот канал, толку повеќе гледачи ќе можете да привлечете. Бројот на коментари на вашите видеа го одредува и бројот на прегледи што ќе ги имате. Купувањето коментари од YTpals може да помогне во овој процес и може да ви ја олесни работата. Ќе можете да привлечете нови претплатници бидејќи гледачите кои го посетуваат вашиот канал го забележуваат бројот на коментари што веќе ги имате на вашиот канал.

6. Помага во создавањето социјален доказ

Социјалното докажување е исклучително важно во светот на социјалните медиуми. Добро познат факт е дека луѓето обично обрнуваат внимание на каналите кои имаат одредена социјална положба. Кога голем број гледачи ќе му веруваат на концептот или идејата што ја пропагира вашиот канал на YouTube, новите гледачи ќе се влеваат автоматски. Поради социјалните докази, овие нови гледачи би биле посклони да ја поддржат каналот. Можете да купите коментари на YouTube за да создадете социјален доказ на страницата. Откако гледачите ќе ги видат коментарите на вашите видеа, тие би биле заинтересирани да погледнат повеќе од вашата содржина.

7. Удави ги негативните коментари

Честопати, луѓето може да завршат со објавување многу негативни и омраза коментари во видеата на YouTube кои немаат никаква врска со содржината. Многу луѓе го користат YouTube за да промовираат непријателство и предрасуди. Ова е местото каде што купувањето коментари на YouTube би ни било добро. Можете да ги пријавите овие коментари, но, исто така, можете да примените друга тактика на задушување на вревата. Кога купувате коментари на YouTube, можете да се погрижите позитивните коментари да ги засенат овие негативни коментари, што на крајот може да им наштети на вашите видеа на долг рок. Ова е одлична стратегија за држење на интернет троловите подалеку и тие нема да можат да извлечат задоволство од коментарите со омраза.

8. Создадете моќ на платформата

Кога купувате коментари на YouTube, вашето видео ќе почне да се препознава на платформата. Како што повеќе луѓе почнуваат да ги гледаат вашите видеа, тоа ќе ви овозможи да ја засилите вашата позиција на просторот. Поголем број прегледи значи повеќе лајкови, повеќе коментари и повеќе претплатници. И со повеќе претплатници и коментари на вашите видеа, дополнителните гледачи ќе бидат охрабрени да се претплатат на вашата содржина и да објавуваат коментари. Овој циклус ќе продолжи и ќе можете да достигнете височини за кратко време. Како резултат на тоа, ќе можете да вежбате одредена моќ на платформата. Вие не само што ќе можете да извлечете придобивки од монетизацијата од YouTube, туку и влијанието ќе ви помогне да изградите нови партнерства и да истражувате дополнителни патишта.

9. Создавање пропорционален раст на коментари и ставови

Ако сте купиле прегледи на YouTube од YTpals во минатото, би било логично да купите и коментари на YouTube. Кога луѓето го гледаат вашиот канал, некои од нив веројатно ќе остават некои коментари. Не се одразува добро на вашиот канал ако односот помеѓу прегледите и коментарите е намален со огромна разлика. Оваа ситуација можете да ја поправите со купување коментари на YouTube што одговараат на бројот на прегледи што ги имате во вашето видео. Бидејќи вашите прегледи и коментари изгледаат поавтентични, луѓето би биле охрабрени да го следат вашиот канал и да оставаат коментари и допаѓања на видеата.

10. Добијте повеќе сообраќај на вашата лична веб-страница

Можете да го искористите успехот на вашиот канал на YouTube за да го придвижите сообраќајот кон вашата лична веб-локација. Кога купувате коментари на YouTube од сигурен извор како YTpals, сигурно е дека ќе можете да добиете повеќе допаѓања, прегледи и претплатници. Како што расте вашата база на претплатници, можете да го искористите вашето влијание на страницата за да го промовирате сообраќајот кон вашата веб-страница. Вашиот канал на YouTube ќе ви овозможи да таргетирате луѓе кои се заинтересирани за видот на содржината што ја произведувате.

Заклучок

Од гореспоменатите стратегии за поттикнување коментари во вашите видеа на YouTube, сосема е очигледно колку се важни коментарите во просторот на YouTube. Ако сте нови на платформата и се борите да создадете ниша за себе, тогаш можете да имате корист од услугата Купи коментари на YouTube на YTpals. Кога купувате коментари на YouTube од сигурен извор како што е YTpals, ќе можете да ги извлечете сите гореспоменатите придобивки. YTpals го прегледува вашето видео и пишува висококвалитетни автентични коментари. Исто така, имате можност да испратите свои коментари. Услугата ќе започне во рок од 24-72 часа по нарачката, а коментарите ќе бидат распоредени во текот на неколку дена.

YTpals обезбедува низа премиум услуги за да го направи вашиот канал на YouTube поуспешен. За да дознаете повеќе, контактирајте не денес!

Доверба од 500,000+ клиенти

Погледнете што велат нашите клиенти за YTPals


Ние нудиме повеќе услуги за маркетинг на YouTube

Сервис
Цена $
$ 30

Карактеристики

 • Загарантирана испорака
 • Гаранција за повторно полнење
 • Безбедна и приватна достава
 • Испорака СТАРТ за 24-72 часа
 • Испораката продолжува секој ден сè додека не заврши
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување
Сервис
Цена $
$ 20
$ 60
$ 100
$ 200
$ 350
$ 600

Карактеристики

 • Загарантирана испорака
 • Гаранција за повторно полнење
 • Безбедна и приватна достава
 • Испорака СТАРТ за 24-72 часа
 • Испораката продолжува секој ден сè додека не заврши
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување
Сервис
Цена $
$ 13.50
$ 20
$ 25
$ 40
$ 70
$ 140
$ 270
$ 530
$ 790
$ 1050
$ 1550

Карактеристики

 • Загарантирана испорака
 • Гаранција за повторно полнење
 • Безбедна и приватна достава
 • Испорака СТАРТ за 24-72 часа
 • Испораката продолжува секој ден сè додека не заврши
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување
Сервис
Цена $
$ 20
$ 35
$ 50
$ 80

Карактеристики

 • Загарантирана испорака
 • Гаранција за повторно полнење
 • Безбедна и приватна достава
 • Испорака СТАРТ за 24-72 часа
 • Испораката продолжува секој ден сè додека не заврши
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување
Во моментов не нудиме Часови на гледање, но тие ќе бидат повторно достапни наскоро. Доколку сте нарачале кај нас и сè уште не сте ги добиле, ве молиме издржете се и ние ќе ви ги доставиме што е можно поскоро. Секогаш можеш Контактирајте нѐ ако имате какви било прашања. Ви благодарам.
Сервис
Цена $
$ 60
$ 180
$ 300
$ 450
$ 700

Карактеристики

 • Загарантирана испорака
 • Гаранција за повторно полнење
 • Безбедна и приватна достава
 • Испорака СТАРТ за 24-72 часа
 • Испораката продолжува секој ден сè додека не заврши
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување
Сервис
Цена $
$ 30
$ 50
$ 80
$ 130
$ 250

Карактеристики

 • Загарантирана испорака
 • Гаранција за повторно полнење
 • Безбедна и приватна достава
 • Испорака СТАРТ за 24-72 часа
 • Испораката продолжува секој ден сè додека не заврши
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување
en English
X
Некој во Купена
пред