Ви треба помош од експерт на YouTube?

Еве краток пример за нашата услуга за евалуација на YouTube

Евалуација на канал на YouTube

Експерт за ЈуТјуб ќе се снима на видео, давајќи му на вашиот канал на YouTube длабинска, 45-минутна проценка на вашиот канал на YouTube и видеа + анализирајте ги вашите конкуренти + план за акција во 5 чекори за вашите следни чекори.

Вашето видео над 45 минути вклучува:

  • Евалуација на целосен канал
  • Совети специфични за вашиот канал и видеа
  • Прегледајте ги вашите стратегии за видеа и содржина
  • Тајни за промоција на видеа и добивање на потточки
  • Анализирајте ги вашите конкуренти
  • Детален план за акција во 5 чекори за вас
  • Време на испорака: 4 до 7 дена

Најчесто поставувани прашања

Дали сте мал јутубер кој се бори да го зголеми вашиот канал?

Дали се обидувате да добиете повеќе прегледи, но не сте сигурни што да правите?

Дали имате прашања во врска со платформата, но не познавате никого што можете да го поставите?

Ако е така, тогаш нашата услуга за проценка на каналите на YouTube е за вас.

Наши експерти се самите YouTube, кои имаат милиони прегледи на YouTube, близу 1 милион претплатници и создаваат видеа многу години.

Нашите експерти го знаат YouTube внатре и надвор и тие ќе го споделат своето знаење со вас додека темелно го прегледуваат вашиот YouTube канал на видео.

Makeе направиме 45+минутно видео од кое темелно шетаме и го оценуваме вашиот канал на YouTube. Потоа, ќе го поставиме на YouTube, ќе го направиме видеото приватно (само за вас) и ќе ви испратиме линк до него за да можете да ја гледате вашата проценка секогаш кога имате слободно време!

Откако ќе ја нарачате, обично ни требаат 3-7 дена да ја завршиме вашата проценка на каналот.

1) checkе ги провериме вашите видеа и ќе ви дадеме конструктивна критика.

2) Совети за тоа како да ги направите вашите видеа подобро за да го зголемите времето за гледање и задржувањето на публиката.

3) reviewе ги разгледаме вашите наслови и сликички, стратегија за содржина, клучни зборови и опис, почетна страница итн.

4) shareе ги споделиме нашите тајни за тоа како да ги промовираме вашите видеа и да добиеме претплатници.

5) willе ги анализираме вашите конкуренти и ќе ви кажеме како да бидете подобри од нив.

6) Акциски план во 5 чекори!

Не, не ни требаат вашите ингеренции за најава. Ние не се најавуваме на вашиот канал на YouTube.

Ние ќе ви доставиме 45+ минутно видео на кое темелно го оценуваме вашиот канал и можете да ги имплементирате идеите / промените што ги предлагаме по ваша погодност.

Да! Ние работиме со секој тип на канали на YouTube и можеме да ви помогнеме да ја развивате твојата, без оглед за која ниша е вашата содржина.

Да! Ние ќе го разгледаме вашиот канал на видео и ќе зборуваме англиски, но ќе обезбедиме преведени преводи на вашиот префериран јазик.

Ова ќе ви овозможи да го гледате видеото, додека ги читате титлите за да бидете сигурни дека разбирате сè што зборуваме.

Софтверот за превод што го користиме е одличен и ќе заврши многу добра работа во преводот на вашиот претпочитан јазик. Вие целосно ќе разберете што зборуваме во вашата евалуација.


Некој во Купена
пред